2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Desenize her yerden aynı problem...
Ben yarın itibariyle çıkıyorum izne, yerime bakacak kimse yok, işleri başta müdürüm olmak üzere şirket geneline paylaştırdık.
Genel müdür sekreterinden planlama şefine kadar herkese bişey düştü.
Biri aramasa öbürü arar :)

Bana her akşam oluyor o kasık krampları.
Gerçi senin riskli bi durumun da var ama, bunun onunla ilgili yoktur umarım...

Sezeryan olursa ilk zamanlar takamazmışız...
Ama dikiş biraz iyileşince en azından kuşak sarın diyorlar...
Korse takmamız lazım, löpür löpür kalırız valla :)

Ben uyuyamıyorum yaa onun için sabaha kadar donup duruyorum yatakta eşimi uyandrmıyorum ama horul horul uyuyan adam bugun yine uyutmadın beni diyoo.Birde uyandırsam ne olur acep dusunsene :mymeka:

Ben de uyuyamıyorum, biz gecenin belli bir vaktinden sonra, yani ben tepinmeye başlayınca, ayrılıyoruz...

Günaydın...
Ben geldim...
Gece 3 saatte bir uyandım.. En sonuncusunda artık oturup meyva yedim... Sonra yine yattım, 2 saat sonra da kalkıp işe geldim...
Ahhhh, çok uykusuzum...

gunaydın hanımlar gunaydın guzel anne adayları :))
uykusuz gecelerın sabahından bır hos merhabalar sızlere:))
önceden normal uyuyamaz yada 2 3 saat araayla bır uyanırdım sımdı ıse ruyamda drlar kanlı dogum göruntulerı bebegımle benım zor anlarımızı fılan görmeye başladım .. sanırım ben gercekten cok korkuuyorummm... sezeryanmı olsam ne???? allah yardımcımız olsun...

kızlarrrrr sizi çok çok çok özledim:gitme:.

farkedildi mi bilmem ama 3 gündür yoktum maalesef.pazartesi günü fırtınada yıldırım düşmesi sonucu modemimiz yandı internet hattımız zarar gördü ve bugün yapıldı.hepinizi çokkk merak ettim.ama geçmişi okuyabilmem nerdeyse imkansız.herkes iyi mi???bir problem yok değil mi?

gülayy sen sürekli burdasın bana 3 günün önemli başlıklarını özetlesene tatlım.

Eseda doğurdu....
Kayınvalide ve koca sorunları var...
Bel ağrısı, uykusuzluk var...
Bir de sapığımız var...

Galiba bu kadar...mirmirmirmir

buna neden kimse bişi demedii ??????????

Ben şimdi gördüm valla...
Deneyelim, kaybedecek birşey yok bence...

Çok geçmiş olsun, şükür ki size birşey olmamış Yazcım...

Herkes nerede?
Yoksa toplu halde uyuyor musunuz?

Son 2 günüm diyorum, işlerimi eksiksiz devretmem lazım diyorum :)
Bir yandan da ay kapatmaya çalışıyorum.
Arada da size laf yetiştiriyorum işte, kapatamıyorum bi türlü sayfayı :)

Merhaba Arkadaşlar,
Biraz okuyabildim geçmişi atladığım şeyler varsa kusura bakmayın,
SEYYAL:bu izin konusunda ben desteğe hazırım.doğum izni ile ilgili uzatılmasının istediğimizi...ne yapmak gerek?

Artık daha sık uyanıyorum.40 dakkadabir .en uzun 1 saat sürüyor uykum.aralıksız 2-3 saat uyusam bana bütün gece uyumuşum gibi gelecek ya.

Artık işe gelmek bi işkence.bugünden sonra tm 4 haftam kaldı.Allahım sen yardım et.
Kızlar ben artık servise binerken bacağımı kaldırırken acayip zorlanıyom.söledim bu sabah iyice kaldırıma yanaş ben bacağımı zor kaldırıyom dedim şöföre

Kızlar yollar sanki buz pateni yapılacak gibi .Aman aman dikkat edin.

