2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de hangisini içeceğimi şaşıyorum. demir şurubu günde iki kere, magnezyum, aspirin off!! nefret ederim ben ilaç içmekten..:sinifsinif:

Al benden de o kadar...
Beceremiyorum ben zaten ilaç içmeyi.
Bir tek demiri düzenli içebiliyorum, ona çok önem veriyor diye.
Öbürlerini iki gün içersem 3. gün unutuyorum, saatlerini şaşırıyorum...
Bi de demire doğumdan sonra da devam edeceksin dedi bana, ben tam kurtulucam ilaçlardan derken...

Hoşgeldiniz opuyorumnanaktan

sorma ya en nefret ettiğim ilaç da o. ben şurubunu içiyorum. hem de günde iki defa!!! onu içince 2 saat bir şey yemiyorum. en nefret ettiğim ilaç da o. emzirirken de kullanılacakmış. offf :sinifsinif:

kızlar aspirin kanı sulandırır..babam kalp hastasıydı..pıhtılaşma oluyordu onu önlemek için içiyordu...

Hoşgeldin Selkie... biraz daha gelmeseydin acaba doğurdu mu diye telaşa başlayacaktım...

onu ben de biliyorum da internette son üç ayda sakıncalı falan yazıyor...

Sen sıkma canını bunun için, doğumdan sonraki halini görsün hiçbir şey isteyemez senden. Hele sen biraz da naz yap...
bilmiorum wallahi ama sinir oluyorum hala hayal kuruyo doğumdan 10,15 gün sonra kampanya yapıyomuşta telefonların başında muhakkak ben olmalıymışım cahil aç köpek. para diye ölecek
yok daha neler ne çalışması doğumdan hemen sonra boşver sen takma kafana sen bulursun bi yolunu
yolunu bulucam tabiiki ama kawga kıyamet olmasın istiyorum, yeter yaa bana mı güwendi gidip zabıta olurken dükkanını bırakıp ne bok yerse yesin ben kızımı ona buna bırakıp dükkanda sürünemem az yesin seketer tutsun 2 aylık
yok yaa bırak allah aşkına ana baba terbiyesi görmemiş adama hangi büyük konuşsun ona sorsan dewlette millette o! kendimi köle gibi kullandırdığım yeter hiç hayal kurmasın bi daha çıksın aynı laf ağzından 10,15 gün bilmem ne koyucam lafı işine bak dicem 40 gün kanamam olacak benim dikşli olucam oturamam senin kasanda...
o beni süpermen olarak görüyo zaten yıllardır haset yapar hasret eder hasret aslan tamam aslanda bi yere kadar 8,5 aylık hamileyim hala çalışıyorum köpek gibi yetmiyomu allah aşkına doğumdan sonra beni rahat bıraksın bebeğimi kimsenin kucağına bırakıp yukarı çıkamam ben.
delirmesin yaw olurmu oyle is.belki saka falan yapmistir.ciddi olduguna eminmisin yaw bilmiyorumkismile
ne şakası canım yaa gayet ciddi, kampanya yapacakmış onun hayalini kuruyo, çocuğada annem gelir bakarmış hah olmadı kendi anasını getiri o yeterki hasret kasada dursun! hiç işim olmaz ona sölicem zaten bi daha bana ikiz yapalım desin ne zamn ewimi alır beni kıçımın üstüne oturtursun o zamn sana çocuk yaparım!!!!

ewet cnm aynen öyle ona kalsa öyle sanıyoki bu büyük adam gibi bi emzircen altını değiştrcen saatlerce uyuyacak sende rahat rahat oturcan kafayı yemiş malalsanaalsanasmile çok sinirliyim ceren çok
dün akşam annemin yanınfda bi de sölüyo annem nefret etti ilk kez cengizden we şuan her fırsatyta laf sokuyo aç köpek diyemafoldumben ne diyosun sen dedi nasıl baksın o halde yatıcak çocuğutyla ilgilencek dedi bizimki hemen tepkisi hazır dükkanı kapatalım o zamn kim bakıcak bilmem ne
iyi olmasına iyidir ama kimse bunun kadr sabit fikirli düşüncesiz değil işte:a015:

anam ne oldu kız niye öyle deyon bee

anacim 1 haftadir tv , cekirdek, mac yada dizi bayilacam ya.insan bi gelir oper koklar .hadi beni gectim oglan unuttacak babasinin sesini enerjisini.anca o koltukda bi saga bi sola donuyor.deli oluyorum.
alip basimi gidecem anamin evine dogurana kadar hasret kalsinda gorsun.zaten kaynanamda kalmaz ben gidinceklava:klava:.oh olur tek kalir evde.

