- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #42.541
Günaydıııınnnn...
Bende uyuyamayanlardanım yaa.. Gece zombi gibi dolanıp duruyorum evin içinde.. Herkeste aynı sorun var sanırım..
YAZ:canım dün bi ara aklımdaydın.azcık rahatsızlandım erken çıktım oara. farkedilmez mi şeker.bu topikde herkez tek tek özlenip gözleniyor.
BOSNA:senin yarın son.neolur benimde şu 4 haftam hemen geçsin ya...
ayy ne güzel yaa bir bebeğimiz daha mı geldi:lepi:sapık mı kimmiş o?Eseda doğurdu....
Kayınvalide ve koca sorunları var...
Bel ağrısı, uykusuzluk var...
Bir de sapığımız var...
Galiba bu kadar...mirmirmirmir
çok sağol canım evet Allah tan bukadarla kaldı.seninde iyice az kaldı iznine.hadi artık inşaallah bol bol dinlenirsin.Ben şimdi gördüm valla...
Deneyelim, kaybedecek birşey yok bence...
Çok geçmiş olsun, şükür ki size birşey olmamış Yazcım...
sempatiksalakcinniyazgı
dogum yapan var
bol kaynana herıf gelkın kavgalarıı varr fix
simenay iyimisin canım seni çok merak ettim çok geçmiş olsun.Allah ım sağlık versin sanada bebişinede.Günaydıııınnnn...
Bende uyuyamayanlardanım yaa.. Gece zombi gibi dolanıp duruyorum evin içinde.. Herkeste aynı sorun var sanırım..
ahh canım benim çok sağol.bir fırtına mahvetti bizi işte.bende sizleri çok aradım ve çok özledim.hepiniz aklımdaydınızı vallahi.YAZ:canım dün bi ara aklımdaydın.azcık rahatsızlandım erken çıktım oara. farkedilmez mi şeker.bu topikde herkez tek tek özlenip gözleniyor.
BOSNA:senin yarın son.neolur benimde şu 4 haftam hemen geçsin ya...
kızlar bişi sorcam saçlarım süpürge gibi mi desem pırsaa gibi mi desem saçtan başka herşeye benzedi..boyatmak sakıncalı mı cidden_ doğuma güzel olmak istiyorum zaten şişecek her yerim bari saçtan kaybetmeyelim dimi bayanssulusmile
öğrendiğim andan itibaren hiç boyatmadım,siz naptınız ne düşünüyosunuz?
kızlar bişi sorcam saçlarım süpürge gibi mi desem pırsaa gibi mi desem saçtan başka herşeye benzedi..boyatmak sakıncalı mı cidden_ doğuma güzel olmak istiyorum zaten şişecek her yerim bari saçtan kaybetmeyelim dimi bayanssulusmile
öğrendiğim andan itibaren hiç boyatmadım,siz naptınız ne düşünüyosunuz?
bende hiç boyatmadım....
ya bide kestirmek bile ii değilmiş öle diyolar ne kadar doğru bilmiyorum ben kestirmediim bile bi tuhaf oldular iiceohaoldumsmile
bende hiç boyatmadım....
ya bide kestirmek bile ii değilmiş öle diyolar ne kadar doğru bilmiyorum ben kestirmediim bile bi tuhaf oldular iiceohaoldumsmile
arkadaşlar şimdi malum çalışanlar için rapor olayını baya bi konuştuk,yalnız ücret konusunda kafam bi hayli karışık..arkadaşım yaklaşık bi sene önce doğum yaptı,.sskdan ücretini şu şekil almış,.doğum yaptıktan bi hafta sonra iki aylık maaşının 3/2 sini almış,.diğer iki aylık maaşınıda işe başladıktan sonra almış,.bazı kişilerde toplu aldık maaşımızı doğum yaptıktan sonra diyolar,.bu belirsizliği muhasebeci olduğum halde anlamış değilim..çok karışık mevzular..sonuçta tam paraya ihtiyac olduğumuz dönemler..ALLAH herkesin yardımcısı olsun..sonuçta keyif için çalışmıyoruz,.keza ben öyle...37.haftaya kadar çalışcam,.kar kış demeden,.sıcacık evde oturmak varken,,.napalım bizimde kaderimiz böyleymiş,.bazen diyorumki ohh evde otursam gocam bana baksaa,.bende gündüz programları izlesem,.altın günlerine katılsam diye hayaller kuruyorumboshayallersmile boshayallersmile boshayallersmilebugün aslına bakarsanız içim çok dolu,.acıtasyon yapmak istemiyorum.ALLAHA şükür güzel bi işim var,.sonuçta günümüzde işsizlik başlı başına sorun.her zaman şükreden birisiyim.ama bazen ablamı görünce kıskançlık demeyelimde,ablam çalışmıyo,ev hanımı.örneğin çarşıya çıkıyoruz,ay diyo eşim yine harçlığımı verdi,bi hayli fazla,..çeşit çeşit ayakkabılar falan..bense afedersiniz ..öpek gibi çalışırken kendime fırsat kalmıyo,kira vs..yine yanlış anlaşılmasın yineliyorum,çalışmayan arkadaşlar lütfen alınmayın,.sizin durumunuzda kendinize göre zor..ama nebileyim,..böyle işte,.içimden yazmak geldi,.
