2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canim ya bosver takma kafana.ya ne demek olmek istemek falan.sakin ol canim benim.gelmesin kimse bi sure sana baya bunaltmislar seniklava:

Sorma delirtecekler böyle giderse... Kendimi dağa tepelere vurasım var şu aralar.Telefona baktım uzun süre kaldırıp atsam duvara kırsam telefonum bozuk desem kimse aramasa beni.Bu seferde eşim aniden bir şey olur telefon edemem kimseye diye ikinci bir telefon getirir.Nefret ediyorum şu aralar o telefonun çalmasından.

Çocuk doğduğunda gelip çocuğun orasını burasını inceleyip kendi çocuklarıyla kıyaslayacaklar aptal yorumlar yapacaklar.Biz öldürürmüyüz kendimizi bu insanlar yüzünden ?

yok kimse için kendimi öldürmeyi düşünmem,,onları öldürsek olmazmı?

bebeğinizi düşünüp tıkayaçaksınız kulaklarınızı,sütünü kesilir...

Son düzenleme:

Bırak çocuğun doğduktan sonraki kilosunu şimdiki kilosunu bile kendi bebekleriyle yarıştırıyorlar.'Aaaa senin gibiyken bizim bebeğimiz şu kadar kiloluydu seninki zayıfmış' diyorlar güm diye.Hatta bir tanesi 'Ben kardeşimin bebeği 2 kilo doğunca bu ne böyle bebekmi bu şimdi'falan demiş eleştirmiş bunuda bana anlatıyor.Bir şey söylemiyorum Allaha havale ediyorum herkesi...

Arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var..
4 günde hayatımız değişti…:a015:
Eşim kalp krizi geçirdi. :gitme: Üstelik hiç bi rahatsızlığı yokken.. Sigara bile kullanmıyodu, kolesterolü de yoktu.. Doktor apartopar anjiyoya aldı.. 2 gün yoğun bakımda kaldı..Dünyamız başımıza yıkıldı.:gitme: :gitme: Onu o halde görünce benim sancılarım başladı.:çok üzgünüm: Doktor beni de hastaneye yatırdı.. Sancıyı durdurmak için iğneler, serumlar yedim.. Çok şükür ki eşim Salı günü taburcu oldu. Allah onu bize bağışladı.. :Saruboceq:
Bense iki güne bir doktora gidiyorum. 4 saat arayla kullanmam gereken bi ilaç verdi. Bununla ne kadar erteleyebilirsek ertelemeye çalışıcaz doğumu dedi.. Bebek daha sadece 2600gr.. Doğmak için çok küçük.. Ama sancılar tamamen geçmiyor.. Bu gidişle en fazla bir hafta daha bekletebiliriz dedi…Zaten stres yüzünden bebeğin gelişimi de geride kalmış.:çok üzgünüm: Bu hafta 36 olması gerekirken 35 görüyor… :a015: Nolur bize dua edin…

Haklısın canım bir şey söylemiyorum ama hani derlerya 40 gün deli dersen birine en sonunda deli olur diye.Bunlarda söyleye söyleye beni deli edecekler.Çocuğun sağlığı nasıl demiyorlarda kilosu ne kadar diyorlar.Herkesi dişlemek ısırmak ve atmak istiyorum hayatımdan.Defolun diye bağırmak .........senağlama

Ayyy canım çok çok geçmiş olsun.Eşinde daha önce varmıydı bu rahatsızlık yoksa birdenmi ortaya çıktı?Rabbim sınıyor canım sizi.İnş. geçecek tüm bu sıkıntılı günler....

cnm benim ya okuyunca şok oldum gözlerim doldu valla,bi an kendimi senin yerine koydum ne zor şeyler yaşamısın öyle,ama Allahıma şükürler olsunki herşeye rağme eşin de sen de bebekte iyisiniz şu an,bu arada eşin bişeye filan mı sinirlendi dr bu kalp krizini neye bağlıyor ve eşinin yaşı kaç

Ayyy canım çok çok geçmiş olsun.Eşinde daha önce varmıydı bu rahatsızlık yoksa birdenmi ortaya çıktı?Rabbim sınıyor canım sizi.İnş. geçecek tüm bu sıkıntılı günler....

