- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #42.681
ben de hangisini içeceğimi şaşıyorum. demir şurubu günde iki kere, magnezyum, aspirin off!! nefret ederim ben ilaç içmekten..:sinifsinif:
merhaba güzeller ve melekleri,biz bugün biraz geç uyandık,kahvaltımızı yaptık,çamaşırlarımızı topladık,tekrar yenilerini astık,mutfak ve heryeri topladık,şimdi işimiz bitti,meyvemizi aldık sohbetinize dahil olmak için geldik
kızlar sevgililer gününe kocişlerinize bişler yapckmsınız
kızlar sevgililer gününe kocişlerinize bişler yapckmsınız
Al benden de o kadar...
Beceremiyorum ben zaten ilaç içmeyi.
Bir tek demiri düzenli içebiliyorum, ona çok önem veriyor diye.
Öbürlerini iki gün içersem 3. gün unutuyorum, saatlerini şaşırıyorum...
Bi de demire doğumdan sonra da devam edeceksin dedi bana, ben tam kurtulucam ilaçlardan derken...
heee essegin bacagini vercem ben onaklava:
kızlar aspirin kanı sulandırır..babam kalp hastasıydı..pıhtılaşma oluyordu onu önlemek için içiyordu...
kızlar aspirin kanı sulandırır..babam kalp hastasıydı..pıhtılaşma oluyordu onu önlemek için içiyordu...
bilmiorum wallahi ama sinir oluyorum hala hayal kuruyo doğumdan 10,15 gün sonra kampanya yapıyomuşta telefonların başında muhakkak ben olmalıymışım cahil aç köpek. para diye ölecekSen sıkma canını bunun için, doğumdan sonraki halini görsün hiçbir şey isteyemez senden. Hele sen biraz da naz yap...
yolunu bulucam tabiiki ama kawga kıyamet olmasın istiyorum, yeter yaa bana mı güwendi gidip zabıta olurken dükkanını bırakıp ne bok yerse yesin ben kızımı ona buna bırakıp dükkanda sürünemem az yesin seketer tutsun 2 aylıkyok daha neler ne çalışması doğumdan hemen sonra boşver sen takma kafana sen bulursun bi yolunu
yok yaa bırak allah aşkına ana baba terbiyesi görmemiş adama hangi büyük konuşsun ona sorsan dewlette millette o! kendimi köle gibi kullandırdığım yeter hiç hayal kurmasın bi daha çıksın aynı laf ağzından 10,15 gün bilmem ne koyucam lafı işine bak dicem 40 gün kanamam olacak benim dikşli olucam oturamam senin kasanda...Haydaa, olur mu öyle şey Hasretcim, icat çıkarmasın kocan, 15-20 günlük lohusa kadın çalışmaz, bizim özel sektör bile daha fazla izin veriyor.
Ağırlığını koy, açık açık söyle çalışmayacağını, ne ayarlaması gerekiyorsa ayarlasın...
En kötü ihtimalle doktorunu koy araya, o konuşsun.
Üzülme, bulunur bir yolu...
o beni süpermen olarak görüyo zaten yıllardır haset yapar hasret eder hasret aslan tamam aslanda bi yere kadar 8,5 aylık hamileyim hala çalışıyorum köpek gibi yetmiyomu allah aşkına doğumdan sonra beni rahat bıraksın bebeğimi kimsenin kucağına bırakıp yukarı çıkamam ben.
Şekerim stres yapma yaaa ufff ne desem boş eşinle konustun mu peki o zaman zabıtalıgı bıraksın cok bılıyorsa su dkkanların basında dursun hem cocuk hem ıs hem ew nasıl bas edeceksın kı sen canm ya uzulme:teselli:
ne şakası canım yaa gayet ciddi, kampanya yapacakmış onun hayalini kuruyo, çocuğada annem gelir bakarmış hah olmadı kendi anasını getiri o yeterki hasret kasada dursun! hiç işim olmaz ona sölicem zaten bi daha bana ikiz yapalım desin ne zamn ewimi alır beni kıçımın üstüne oturtursun o zamn sana çocuk yaparım!!!!delirmesin yaw olurmu oyle is.belki saka falan yapmistir.ciddi olduguna eminmisin yaw bilmiyorumkismile
Hasret bu senin kocanın gözünü para hırsı mı bürüdü anam? o zaman bıraksın zabıtalığı bilmem neyi gelsin paşa paşa otursun dükkanlarının başına! hayret bir şey ya!! hadi biz başkasının işinde çalışıyoruz elimiz mahkum sen kendi işinde bebeğinden ayrı mı kalacaksın!!
Bir koca kafalı daha!!
anam ne oldu kız niye öyle deyon bee
anacim 1 haftadir tv , cekirdek, mac yada dizi bayilacam ya.insan bi gelir oper koklar .hadi beni gectim oglan unuttacak babasinin sesini enerjisini.anca o koltukda bi saga bi sola donuyor.deli oluyorum.
alip basimi gidecem anamin evine dogurana kadar hasret kalsinda gorsun.zaten kaynanamda kalmaz ben gidinceklava: klava:.oh olur tek kalir evde.
anacim 1 haftadir tv , cekirdek, mac yada dizi bayilacam ya.insan bi gelir oper koklar .hadi beni gectim oglan unuttacak babasinin sesini enerjisini.anca o koltukda bi saga bi sola donuyor.deli oluyorum.
alip basimi gidecem anamin evine dogurana kadar hasret kalsinda gorsun.zaten kaynanamda kalmaz ben gidinceklava: klava:.oh olur tek kalir evde.
:))) sneinki bir haftadır öyle benimki evliliğimizin ilk yılı hariç hep öyle!
ewet cnm aynen öyle ona kalsa öyle sanıyoki bu büyük adam gibi bi emzircen altını değiştrcen saatlerce uyuyacak sende rahat rahat oturcan kafayı yemiş malalsanaalsanasmile çok sinirliyim ceren çok
dün akşam annemin yanınfda bi de sölüyo annem nefret etti ilk kez cengizden we şuan her fırsatyta laf sokuyo aç köpek diyemafoldumben ne diyosun sen dedi nasıl baksın o halde yatıcak çocuğutyla ilgilencek dedi bizimki hemen tepkisi hazır dükkanı kapatalım o zamn kim bakıcak bilmem ne
iyi olmasına iyidir ama kimse bunun kadr sabit fikirli düşüncesiz değil işte:a015:
almıyorum canım zaten ben de tırstım iyice...çerenora bence alma sen yinde aspirini...
yok kız işim vardı birazda tembellik ediyorum bu günlerde!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?