Nilüfercim,
Tam da işten ayrılıp ayrılmamayı sorguladığım günlerde, resmen hislerime tercüman olmuşsun valla...
İyi etmişsin yazmakla, ben de kendim gibi düşünen hisseden birileri olduğunu gördüm, moral oldu.
Dediğin gibi, çalışmayan arkadaşlar nolur alınmasın, ama bazen o kadar zor geliyor ki insana ayağını uzatıp dinlenmek dururken gelip buralarda gün doldurmak.
İşin en acı yanı, doğumdan sonra geri döndüğümüzde herşeyin daha zor olacağını bilmek ama dönmemek için hiç bir çözüm bulamamak...
bende geçen ay kırıklarını aldırdım taranmıyodu artık..aman o hurafe zaten yok kestirince bebeğin ömründen ömür gidermiş
ama boyatmak kimyasal ne de olsa,bazı sitelerde ilk 3 ay boyatmak sakıncalıdır demiş ama bilemedim..peki boyattıktan sonra da süte geçmiicek mi bu?:uhm:
arkadaşlar şimdi malum çalışanlar için rapor olayını baya bi konuştuk,yalnız ücret konusunda kafam bi hayli karışık..arkadaşım yaklaşık bi sene önce doğum yaptı,.sskdan ücretini şu şekil almış,.doğum yaptıktan bi hafta sonra iki aylık maaşının 3/2 sini almış,.diğer iki aylık maaşınıda işe başladıktan sonra almış,.bazı kişilerde toplu aldık maaşımızı doğum yaptıktan sonra diyolar,.bu belirsizliği muhasebeci olduğum halde anlamış değilim..çok karışık mevzular..sonuçta tam paraya ihtiyac olduğumuz dönemler..ALLAH herkesin yardımcısı olsun..sonuçta keyif için çalışmıyoruz,.keza ben öyle...37.haftaya kadar çalışcam,.kar kış demeden,.sıcacık evde oturmak varken,,.napalım bizimde kaderimiz böyleymiş,.bazen diyorumki ohh evde otursam gocam bana baksaa,.bende gündüz programları izlesem,.altın günlerine katılsam diye hayaller kuruyorumboshayallersmile boshayallersmile boshayallersmilebugün aslına bakarsanız içim çok dolu,.acıtasyon yapmak istemiyorum.ALLAHA şükür güzel bi işim var,.sonuçta günümüzde işsizlik başlı başına sorun.her zaman şükreden birisiyim.ama bazen ablamı görünce kıskançlık demeyelimde,ablam çalışmıyo,ev hanımı.örneğin çarşıya çıkıyoruz,ay diyo eşim yine harçlığımı verdi,bi hayli fazla,..çeşit çeşit ayakkabılar falan..bense afedersiniz ..öpek gibi çalışırken kendime fırsat kalmıyo,kira vs..yine yanlış anlaşılmasın yineliyorum,çalışmayan arkadaşlar lütfen alınmayın,.sizin durumunuzda kendinize göre zor..ama nebileyim,..böyle işte,.içimden yazmak geldi,.
bende hiç boyatmadım....
Doktora gidecek olanlar, güzel haberler getirir inşallah..
İznine az kalanlar, ha gayret, sabredin azıcık daha, sonra evde acısını çıkaracaksınız inşallah..
Gülencim maşallah, sürekli burdasın ve herşeyden haberin var... Ben her yerime ağda yaptırdım, sadece bikini değil.. Örgüyü de zorlanmadan örüyorum açıkçası, sırtıma yastıkla destek yapıyorum, iyi oluyor..
Seyyaltaner, dilekçe vermesine verelim ama ben bişey çıkacağını sanmıyorum, meclise takılmış, orda kalmış bu konu, zaten üzerinde çalışıyorlarmış ya, yine de şansımızı deneyelim elbette..
kız burada oldupum yok surekli sayfa hata veriyor
etli nohut , pırasa ve pilav yaptım :) hamaratımm yaww
nası bişi örüyosun bizede göstersene netten felan bitirince koyarsın
bende orgu oruyodumda tadım kactı hastaneye yattıktan sonra 1 hafta oturmak hiç vermediler bana yer cekimine maruz kalıp acılmam olmasn diye umarım acılmam yoktur 15 gündür de dr hafata 1 cdışarı cıkmama izin verdi ama dediğim gibi tadım kactı için hiç orgu felan oresim yok canım yaa
sen ne zman gidicen kontrole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?