2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişi sorcam saçlarım süpürge gibi mi desem pırsaa gibi mi desem saçtan başka herşeye benzedi..boyatmak sakıncalı mı cidden_ doğuma güzel olmak istiyorum zaten şişecek her yerim bari saçtan kaybetmeyelim dimi bayanssulusmile
öğrendiğim andan itibaren hiç boyatmadım,siz naptınız ne düşünüyosunuz?

arkadaşlar şimdi malum çalışanlar için rapor olayını baya bi konuştuk,yalnız ücret konusunda kafam bi hayli karışık..arkadaşım yaklaşık bi sene önce doğum yaptı,.sskdan ücretini şu şekil almış,.doğum yaptıktan bi hafta sonra iki aylık maaşının 3/2 sini almış,.diğer iki aylık maaşınıda işe başladıktan sonra almış,.bazı kişilerde toplu aldık maaşımızı doğum yaptıktan sonra diyolar,.bu belirsizliği muhasebeci olduğum halde anlamış değilim..çok karışık mevzular..sonuçta tam paraya ihtiyac olduğumuz dönemler..ALLAH herkesin yardımcısı olsun..sonuçta keyif için çalışmıyoruz,.keza ben öyle...37.haftaya kadar çalışcam,.kar kış demeden,.sıcacık evde oturmak varken,,.napalım bizimde kaderimiz böyleymiş,.bazen diyorumki ohh evde otursam gocam bana baksaa,.bende gündüz programları izlesem,.altın günlerine katılsam diye hayaller kuruyorumboshayallersmile boshayallersmile boshayallersmilebugün aslına bakarsanız içim çok dolu,.acıtasyon yapmak istemiyorum.ALLAHA şükür güzel bi işim var,.sonuçta günümüzde işsizlik başlı başına sorun.her zaman şükreden birisiyim.ama bazen ablamı görünce kıskançlık demeyelimde,ablam çalışmıyo,ev hanımı.örneğin çarşıya çıkıyoruz,ay diyo eşim yine harçlığımı verdi,bi hayli fazla,..çeşit çeşit ayakkabılar falan..bense afedersiniz ..öpek gibi çalışırken kendime fırsat kalmıyo,kira vs..yine yanlış anlaşılmasın yineliyorum,çalışmayan arkadaşlar lütfen alınmayın,.sizin durumunuzda kendinize göre zor..ama nebileyim,..böyle işte,.içimden yazmak geldi,.

Günaydıııınnnn...
Bende uyuyamayanlardanım yaa.. Gece zombi gibi dolanıp duruyorum evin içinde.. Herkeste aynı sorun var sanırım..

Günaydıınnn...
Uyumayı bıraktım, dönemiyorum bile yatakta :)

Hiloşcum Allah kolaylık versin, su gibi aksın geçsin günler inşallah...
Ben de yasal olarak 2 hafta daha çalışabilirim ama istemiyorum açıkçası.
Doktorum da ayrıl da dinlen artık diyor...

Eseda doğurdu....
Kayınvalide ve koca sorunları var...
Bel ağrısı, uykusuzluk var...
Bir de sapığımız var...

Galiba bu kadar...mirmirmirmir
ayy ne güzel yaa bir bebeğimiz daha mı geldi:lepi:sapık mı kimmiş o?klava:
Ben şimdi gördüm valla...
Deneyelim, kaybedecek birşey yok bence...

Çok geçmiş olsun, şükür ki size birşey olmamış Yazcım...
çok sağol canım evet Allah tan bukadarla kaldı.seninde iyice az kaldı iznine.hadi artık inşaallah bol bol dinlenirsin.
yazgı
dogum yapan var
bol kaynana herıf gelkın kavgalarıı varr fix
sempatiksalakcinni
hımm anladım ee bunlarla baş etmeyi öğrendik Allah beterinden saklasın.

Günaydıııınnnn...
Bende uyuyamayanlardanım yaa.. Gece zombi gibi dolanıp duruyorum evin içinde.. Herkeste aynı sorun var sanırım..
simenay iyimisin canım seni çok merak ettim çok geçmiş olsun.Allah ım sağlık versin sanada bebişinede.
ahh canım benim çok sağol.bir fırtına mahvetti bizi işte.bende sizleri çok aradım ve çok özledim.hepiniz aklımdaydınızı vallahi.

