- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #42.741
Saol selkie.. Nasıl olduğunu biz de anlayamadık.. Hayat insanı bazen böyle tepetaklak edebiliyomuş bunu öğrendik.. Rabbim sizlere ailelerinize sağlık versin..çanım geçmiş olsun...nasıl oldu bu böyle.stes heyeçan falanmı yaşadı..sende kendine dikkat et...dualarım seninle eşinle ve bebeğinle..
Ahhh Frambuazcım yaaa, kaç gündür aklımdaydın nerde bu kız diye, hatta dün gece rüyamda gördüm seni...
Çok çok üzüldüm, öncelikle eşine çok büyük geçmiş olsun, şükürler olsun ki daha ciddi sıkıntılar yaratmadan iyileşmiş, Allahım bir daha göstermesin...
Öyle bir korku ve stres yaşadıktan sonra senin durumun çok normal tabi...
İnşallah biraz daha bekler bebiş, senin moralin çok önemli, sağlam dur arkadaşım...
Bak Allah eşini sana ve yavruna bağışlamış, bebeğin de küçük ama sağlıklı, üzme kendini, bol bol dinlen...
Kalbim, dualarım seninle, herşey iyi olacak...
Sıkıntısını daha hala atlatamadım zaten.. Sancılar düzene girmiyor.. :gitme:
Rabbime şükürler olsun ki sağ salim evimize geldi..
Karnımda bebeğimle bi başıma kaldığımı düşündüm o yoğun bakımdayken.. Hem de doğuma bu kadar az kalmışken.. Hem de o bebekle ilgili o kadar hayalleri varken..:gitme: :gitme:
Rabbim kimseye yaşatmasın..
Yaşı 35, krizin tek sebebi kanının koyu olmasıymış. :çok üzgünüm:
Çok geçmiş olsun canım...Hep iyi düşünün iyi olsunArkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var..
4 günde hayatımız değişti…:a015:
Eşim kalp krizi geçirdi. :gitme: Üstelik hiç bi rahatsızlığı yokken.. Sigara bile kullanmıyodu, kolesterolü de yoktu.. Doktor apartopar anjiyoya aldı.. 2 gün yoğun bakımda kaldı..Dünyamız başımıza yıkıldı.:gitme: :gitme: Onu o halde görünce benim sancılarım başladı.:çok üzgünüm: Doktor beni de hastaneye yatırdı.. Sancıyı durdurmak için iğneler, serumlar yedim.. Çok şükür ki eşim Salı günü taburcu oldu. Allah onu bize bağışladı.. :Saruboceq:
Bense iki güne bir doktora gidiyorum. 4 saat arayla kullanmam gereken bi ilaç verdi. Bununla ne kadar erteleyebilirsek ertelemeye çalışıcaz doğumu dedi.. Bebek daha sadece 2600gr.. Doğmak için çok küçük.. Ama sancılar tamamen geçmiyor.. Bu gidişle en fazla bir hafta daha bekletebiliriz dedi…Zaten stres yüzünden bebeğin gelişimi de geride kalmış.:çok üzgünüm: Bu hafta 36 olması gerekirken 35 görüyor… :a015: Nolur bize dua edin…
Sıkıntısını daha hala atlatamadım zaten.. Sancılar düzene girmiyor.. :gitme:
Rabbime şükürler olsun ki sağ salim evimize geldi..
Karnımda bebeğimle bi başıma kaldığımı düşündüm o yoğun bakımdayken.. Hem de doğuma bu kadar az kalmışken.. Hem de o bebekle ilgili o kadar hayalleri varken..:gitme: :gitme:
Rabbim kimseye yaşatmasın..
Yaşı 35, krizin tek sebebi kanının koyu olmasıymış. :çok üzgünüm:
frambuaz kullanıcısından alıntı
Arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var..