hasret çek resti koaa ne demek lohusa kadın çalışırmı hiç,kampanyayı geç yapsın varsın...

bu arada kızlar sitede sorunmu var?çok geç açılıyor sayfalar

müstehaktır ozaman canım

:))) sneinki bir haftadır öyle benimki evliliğimizin ilk yılı hariç hep öyle!

:))) sneinki bir haftadır öyle benimki evliliğimizin ilk yılı hariç hep öyle!

canim benim ben cok sabirsizimdir.dayananmam yani.aa cok sinirliyim bak msn den yaziyorum kacti cevap vermio.
bence sen zaten sabir tasisin.Allah zaten kullarina cekemeyecegi sikintiyi vermezmis.
Sende o sabirli kullardan birisin bence.

valla ben doğum yapıçam zaten bu günlerde o olsun onun doğpum günü ve sevgililer günü hediyesi,o ne yapaçak bana?doğumda bile sallanır gelir kesin...

Ben komple terk edeceğim buraları.Herkes çekiştiriyor bir yerlerden öyle bunaldım sıkıldımki.Annemi hamileliğim boyunca götürmemiştim yanımda muayenelere ama dünkü ve ondan önceki muayeneme götürdüm gelmek istedi kendisi.Bebeğimin kilosuna takmış kafayı kimle konuşsa 'kilosu az' derken yakalıyorum.Bugün babam aradı 'annen üzülüyor bebeğin kilosu azmış' dedi.Eşim bilse annemi içeri sokmaz psikolojimi bozacak böyle diyerek diye.Yemin ediyorum kimseye güvenemiyorum ben.Önceden bu kadar arayıp sormayan kardeşlerim doğum yaklaşıyor diye sırf meraktan kendi egolarını tatmin etmek için arıyorlar sürekli.Hiç kimse bir şeye ihtiyacınız varmı diye sormadı.Kimse gelip bir şeyin ucundan tutmadı yardım etmedi.Moralimin ne kadar kötü olduğundan bihaber hepsi.Bebek sevmek ve görmek istedikleri için bu ilgi var şimdilik.Kimsenin beni düşündüğünü sanmıyorum.Zaten düşünseler beni üzmek için ellerinden geleni yapmazlardı.Bana sıkıntılarını anlatmak için telefon açarken zerre 'sütü gidermi üzüntüden yada erken doğum yaparmı' diye korkmadan düşüncesizce her akıllarına geleni söyleyip anlatıyorlar.Ölmek istiyorum bazen ölmek.......
Allahtan başka sığınağım yok.Alsın beni yanına kurtarsın bu insanların zulmünden diyorum.Babası kızıma iyi bakar buna eminim.Doğumdan bir kaç gün sonra herkese haber vermeyi düşünüyorum.Bir süre beni rahat bıraksınlar huzur bulayım diyorum.Herkes kaynana görümce kalabalığından sıkılır kaçar ben onları geçtim kendi ailemin düşüncesizliğinden eşimin son zamanlardaki garip çıkışlarından kaçar oldum.Bazen çok sinirleniyorum birden sert konuşuyorum alttan alacağına eşimde aynı düzeyde bana karşılık verince hamile olduğumu hatırlatmak zorunda kalıyorum.Elimde olsa yalnız gideceğim doğuma.Kimseyi istemiyorum bıktım çekiştirilmekten artık.

Allahım ya biz olmasak demek ki bunlar eve bakamayacakmış.
eleman tutsun o zaman güzelim hayret... ohh evde bedava işçi var tabii..
hayalperest bunlar...

çerenora bence alma sen yinde aspirini...
yok kız işim vardı birazda tembellik ediyorum bu günlerde!
almıyorum canım zaten ben de tırstım iyice...
ne bileyim bugünlerde herkesi doğuracak zannediyorum.. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…