2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın
herkesin iyi olmasına sevindim
benim bir sorum olacak şuan 34. haftanın içindeyim gündüz zaman zaman ağrılarım oluyo
ama asıl sorum geceleri olanlar daha doğrusu gece kas katı uyanıyorum karnım kaskatı oluyo sonra kendiliğinden geçiyo nedeni ne olabilir bileniniz varmı

birde benim arkadaşım 7 ay önce doğum yaptı doktoru son ay saçını boyatabilirsin bir sakıncası yok çünkü bebek gelişimini tamamlamış sorun olmaz dedi

seyhancım iyikide sormadın ben sormadıgım halde geriliorum şimdiden ..bana bidahaki ay bakıcaz dedi ama haftasını söylemedi ben tedbirligideyimde..benim ewin işi gücüde bana bakıyo helekide bu ay artık dagınık olmamak lazım neolur neolmaz temizimdr titizmdr ama dagınıgımdr biraz cekidüzen vereyim kendime..

Güzel geçecek kontroller inşallah Ebrucum, hayırlı haberlerle gelecez.. Benim kızında kafası heran dışarı çıkacakmış gibi, belden giriyor sancı daha çok, dikkat et sende..

haa simennayy evet aynından yapıyosun canım sne nereye yapıyosun

Canım ben oturma odasına yapıyorum..

Aynı şey işte yaa, bende nasıl ter kokmaya başladım, bıktım sürekli duş almaktan ve çamaşır-pijama değiştirmekten, anneme sordum az evvel, son haftalarda olur öyle dedi, doğuma yakın daha çok oluyormuş..

Mutlucum, heyecan falan yok bende valla, sezeryan olacağı kesileşti ya, doktorun vereceği tarihte, saçımı başımı fönletip, valizimi elime alıp gle oynaya gidecem, yeter ki benim kız 2 hafta daha dayansın, hazırım ben doğuma :)))

Kuju, çatı muayenesini soramadın sanırım, 2 parmağını sokup içerde açıyor ve öyle anlıyor ne kadar açılma olduğunu, kendini kasmazsan hiç bişey hissetmiyorsun, fazla düşünme bunu, o kadarda korkulacak bişey değil, sende kendine dikkat et, sancı hissettiğin an yat ve dinlen..

Eseda, tekrar tebrikler, maşallah bebeğine, çok tatlı, Allah analı babalı büyütsün, doğumdan bahsetsene biraz, genel anestezi ile mi oldu sezeryan..?

ewet canım bu haftalar seninkide normal assagıda hissetmen ama sana cok rahatszlık vermiyosa dinlendiginde yattıgında geciyosa ve sancın yoksa baskı yoksa normal benim dün gece oldu ama sancı yapmadıgı için önemdemedim gecti..simenay bu sebepten gitmişti doktora assagıya baskı ve sancıdan..ee dogal olarak doktor acılma varmı diye bakıyo ama sana bakıcagına sanmam..genede tadbirliolmak lazım ben bugün agda yapıcam daha of..

askım bebegin cooook tatlı masallah kilosuda cok iyi..sabrszlanıorum bende walla bebekjleri görünce ama neden sezeryan??

sen şu an benim evi görsen yerler çekirdek kabuğu dolu perdeler yıkanacak boya yapılacak mutfak komple elden geçecek çamaşırlar beni bekliyo şu halde doğum yapsam Allah korusun ev berbat durumda tam boya yapacaktık hava bozdu misafir geldi ben acele ettikce bişey çıkıyo deli oluyorumm bebişimin beşiğini hzırlıycam daha iyiki ütülerini yapmışım diyorum

simenaycım biliyorum nasıl yapıyorda ama bana ilk vajen ultrasonla bakıp ölçmüşlerdi bi ümit belki diyorum yine öyle olur ama ne yapalım iki dk katlanıcaz artık ee sonuçda normal doğum istiyorum daha o bekliyor biziiguclubacismile

neyse bi ara yükleyebilirsen yüklersin bakarım bende girdiğimde canımcım

güzeller ben çıkıyorum artık çamaşırları atmıştım makinaya ilk posta asyım onları daha işim çok kahvaltı bile etmedik epinizi çok öpüyorum fırsat bulunca yine girerim kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan

benim internetimdemi sorun var anlıyamıyorum resim nereden yüklüyorsunuz ben hızlı resim,tiynpice hiç birinden yüklüymeiyorum

Biraz çalıştım geldim yine, yemeğe gidene kadar kalayım bari :)

Terlemekten bahsetmişsiniz, ben de çok terliyorum.
Ter kokmuyorum ama eskisi kadar temiz koktuğumu da söyleyemem.
Sürekli pijama, çamaşır, çarşaf değişiyor evde...

Çatı muayenesinden de konuşmuşsunuz, benimki taa 38. haftada, şimdilik onu düşünmüyorum.
Ama korkmayın yaw, normal doğum yapacaz biz, çatı muayenesi ne ki :)

Yarın doktora gidecek arkadaşlar varmış, ki biri de benim...
Hepimiz hayırlısıyla, güzel haberlerle geliriz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…