Dün akşam kaynanam - görümcem - onun eşi- 2 de teyzesi bana geldiler.
Ben hazırlığımı yaptım ilkten servis yaptım bida hiç kalkmadım.Görümcem gidene kadar hizmet ettdi ve varya bulaşıkları bile yıkayıp kaldırmış ya.Hayret ettim.Allah razı olsun nediyim şimdi ama.
Kayınvaldem çok suratlıydı.Sanırm ÜMRE muhabbeti sebebiyle bana biraz tavır yapacak.Yaparsada artık kendi bilir.Ben içimden yinede ona dua ediyorum.Ümreye gitmesine engel olduk ama ınşallah bu sene Hacılık nasip olur diye.

yazgı
dogum yapan var
bol kaynana herıf gelkın kavgalarıı varr fix

Günaydıııınnnn...
Bende uyuyamayanlardanım yaa.. Gece zombi gibi dolanıp duruyorum evin içinde.. Herkeste aynı sorun var sanırım..

YAZ:canım dün bi ara aklımdaydın.azcık rahatsızlandım erken çıktım oara. farkedilmez mi şeker.bu topikde herkez tek tek özlenip gözleniyor.

BOSNA:senin yarın son.neolur benimde şu 4 haftam hemen geçsin ya...

Doktora gidecek olanlar, güzel haberler getirir inşallah..
ıznine az kalanlar, ha gayret, sabredin azıcık daha, sonra evde acısını çıkaracaksınız inşallah..
Gülencim maşallah, sürekli burdasın ve herşeyden haberin var... Ben her yerime ağda yaptırdım, sadece bikini değil.. Örgüyü de zorlanmadan örüyorum açıkçası, sırtıma yastıkla destek yapıyorum, iyi oluyor..
Seyyaltaner, dilekçe vermesine verelim ama ben bişey çıkacağını sanmıyorum, meclise takılmış, orda kalmış bu konu, zaten üzerinde çalışıyorlarmış ya, yine de şansımızı deneyelim elbette..

Kızlar bide ağda muhabbeti olmuş.
Ben jilet tavsiye etmiyorum.Çok kötü çıkıyor.Bnece napın edin ağda yapın.Yada gidin güzellik merkezinde yapsınlar ya.ben gidiyorum bacak-oltuk altı + bikini bölgesi + kaş bıyık vallahi 30 dakka sürmüyo işim.hemde tertemiz oluyo insan rahat ediyo..
Hatta annem ben evdeyken ilk ağda zamanlarımda demiştiki kızım sakın jilet yapma dedenin sakallarına benzer diye.... Ozaman çok güldümdü şimdi de çok gülüyom aklıma gelince.Annem işte çok komik kadındır bulur böle laflar.

gözünaydın canım hayırlı olsun maşallah bebeğine

Canım masallah kuzuna

gözün aydın canım kocaman maşallah oğluşuna...

canım maşallah bebişe!

canım nasılsın?hazırlıklarını yapmışsın iyi olmuş...eseda doğurmuş evet!

maşallah cnm inşallah waktinde doğarkaydirigubbakcemile5 bu arada yarın yolluorum hediyeniiiiiiii sonunda:kedi:

aklinialirimsmile

hijyenim maşallah bebişine gözünaydın canım.

Hepinize teşekkür ederim canlar...

Ben uyuyamıyorum yaa onun için sabaha kadar donup duruyorum yatakta eşimi uyandrmıyorum ama horul horul uyuyan adam bugun yine uyutmadın beni diyoo.Birde uyandırsam ne olur acep dusunsene :mymeka:

demekki uyanıkmış sen yatakta kıwranırken.. insan bi sarıp sarmalar öper sewer uyutur karısını madem duydun ne dio ökz gibi horluyodun deseydİN YA

He ya iyi hatırlattın bnmde ağdaya gitmem lazım yarın bi 15,20 gün daha kafam rahat olur doğururum falan rezil olmiimyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…