- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #42.621
simenay banada drum sezeryan olabilir demişti bendede pek heyecan kalmamıştı ama bazıları sezeryanı bazıları normal doğumu önerdikçe bende ne yapacağımı bilemiyorum
aa bunlar süper simenay nası yaptın ve nekadar mal oldu??ha bide çine seker koymayanda var o nası oluyo??
Simenay çook cici şekerleriniz... sağlıkla gelsin kuzucuğun..
simenay sen pek beceriklisin
ben bişey yapmak istesem elime gözüme bulaştırıyom annemlerde aman ne gerek var dedikçe yapmıyorum daha kapı süsümüz bile yapılmadı siz hastaneye götürecekmisiniz
Kızlar dün bende bitirdim bebek şekeri yapımını, ekleyebilirsem göstereyim size de..
simenay canım nasılsın ya bi türlü denk gelemedik seninle sen girmişsin ben geldiğimde geçmişe bakıyomda çıkmış oluyon nasılsın hayırdır ne oldu öyle bi anda canım ya şimdi nasılsın
günaydın...hangi üniversitedesin?bilkent mi?
gunayddınn
haa gayrett bısıcık kalmamıss artyıkk sonra acısını cıkarırsınız
Desenize her yerden aynı problem...
Ben yarın itibariyle çıkıyorum izne, yerime bakacak kimse yok, işleri başta müdürüm olmak üzere şirket geneline paylaştırdık.
Genel müdür sekreterinden planlama şefine kadar herkese bişey düştü.
Biri aramasa öbürü arar :)
Bana her akşam oluyor o kasık krampları.
Gerçi senin riskli bi durumun da var ama, bunun onunla ilgili yoktur umarım...
Sezeryan olursa ilk zamanlar takamazmışız...
Ama dikiş biraz iyileşince en azından kuşak sarın diyorlar...
Korse takmamız lazım, löpür löpür kalırız valla :)
Ben de uyuyamıyorum, biz gecenin belli bir vaktinden sonra, yani ben tepinmeye başlayınca, ayrılıyoruz...
Canım, benim bu cumartesi kontolüm var, bakalım herşey yolundadır inşallah, nedendir bilmiyorum ama acayip bir enerji var üstümde, YAZ ın yaptığı perdeden örüyorum, geçen hafta soruyordum ya YAZA, ondan başladım, sakallı iple perde yapıyorum işte, bitince resmini koyarım buraya, birde yine sakallı ipten banyoya paspas takımı yapıyorum..
Bu arada bende gece uyumadıkça evde gezinirken, bebeğe yarasın diye süt içtim, sabah bir baktım süt şişesine, 1 lt. sütü bitirmişim, mideyi bozdum iyi mi :))
Bir şey daha soracam sizlere; bende son 3-4 gündür aşırı terleme var, yanıyorum resmen, dışarı atasım geliyor kendimi, pencereden baktım şimdi, heryer kar, karların üstüne atasım var kendimi, çorap falan giyemiyorum, sizde de oluyor mu bu sıcak basması..?
Ben de aynı dertten muzdaribim. Bu da gebelikle mi ilgili acaba. Evde m,llet donuyor ben kapıyı pencereyi açtırıyorum. Biraz iş yaptım mı şıpır şıpır terliyorum ve kokmaya da başladım. Ben ter kokmazdım hiç ama şimdi her gün duş almama rağmen koktuğumu hissediyrum ve berbat bir durum bu.bayanssulusmilesenağlama
Bunlarda bebek şekerlerimiz, evimize bebeğimizi görmeye gelenlere ikram edeceğiz..
Canım merhaba, geçen hafta sancılandım, çok afedersin büyük abdestimi tutamıyordum, doktoru aradım işte, hemen gel dedi, hastaneye gittim, muayenede bebeğin iyice aşağı indiğini gördü doktor, nst de çok fazla sancı çıktı, bebek gelmek istiyor dedi doktor bana ve beni hemen yatırdılar hastaneye, ciğer geliştirci iğne ve sancı durdurucu iğne yaptılar, sabaha kadarda serum yedim, 2 hafta daha dayanırsak, bebeği sezeryanla alacak doktor, şimdi arada sancım oluyor ama evde dinlenerek bu 2 haftayı tamamlamaya çalışacam, çok şükür iyiyim yani ama bebek geliyor diye çok korktum..