4 günde hayatımız değişti…
Eşim kalp krizi geçirdi. Üstelik hiç bi rahatsızlığı yokken.. Sigara bile kullanmıyodu, kolesterolü de yoktu.. Doktor apartopar anjiyoya aldı.. 2 gün yoğun bakımda kaldı..Dünyamız başımıza yıkıldı. Onu o halde görünce benim sancılarım başladı. Doktor beni de hastaneye yatırdı.. Sancıyı durdurmak için iğneler, serumlar yedim.. Çok şükür ki eşim Salı günü taburcu oldu. Allah onu bize bağışladı..
Bense iki güne bir doktora gidiyorum. 4 saat arayla kullanmam gereken bi ilaç verdi. Bununla ne kadar erteleyebilirsek ertelemeye çalışıcaz doğumu dedi.. Bebek daha sadece 2600gr.. Doğmak için çok küçük.. Ama sancılar tamamen geçmiyor.. Bu gidişle en fazla bir hafta daha bekletebiliriz dedi…Zaten stres yüzünden bebeğin gelişimi de geride kalmış. Bu hafta 36 olması gerekirken 35 görüyor… Nolur bize dua edin…
fl 60.0
7 ile çarpınca 42 çıkıyor
bu kızın kilosunun az olduğu gibi boyuda kısa yaaaaaaaaaa deliricem ben artık
selam arkadaslar bıkac saattır acık ama gecmısı falan okudum yemek falan yedım anca yazabıldım. cok gecmıs olsun canım Allah gelmıs gecmıs etsın. sende uzme artık kendını bak esınde ıyılesmıs cok sukur.
Frambuaz, çok geçmiş olsun. Allah şifa versin ve bebeğin zamanında doğar inşallah. Dualaarım seninle
Frambuazcım, çok geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum, Rabbim eşini sana ve bebeğine bağışlamış çok şükür, umarım bebeğin bir süre daha durur, o iğne ve ilaçlar işe yarıyor emin ol, bende oldum o iğneden ve benim bebeğim 34. haftada gelmeye kalktı biliyorsun ve daha 2300 gr. benimkini de zorla tutuyoruz içerde, herşeyin başı sağlık, sağlığımız yerinde olsunda 2600 gr. çok az değil üzme kendini, sağlıkla gelsin bebiş, 1 hafta sonra 37. haftada olacaksın, çokta erken değil üzülme lütfen, dualarım sizinle olacak..
ay kurban olurum kıyamam size,demek öle düşündün ha ay ne kötü bişi yarabbi eşimizi sevdiklerimizi Alah bağışlasın inşallah,öyle bi düşünceyi kabul edemezken gerçek olması Allah korusun ayyy çok kötü oldum gerçekten ama bak Rabbim size bağışlamış kıyamam sana
Saol..
Hiç bi rahatsızlığı yoktu.. Birdenbire oldu herşey.. :a015:
Arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var..
4 günde hayatımız değişti…:a015:
Eşim kalp krizi geçirdi. :gitme: Üstelik hiç bi rahatsızlığı yokken.. Sigara bile kullanmıyodu, kolesterolü de yoktu.. Doktor apartopar anjiyoya aldı.. 2 gün yoğun bakımda kaldı..Dünyamız başımıza yıkıldı.:gitme: :gitme: Onu o halde görünce benim sancılarım başladı.:çok üzgünüm: Doktor beni de hastaneye yatırdı.. Sancıyı durdurmak için iğneler, serumlar yedim.. Çok şükür ki eşim Salı günü taburcu oldu. Allah onu bize bağışladı.. :Saruboceq:
Bense iki güne bir doktora gidiyorum. 4 saat arayla kullanmam gereken bi ilaç verdi. Bununla ne kadar erteleyebilirsek ertelemeye çalışıcaz doğumu dedi.. Bebek daha sadece 2600gr.. Doğmak için çok küçük.. Ama sancılar tamamen geçmiyor.. Bu gidişle en fazla bir hafta daha bekletebiliriz dedi…Zaten stres yüzünden bebeğin gelişimi de geride kalmış.:çok üzgünüm: Bu hafta 36 olması gerekirken 35 görüyor… :a015: Nolur bize dua edin…
yok kız iyi brbğin asıl bu haftadan itibaren gelişeçek kızın..takma bu kadar kilosunu boyunu çoçuğun..sağlığı yerinde olsun yeter..rahat ol birazık hem ultrasonda her zaman doğruda çıkmıyor...oğlum doğumdan 2 gün öne 3100 gözüküyordu..doğumdan çıktım 2770 gr dı..eksik fazla tam rakam çıkmıyor ultrasonda..hem ne güzel işte çıtı pıtı bir kız olur...
