- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #42.761
Kızlar bana şu 7,5 ay çok çabuk geçti gibi geldi ... sizede öylemi ???
Saol canım.. İnşallah dediğin gibi olur..
Canım bebek de gelişememiş bu hafta. doktor 35 gördü.. Yani haftaya doğum olcaksa en fazla 36 haftalık olcak..
Ama buna da şükür... En azından babasına bişey olmadı.. Kendisi de ufak doğsa bile toparlanır inşallah..
Teşekkürler Sayyalcim. O kadar moral buldum ki yazdıklarınızla.. Günlerdir hastane köşelerinde bütün psikolojim bozulmuştu. :a015:
Size de geçmiş olsun canım. Gerçekten tarifsiz bi durum. Yaşanmadan anlaşılmıyo.
Eşim sancılar benim yüzümden başladı diye o hasta yatağında hep benden özür diledi.. :a015: Sanki onun seçimiymiş gibi..
Hastaneye yattığımı duyunca tansiyonu falan düşmüş zaten..
Rabbim kimseye böyle ağır yükler yüklemesin...
geline kilo aldırısin sen ona..47 m doğdu benim oğlan ,,hala zayıf ama boyu uzadı imdi yaşıtlarına kıyasla oldukça uzun...6 aydan sonra gece muz çiçibebe sütü çıvık hazırlayıp verirsin biberonla emmeyi bırakmış olursa,olmadı gündüz mama gibi verirsin çok faydası oluyor,bir yaştan sonrada arı sütü falan katarsın mamalarına...toplar kendini dert etme bu kadar...
ya kızım kilosu az bari boyu uzun olsun bu soytarının ya,bak daha gelmeden kızdırdı bu kızçe beni bi gelsin youcam saçını başını,ısırcam dötüşünükaydirigubbakcemile3inşallah hem sağlıklı hem de boylu poslu olur minnoşlarımız
saol canım.. Inşallah dediğin gibi olur..
canım bebek de gelişememiş bu hafta. Doktor 35 gördü.. Yani haftaya doğum olcaksa en fazla 36 haftalık olcak..
ama buna da şükür... En azından babasına bişey olmadı.. Kendisi de ufak doğsa bile toparlanır inşallah..
teşekkürler sayyalcim. O kadar moral buldum ki yazdıklarınızla.. Günlerdir hastane köşelerinde bütün psikolojim bozulmuştu. :a015:
size de geçmiş olsun canım. Gerçekten tarifsiz bi durum. Yaşanmadan anlaşılmıyo.
Eşim sancılar benim yüzümden başladı diye o hasta yatağında hep benden özür diledi.. :a015: Sanki onun seçimiymiş gibi..
Hastaneye yattığımı duyunca tansiyonu falan düşmüş zaten..
Rabbim kimseye böyle ağır yükler yüklemesin...
Amin canım sağol Rabbim herkesin yuvasını korusun herkesin sevdiğine ailesine yavrusuna sağlıklı hayırlı ömürler versin inş.
megryann canım sanada çok geçmiş olsun ve frambuaz ya ikinizide okurken hem şükür etttim hemde dayanamadım ağladım ne olur konuşmayın böyle şeyleri şimdi stres değil moral zamanı çok şükür ikiside başınızda ve mezlam uzun çömür ervsin.... Eşlerinize..... Bebeişler de inşalalh kısmetleri ile gelip bablarınada moral oalcaklar.... Ster yapmayın lütfen....
eyvallah cnm sağolasın öptüm seni kocccaman
evet acnım birde birazcık süt için çok uzun zaman uğraşıyor insan..hem hakikaten çok açıtıyor,,manuele verdiğiniz paraya yazık...elekriklilerde çok pahalı...Bende göğüs pompası almak istiyorum Avent'e baktım çok pahalı en az 300-350 yi gözden çıkarmak gerekiyor... Banada arkadaşlarım manueli tavsiye etmiyor ellerin yorluyormuş sağmaktan....
yanlız bazı sözleşmeliler harbiden mesleğin cahili. ben atandığımda 3-4 ayda giderim eşimin yanına sandım diyor. sanki kadrolular gidiyormuş gibi anlatıyor. iyi de saf kardeşim kadrolu bile en az 1 yılda stajyerlik kalkınca gidebiliyor. bize il emrini kapattınız kadrolulara açtınız diyor kadrolulara da aynı atamada il emri kapalıydı haberi yok. kendi Urfa'daymış eşi Hatay'da... kimse de demiyor ki neden eşin Urfa'ya gelmiyor diye. Der mi doğuda kim çalışırsa çalışsın.klava: sözleşmelileri çok tutarım normalde ama dün kızdım!!!
bir de öyle insnalar konuştu ki.. bunlar sınıfta nasıl öğretmenlik yaparlar bilmem. iki lafı bir araya getiremiyor..
Eşim çok araştırdı hem uygun fiyatlı hem de iyi bunu bulduk alacağız galiba. E-bebekte bir sürü şey sipariş vereceğim bugün.
Kraft Elektirikli ve Pilli Süt Pompası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var..
4 günde hayatımız değişti…:a015:
Eşim kalp krizi geçirdi. :gitme: Üstelik hiç bi rahatsızlığı yokken.. Sigara bile kullanmıyodu, kolesterolü de yoktu.. Doktor apartopar anjiyoya aldı.. 2 gün yoğun bakımda kaldı..Dünyamız başımıza yıkıldı.:gitme: :gitme: Onu o halde görünce benim sancılarım başladı.:çok üzgünüm: Doktor beni de hastaneye yatırdı.. Sancıyı durdurmak için iğneler, serumlar yedim.. Çok şükür ki eşim Salı günü taburcu oldu. Allah onu bize bağışladı.. :Saruboceq:
Bense iki güne bir doktora gidiyorum. 4 saat arayla kullanmam gereken bi ilaç verdi. Bununla ne kadar erteleyebilirsek ertelemeye çalışıcaz doğumu dedi.. Bebek daha sadece 2600gr.. Doğmak için çok küçük.. Ama sancılar tamamen geçmiyor.. Bu gidişle en fazla bir hafta daha bekletebiliriz dedi…Zaten stres yüzünden bebeğin gelişimi de geride kalmış.:çok üzgünüm: Bu hafta 36 olması gerekirken 35 görüyor… :a015: Nolur bize dua edin…
Selkiecim tükenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?