2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canim benim ben cok sabirsizimdir.dayananmam yani.aa cok sinirliyim bak msn den yaziyorum kacti cevap vermio.
bence sen zaten sabir tasisin.Allah zaten kullarina cekemeyecegi sikintiyi vermezmis.
Sende o sabirli kullardan birisin bence.

şuna bak kaçıyor birde?ben konuşmuyorum benim adamla 2 gündür,akşam dömelip yatan adam dün ilgi göstermeye çalışıyor...bu sefer ben yaptım ona aynısını,anlasın..konuşmak için bahane yaratıyor,,bende kısa evap verip kesip attım bütün sorularını...

valla ben doğum yapıçam zaten bu günlerde o olsun onun doğpum günü ve sevgililer günü hediyesi,o ne yapaçak bana?doğumda bile sallanır gelir kesin...

anaaaa... harbiden he.. benim hediyem karnımda...
o bana üç tane hediye almış. kızına da oyuncak almış sevgililer günü hediyesi opuyorumnanaktan

bakalım doğumda n eyapacak kaydirigubbakcemile benimki de nikahta çiçek bile almamıştı odun kaydirigubbakcemile

seni çok iyi anlıyorum canım. ben de doğum sonrası kaosun verdiği stresten keyfini çıkaramıyorum hamileliğin. doğumdan sonra üşüşecekler başıma. o bir şey söyleyecek öbürü bir şey.. kaynanamla annem çekişecek... kocama söyleyeceğim o annesine hakim olsun ben anneme. çekemem vallaha!!

benimki ilk doğumda lahmaçun alıp gelmişti,onuda annesiyle ikisi yedi,,kesin yine lahmaçun alır gelir! :))) o zaman ben lahmaçun yerine onu yiyeçeğim hemde çiğ çiğ!

Kızlar Lansinoh'un sitesinde çekiliş, yarışma vs. var. Ben katıldım yani katılmaya çalıştım, bir bakın siz de. Emzirmeye Başlangıç Seti veriyorlar hediye olarak. :))

bende ponun sıkıntısına girdim ama benim bir avantajım var daha çncedce yaşamış olduğum için ben biliyorum karışmayın derim..sizde bol bol okuyun bebek bakımıylşa ilgili..size şunu söyle yap dediklerinde sin vereeckc cevabınız olsun...

varya şu bilgisayarın klavtyesi deli edeek cbeni!

aman canım boşver herkes kendini düşünüo kimse bizi düşünmüyo benim eşimde allahtan çok ii bak onunda ailesi gelipde bişi lazımmı ne alıncak demediler yine saolsun benim annem falan bi iki bişi aldılar düğünümüzü bile kendimiz yaptık takılarımı bile ben ve eşim aldı yüzüsüzler alıp onları taktılar eşim mühendis benim bende kamuda sözleşmeli çalşıyorum inan ilk zamanlar ekmek almaya paramız yoktu ben hamileydim kendime kaç ay sonra bi pantolun aldım dışarı çıkmıyodum hani gözüm bişiye takılırda canım çekmesin diye kayınpederim yok benm vefat etmiş kayınvalidem yalnız ve çalışıyo 600 yada 700 falan alıyo inanın para vermiyodu borcu varmış hala da kaç aydır evliyiz eşimde herşeyin farkında biz kendi çabalarımızla bişiler yaptık çok şükür durumu düzelttik boşver herkes kendini düşüüyo benim düşük tehlikem vardı kayınvalidem akrabalarına götürmeye çalışıyo annemler buraya gel oturmaya hepsi sağa sola çağğırıyodu ama kimse sen nasılsın iyimisn bile demiyo bu yüzden bende çok üzgünüm ve içime ata ata inan delirdim artık