Ben zaten kendi saç rengimi kullanıyordum, ama saç rengimden iyice sıkılmaya başladım, yine de doğumdan sonrasını bekleyecem boyatmak için, doktoruna bir sor istersen, bana bu dönemde de boyatılabilir gibi geliyor ama yine de kaynağından öğrenmekte fayda var.

bende hiç boyatmadım....
ya bide kestirmek bile ii değilmiş öle diyolar ne kadar doğru bilmiyorum ben kestirmediim bile bi tuhaf oldular iiceohaoldumsmile

bende hiç boyatmadım....
ya bide kestirmek bile ii değilmiş öle diyolar ne kadar doğru bilmiyorum ben kestirmediim bile bi tuhaf oldular iiceohaoldumsmile

günaydın kızlar bende hiç boyatmadım kınaya başladım hatta çokta parlak ve sağlıklı oldular iyikide başlamışım kestirme yi bende duymuştum iyi değil diye ama bana saçma geldi kestirdim benbayanssulusmile

bende hiç boyatmadım....

bende geçen ay kırıklarını aldırdım taranmıyodu artık..aman o hurafe zaten yok kestirince bebeğin ömründen ömür gidermiş
ama boyatmak kimyasal ne de olsa,bazı sitelerde ilk 3 ay boyatmak sakıncalıdır demiş ama bilemedim..peki boyattıktan sonra da süte geçmiicek mi bu?:uhm:

Nilüfercim,
Tam da işten ayrılıp ayrılmamayı sorguladığım günlerde, resmen hislerime tercüman olmuşsun valla...
İyi etmişsin yazmakla, ben de kendim gibi düşünen hisseden birileri olduğunu gördüm, moral oldu.
Dediğin gibi, çalışmayan arkadaşlar nolur alınmasın, ama bazen o kadar zor geliyor ki insana ayağını uzatıp dinlenmek dururken gelip buralarda gün doldurmak.
İşin en acı yanı, doğumdan sonra geri döndüğümüzde herşeyin daha zor olacağını bilmek ama dönmemek için hiç bir çözüm bulamamak...

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

canım organik boyalar varmış ondan yaptır gerçi ben hiç denemedim ama kullananlar memnunlar bi dene yada araştır istersenyerimseniben

Nilücüm, senin için dolmuş canım, sana katılıyorum, bende kimi zaman senin gibi düşündüm hep, 17 yaşımdan beri çalışırım, hayatımda ilk defa bu kadar uzun süre evde izinliyim, arada ev kadınlığını da tatmak lazım bence, bak ben 6. ayımda ayrıldım izine, hep eşimin maaşı ile geçinemeyeceğimizi düşünüyordum, çok şükür sıkıntı yaşamadık, inşallah ben işe geri dönene kadarda yaşamayız, bazen herşeyi gözümüzde büyütüyoruz, insanın kendi parasını kazanması gibisi yok aslında, zor şartlarda çalışsakta, maaşı elimize alınca unutuyoruz sıkıntıları :))

bende hiç boyatmadım....

Ben 2 defa kestirdim saçımı, batıl inanç bunlar, gayet güzel görünüyor saçım, sende kestir, doğumda güzel görün..

YAZcım, teşekkür ederim, merak etmişsin beni, iyiyim canım, evde dinlenerek vakit geçirmeye, İklim Hanımı içerde tutmaya çalışıyorum işte, arada sancılar oluyor ama idare ediyorum, sana da çok geçmiş olsun, modeminizin ve hattınızın düzelmesine sevindim.

