2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gecen subata kadar bende calısan bir bayandım
iyi para alıyordum , istediğimide alıyordum spor ayakkabı pantolon ama bunları giyecek vakit bulamıyordum acıkcası cok zpr duruma düşmezsek ben calışmak istemiyorum hiç özenmiyorum eşimin verdiği harclıkla idare ediyorum zaten aman aman iyi bi halimiz yok böylede mutlu hıssedıyorum kendimi ama cocuma iyi bir gelecek bırakabilecekmiyim acaba annemler bana daire verdiler mesela ben yapamayacağım muhtemelen ne bilim ya asagı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık..

neresini örüyorsun simenay ipli ğerde bende yapmıştım mutfahıma ama üst kısmını sadece kutu kutu yapup altına ipleri kesik baglamıştım sadece siz değişik yapıyonuzz demekk

buarada bende dogumdan öcne sacımı boyatmak istiyorum

ben boyadım saçımı açık kahveydi koyu kahve yaptım evde kendim boyadım çokda iyi durumda doktoruma sormuştum alerjin yoksa daha önce de yaptıysan sorun olmaz demişti ilk üç ay önermiyoruz demişti ben 5.yada6. aydı sanırım yaptım yanii

Evet bende öyle yapıyorum Gülencim, üst kısmına 3 sıra sık iğne yaptım, 3-4 sırada kutu kutu yapacam, ipleri kesip bağlayacam aynen..

günaydın annişleerrr...cumartesi kontrol günü heralde SıMENAY HıLOS VE BENDE insallah güssel gecer ..gerci benim offfffffff catı muayenem var ve bugün agda yapıcam simdiden gerim gerim gerildim ya..dünde resmen yavrucumun kafası vajınanın tam üstündüydi kafası hareket ettikce alttan cıkacakmış gibiydi naSI korkuttu beni bide sancım olsaydı gidicektm hastaneye ama cok şükür iyiym..artık yavas yavas alttan alttan geliozzzzz diolar..

benim sacım röfle ama çojk sıkıldım kahve istiyorum ancak şuanda benim sacımı altındandayapsak ben kendimi iyi hissetmiyorum çok kilı aldımdan dolayı suratım felan kilo aldı tuhaf oldum kahve yapğarım hiç yakışmazsa ne yaparımm

haa simennayy evet aynından yapıyosun canım sne nereye yapıyosun

Ben de aynı dertten muzdaribim. Bu da gebelikle mi ilgili acaba. Evde m,llet donuyor ben kapıyı pencereyi açtırıyorum. Biraz iş yaptım mı şıpır şıpır terliyorum ve kokmaya da başladım. Ben ter kokmazdım hiç ama şimdi her gün duş almama rağmen koktuğumu hissediyrum ve berbat bir durum bu.bayanssulusmilesenağlama

merhaba kızlar 3 gündür evdeyim kardan biyere çıkamıyoruz
simenay bende üşümeye başladım eskiden yanardım ama ankara baya bi soğuk üşüyorum acaba seni heyecanmı basıyorki
kızlar bu arada saçınızı boyatmayın sabredin

He he hee...
Annen tuzlamamış mı seni?
Seni terli seniii....

Şaka bir yana, işe kolsuzla gidiyorum...
Yanıyorummmmmmmmmmmmmm...

slm canım inşallah güzel haberler alırsınız hepinizz
ben geçen sordum 37. haftada bakıcaz dedi bana nasıl yapıyosunuz diye sormaya korktum ama sitrese girerim diye zamanı gelince öğrenirim nasıl olsa dedim
bende iki gün öyle çok aşağıda hissettim bıdığımı hatta sol tarafımda sancımda oldu dün hiç bir iş yapmadım yattım bütün gün şimdi daha iyiyim ama gel görki kalabalık olunca bi günde ev dağıldı bugün bütün işler bana bakıyo çok işim var mecbur yine yapıcam

kızlar birazcık geçmişe baktımda sizi merakta bırakmışım ama sıpadan fırsat bulamadım bir türlü...Gülencim erken doğum yaptım 36 değil 37.haftada doğdu neden mümkün olmuyor 37.haftada? benim oğlumun hareketleri durdu bide sancılandım o yüzden hemen acil müdahale etti doktorum...son zamanlar bebğin hareketlerine dikkat edin

canım sana katılıyorum .... en azından hani isteyerek çalışıyoruz ya hiç değilse kazandığımzıı doya doya yiyebilsek dimi :):):) ben bide bu 3 kuruşumla ev bakıyorum şimdi :):) eşim hala bir işe giremedi.... mevşam herkesin gönlüne göre versin...gün gelir belki emekli oluca rahat ederiz....

eseda hoşgeldin cnm sağlıkla büyüt bebeğini maşallah çok da tatlı nazar değmesin
evet 35 den sonra düzenli hareketlerini takip etmek gerekiyormuş bende nette okumuştumm

Ebrucum ya, benim 32 +1 .yapmaz daha çatı muayenesi dimi?Bide sen bende bikaç hafta ilerisin ama bazen şeyimde harekete ettiğin bende hissediyom.benim bunu hissetmem normal mi acaba ya???

Edebiyatçı bende senin gibiyim ama biraz farklı.bi donuyom bi üşüyom.günde 2 kere duş alıyom bi sabah işe itmeden bi yatarken ama hala ter kokuyom gibi geliyo.Bence o çılgın hormonlardan buda.:

Bende hiççıkmadan 3 gün evde kalmak istiyom yawwww:hulya:

kaydirigubbakcemile şekerlerı yapıyorumm bıtırmemm gerekk artık 15 tane kaldı

seyyalcim inşallah eşin biran öncce iş bulur işsiz olmak çok zor Rabbim hayırlı kapılar nasi etsin inşallahh bekleyen herkese

esedaa hayırlıı olsunn tam kacıncı haftada yaptın bana yazsana tabloda eklicem bebikin boyu kac :) normalda hangi tarihte dogum yapacaktın ne zaman yaptın :) ha birde adı ne :)
bebişinn çok güzell sanamıı benziyorr sütün geliyormuu?
37 hafta bizim dönemde olması mümkün gelmiyor canım en büyükümüz şuanda 36 hafta bilmem kac gün canım herhalde sneinde usg haftası öndemi cıkıyordu son adet tarihin ney canımm ?
tek basınamı bakıyorsun bebişee
mevlüt ne zaman yapıcann
şuraya bak yakaladım seni bırakmıyorum soru üstüne sorukaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…