2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

simenay banada drum sezeryan olabilir demişti bendede pek heyecan kalmamıştı ama bazıları sezeryanı bazıları normal doğumu önerdikçe bende ne yapacağımı bilemiyorum

Mutlucum, başkalarının ne dediğini hiç dinleme, doktorunla senin aranda olan bişey o, bana doktorum sezeryan yapalım seni dedi, gerekçelerini de söyledi, bana mantıklı geldi ve kabul ettim açıkçası, zaten tırsmaya başlamıştım normal doğumdan, kimseyi dinleme sende, doktorun daha iyi bilir sonuçta ve sağlıklı doğsunlarda ne şekilde olursa olsun, buna odaklan, başka şeyler düşünme..

aa bunlar süper simenay nası yaptın ve nekadar mal oldu??ha bide çine seker koymayanda var o nası oluyo??

Simenay çook cici şekerleriniz... sağlıkla gelsin kuzucuğun..

Teşekkür ederim Cerenora, kendi çapımda uydurdum bişeyler yaptım işte, doğum tarihi belli olunca da kağıtlara, güzel sözler ve hoşgeldin iklim bebek, tarih v.s. yazıp, keselerin kenarına zımbalayacam..

simenay sen pek beceriklisin
ben bişey yapmak istesem elime gözüme bulaştırıyom annemlerde aman ne gerek var dedikçe yapmıyorum daha kapı süsümüz bile yapılmadı siz hastaneye götürecekmisiniz

Mutlucum, ben severim böyle vırık cırık şeylerle uğraşmayı, içimden geliyor, sende istesen yaparsın ama çevrede önemli evet, annem bana sürekli yeni fikirler verir mesela, yaptıklarımı eleştirir, yönlendirir..

Kapı süsünü hastaneye götürmeyecem ben, hastanede zaten kapıyı süslüyorlar, ben evde odamızın kapısına astım yaptığım süsü..

Teşekkürler Ebrucum, toplamda 35 tl ye falan maloldu, keselerin içine ben lavanta koyacaktım ama yemek düşkünü bir kocam var, ille de çikolata koyalım diye tutturdu, adam bunda bile boğazını düşünüyor, sanki kendi yiyecek :)) bende kırmadım artık kocamı çikolata koyduk, çikolatalar erimesin dağılmasın v.s. diye de minik kutuları aldık, içine koyduk, kesenin içi boş kalmasın diye de, minik bier biblo ve magnetli uğur böceği ilave ettim.

simenay canım nasılsın ya bi türlü denk gelemedik seninle sen girmişsin ben geldiğimde geçmişe bakıyomda çıkmış oluyon nasılsın hayırdır ne oldu öyle bi anda canım ya şimdi nasılsın

Canım merhaba, geçen hafta sancılandım, çok afedersin büyük abdestimi tutamıyordum, doktoru aradım işte, hemen gel dedi, hastaneye gittim, muayenede bebeğin iyice aşağı indiğini gördü doktor, nst de çok fazla sancı çıktı, bebek gelmek istiyor dedi doktor bana ve beni hemen yatırdılar hastaneye, ciğer geliştirci iğne ve sancı durdurucu iğne yaptılar, sabaha kadarda serum yedim, 2 hafta daha dayanırsak, bebeği sezeryanla alacak doktor, şimdi arada sancım oluyor ama evde dinlenerek bu 2 haftayı tamamlamaya çalışacam, çok şükür iyiyim yani ama bebek geliyor diye çok korktum..

günaydın...hangi üniversitedesin?bilkent mi?

evet canim. bilkent.

gunayddınn
haa gayrett bısıcık kalmamıss artyıkk sonra acısını cıkarırsınız

bu haftayi kafadan saymiyorum zaten. 1 haftam kaldi iste sadece. oda cabucak gecer zati.

sen halletmissin islerini aktarmayi ne guzel. eger ben gidene kadar herhangi biri yerime gelmezse dogurana kadar pesimi birakmazlar benim is yerinde valla napcaksam.

kizlar bu terleme olayi bende de inanilmaz boyutlarda. sac diplerim hep islak nerdeyse. koku duzeyide eger gunluk dus alamadiysam ablam sogan gibi kokuyorsun diyor. :kedi: ne yapacagimi sasirdim valla.

