2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağolasın Hasretcim, sende sıkma canını böyle yaa, kocan anlamıyorsa, aile büyüklerinden birini araya koy, konuşsun kocanla, lohusa kadın nasıl çalışacak saçmalamasın kocan..

Sen sıkma canını bunun için, doğumdan sonraki halini görsün hiçbir şey isteyemez senden. Hele sen biraz da naz yap...

Selam kızlar nasılsınız gecmıse hızlı hızlı bakıp gectım cok uzun yazıları okumayı sevmıyorum sızde masallah pek bı kaynatmısınız

Seyyal cım uyku setınız cok hos miniğin gule gule kullansın
Sımenay cım bebek sekerlerın cok gusel gorunuyor emegine saglık
Canan cım tuzu mu fazla kacırıyorsun neden işişiyor ki bi doktoruna sor istersen canım

Bu arada Gülay ın nette sorun varmıs
Evı toparlamak ıcın cıktı
Gülay cıma da bahane oldu net alkisalkisalkis

Atladıgım varsa kusura bakmayın kızlar kesın uzun yazılardır kacırdıklarım
Bende evımı toparlım ara ara ugrarım hepınizi öpüyorum :1hug::1hug:

yok daha neler ne çalışması doğumdan hemen sonra boşver sen takma kafana sen bulursun bi yolunu

Haydaa, olur mu öyle şey Hasretcim, icat çıkarmasın kocan, 15-20 günlük lohusa kadın çalışmaz, bizim özel sektör bile daha fazla izin veriyor.
Ağırlığını koy, açık açık söyle çalışmayacağını, ne ayarlaması gerekiyorsa ayarlasın...
En kötü ihtimalle doktorunu koy araya, o konuşsun.
Üzülme, bulunur bir yolu...

Şekerim stres yapma yaaa ufff ne desem boş eşinle konustun mu peki o zaman zabıtalıgı bıraksın cok bılıyorsa su dkkanların basında dursun hem cocuk hem ıs hem ew nasıl bas edeceksın kı sen canm ya uzulme:teselli:

Tuza elimden geldikçe dikkat ediyorum. Yemekleri daha az tuzla yapıyorum. Tansiyonum da hep normal. Doktorum da her şey normal yapacak bir şey yok diyor. Karnın gibi ellerin de şişecek dedi.

Kızlar benm zıllıde asagı yokluyor sanırım cok baskı var seyımde
Cıkısı mı arıyor delı mıdır ne ama dogsun dowucem ben bu kızı yok

Babasının dölü ne olacak babasına cekmıs anasına cekse böle mi yapardı

Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

bende de o sorun var ellerim bu zaman kadar belki 4 yada 5 kere şişmiştir ama benim hep ayaklarım şişiyo çok acıtıyo hamile kalmadan önce çok tuz kullanıyodum ama şimdi hiç almıyorum bile ama yinede şişiyorum

çıkış yolunu arıyorlar güzelim. ben öyle olduğu zaman ışığa yönleme kızım, ışığa yönelme diyorum.. kaydirigubbakcemile3

iyi bari bide onla ugrasmak istemem zaten cok yorgun hissediyorum kendimi:bbo:
sagol canim

delirmesin yaw olurmu oyle is.belki saka falan yapmistir.ciddi olduguna eminmisin yaw bilmiyorumkismile

canIm benim eller surekli sis hic inmiyor bazi zamanlar daha da cok sisiyor, parmak uyusukluklarim aynen hatta ileri duzeyde devam ediyor. her iki eliminde orta parmaklari surekli uyusuk ileri derecede hissizlik var. doktorumda dogumdan sonra 3-4 hafta icinde gececegini cok nadirde olsa cerrahi mudahele gerektirebilecegini soyledi. bilmiyorum artik nolcak. cok takmiyorum. ne olacaksa olacak napalim. her hamilede oyle ya da boyle bi hasar kaliyor demek ki :)))
senin ellerinin gecmesine cok sevindim. umarim saglikla da bebegin gelir. sana benzeyen bir kizin olur insallah canim. :))))

Hasret bu senin kocanın gözünü para hırsı mı bürüdü anam? o zaman bıraksın zabıtalığı bilmem neyi gelsin paşa paşa otursun dükkanlarının başına! hayret bir şey ya!! hadi biz başkasının işinde çalışıyoruz elimiz mahkum sen kendi işinde bebeğinden ayrı mı kalacaksın!!
Bir koca kafalı daha!!

deme oyle. gecer gecer son hafta simdi herkesle vedalasma isi. odur budur derken cabuk gecer zaman. bak gozumu korkutma ben iyi tarafindan bakmaya calisiyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…