2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canımcım, sağlıklı olsunda, inşallah... Senin ellerinde inşallah doğumdan sonra düzelir, zor gerçekten, senden daha az çektiğim halde sızlanıyordum, seni hiç düşünemiyorum bile.. Öptüm çok :))

Kızlar bugün e-bebek'te baby jem ürünlerinde indirim var, park yatak, atlet-sütyen, banyo malzemeleri... Eksiğiniz varsa bir bakın. Ben sipariş vereceğim sanırım. Günlük indirim çünkü.

kızlar doktorunuz size de bebe aspirini gibi küçük aspirin verdi mi? bana verdi de ben tereddütteyim içip içmeme konusunda. son üç ayda aspirin pek önerilmiyor diye biliyorum?

Harfiyen katılıyorum vereliniortak

deme oyle. gecer gecer son hafta simdi herkesle vedalasma isi. odur budur derken cabuk gecer zaman. bak gozumu korkutma ben iyi tarafindan bakmaya calisiyorum :))))

Yok yok, korkmasın gözün...
İşin bir de zevkli tarafı var tabi...
Bugün varım yarın yokum diye diye dolaşıyorum ortada.
Hayatımda ilk defa bu kadar uzun süre çalışmayacağım, daha ne olsun :)

kızlar doktorunuz size de bebe aspirini gibi küçük aspirin verdi mi? bana verdi de ben tereddütteyim içip içmeme konusunda. son üç ayda aspirin pek önerilmiyor diye biliyorum?

Bana hiç bahsetmedi aspirinden falan, vdemir hapını hiç, başka hiç bişey almasan da olur dedi...

neden önceden senin böyle bi problemin varmıydı valla benim doktorum hiç öyle bişi söylemedide sor yeniden doktoruna

yooo benim bir problemim yok. sadece kanın yoğunlaşmasın damar tıkanıklığına falan sebep olmasın plasentada dedi. geçen hafta da plasentadan kan akımın çok iyi dedi.

merhaba güzeller ve melekleri,biz bugün biraz geç uyandık,kahvaltımızı yaptık,çamaşırlarımızı topladık,tekrar yenilerini astık,mutfak ve heryeri topladık,şimdi işimiz bitti,meyvemizi aldık sohbetinize dahil olmak için geldik

hg anniş nasılsınız ohh afiyet olsun yarasın bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…