Bunlarda bebek şekerlerimiz, evimize bebeğimizi görmeye gelenlere ikram edeceğiz..

ellerine saglik canim. cok guzel olmuslar. kiz sen ne hamaratsin oyle elinden her is geliyor masallah.

çok geçmiş olsun canım ya ii atlatmışsın bilirim o hastanede kalmayı iğneleri falan sende bizden oldun yedin kortizonu off bebek için ii ama işte annede şişlik kalıcı atılması zor şiişkik yapıyo aman olsun bebişlerimizin ii olsunda bende salı günü doktordaydım oğluşum 2100 boyu da 44 cm olmuş kafası aşağıda ama kasıklarıma inmemiş dedi doktor annesi dedi bu seferde yukarı da geziyo kız gelmiyo mu yoksa şimdide dedi doktorum :))) canım yanaklarını bi gördüm koptum ben ve babası tombiş tombiş bana çekmiş benim yanaklarımın aynısı eşimde yok bana diyo oysa eşimde zayıf:))) sana da bi sorayım canım oğluşum hareket ederken kolunu mu kafasını mı öyle bi geriyoki aşağı doğru sancı giriyo nefesimi kesiyo sonra dün 1 saat arayla sancım oluyodu şimdide var ara ara sancım oluyo ama en çokta şu karnımın sertleşmesi çok kötü oluyo hadi gündüzü anladım ya gece wc ye giderken çok acıyo nedendir acaba

Teşekürler FTY, sağolasın..
Bu arada seni yakalamışken diyeceklerim var, benim ellerimdeki uyuşma yokoldu, hatta el ve ayaklarımdaki şişlikler bile gitti, geçen hafta telaşımdan dokotra sormayı unuttum bu konuyu, hastanede yattığım gece elim çok fena şişmişti ama ertesi gün bişey yoktu, o günden beri de eski haline geri döndü, yakında doğuracak olmamın etkisi mi var bilemiyorum ama sen geldin aklıma senin eller ne alemde, aynen devam mı?

Benim ellerim de geçse ya artık. ış yapmakta zorlanıyorum. Gece ağrı ile uyanıyorum. Eskiden gece şişer gündüz geçerdi, artık hep şiş. Sinir bozucu bir durum. Dün bir ara ayaklarım da şiş gibi geldi ama sonra geçti. Ellerim şiş, uyuşuk ve kapanmıyor. Fil gibi hissediyorum artık kendimi. Yatsam kalkamıyorum, kalksam yatamıyorum, Dönemiyorum, dü<elemiyorum, şiştim, önümde kocaman bir kütle. Ne tarafa yatsam o tarafa giriyor bıdık da. Korkuyorum koca gövdemin altında ezilecek diye. Velhasıl kelam bi hortumum eksik, bu gidişle o da çıkar diye korkuyorum... sempatiksalakcinni

Sağolasın canım, kortizonu yedik evet ama umurumda değil, bebek sağlıklı olsunda.. Geceleri ben hiç uyuyamıyorum, evin içinde gezinip duruyorum sürekli, gece daha çok sancı oluyor çünkü, wc ye çok sıkışmış oluyoruz, benimde kasıklarım patlayacakmış gibi oluyor, ama wc ye gidince ağrı sızı hepsi geçiyor, ben sancı olmaması için şöyle bir yöntem buldum, nasılsa uyuyamıyorum, wc ye sıkışmayı beklemeden sık sık wc ye gidiyorum, böylelikle o ağrılardan kurtuldum ben, haa bu arada bol bol da su içmek gerekiyormuş bu haftalada, doktorum özellikle uyardı bu konuda beni, bir taraftan su içip diğer taraftan wc ye taşınıyorum anlayacağın, bebek hareketleri beni mahvediyor, kolu bir yerden ayağı bir yerden geriyor kendini içerde, karnımda sürekli bir çıkıntı, görsen çok komik şekillere giriyor karnım, kafası zaten aşağıdan her an çıkacakmış gibi..

