- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #42.521
gunaydin teyzoslarrr......
ya 1 hafta kalinca isler yogunlasmaya basladi. bi de bizim universite erken aciliyor digerlerine gore. o yuzden ogrencilerde de geldi. onun yogunlugu bir yandan. isleri temizleyip yeni gelecek kisiye hazirlik yapmak bi yandan. bi de daha yerime gelecek kisi hala belli degil. haftaya son benim. ne zaman gelecek ne zaman islerimi ona gosterecem bilmiyorum valla. izinde bana pek rahat yok gibi gorunuyor.
günaydın kızlar çok dahil olamıyorum kusura bakmayın...
ben gidiyorum diye yerime iki kişi aldılar..hehe...
onlara öğretmem lazım ama çok karışık nerden başlicamı bilmiyorum zamanlama çok kötü oldu daha bilgisayarları bile yok ama ben iş anlatıyorum ve son bir haftam döndüğümde çok kötü olacak burası eminim...
geçmiş 6 ayın işlerine bakmam gerekecek çünkü bişii yanlış olursa öyle devam eder gider kontrol mekanizması yok.pofff...
ohh be geldimm
dün aksam ters bışı oldu
tuvaletım var gıbı hıssettım cok gııttım cok az vardı ve yaparken agrım oldu
gecede uyurkene sasgdan sola donerken kalcamdan kendımı kaydırıp donmeye calısırken kasıgıma kramp gırdı ,
sancımıydı krampmıydı bılemedım
gecınce wc gıttımttuvalete cok sıkışık oldımu far ettım ama sımdıde korkuyorum mafoldumben
bugun der gıdıcez 4 te bakalım ne varmıs
günaydınlar arkadaşlar,güzel bi gün diliyorum,.gece yine herzaman olduğu gibi hamilelikle ilgili rüya gördüm,.doğum yapmışım,göbüşüm sarkmış,ablama diyorumki korse giymem lazım,getirirmisin,.çok kötü göbüşüm oldu diyorum,..velhasıl arkadişler doğum yaptıktan sonra hemen korse takacakmısınız,.?bi zararı olurmu,?cevaplarınızı bekliyorummboshayallersmile boshayallersmilefisfisfis fisfisfis-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
Ben uyuyamıyorum yaa onun için sabaha kadar donup duruyorum yatakta eşimi uyandrmıyorum ama horul horul uyuyan adam bugun yine uyutmadın beni diyoo.Birde uyandırsam ne olur acep dusunsene :mymeka:
kızlarrrrr sizi çok çok çok özledim:gitme:.
farkedildi mi bilmem ama 3 gündür yoktum maalesef.pazartesi günü fırtınada yıldırım düşmesi sonucu modemimiz yandı internet hattımız zarar gördü ve bugün yapıldı.hepinizi çokkk merak ettim.ama geçmişi okuyabilmem nerdeyse imkansız.herkes iyi mi???bir problem yok değil mi?
gülayy sen sürekli burdasın bana 3 günün önemli başlıklarını özetlesene tatlım.
buna neden kimse bişi demedii ??????????
kızlarrrrr sizi çok çok çok özledim:gitme:.
farkedildi mi bilmem ama 3 gündür yoktum maalesef.pazartesi günü fırtınada yıldırım düşmesi sonucu modemimiz yandı internet hattımız zarar gördü ve bugün yapıldı.hepinizi çokkk merak ettim.ama geçmişi okuyabilmem nerdeyse imkansız.herkes iyi mi???bir problem yok değil mi?
gülayy sen sürekli burdasın bana 3 günün önemli başlıklarını özetlesene tatlım.
Herkes nerede?
Yoksa toplu halde uyuyor musunuz?
SİNPAC:sapıkmı? ben bu konuyu kaçırdım Simpac ya bi özetle gülüm???
gözünaydın canım hayırlı olsun maşallah bebeğine
Canım masallah kuzuna
gözün aydın canım kocaman maşallah oğluşuna...
canım maşallah bebişe!
canım nasılsın?hazırlıklarını yapmışsın iyi olmuş...eseda doğurmuş evet!
maşallah cnm inşallah waktinde doğarkaydirigubbakcemile5 bu arada yarın yolluorum hediyeniiiiiiii sonunda:kedi:
hijyenim maşallah bebişine gözünaydın canım.
Ben uyuyamıyorum yaa onun için sabaha kadar donup duruyorum yatakta eşimi uyandrmıyorum ama horul horul uyuyan adam bugun yine uyutmadın beni diyoo.Birde uyandırsam ne olur acep dusunsene :mymeka:
Kızlar bide ağda muhabbeti olmuş.
Ben jilet tavsiye etmiyorum.Çok kötü çıkıyor.Bnece napın edin ağda yapın.Yada gidin güzellik merkezinde yapsınlar ya.ben gidiyorum bacak-oltuk altı + bikini bölgesi + kaş bıyık vallahi 30 dakka sürmüyo işim.hemde tertemiz oluyo insan rahat ediyo..
Hatta annem ben evdeyken ilk ağda zamanlarımda demiştiki kızım sakın jilet yapma dedenin sakallarına benzer diye.... Ozaman çok güldümdü şimdi de çok gülüyom aklıma gelince.Annem işte çok komik kadındır bulur böle laflar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?