Onuda hiç üzerlerine almazlar.Biz üzdük kızı sütü kesildi demezlerde utanmadan eleştirirler 'aaaa sütü gelmemiş' diye zavallı gibi bakarlar yüzümüze.Rabbim hepimizi bu olumsuzluklardan korusun inş.
kızlar hepimiz dertliyiz bugün meg, ocd, wadideki zambak, selkie zaten alıştı artık takmıyıo
ama zoruna gidio işte insanın tkmayalım kızlar herşey olacağına warır... sewgililer gününde ne alırım hiç bilmiorum gönlü olsun die alırım bişey kazak falan daha napiim o bana hediye almasın desinki doğumda seni 2 ay rahat bırakıorummafoldumben süper olur hatta bn ona söliim senden doğum hediyesi kızmla beni başbaşa bırakmanı istiyorum diyim
Saol selkie.. Nasıl olduğunu biz de anlayamadık.. Hayat insanı bazen böyle tepetaklak edebiliyomuş bunu öğrendik.. Rabbim sizlere ailelerinize sağlık versin..
Teşekkürler canım. Bundan sonra hep risk taşıycak galiba ama çok şükür ki yanımızda..
Teşekkürler hepinize.. Gerçekten moral oldunuz..
Kader demekki.Birden oluyor böyle şeyler gerçektende.Sağlam durmaya çalış eşin ve bebeğin için.Bundan 10 ay öncede benim eşimin bacağında birden bir ağrı ve kitle çıktı.Basit bir şey sandık çünkü kısa süre önce babasını kaybetmişti stresten diye düşündük ama inanırmısın 1 yıl olacak hala hiç bir şey net değil.Aylarca üniversite hastanesine gittik geldik mr çekildi sürekli,iki kere anjiyo yapıldı herşeye bakıldı heyete çıktı raporları.İlk gittiğimizde kötüye hazırlıklı olun bile dendi yüzümüze.Kanser şüphesiyle geçti.İnan 2 günde geçmiş bitmiş yanlış anlama ama şükret buna.Aylarca onun o kötü hastalığı taşıdığını düşündüm ve o sırada hamileydim bu kadar üzüntüye sarsıntıya dayanamadı kaybettim bebeği.Eşim kendini unuttu bize koştu.Ben daha kanamalarım geçmeden eşimin hastane işlerine koştum.İnanılmaz zor günlerdi hatırladıkça geriliyorum.Her şey hala bitmiş değil ama doktorlar takip edeceğiz dediler o kitle hala orada ve eşim bir kaç aydır ağrılarım yok nasıl olsa diye gitmiyor kontrollere.Neyse bunada şükür Rabbim hepimizi beterinden korusun.
Saol canım.. İnşallah dediğin gibi olur..Çok geçmiş olsun canım...Hep iyi düşünün iyi olsun
Canım bebek de gelişememiş bu hafta. doktor 35 gördü.. Yani haftaya doğum olcaksa en fazla 36 haftalık olcak..]canım ne diosun sen aman tanrım neler olmuş 4 günde neler yaşamışsın böyle off allah sana we bebeğine bağışlamış babacığı çok çok geçmiş olsun, demek bebek gelmye çalışıyor ha allahım şu yaşadıklarımız nelr yaa off 37 haftanın içindesin 10 gün daha beklese en azından 400gr aldırır 3kg doğurursun canım beslenmene dikkat et streside at üstünden bebğin için....
