- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #42.661
canIm benim eller surekli sis hic inmiyor bazi zamanlar daha da cok sisiyor, parmak uyusukluklarim aynen hatta ileri duzeyde devam ediyor. her iki eliminde orta parmaklari surekli uyusuk ileri derecede hissizlik var. doktorumda dogumdan sonra 3-4 hafta icinde gececegini cok nadirde olsa cerrahi mudahele gerektirebilecegini soyledi. bilmiyorum artik nolcak. cok takmiyorum. ne olacaksa olacak napalim. her hamilede oyle ya da boyle bi hasar kaliyor demek ki :)))
senin ellerinin gecmesine cok sevindim. umarim saglikla da bebegin gelir. sana benzeyen bir kizin olur insallah canim. :))))
kızlar bebişlerinizi hıçkırık tutunca karnınızın içinde pıt pıt atan bişi var gibi değilmi
Evet aynen öyle..
Hasret bu senin kocanın gözünü para hırsı mı bürüdü anam? o zaman bıraksın zabıtalığı bilmem neyi gelsin paşa paşa otursun dükkanlarının başına! hayret bir şey ya!! hadi biz başkasının işinde çalışıyoruz elimiz mahkum sen kendi işinde bebeğinden ayrı mı kalacaksın!!
Bir koca kafalı daha!!
deme oyle. gecer gecer son hafta simdi herkesle vedalasma isi. odur budur derken cabuk gecer zaman. bak gozumu korkutma ben iyi tarafindan bakmaya calisiyorum :))))
kızlar bebişlerinizi hıçkırık tutunca karnınızın içinde pıt pıt atan bişi var gibi değilmi
kızlar doktorunuz size de bebe aspirini gibi küçük aspirin verdi mi? bana verdi de ben tereddütteyim içip içmeme konusunda. son üç ayda aspirin pek önerilmiyor diye biliyorum?
kızlar doktorunuz size de bebe aspirini gibi küçük aspirin verdi mi? bana verdi de ben tereddütteyim içip içmeme konusunda. son üç ayda aspirin pek önerilmiyor diye biliyorum?
Bana vermedi aspirin doktorum, sana neden verdi ki, hiçte duymadım kimseden?
bu aylarda kanın yoğunlaşabilir dedi. kanı durultması için. içmiyorum ben ama içim de rahat değil.
Bana hiç bahsetmedi aspirinden falan, vdemir hapını hiç, başka hiç bişey almasan da olur dedi...
neden önceden senin böyle bi problemin varmıydı valla benim doktorum hiç öyle bişi söylemedide sor yeniden doktoruna
bende hic duymadim aspirin olayini
merhaba güzeller ve melekleri,biz bugün biraz geç uyandık,kahvaltımızı yaptık,çamaşırlarımızı topladık,tekrar yenilerini astık,mutfak ve heryeri topladık,şimdi işimiz bitti,meyvemizi aldık sohbetinize dahil olmak için geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?