- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #42.601
ay bu süperr canım daha uyku seti alınacak dimii a pardon uyku setim var newresim takımı alıcam bitaneyeeter güle güle kullansın minikkusun..meleğimin uyku setine bakın kızlr babası aldı bunu nasıl sizce .... benim aldığımı beğenmedi paşam :):):
Eki Görüntüle 35406
cok yorma kendini tmmneyse bi ara yükleyebilirsen yüklersin bakarım bende girdiğimde canımcım
güzeller ben çıkıyorum artık çamaşırları atmıştım makinaya ilk posta asyım onları daha işim çok kahvaltı bile etmedik epinizi çok öpüyorum fırsat bulunca yine girerim kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan
sendemi bopsnacım kısss sanki beraber ayarladık ghünleri hadi sende iyi haberler inşallahhAyy iyice şuursuz oldum, yarın değil ki benim kontrolüm, cumartesi günü aklinialirimsmile
Ayy iyice şuursuz oldum, yarın değil ki benim kontrolüm, cumartesi günü aklinialirimsmile
seyyalcim inşallah eşin biran öncce iş bulur işsiz olmak çok zor Rabbim hayırlı kapılar nasi etsin inşallahh bekleyen herkese
nasıl yapıyosun gülücüm bende yapıcam fikir olur
kızlar günaydın
herkesin iyi olmasına sevindim
benim bir sorum olacak şuan 34. haftanın içindeyim gündüz zaman zaman ağrılarım oluyo
ama asıl sorum geceleri olanlar daha doğrusu gece kas katı uyanıyorum karnım kaskatı oluyo sonra kendiliğinden geçiyo nedeni ne olabilir bileniniz varmı
Tatlı gündüzki ağrılar yorgunluktan olabilir. ama kaskatı olmalar doğuma hazırlık sancı ve kasılmaları bunlar.bizi doğuma hazırlıyor.kasılmalar gerçekten çok ca yakıyo bazen patlıcan sanki .ama sabır bunlar geçecek.dinlenmek gerek.öle durumda bir bardak su içip sol yanınıza yatıpp dinlenin diyollar.saatde 4 den fazla o sertleşme olursa doktorunuzu arayın derler.
birde benim arkadaşım 7 ay önce doğum yaptı doktoru son ay saçını boyatabilirsin bir sakıncası yok çünkü bebek gelişimini tamamlamış sorun olmaz dedi
benimde apışaram çok terliyorr
meleğimin uyku setine bakın kızlr babası aldı bunu nasıl sizce .... benim aldığımı beğenmedi paşam :):):
Eki Görüntüle 35406
günaydın mart kuzunlarının cici annecikleri..
gece dörtte yattım.. kafam sepet gibi..
Kuralsızlar diye bir film ve Abbas Güçlü ile genç bakışı izledim..
kocam doğurduktan sonra beni dövecekmiş...
dikkat merdaneyi almayım elime dedim...
abbas güçlü sözlşemeli öğretmnelerden bahsetmiş doğru mu?
SEYYAL, güle kullanın, çok tatlı...
Sende mi bacım, cumartesi çoğumuz doktordayız yani, hadi hayırlısı, güzel haberlerle geliriz inşallah..
günaydın mart kuzunlarının cici annecikleri..
gece dörtte yattım.. kafam sepet gibi..
Kuralsızlar diye bir film ve Abbas Güçlü ile genç bakışı izledim..
kocam doğurduktan sonra beni dövecekmiş...
dikkat merdaneyi almayım elime dedim...
çokk guzelmışş uyku setıı
hanoıı beşikk buaradaa
doğru bahsettiler. ama pek bir yere varmadı. eş durumuyla tayin olamayan sözleşmelilerle ilgili çok konuştu. bir de 2010 da 6700 tane sözleşmeli kadroya alınacakmış lafı geçti.
kaydirigubbakcemile3 benimki de maazallah mutfakta bir şey görmesin. sabah işe gitmeden sömürüp gidiyor. çok obur bunlar çook.. boşver kız yesinler de bizim kadar kilo alsınlar. yanlız başıma diyet yapamam ben... beraber yapcaz.Baştan anlatmak gerekirse, annem oturmuş, bana yasak olmayan şeylerle kek yapmış.
Ama çok yemiyim diye günlük porsiyonlar halinde veriyor :)
Bizim saf da bunu bilmediği için, benim bugünkü hakkımı dün gece yemiş.
Ben sabah bi hevesle kalktım, kek yok, yıktım ortalığı tabi...
Zehir olmuştur garibime...
Ama konu yemek olunca sapıtıyorum napimmm cokacimcoook
hımm tamam canım sağol...
Bunlarda bebek şekerlerimiz, evimize bebeğimizi görmeye gelenlere ikram edeceğiz..
Simenay çook cici şekerleriniz... sağlıkla gelsin kuzucuğun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?