Teşekkürler Sayyalcim. O kadar moral buldum ki yazdıklarınızla.. Günlerdir hastane köşelerinde bütün psikolojim bozulmuştu. :a015:canımmmmm .. .etmezmiyiz ..... çok üzüldüm gerçekten ne olur stres yapmamaya çalış .... eşinede çok geçmiş olsun ... mevlam ikinizede en kısa zamanda sağlık sıhhat verin inşallah.... ve bebişin inşallah sağlıcakla sabreder de biraz daha büyür öyle doağr ama sende kendini fearh tut sonuçta yaşıyorlar öyle doğsalar bile bunu unutma mevlam uzun ömür versin.... şimdi ona lazım olan belli ki sağlıklı huzurulu bir anne.... ve sen bunu sağla ona.... canım bütün dualarımız sana , eşine ve bebğine.... kendine iyi bak bbein ve eşin için....
Kader demekki.Birden oluyor böyle şeyler gerçektende.Sağlam durmaya çalış eşin ve bebeğin için.Bundan 10 ay öncede benim eşimin bacağında birden bir ağrı ve kitle çıktı.Basit bir şey sandık çünkü kısa süre önce babasını kaybetmişti stresten diye düşündük ama inanırmısın 1 yıl olacak hala hiç bir şey net değil.Aylarca üniversite hastanesine gittik geldik mr çekildi sürekli,iki kere anjiyo yapıldı herşeye bakıldı heyete çıktı raporları.İlk gittiğimizde kötüye hazırlıklı olun bile dendi yüzümüze.Kanser şüphesiyle geçti.İnan 2 günde geçmiş bitmiş yanlış anlama ama şükret buna.Aylarca onun o kötü hastalığı taşıdığını düşündüm ve o sırada hamileydim bu kadar üzüntüye sarsıntıya dayanamadı kaybettim bebeği.Eşim kendini unuttu bize koştu.Ben daha kanamalarım geçmeden eşimin hastane işlerine koştum.İnanılmaz zor günlerdi hatırladıkça geriliyorum.Her şey hala bitmiş değil ama doktorlar takip edeceğiz dediler o kitle hala orada ve eşim bir kaç aydır ağrılarım yok nasıl olsa diye gitmiyor kontrollere.Neyse bunada şükür Rabbim hepimizi beterinden korusun.
ya kızım kilosu az bari boyu uzun olsun bu soytarının ya,bak daha gelmeden kızdırdı bu kızçe beni bi gelsin youcam saçını başını,ısırcam dötüşünükaydirigubbakcemile3inşallah hem sağlıklı hem de boylu poslu olur minnoşlarımız
canım çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun Rabbim eşine acil şifalar versin sanada üzülme diyeceğim ama elinde değil tabiki inşallah bebişin zamanında gelir...
cnm benim size de çok geçmiş olsun hem eşin için hem de senin için dmek kaybettiğin bebeini ha,ay ne zor şeyler bunlar ya Allahım sen hepimizi koru tüm kötülüklerden kazalardan belardan Rabbim
Kızlar, göğüs pompası alan var mı aranızda. Sipariş vereceğiz ama karar veremedik. Manuel mi elektrikli mi olsun? Çok fazla kullanılacak bir şey değil ama gerekli de olacak işe başlayınca. Fikri olan var mı ya da daha önce kullanan?
Saol canım.. İnşallah dediğin gibi olur..
Canım bebek de gelişememiş bu hafta. doktor 35 gördü.. Yani haftaya doğum olcaksa en fazla 36 haftalık olcak..
Ama buna da şükür... En azından babasına bişey olmadı.. Kendisi de ufak doğsa bile toparlanır inşallah..
Teşekkürler Sayyalcim. O kadar moral buldum ki yazdıklarınızla.. Günlerdir hastane köşelerinde bütün psikolojim bozulmuştu. :a015:
Size de geçmiş olsun canım. Gerçekten tarifsiz bi durum. Yaşanmadan anlaşılmıyo.
Eşim sancılar benim yüzümden başladı diye o hasta yatağında hep benden özür diledi.. :a015: Sanki onun seçimiymiş gibi..
Hastaneye yattığımı duyunca tansiyonu falan düşmüş zaten..
Rabbim kimseye böyle ağır yükler yüklemesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?