- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #42.581
seyhancım iyikide sormadın ben sormadıgım halde geriliorum şimdiden ..bana bidahaki ay bakıcaz dedi ama haftasını söylemedi ben tedbirligideyimde..benim ewin işi gücüde bana bakıyo helekide bu ay artık dagınık olmamak lazım neolur neolmaz temizimdr titizmdr ama dagınıgımdr biraz cekidüzen vereyim kendime..slm canım inşallah güzel haberler alırsınız hepinizz
ben geçen sordum 37. haftada bakıcaz dedi bana nasıl yapıyosunuz diye sormaya korktum ama sitrese girerim diye zamanı gelince öğrenirim nasıl olsa dedim
bende iki gün öyle çok aşağıda hissettim bıdığımı hatta sol tarafımda sancımda oldu dün hiç bir iş yapmadım yattım bütün gün şimdi daha iyiyim ama gel görki kalabalık olunca bi günde ev dağıldı bugün bütün işler bana bakıyo çok işim var mecbur yine yapıcam
günaydın annişleerrr...cumartesi kontrol günü heralde SİMENAY HİLOS VE BENDE insallah güssel gecer ..gerci benim offfffffff catı muayenem var ve bugün agda yapıcam simdiden gerim gerim gerildim ya..dünde resmen yavrucumun kafası vajınanın tam üstündüydi kafası hareket ettikce alttan cıkacakmış gibiydi naSI korkuttu beni bide sancım olsaydı gidicektm hastaneye ama cok şükür iyiym..artık yavas yavas alttan alttan geliozzzzz diolar..
haa simennayy evet aynından yapıyosun canım sne nereye yapıyosun
Ben de aynı dertten muzdaribim. Bu da gebelikle mi ilgili acaba. Evde m,llet donuyor ben kapıyı pencereyi açtırıyorum. Biraz iş yaptım mı şıpır şıpır terliyorum ve kokmaya da başladım. Ben ter kokmazdım hiç ama şimdi her gün duş almama rağmen koktuğumu hissediyrum ve berbat bir durum bu.bayanssulusmilesenağlama
merhaba kızlar 3 gündür evdeyim kardan biyere çıkamıyoruz
simenay bende üşümeye başladım eskiden yanardım ama ankara baya bi soğuk üşüyorum acaba seni heyecanmı basıyorki
kızlar bu arada saçınızı boyatmayın sabredin
slm canım inşallah güzel haberler alırsınız hepinizz
ben geçen sordum 37. haftada bakıcaz dedi bana nasıl yapıyosunuz diye sormaya korktum ama sitrese girerim diye zamanı gelince öğrenirim nasıl olsa dedim
bende iki gün öyle çok aşağıda hissettim bıdığımı hatta sol tarafımda sancımda oldu dün hiç bir iş yapmadım yattım bütün gün şimdi daha iyiyim ama gel görki kalabalık olunca bi günde ev dağıldı bugün bütün işler bana bakıyo çok işim var mecbur yine yapıcam
kızlar birazcık geçmişe baktımda sizi merakta bırakmışım ama sıpadan fırsat bulamadım bir türlü...Gülencim erken doğum yaptım 36 değil 37.haftada doğdu neden mümkün olmuyor 37.haftada? benim oğlumun hareketleri durdu bide sancılandım o yüzden hemen acil müdahale etti doktorum...son zamanlar bebğin hareketlerine dikkat edin
ewet canım bu haftalar seninkide normal assagıda hissetmen ama sana cok rahatszlık vermiyosa dinlendiginde yattıgında geciyosa ve sancın yoksa baskı yoksa normal benim dün gece oldu ama sancı yapmadıgı için önemdemedim gecti..simenay bu sebepten gitmişti doktora assagıya baskı ve sancıdan..ee dogal olarak doktor acılma varmı diye bakıyo ama sana bakıcagına sanmam..genede tadbirliolmak lazım ben bugün agda yapıcam daha of..Ebrucum ya, benim 32 +1 .yapmaz daha çatı muayenesi dimi?Bide sen bende bikaç hafta ilerisin ama bazen şeyimde harekete ettiğin bende hissediyom.benim bunu hissetmem normal mi acaba ya???
Edebiyatçı bende senin gibiyim ama biraz farklı.bi donuyom bi üşüyom.günde 2 kere duş alıyom bi sabah işe itmeden bi yatarken ama hala ter kokuyom gibi geliyo.Bence o çılgın hormonlardan buda.:
Bende hiççıkmadan 3 gün evde kalmak istiyom yawwww:hulya:
askım bebegin cooook tatlı masallah kilosuda cok iyi..sabrszlanıorum bende walla bebekjleri görünce ama neden sezeryan??kızlar birazcık geçmişe baktımda sizi merakta bırakmışım ama sıpadan fırsat bulamadım bir türlü...Gülencim erken doğum yaptım 36 değil 37.haftada doğdu neden mümkün olmuyor 37.haftada? benim oğlumun hareketleri durdu bide sancılandım o yüzden hemen acil müdahale etti doktorum...son zamanlar bebğin hareketlerine dikkat edin
seyhancım iyikide sormadın ben sormadıgım halde geriliorum şimdiden ..bana bidahaki ay bakıcaz dedi ama haftasını söylemedi ben tedbirligideyimde..benim ewin işi gücüde bana bakıyo helekide bu ay artık dagınık olmamak lazım neolur neolmaz temizimdr titizmdr ama dagınıgımdr biraz cekidüzen vereyim kendime..
bizde dünn cekırdekk cıtladıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?