2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cok yorma kendini tmm

Seyyalcim pek güzelmiş uyku seti, güle güle kullansın kuzucuk...
Bir de senin aldığını görseydik, biz beğenirdik belki :)

Bize de annem almış bi tane, internetten, ben de onu hiç beğenmedim.
Söyleyemiyorum da şimdi üzülecek diye, napıcam bilmem...

SEYYAL, güle güle kullanın, çok tatlı...

Ayy iyice şuursuz oldum, yarın değil ki benim kontrolüm, cumartesi günü aklinialirimsmile

Sende mi bacım, cumartesi çoğumuz doktordayız yani, hadi hayırlısı, güzel haberlerle geliriz inşallah..

Son düzenleme:
günaydın mart kuzunlarının cici annecikleri..
gece dörtte yattım.. kafam sepet gibi..
Kuralsızlar diye bir film ve Abbas Güçlü ile genç bakışı izledim..
kocam doğurduktan sonra beni dövecekmiş...
dikkat merdaneyi almayım elime dedim...

seyyalcim inşallah eşin biran öncce iş bulur işsiz olmak çok zor Rabbim hayırlı kapılar nasi etsin inşallahh bekleyen herkese

Canım biranönce iş bulur umarım eşin.Tek maaş ile çok zor.Allah yardımcısı olsun herkezin.Biliyomusun benim teyzemin oğlu bebeğinin doğumu olduğu gün müjdeli haber aldı.o gün iş görüşmesinden cvp gelmişti alındınız diye.bebekler kısmetiyle gelir.hadi sizind öle olacak inşşşşallllahhhhh

nasıl yapıyosun gülücüm bende yapıcam fikir olur

Koy kız şu şekerlerin resmini bende çatladım burda ya.

benimde apışaram çok terliyorr

Ya varya utanıyodum demeye.benimde terliyo kız Gülen:)))

meleğimin uyku setine bakın kızlr babası aldı bunu nasıl sizce .... benim aldığımı beğenmedi paşam :):):
Eki Görüntüle 35406

Aman aman pek güzelmiş.güle güle kulanın bakalım

Kızlar biri bana anlatsın ben buraya bilgisayarımda kayıtlı resmi nası koyacağım ya???? göbişimi paylaşcam sizle.dünden beri beceremedimmmmm

abbas güçlü sözlşemeli öğretmnelerden bahsetmiş doğru mu?

SEYYAL, güle kullanın, çok tatlı...

Sende mi bacım, cumartesi çoğumuz doktordayız yani, hadi hayırlısı, güzel haberlerle geliriz inşallah..

Aminnnn...
Pazartesi günü herkes doğurmadan gelsin inşallah :)

Aaa benimki de sık sık öyle diyor kaydirigubbakcemile3
Hatta en son bu sabah dedi.
Ben sabahın köründe, sen niye benim annemin yaptığı keki bitiriyorsun diye kavga çıkardım da...

Baştan anlatmak gerekirse, annem oturmuş, bana yasak olmayan şeylerle kek yapmış.
Ama çok yemiyim diye günlük porsiyonlar halinde veriyor :)
Bizim saf da bunu bilmediği için, benim bugünkü hakkımı dün gece yemiş.
Ben sabah bi hevesle kalktım, kek yok, yıktım ortalığı tabi...
Zehir olmuştur garibime...
Ama konu yemek olunca sapıtıyorum napimmm cokacimcoook

kaydirigubbakcemile3 benimki de maazallah mutfakta bir şey görmesin. sabah işe gitmeden sömürüp gidiyor. çok obur bunlar çook.. boşver kız yesinler de bizim kadar kilo alsınlar. yanlız başıma diyet yapamam ben... beraber yapcaz.

hımm tamam canım sağol...

yanlız bazı sözleşmeliler harbiden mesleğin cahili. ben atandığımda 3-4 ayda giderim eşimin yanına sandım diyor. sanki kadrolular gidiyormuş gibi anlatıyor. iyi de saf kardeşim kadrolu bile en az 1 yılda stajyerlik kalkınca gidebiliyor. bize il emrini kapattınız kadrolulara açtınız diyor kadrolulara da aynı atamada il emri kapalıydı haberi yok. kendi Urfa'daymış eşi Hatay'da... kimse de demiyor ki neden eşin Urfa'ya gelmiyor diye. Der mi doğuda kim çalışırsa çalışsın. klava: sözleşmelileri çok tutarım normalde ama dün kızdım!!!
bir de öyle insnalar konuştu ki.. bunlar sınıfta nasıl öğretmenlik yaparlar bilmem. iki lafı bir araya getiremiyor..

Bunlarda bebek şekerlerimiz, evimize bebeğimizi görmeye gelenlere ikram edeceğiz..

Bu sepetimizin önden görünüşü..

Sepetimizin üstten görünüşü

Kesenin kapalı hali

Kesenin açık ve üstten görünüşü

Kesenin içindekiler bunlarda..

Minik kutularda renkli draje çikolatalar var..

simenay banada drum sezeryan olabilir demişti bendede pek heyecan kalmamıştı ama bazıları sezeryanı bazıları normal doğumu önerdikçe bende ne yapacağımı bilemiyorum

simenay sen pek beceriklisin
ben bişey yapmak istesem elime gözüme bulaştırıyom annemlerde aman ne gerek var dedikçe yapmıyorum daha kapı süsümüz bile yapılmadı siz hadstaneye götürecekmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…