Saol..
Hiç bi rahatsızlığı yoktu.. Birdenbire oldu herşey.. :a015:

çanım geçmiş olsun...nasıl oldu bu böyle.stes heyeçan falanmı yaşadı..sende kendine dikkat et...dualarım seninle eşinle ve bebeğinle..

Ahhh Frambuazcım yaaa, kaç gündür aklımdaydın nerde bu kız diye, hatta dün gece rüyamda gördüm seni...
Çok çok üzüldüm, öncelikle eşine çok büyük geçmiş olsun, şükürler olsun ki daha ciddi sıkıntılar yaratmadan iyileşmiş, Allahım bir daha göstermesin...
Öyle bir korku ve stres yaşadıktan sonra senin durumun çok normal tabi...
İnşallah biraz daha bekler bebiş, senin moralin çok önemli, sağlam dur arkadaşım...
Bak Allah eşini sana ve yavruna bağışlamış, bebeğin de küçük ama sağlıklı, üzme kendini, bol bol dinlen...
Kalbim, dualarım seninle, herşey iyi olacak...

Sıkıntısını daha hala atlatamadım zaten.. Sancılar düzene girmiyor.. :gitme:
Rabbime şükürler olsun ki sağ salim evimize geldi..
Karnımda bebeğimle bi başıma kaldığımı düşündüm o yoğun bakımdayken.. Hem de doğuma bu kadar az kalmışken.. Hem de o bebekle ilgili o kadar hayalleri varken..:gitme: :gitme:
Rabbim kimseye yaşatmasın..
Yaşı 35, krizin tek sebebi kanının koyu olmasıymış. :çok üzgünüm:

yok kimse için kendimi öldürmeyi düşünmem,,onları öldürsek olmazmı?

bebeğinizi düşünüp tıkayaçaksınız kulaklarınızı,sütünü kesilir...

Onuda hiç üzerlerine almazlar.Biz üzdük kızı sütü kesildi demezlerde utanmadan eleştirirler 'aaaa sütü gelmemiş' diye zavallı gibi bakarlar yüzümüze.Rabbim hepimizi bu olumsuzluklardan korusun inş.

selam arkadaslar bıkac saattır acık ama gecmısı falan okudum yemek falan yedım anca yazabıldım. cok gecmıs olsun canım Allah gelmıs gecmıs etsın. sende uzme artık kendını bak esınde ıyılesmıs cok sukur.

kızlar hepimiz dertliyiz bugün meg, ocd, wadideki zambak, selkie zaten alıştı artık takmıyıo
ama zoruna gidio işte insanın tkmayalım kızlar herşey olacağına warır... sewgililer gününde ne alırım hiç bilmiorum gönlü olsun die alırım bişey kazak falan daha napiim o bana hediye almasın desinki doğumda seni 2 ay rahat bırakıorummafoldumben süper olur hatta bn ona söliim senden doğum hediyesi kızmla beni başbaşa bırakmanı istiyorum diyim

Frambuazcım, çok geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum, Rabbim eşini sana ve bebeğine bağışlamış çok şükür, umarım bebeğin bir süre daha durur, o iğne ve ilaçlar işe yarıyor emin ol, bende oldum o iğneden ve benim bebeğim 34. haftada gelmeye kalktı biliyorsun ve daha 2300 gr. benimkini de zorla tutuyoruz içerde, herşeyin başı sağlık, sağlığımız yerinde olsunda 2600 gr. çok az değil üzme kendini, sağlıkla gelsin bebiş, 1 hafta sonra 37. haftada olacaksın, çokta erken değil üzülme lütfen, dualarım sizinle olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…