Canım kırmadan anlatmaya çalışsam bir kulaklarından girip diğerinden çıkıyor.Yıllardır konuşmaktan yoruldum yok işlemiyor sanki duvar etkisi yaratıyor söylediklerim.Çocuk gibi hepsi sürekli uyarmaktan sıkıldım.En güzeli ve rahatı kendimden uzak tutmak herkesi.Yoksa gerçekten fena bunalıma gireceğim.Bugün sinirden sıkıntıdan annemi babamı üzmemek için tek kelime etmedim söylediklerine ama telefonu kapatır kapatmaz salya sümük ağlamaya başladım.Bir gün kanser edecekler beni bu yüzden.İçimi yiyorlar resmen hepsi.Rabbim güç versin inş. tek başıma doğum sonrası bebeğime bakabilecek güç inş. Ne ailemi ne eşimi istemiyorum hastane sonrası evimde tek başıma bakmaya çalışacağım Allahın izniyle hem kendime hemde bebeğe.Yoksa bu şekilde öldürecekler beni...

canim ya bosver takma kafana.ya ne demek olmek istemek falan.sakin ol canim benim.gelmesin kimse bi sure sana baya bunaltmislar seniklava:

meg çanım boşver,inanki benimkilerde aynı,ablamlar aralar senin ne derdin var ,biz işte sunu yaşıyoruz bunu yaşıyoruz.senin koçan çok iyi,işte çalışıyor falan..ama herkesin sıkıntısı var,anlaöıyorlsronlra göre ben çoook mutluyum...!!!!.birde birbirleirni çekiştirirler..birde beni eleştiriler..bu aralar çok kilo almışım..çok şişko olmuşum..doğumdan sonra travesti gibi gözükeçekmişim..onu diyorlar..ben onları takmıyorum bile...benim ne yaşadığıumı bişmezler burda siz daha çok şey biliyorsunuz onlardan...çünkü anlamıyorlkar,heps, kendi derdinde...zatwn psikolojim çok iuyi değil,adamla çoçukla uğraşmaktan bıktım birde bunları konuşuyorlar,tamam bende farkındayım ama veririm doğumdan sonra ne yapayım ben hamileyim..unutuyorlar sanki keyfime kilo aldım

Son düzenleme:
benimki ilk doğumda lahmaçun alıp gelmişti,onuda annesiyle ikisi yedi,,kesin yine lahmaçun alır gelir! :))) o zaman ben lahmaçun yerine onu yiyeçeğim hemde çiğ çiğ!

:roflol: bu sefer ye selkie hatta daha fazlasını yap!!

benim de ablmaın iki çocuğu var. onlardan falan baya tecrübeli sayılırım bir de önceden beri ilgiliyimdir bebeklerle. kendime güveniyorum bakalım...

haklısın canım. bu kadar çok takma kafana bebeğini de üzme. onlara göre çocuk topaç gibi olunca iyi oluyor halbuki alakası yok. sağlığı yerinde olsun da. ben de hemen herkesi def etmek ve meleğimle baş başa kalmak istiyorum.

ah cnm benim ne kadar daraltıp bunaltmışlar seni böyle,kıyamam ben sana benim sana tavsiyem ki umarım bunu yapabilrsin,hiçbişiyi ve hiç kimseyi kaleye alma,takma herkes ne hali varsa görsün sen bebeğine ve kendinie odaklan,benimki de m,n,k biraz,kendi annem bebebğimin altı aylıkken 600 gr olduğunu öğrenince,6 aylık bebek 600 gr mı olur diye sarmıştı herkese,kayınvalide mi bile aramış kızımı siz mi üzüyorsun,o bebeğe ve kızımıma bişi olursa kimseyi gözüm görmez vs vs vs,tabi onun amacı beni savunmak korumak,annelik güdüsü ama ben yine de sıkılıyordum eşimde böle muhabbetlere maruz kalmama izin vermiyor,ben bildiğimi okudum yedim içtim yattım ve restimi çektim herşeye,sen de onu yap,herkese bunu takmadığını herşeyin iyi lduğunu ve daha iyi olucağını çokkk mutlu olduğunu göster çatasınlarrrrrrrrrrrrrrrr

