2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

pancuben gözün aydın kızçeni görmüşsün kocaman olmuş annesi maşşallah,yatakta pek şirinmiş,güle güle kullansın

sağol canım benim iyiyiz şimdilik bir sorunumuz yok darısı senin başına sen ne zaman gideceksin kontrole?
Bu arada hastane de doğum fiyatlarınıda öğrendim norrmal doğum 250 TL Sezeryan 650 TL
Manevi kız kardeşim şok oldu NENE HATUNDA 6 sene önce 350 TL imiş farkka bakarmısın yaaa...Düşün benim ablam iş arkadasım da benim hastanede doğum yaptı ve yoğun bakım ünitesinden tut özel odalarda dahil olmak üzere fiyatı bu yani

cokacimcoookcokacimcoook yiyin bakalım cipsleri bebeğinde senin gibi gecenin bir vaktinde isterse hiç şaşırmam tostlar cipsler iyi mi yapıyorsunuz aceppCADIARZUCADIARZU

bugün yediklerimi sayayımö sana ondan sonra cipsi ödül olarak yediğimi anlarsın bu saate kadar bıraktım cipsi yemedim,öncelikle yemem gerekenleri yemeliyim diye,her sabah 5-6 arası bir muz koca bardak süt sonra uykuya devam,uyanınca iki kaşık pekmez,tam takır kahvaltı,ara öğün bir yeşil elma bir armut öğlen makarna salata yoğurt,akşama etli bezelye,öğlen sütümüde içtim bu arada akşam havuç elma armut...ceviz fındık en sonnnnnnnnn sütttttttttt ama sütten önce cips ve tost yedim ha bi de akşam yemeğinden sonra eşim beni site içinde tura çıkarttı karda çocukalr gibi usulusul eğlendik,bir sürü resmimi çekti kocişim

ne bence orda bi yanlışlık var benim arkadaşım 2.5 ay önce 315 tl ye nene hatunda süper bir ilgi alaka ile normal doğum yaptı çıktı ve çok memnun kaldı

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:süprizzzzzmaşallah canım yaaa ne çok yemişsin ben sadece yatarken bir büyük bardak süt içiyorum kafi yani salata öğlen ve akşamları çok iyi oluyor miğdeyi rahat tutuyor...Yaaa bizim burda kar kalmadı sizin oralar yüksek tabii ben o kadar karlar yağdı dışarı bile çıkmadığım adı üstünde sakarım yaaa düşerim diye çıkmadım

hepinize iyi geceler bu arada ben yine flim başına geçiyorum eşim hazırlamış ....Yarın temizlik var sabahtan girmeyebilirim
hepinize iyi geceler ve günaydın şimdidennnn

kız fotolar çektik inanmıcaksın ama bazı yerlerde dizime kadar kama gömüldüm,bu arada bi yere aykkabım ayağım yani sıkıştı kardan görmedeim çiçeklik yerini kaldırım gibi var ya,yarım saat eşimle ayağımı kurtarmaya çalıştık ama yarım saat sürmesi gülme krizlerine girmemizden eşim nasıl becerdin bu diyor basıyor kahkahayı,sonra bi de dizime kadar kar olan yerde bata çıka zevkine yürürken bi bttım kara kalkamıyorum hamileyiz ya ağırlaşmışız yanlış bi harekette yapmak istemiyorum eşim geldi zar zor kaldırdı beni ama çok güldük valladelikafadulden

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldensüpersin walla alemsin ne işi var ayağının orda resimleri görmek isterim paylaş oldumu bende senin yerinde olsam gülme krizine girerdim walla delikafaduldendelikafaduldenalemsin yaaa özledim bende karda oynamayı eşim bane bile penguenim demeye başladı paytak paytak yürüyormuşum sabahları o elimden tutup kaldırıyor tek başıma kalkamıyorum ani hareket yapmayayım diye bugün kar fazla yağsaydı doktora bile gitme diye tembih etti allahtan güzeldi hava Pendikte dolaştık kızlarla iyi geldi temiz hava

ohhh ne güsel gezmişsiniz penguen hakaydirigubbakcemile3süpermiş valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…