2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çanım geçmiş olsun...nasıl oldu bu böyle.stes heyeçan falanmı yaşadı..sende kendine dikkat et...dualarım seninle eşinle ve bebeğinle..
Saol selkie.. Nasıl olduğunu biz de anlayamadık.. Hayat insanı bazen böyle tepetaklak edebiliyomuş bunu öğrendik.. Rabbim sizlere ailelerinize sağlık versin..

Teşekkürler canım. Bundan sonra hep risk taşıycak galiba ama çok şükür ki yanımızda..

ay kurban olurum kıyamam size,demek öle düşündün ha ay ne kötü bişi yarabbi eşimizi sevdiklerimizi Alah bağışlasın inşallah,öyle bi düşünceyi kabul edemezken gerçek olması Allah korusun ayyy çok kötü oldum gerçekten ama bak Rabbim size bağışlamış kıyamam sana

Çok geçmiş olsun canım...Hep iyi düşünün iyi olsun

]canım ne diosun sen aman tanrım neler olmuş 4 günde neler yaşamışsın böyle off allah sana we bebeğine bağışlamış babacığı çok çok geçmiş olsun, demek bebek gelmye çalışıyor ha allahım şu yaşadıklarımız nelr yaa off 37 haftanın içindesin 10 gün daha beklese en azından 400gr aldırır 3kg doğurursun canım beslenmene dikkat et streside at üstünden bebğin için....

canımmmmm .. .etmezmiyiz ..... çok üzüldüm gerçekten ne olur stres yapmamaya çalış .... eşinede çok geçmiş olsun ... mevlam ikinizede en kısa zamanda sağlık sıhhat verin inşallah.... ve bebişin inşallah sağlıcakla sabreder de biraz daha büyür öyle doağr ama sende kendini fearh tut sonuçta yaşıyorlar öyle doğsalar bile bunu unutma mevlam uzun ömür versin.... şimdi ona lazım olan belli ki sağlıklı huzurulu bir anne.... ve sen bunu sağla ona.... canım bütün dualarımız sana , eşine ve bebğine.... kendine iyi bak bbein ve eşin için....

fl 60.0
7 ile çarpınca 42 çıkıyor
bu kızın kilosunun az olduğu gibi boyuda kısa yaaaaaaaaaa deliricem ben artık

yok kız iyi brbğin asıl bu haftadan itibaren gelişeçek kızın..takma bu kadar kilosunu boyunu çoçuğun..sağlığı yerinde olsun yeter..rahat ol birazık hem ultrasonda her zaman doğruda çıkmıyor...oğlum doğumdan 2 gün öne 3100 gözüküyordu..doğumdan çıktım 2770 gr dı..eksik fazla tam rakam çıkmıyor ultrasonda..hem ne güzel işte çıtı pıtı bir kız olur...

Frambuaz, çok geçmiş olsun. Allah şifa versin ve bebeğin zamanında doğar inşallah. Dualaarım seninle

Teşekkürler hepinize.. Gerçekten moral oldunuz..

Saol..
Hiç bi rahatsızlığı yoktu.. Birdenbire oldu herşey.. :a015:

Kader demekki.Birden oluyor böyle şeyler gerçektende.Sağlam durmaya çalış eşin ve bebeğin için.Bundan 10 ay öncede benim eşimin bacağında birden bir ağrı ve kitle çıktı.Basit bir şey sandık çünkü kısa süre önce babasını kaybetmişti stresten diye düşündük ama inanırmısın 1 yıl olacak hala hiç bir şey net değil.Aylarca üniversite hastanesine gittik geldik mr çekildi sürekli,iki kere anjiyo yapıldı herşeye bakıldı heyete çıktı raporları.İlk gittiğimizde kötüye hazırlıklı olun bile dendi yüzümüze.Kanser şüphesiyle geçti.İnan 2 günde geçmiş bitmiş yanlış anlama ama şükret buna.Aylarca onun o kötü hastalığı taşıdığını düşündüm ve o sırada hamileydim bu kadar üzüntüye sarsıntıya dayanamadı kaybettim bebeği.Eşim kendini unuttu bize koştu.Ben daha kanamalarım geçmeden eşimin hastane işlerine koştum.İnanılmaz zor günlerdi hatırladıkça geriliyorum.Her şey hala bitmiş değil ama doktorlar takip edeceğiz dediler o kitle hala orada ve eşim bir kaç aydır ağrılarım yok nasıl olsa diye gitmiyor kontrollere.Neyse bunada şükür Rabbim hepimizi beterinden korusun.