kız burada oldupum yok surekli sayfa hata veriyor
etli nohut , pırasa ve pilav yaptım :) hamaratımm yaww
nası bişi örüyosun bizede göstersene netten felan bitirince koyarsın
bende orgu oruyodumda tadım kactı hastaneye yattıktan sonra 1 hafta oturmak hiç vermediler bana yer cekimine maruz kalıp acılmam olmasn diye umarım acılmam yoktur 15 gündür de dr hafata 1 cdışarı cıkmama izin verdi ama dediğim gibi tadım kactı için hiç orgu felan oresim yok canım yaa
sen ne zman gidicen kontrole

günaydın güzellera.s.
herkes iyidir inşallahh dün geceden itibaren okudum geçmişi bi yaramazlık yok gibi
hızlı hızlı baktım zaten birazdan kalkarım kardeşlerden biri uyuyo fırsat bu fırsat dedim

nilücüm valla ben evde olduğum için ve zamanında çalışan biri olduğum için seni anlıyorum alınganlıktan yazmıyorum hatta size gıpta ile bakıyorum çalışan anneler gerçekten işiniz daha zor ben evdeyken bu kadar ağrı sızı ağırlaştım uykusuzum mırın kırın ediyorum valla sizler harikasınız o yüzden
ama gel görki evde olmanında kendine göre sıkıntıları var özellikle istanbul gibi bir yerde tek maaşla geçim çok zor benim durumumda seninkinin tam tersi ablam yada kardeşimle alışverişe çıktımmı onlar hiç düşünmeden beyendiği birşeyi alırlar ama ben bütcemi düşünmek zorunda olduğum için bakar geçerim çoğu zaman şükür herşeyimiz var ama gelen belli giden belli daha önceden çalıştığım için insan kendi kazandığına alışınca eşinden istemek zor geliyor ilk zamanlar çok zorlanmıştım hala da tam atmış değilim bunu üzerimden çok uzattım kusura bakmayın
neyse böyle iişte herşeyin kendine göre bi zorluğu var yanii

Canım, benim bu cumartesi kontolüm var, bakalım herşey yolundadır inşallah, nedendir bilmiyorum ama acayip bir enerji var üstümde, YAZ ın yaptığı perdeden örüyorum, geçen hafta soruyordum ya YAZA, ondan başladım, sakallı iple perde yapıyorum işte, bitince resmini koyarım buraya, birde yine sakallı ipten banyoya paspas takımı yapıyorum..

Bu arada bende gece uyumadıkça evde gezinirken, bebeğe yarasın diye süt içtim, sabah bir baktım süt şişesine, 1 lt. sütü bitirmişim, mideyi bozdum iyi mi :))

Bir şey daha soracam sizlere; bende son 3-4 gündür aşırı terleme var, yanıyorum resmen, dışarı atasım geliyor kendimi, pencereden baktım şimdi, heryer kar, karların üstüne atasım var kendimi, çorap falan giyemiyorum, sizde de oluyor mu bu sıcak basması..?

rkadaşlar saç boyama hakkında zararlı mı değil mi yorum yapamıcam ama bunu cumartesi doktoruma kesin sorcam çünkü son 1-2 gün kala bende boyatmak istiyom.
Saç kestirmek kötü derler.kesirisen 3le derler.ben de 2 kere kestirdim.doğuma az kala yine kestircem.Bu batıl inanç bence.Kalbinizi bozmayın bence iyi şey düşünün.Bencede kestirin.af buyurun buda kıl yani .temiz görünmek için başka tarafta çıkanları kökten alıyoz bişi olmuyo da bunun ucundan biraz kessek neolur.sonuçtahem daha temiz hem daha hoş görnmek maksatımız.

NıLUFER:yaa varya sabah beri aynı şeyi düşünüyom.izne ayrılıp evde olmayı...diyorumki yat keyfine bak.ama sonra borç var harç var kocam nası tek başına yapar diyom.çok yoruldum artık. bide düşünün ben 103 k oldum.artık çok zor hareket ediyom.2 adım atsam nefes nefese köpek gbi soluyom.bi diyom şu 4 hafta hemen geçsin diye.sonrada diyom ama maş alamıcam uzun süre...valla izne çıkmaayı düşüdüğüm kadar ya sıkıntılar olursa diye onları düşünüyom içim kararıyo.uffff uffff

Seni anlıyorum ve gönülden katılıyorum... Ben de 37 ye kadar calısıyorum... Resmen leşim çıkıyor... İdare etmeye çalışıyorum... Gerçekten şu halimle dinlenmeye çok ihtiyacım var... Ama üç kuruşa sürünüyoruz... Allah bize kolaylık versin kardeş... Allah yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…