Benim diyet yapacak bi durumum yok kız, 60 kilo bile değilim ben daha...
9 kilo falan aldım :)
Yemesin benim kekimi kötükedihüso

FTY'cim öyle hasbel kader devrettik bakalım, ortada yazılı bişey falan yok, şu işi şu yapacak diye.
Ben yaptığım her işi adım adım yazdım, bütün iletişim bilgileri, ürün kodları, işlemlerin ekran görüntülerini, hepsini hazırladım.
Artık kimin bahtına çıkarsa :)
İnşallah bir an önce senin yerine kim bakacaksa gönderirler de, sen de nispeten rahat edersin, çünkü sen çıktığında doğuma da çok az kalmış olacak.
Bu arada, gözünü korkutmak gibi olmasın ama en zor son geçen son hafta :)
Askerde şafak saymak gibi bişey bilmiyorumkismile

ayy ayy aynı şeyler bende var işte wc ye gdince rahatlıyorum dediğin gibi olsun zamanında gelsinlerde hayırlısıylla çekiiyoz ağrıları ama napalım bebişlerimiz gelince unuturuz herşeyi

Aynen bende öyleydim işte Canancım ama birden bire şişlikler gitti bende anlamadım, acaba hastanede yediğim serumların ve iğnelerin etkisi olabilir mi diye düşünüyorum..
Bende fil gbi hissediyorum kendimi yaa, gece uyuyabildi isem uyandığımda karnımın üzerinde buluyorum kendimi bazen, sırt üstü yattığımda oluyor, doktorum bişey olmaz dedi ama yinede hemen sol yana yatış pozisyonu alıyorum ama sol tarafımda çok uyuşuyor artık yaa.. Sanırım benim doğurma zamanım geldi, çok şikayet etmeye başladım :)))

selam kıslar ,
ogle arasinda bi bakim dedim :)
bisi daniscam sizlere.
2 gundur sanki altima kaciriyormusum gibi su akiyor anlamiyorum.her ikisindede 5 dk once tuvalete gitmistim.suyum mu geliyor sizce ?

simenaycım şimdilik iyi olduğuna sewindim, umarım 1,2 hafta daha doğurmazsın bebeğin toparlanana kadar

kızlar ben bugün yoğunum kocam hergün yeni bir icat çıkarıyor çok sinirliyim şimdide kolonyalı mendil bastırıyormuş firmamızın adına dağıtacakmış bu değil tabi sinirimin asıl sebebi ; bi tane su dükkanı dewrediyomuş onunla görüşecekmiş benim doğumuma belki 15,20 gün war adam beni düşünmüyo bile doğuracakmışım 10,15 güne toparlanıp dükkanın başına geçecekmişim, oyun sanıyor heralde öküz,köle gibi çalışıcam ona aferin dicek bana sanki çalış çalış adam yeni dükkan almayı düşünsün kamyon almayı düşünsün!! babası gelip bakıcak sanki yeni dükkanına istemiyorum ben çalışmak falan ben bebeğimle en az 40 gün olmak istiyorum!!!! ağlicam nerdeyse şu an nefret ediyorum ondan:sinifsinif:

selam kıslar ,
ogle arasinda bi bakim dedim :)
bisi daniscam sizlere.
2 gundur sanki altima kaciriyormusum gibi su akiyor anlamiyorum.her ikisindede 5 dk once tuvalete gitmistim.suyum mu geliyor sizce ?

Akıntıdır o korkma, ben aylardır yaşıyorum bu durumu, altıma yapıyorum sanırdım hep, şimid umursamıyorum bile, eğer suyun gelecek olsa öyle gelmezmiş, fışkırır tarzda olurmuş suyun gelmesi, benim doktor öyle dedi, doğuma yakın akıntılar iyice artacak hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…