Aynı biz gibiymişsiniz.Benim eşimde mühendis.Bizde düğünümüzü evimizi eşyamızı nişanımızı herşeyimizi ama herşeyimizi kendimiz yaptık.Kendi çeyizimi bile parayla dışarıya yaptırdım.Ya bir anlatsam daha neler var ama neyse.Ne kendi ailemi nede eşimin ailesini karıştırmadık hiç bir şeye.İleride biz yaptık ettik demesinler kafamız rahat olsun dedik.Ama babam geçenlerde bir komşuma anlatırken '5 çocuğumun düğününüde ben yaptım'deyince diyecek bir şey bulamadım.Bir başkası olsa cevap verirdi belki hooop dur orda diye ama şimdi söylesem boşuna üzülüp yüz göz olacağım moralimi bozacak canım sıkılacak.Bazen sırf üzülmeyeyim yeter artık diye yapılan haksızlıklara karşı cevap vermiyorum susuyorum ama içim içimide yiyor işte.Eşim deliriyor neden söylemiyorsun neden hakkını aramıyorsun diyor.Ben konuşursam ağır olur diyor ama kime ne diyeyim Allahaşkına?Ailem düşünceli insanlar olsa bunları yaşatmazlardı eşimin karşısında beni bu kadar güçsüz durumda bırakmazlardı.Kendi gücüm sayesinde eşimin hadidini bilmesini sağlıyorum.Yoksa bu boşluktan yararlanıp o da yıpratırdı beni.Eşimin aileside çok üzdü zamanında.Kırmadım onlarıda bunca yaptıkları şeye rağmen.Ama inan içim bir volkan aslında.Allahtan korkum olmasa herkese söyleyecek onca ağır sözüm varki.Nasıl hesap vereceğim diye korktuğum için sineye çekip kendimide geri çekiyorum.Ama işte böyle böyle sevgisizlik güvensizlik oluyor insanlara karşı.En çaresiz anımda ailemden bir kişiyi bile aramıyorsam eğer yardım istemek için benim yüreğimde çok büyük aile sevgisi kalmamış demektir....

hasret çek resti koaa ne demek lohusa kadın çalışırmı hiç,kampanyayı geç yapsın varsın...

bu arada kızlar sitede sorunmu var?çok geç açılıyor sayfalar
çekicem zaten bi daha açarsa bu konuyu, yeter yaa sen çocuk oyuncağı sanıyosun heralde dicem ben bebeğimle ilgilenmek istiyorum kimsenin eline bırakamam kızımı gitsin bulsun birini oturtsun

ewet aynen öle bedawa işçi warken ne elemanı...mafoldumben ama çok bekler o şimdilik böle teselli yapsın diorum doğunca nasılsa mümkün olmadığını görecek diorum ama konuda açılınca bağırasım gelio dua etsin annem burda yoksa dün gece s.çrdım ağzınaklava:

başım ağrıdı kızlar uzanayım biraz...
öpüyorum sizi yanaklardan bebiklerin de ayaklarından izninizle birer ısırık alıyorum... oyy yerim onbları ben..

valla ben onu bunu anlamam kimse kusura bakmasın direkt yüzüne karşı yanlışı düzeltip doğruyu söylemek bence

bende dedimki askim artik seninle konusmuyorum.hayir ne diye askim dediysem sempatiksalakcinni agiz aliskanligi iste

kaydirigubbakcemile3 bu ne ya.ay cok merak ettim seni kocan nereli ?

al kilo ne olacak.len ne bicim konusuolarmis.travesti gibi gozukmek ne demek cok ayip ya klava:

Çocuk doğduğunda gelip çocuğun orasını burasını inceleyip kendi çocuklarıyla kıyaslayacaklar aptal yorumlar yapacaklar.Biz öldürürmüyüz kendimizi bu insanlar yüzünden ?

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmileaklinialirimsmile

kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil bir kere...sağlığı yerinde olsunda ..oğlum 2770 doğdu tamam bakımı zor oluyor maa oğlum doğduğnda başını dik tutabiliyordu..çok nadir bebek yapar bunu!çokta çabuk topğladı kendini,,siz bakmayın millete,,herkes bişey söyleyip moralnizi bozmaya çalışaçak bir şekilde..benim bebeğimi kendi bebeklriyle kıyaslayanlar bile olmuştıu..benim ççuğum şu kadar doğdu seninki çok küçük oldu diyenler bil oldu..en baştada en yakınlarım söyledi....annem ve ablamlar,görümçelerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…