- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #42.561
neresini örüyorsun simenay ipli perde bende yapmıştım mutfahıma ama üst kısmını sadece kutu kutu yapup altına ipleri kesik baglamıştım sadece siz değişik yapıyonuzz demekk
buarada bende dogumdan öcne sacımı boyatmak istiyorum
Bir şey daha soracam sizlere; bende son 3-4 gündür aşırı terleme var, yanıyorum resmen, dışarı atasım geliyor kendimi, pencereden baktım şimdi, heryer kar, karların üstüne atasım var kendimi, çorap falan giyemiyorum, sizde de oluyor mu bu sıcak basması..?
Ben de aynı dertten muzdaribim. Bu da gebelikle mi ilgili acaba. Evde m,llet donuyor ben kapıyı pencereyi açtırıyorum. Biraz iş yaptım mı şıpır şıpır terliyorum ve kokmaya da başladım. Ben ter kokmazdım hiç ama şimdi her gün duş almama rağmen koktuğumu hissediyrum ve berbat bir durum bu.bayanssulusmilesenağlama
günaydın annişleerrr...cumartesi kontrol günü heralde SİMENAY HİLOS VE BENDE insallah güssel gecer ..gerci benim offfffffff catı muayenem var ve bugün agda yapıcam simdiden gerim gerim gerildim ya..dünde resmen yavrucumun kafası vajınanın tam üstündüydi kafası hareket ettikce alttan cıkacakmış gibiydi naSI korkuttu beni bide sancım olsaydı gidicektm hastaneye ama cok şükür iyiym..artık yavas yavas alttan alttan geliozzzzz diolar..
NILUFERSAHH kullanıcısından alıntı
arkadaşlar şimdi malum çalışanlar için rapor olayını baya bi konuştuk,yalnız ücret konusunda kafam bi hayli karışık..arkadaşım yaklaşık bi sene önce doğum yaptı,.sskdan ücretini şu şekil almış,.doğum yaptıktan bi hafta sonra iki aylık maaşının 3/2 sini almış,.diğer iki aylık maaşınıda işe başladıktan sonra almış,.bazı kişilerde toplu aldık maaşımızı doğum yaptıktan sonra diyolar,.bu belirsizliği muhasebeci olduğum halde anlamış değilim..çok karışık mevzular..sonuçta tam paraya ihtiyac olduğumuz dönemler..ALLAH herkesin yardımcısı olsun..sonuçta keyif için çalışmıyoruz,.keza ben öyle...37.haftaya kadar çalışcam,.kar kış demeden,.sıcacık evde oturmak varken,,.napalım bizimde kaderimiz böyleymiş,.bazen diyorumki ohh evde otursam gocam bana baksaa,.bende gündüz programları izlesem,.altın günlerine katılsam diye hayaller kuruyorum bugün aslına bakarsanız içim çok dolu,.acıtasyon yapmak istemiyorum.ALLAHA şükür güzel bi işim var,.sonuçta günümüzde işsizlik başlı başına sorun.her zaman şükreden birisiyim.ama bazen ablamı görünce kıskançlık demeyelimde,ablam çalışmıyo,ev hanımı.örneğin çarşıya çıkıyoruz,ay diyo eşim yine harçlığımı verdi,bi hayli fazla,..çeşit çeşit ayakkabılar falan..bense afedersiniz ..öpek gibi çalışırken kendime fırsat kalmıyo,kira vs..yine yanlış anlaşılmasın yineliyorum,çalışmayan arkadaşlar lütfen alınmayın,.sizin durumunuzda kendinize göre zor..ama nebileyim,..böyle işte,.içimden yazmak geldi,.
günaydın annişleerrr...cumartesi kontrol günü heralde SİMENAY HİLOS VE BENDE insallah güssel gecer ..gerci benim offfffffff catı muayenem var ve bugün agda yapıcam simdiden gerim gerim gerildim ya..dünde resmen yavrucumun kafası vajınanın tam üstündüydi kafası hareket ettikce alttan cıkacakmış gibiydi naSI korkuttu beni bide sancım olsaydı gidicektm hastaneye ama cok şükür iyiym..artık yavas yavas alttan alttan geliozzzzz diolar..
Ben de aynı dertten muzdaribim. Bu da gebelikle mi ilgili acaba. Evde m,llet donuyor ben kapıyı pencereyi açtırıyorum. Biraz iş yaptım mı şıpır şıpır terliyorum ve kokmaya da başladım. Ben ter kokmazdım hiç ama şimdi her gün duş almama rağmen koktuğumu hissediyrum ve berbat bir durum bu.bayanssulusmilesenağlama
merhaba kızlar 3 gündür evdeyim kardan biyere çıkamıyoruz
simenay bende üşümeye başladım eskiden yanardım ama ankara baya bi soğuk üşüyorum acaba seni heyecanmı basıyorki
kızlar bu arada saçınızı boyatmayın sabredin
kızlar birazcık geçmişe baktımda sizi merakta bırakmışım ama sıpadan fırsat bulamadım bir türlü...Gülencim erken doğum yaptım 36 değil 37.haftada doğdu neden mümkün olmuyor 37.haftada? benim oğlumun hareketleri durdu bide sancılandım o yüzden hemen acil müdahale etti doktorum...son zamanlar bebğin hareketlerine dikkat edin
kaydirigubbakcemile şekerlerı yapıyorumm bıtırmemm gerekk artık 15 tane kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?