canım çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun Rabbim eşine acil şifalar versin sanada üzülme diyeceğim ama elinde değil tabiki inşallah bebişin zamanında gelir...

ya kızım kilosu az bari boyu uzun olsun bu soytarının ya,bak daha gelmeden kızdırdı bu kızçe beni bi gelsin youcam saçını başını,ısırcam dötüşünükaydirigubbakcemile3inşallah hem sağlıklı hem de boylu poslu olur minnoşlarımız

Onuda hiç üzerlerine almazlar.Biz üzdük kızı sütü kesildi demezlerde utanmadan eleştirirler 'aaaa sütü gelmemiş' diye zavallı gibi bakarlar yüzümüze.Rabbim hepimizi bu olumsuzluklardan korusun inş.

amin çanım,,stres çok etkiliyor sütü,,biraz vurdum duymazmı olmalıyız...

sorma çanım bende alışkanlık yaptı artık..açaba derdim olmazsa kendimi garip hissedermiyim...

Teşekkürler hepinize.. Gerçekten moral oldunuz..

çanım bundan sonra eşinin dr kontrollerini ihmal etmeyin..kalp ihmale gelmez...inşallah bir daha böyle bişey yaşamazsınız...

cnm benim size de çok geçmiş olsun hem eşin için hem de senin için dmek kaybettiğin bebeini ha,ay ne zor şeyler bunlar ya Allahım sen hepimizi koru tüm kötülüklerden kazalardan belardan Rabbim

Çok geçmiş olsun canım...Hep iyi düşünün iyi olsun
Saol canım.. İnşallah dediğin gibi olur..
Canım bebek de gelişememiş bu hafta. doktor 35 gördü.. Yani haftaya doğum olcaksa en fazla 36 haftalık olcak..
Ama buna da şükür... En azından babasına bişey olmadı.. Kendisi de ufak doğsa bile toparlanır inşallah..
Teşekkürler Sayyalcim. O kadar moral buldum ki yazdıklarınızla.. Günlerdir hastane köşelerinde bütün psikolojim bozulmuştu. :a015:

Size de geçmiş olsun canım. Gerçekten tarifsiz bi durum. Yaşanmadan anlaşılmıyo.
Eşim sancılar benim yüzümden başladı diye o hasta yatağında hep benden özür diledi.. :a015: Sanki onun seçimiymiş gibi..
Hastaneye yattığımı duyunca tansiyonu falan düşmüş zaten..
Rabbim kimseye böyle ağır yükler yüklemesin...

geline kilo aldırısin sen ona..47 m doğdu benim oğlan ,,hala zayıf ama boyu uzadı imdi yaşıtlarına kıyasla oldukça uzun...6 aydan sonra gece muz çiçibebe sütü çıvık hazırlayıp verirsin biberonla emmeyi bırakmış olursa,olmadı gündüz mama gibi verirsin çok faydası oluyor,bir yaştan sonrada arı sütü falan katarsın mamalarına...toplar kendini dert etme bu kadar...

Kızlar, göğüs pompası alan var mı aranızda. Sipariş vereceğiz ama karar veremedik. Manuel mi elektrikli mi olsun? Çok fazla kullanılacak bir şey değil ama gerekli de olacak işe başlayınca. Fikri olan var mı ya da daha önce kullanan?

cnm benim size de çok geçmiş olsun hem eşin için hem de senin için dmek kaybettiğin bebeini ha,ay ne zor şeyler bunlar ya Allahım sen hepimizi koru tüm kötülüklerden kazalardan belardan Rabbim

Amin canım sağol Rabbim herkesin yuvasını korusun herkesin sevdiğine ailesine yavrusuna sağlıklı hayırlı ömürler versin inş.

canım ilk bebeğimde kullanmıştım ben manuıel hiç iyi değil..hem gögsünü sağmak çok zaman alıyor hem çok acı veriyor...

Aynen öyle.Çok haklısın.Yaşanmadan bilinmiyor.Rabbim kimseyi bunlarla sınamasın zor şeyler gerçektende.Minişinde küçük değil bence.Ablam ilk kızını normal doğumla 37 haftasında 2600 kg ile yaptı.Çok şükür bir sıkıntı olmadan geldi evine büyüttü bebeğini.Şimdi kocaman kız oldu 12 yaşında.Senin minişte sağlıcakla doğsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…