2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnnnnn...........

dün gece muhabbet çok keyifli imiş maşşalh. bende bi ara girdm ama hemen çıkmaz zorunda kaldım....

akşam bizde eski patronumun bebeğini görmeye gittik tosuncuk çok tatlı idi....taktık altınımız geri geldik nasılsa bir iki ay içinde geri gelecek o altın dedik :):):):)

asinaz ne güzel eylenmişsiniz maşşlah.... bizde yürüyeli mddik ama yerler buz olmuş korktuk fazla ilerleyemeden geri döndük ...........

Günaydınnn,

Bu sabah erkenciyiz, kahvaltımızı da ettik, işe başlamadan bi bakalım kk teyzeler napıyor diye dedik...
Sanırım büyük çoğunluk uyuyor :)
Ben de uyuyacam yakında, şafak 2 zemuszemus

Son düzenleme:
mart anneleri bölümüne şöyle bi topik ekledim
sizce nasıl ?

doğum izni dilekçesi

merhaba arkadaşlar doğum izni biliyorunuz evlet tarafından doğumdan önce sekiz doğumdan sonra sekiz hafta ikiz gebelikte 10 hafta ...

sizcede çok yetersiz değil mi ...tüm ağrıalrımıza rağmen bebeklerimzile zaman geçirelim diye işe gelmeye çalışıyoruz karda buzda ... yada sıcak havalarda yana pişe....

ben diyorum ki muhasebeci arkadaşlarımzıdan da destek alarak çalışma sosyal güvenlik bakanlığına bir dilekçe hazırlayalık ve hepimiz ayrı ayrı bu talebimizi iletelim doğumdan sonraki süreyi avrupada olduğu gibi bir yıla çıkarılmasını isteyelim ....

bu bebişlerimizde değilse bile bundna sonrakilerde işe yarar belki .....

kendi kendimize şikayet edip oturmaktansa bişey yapmış oluruzu ne dersiniz ?

gördüğü ilgiye göre diğer topikelrde de açacağım bu konuyu ?

günaydın
dün akşam kocamın yatma hewesi yüzünden yaprak dökümünün sonunu izleyemedim şewket ne istedi ferhundenin annesinden

günaydınn
hala yazıları göremiyorum çok küçükk hala düzelmemişşş
okuamıyorum yazılanları kendi yadımıda eh işte görüyorumnasıl düzelticem nan bunu

günaydın kızlar çok dahil olamıyorum kusura bakmayın...
ben gidiyorum diye yerime iki kişi aldılar..hehe...
onlara öğretmem lazım ama çok karışık nerden başlicamı bilmiyorum zamanlama çok kötü oldu daha bilgisayarları bile yok ama ben iş anlatıyorum ve son bir haftam döndüğümde çok kötü olacak burası eminim...
geçmiş 6 ayın işlerine bakmam gerekecek çünkü bişii yanlış olursa öyle devam eder gider kontrol mekanizması yok.pofff...

ohh be geldimm
dün aksam ters bışı oldu
tuvaletım var gıbı hıssettım cok gııttım cok az vardı ve yaparken agrım oldu
gecede uyurkene sasgdan sola donerken kalcamdan kendımı kaydırıp donmeye calısırken kasıgıma kramp gırdı ,
sancımıydı krampmıydı bılemedım
gecınce wc gıttımttuvalete cok sıkışık oldımu far ettım ama sımdıde korkuyorum mafoldumben
bugun der gıdıcez 4 te bakalım ne varmıs

gunaydin teyzoslarrr......

ya 1 hafta kalinca isler yogunlasmaya basladi. bi de bizim universite erken aciliyor digerlerine gore. o yuzden ogrencilerde de geldi. onun yogunlugu bir yandan. isleri temizleyip yeni gelecek kisiye hazirlik yapmak bi yandan. bi de daha yerime gelecek kisi hala belli degil. haftaya son benim. ne zaman gelecek ne zaman islerimi ona gosterecem bilmiyorum valla. izinde bana pek rahat yok gibi gorunuyor.

günaydın...hangi üniversitedesin?bilkent mi?

bende bi telden çalayım bari...
çok uykum waaaar akşam 11de yatmama rağmen, kocişim gelir 10 dakikaya gidip yatacağıııım 12-1e kadar

Günaydııınn , çalışan arkadaşlar kolay gelsin az kalmıs neyse iziznlerinize ,
Bugun bizimde kontrolumuz var saat 15:30 da bakalım doktorumuzr neler soyleyecek umarım guel seyler soyleer.
Gülay senındemi kontrolun var bugun.

bende bi telden çalayım bari...
çok uykum waaaar akşam 11de yatmama rağmen, kocişim gelir 10 dakikaya gidip yatacağıııım 12-1e kadar

Yaa ne guzel uyuyabılıyorsun ne gece dogru duzgun uyuyabılıyorum ne de gunduz ne biçim iş bu anlamadım ben yaa.Sabahın 7 sinden itibaren ayaktayım
bilmiyorumkismile

günaydınlar arkadaşlar,güzel bi gün diliyorum,.gece yine herzaman olduğu gibi hamilelikle ilgili rüya gördüm,.doğum yapmışım,göbüşüm sarkmış,ablama diyorumki korse giymem lazım,getirirmisin,.çok kötü göbüşüm oldu diyorum,..velhasıl arkadişler doğum yaptıktan sonra hemen korse takacakmısınız,.?bi zararı olurmu,?cevaplarınızı bekliyorummboshayallersmile boshayallersmilefisfisfis fisfisfis-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

Yaa ne guzel uyuyabılıyorsun ne gece dogru duzgun uyuyabılıyorum ne de gunduz ne biçim iş bu anlamadım ben yaa.Sabahın 7 sinden itibaren ayaktayım
bilmiyorumkismile

he walla uyuyorum şükür.. bazen oluyo uyanınca tekrar uykuya dalmakta zorlanıyorum sadece o arada da kocamla uğraşıyorum yorulup anca uyuyorum, allahtan adam alışkına uykumu bölüyon die bana kükremiokaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinni

tesekkurr ederızz tebellık yapmaın yahuu yıkayın gıtsın sukur ben hepsını yıkadım
aaa terbıyesıze bak
onun yapmaya gonlu yokmuş

günaydın şekerim ewet bnde onu soracaktım dün geldi aklıma, normal doğum yaparsak hemen takabiliyoruz sezaryende mümkün olmuyor tabi... başörtüsüyle sıkıca sarmakta işe yarıyomuş korseleri hazır etmek lazım bnce şimdiden..

Ben uyuyamıyorum yaa onun için sabaha kadar donup duruyorum yatakta eşimi uyandrmıyorum ama horul horul uyuyan adam bugun yine uyutmadın beni diyoo.Birde uyandırsam ne olur acep dusunsene :mymeka:

evet canım takılabiliniyor normmal doğumdan hatta hasreti ndediği gibi başörtüsü iel sıkıca sararmış ekiler. bizde öyle yapacağız sanırım korseleri hazırlamakta fayda var...

buna neden kimse bişi demedii ??????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…