2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kötü değil ama kilosu ben 35+2de 2342dedi kilosuna pazrtesi gideceğim 36+2 olacak dua ediorum inşallah 2600der die sen kötü diyosun bnce normal kiloda dert etmeeee doğuma kadar 3 olur inşallah

eyvallah cnm sağolasın öptüm seni kocccaman

asinazcım benim kızda ufak tefek 31 haftada 1500 gram ve 39 cm di. ama doktor normal dedi. artı annemde dıyo kucuk bebek cabuk toparlar kendını. o yuzden takma kafana bı ara bende takmıstım ama sımdı takmıyorum saglıgı yerınde olsunda gerısı onemlı degıl. benım dayımın torunu 1500 gram dogdu ama sımdı gorsen koca kız oldu masallah. hemde konusmayı yurumeyı cok cabuk yaptı.neyse kızlar ben cıkıyorum kendınıze ıyı bakın.

megryann canım sanada çok geçmiş olsun ve frambuaz ya ikinizide okurken hem şükür etttim hemde dayanamadım ağladım ne olur konuşmayın böyle şeyleri şimdi stres değil moral zamanı çok şükür ikiside başınızda ve mezlam uzun çömür ervsin.... Eşlerinize..... Bebeişler de inşalalh kısmetleri ile gelip bablarınada moral oalcaklar.... Ster yapmayın lütfen....

Amin canım sağol.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş.

Bende göğüs pompası almak istiyorum Avent'e baktım çok pahalı en az 300-350 yi gözden çıkarmak gerekiyor... Banada arkadaşlarım manueli tavsiye etmiyor ellerin yorluyormuş sağmaktan....

Bende göğüs pompası almak istiyorum Avent'e baktım çok pahalı en az 300-350 yi gözden çıkarmak gerekiyor... Banada arkadaşlarım manueli tavsiye etmiyor ellerin yorluyormuş sağmaktan....
evet acnım birde birazcık süt için çok uzun zaman uğraşıyor insan..hem hakikaten çok açıtıyor,,manuele verdiğiniz paraya yazık...elekriklilerde çok pahalı...

canım çok haklısın..bazıları saçma saçma sürekli ağlıyo,şikayet ediyo...benim bi sürü tanıdığım var kadrolu eşiyle birleşemedi gitti...çok şükütr benim öyle sorunlarım olmadı..eşimleyim allahtan,aslında hiç sorunum yok şu an..ama yine de güvende hissetmek daha başka olurdu

canım ya allah sağlık versin bebeğine eşine sana..nolur üzülme bak olan bebişe oluyor..eşin iyiymiş daha fazla sıkma canını..canım benim ya çok üzüldüm..

Frambuaz

Allah eşine acil şifalar versin
Kendine dikkat et canım bebeğini hayırlısı ile sağlıklı olarak kollarına alırsın inşallah
Dualarım sizinle

:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…