çok geçmiş olsun canım ya ii atlatmışsın bilirim o hastanede kalmayı iğneleri falan sende bizden oldun yedin kortizonu off bebek için ii ama işte annede şişlik kalıcı atılması zor şiişkik yapıyo aman olsun bebişlerimizin ii olsunda bende salı günü doktordaydım oğluşum 2100 boyu da 44 cm olmuş kafası aşağıda ama kasıklarıma inmemiş dedi doktor annesi dedi bu seferde yukarı da geziyo kız gelmiyo mu yoksa şimdide dedi doktorum :))) canım yanaklarını bi gördüm koptum ben ve babası tombiş tombiş bana çekmiş benim yanaklarımın aynısı eşimde yok bana diyo oysa eşimde zayıf:))) sana da bi sorayım canım oğluşum hareket ederken kolunu mu kafasını mı öyle bi geriyoki aşağı doğru sancı giriyo nefesimi kesiyo sonra dün 1 saat arayla sancım oluyodu şimdide var ara ara sancım oluyo ama en çokta şu karnımın sertleşmesi çok kötü oluyo hadi gündüzü anladım ya gece wc ye giderken çok acıyo nedendir acaba
kaydirigubbakcemile3 benimki de maazallah mutfakta bir şey görmesin. sabah işe gitmeden sömürüp gidiyor. çok obur bunlar çook.. boşver kız yesinler de bizim kadar kilo alsınlar. yanlız başıma diyet yapamam ben... beraber yapcaz.
evet canim. bilkent.
bu haftayi kafadan saymiyorum zaten. 1 haftam kaldi iste sadece. oda cabucak gecer zati.
sen halletmissin islerini aktarmayi ne guzel. eger ben gidene kadar herhangi biri yerime gelmezse dogurana kadar pesimi birakmazlar benim is yerinde valla napcaksam.
kizlar bu terleme olayi bende de inanilmaz boyutlarda. sac diplerim hep islak nerdeyse. koku duzeyide eger gunluk dus alamadiysam ablam sogan gibi kokuyorsun diyor. :kedi: ne yapacagimi sasirdim valla.
ellerine saglik canim. cok guzel olmuslar. kiz sen ne hamaratsin oyle elinden her is geliyor masallah.
Sağolasın canım, kortizonu yedik evet ama umurumda değil, bebek sağlıklı olsunda.. Geceleri ben hiç uyuyamıyorum, evin içinde gezinip duruyorum sürekli, gece daha çok sancı oluyor çünkü, wc ye çok sıkışmış oluyoruz, benimde kasıklarım patlayacakmış gibi oluyor, ama wc ye gidince ağrı sızı hepsi geçiyor, ben sancı olmaması için şöyle bir yöntem buldum, nasılsa uyuyamıyorum, wc ye sıkışmayı beklemeden sık sık wc ye gidiyorum, böylelikle o ağrılardan kurtuldum ben, haa bu arada bol bol da su içmek gerekiyormuş bu haftalada, doktorum özellikle uyardı bu konuda beni, bir taraftan su içip diğer taraftan wc ye taşınıyorum anlayacağın, bebek hareketleri beni mahvediyor, kolu bir yerden ayağı bir yerden geriyor kendini içerde, karnımda sürekli bir çıkıntı, görsen çok komik şekillere giriyor karnım, kafası zaten aşağıdan her an çıkacakmış gibi..
Benim ellerim de geçse ya artık. İş yapmakta zorlanıyorum. Gece ağrı ile uyanıyorum. Eskiden gece şişer gündüz geçerdi, artık hep şiş. Sinir bozucu bir durum. Dün bir ara ayaklarım da şiş gibi geldi ama sonra geçti. Ellerim şiş, uyuşuk ve kapanmıyor. Fil gibi hissediyorum artık kendimi. Yatsam kalkamıyorum, kalksam yatamıyorum, Dönemiyorum, dü<elemiyorum, şiştim, önümde kocaman bir kütle. Ne tarafa yatsam o tarafa giriyor bıdık da. Korkuyorum koca gövdemin altında ezilecek diye. Velhasıl kelam bi hortumum eksik, bu gidişle o da çıkar diye korkuyorum... sempatiksalakcinni
selam kıslar ,
ogle arasinda bi bakim dedim :)
bisi daniscam sizlere.
2 gundur sanki altima kaciriyormusum gibi su akiyor anlamiyorum.her ikisindede 5 dk once tuvalete gitmistim.suyum mu geliyor sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?