- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #42.781
canım çok teşekkür ederim.iklim hanım umarım uslu durur annesi.dikkat et kendine sakın youlma streslenme aman haa.YAZcım, teşekkür ederim, merak etmişsin beni, iyiyim canım, evde dinlenerek vakit geçirmeye, ıklim Hanımı içerde tutmaya çalışıyorum işte, arada sancılar oluyor ama idare ediyorum, sana da çok geçmiş olsun, modeminizin ve hattınızın düzelmesine sevindim.
canım gözünaydın Allah analı babalı büyütsün.maşşallah oğluna.kızlar birazcık geçmişe baktımda sizi merakta bırakmışım ama sıpadan fırsat bulamadım bir türlü...Gülencim erken doğum yaptım 36 değil 37.haftada doğdu neden mümkün olmuyor 37.haftada? benim oğlumun hareketleri durdu bide sancılandım o yüzden hemen acil müdahale etti doktorum...son zamanlar bebğin hareketlerine dikkat edin
neler yaşamışsınız canım yaa.çok ama çok geçmiş olsun.Allah eşini ve çocuğunu sana bağışlasın,sağılık versin.dilerim herşey yoluna girer bebeğin sağlıkla doğar.Arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var..
4 günde hayatımız değişti…:a015:
Eşim kalp krizi geçirdi. :gitme: Üstelik hiç bi rahatsızlığı yokken.. Sigara bile kullanmıyodu, kolesterolü de yoktu.. Doktor apartopar anjiyoya aldı.. 2 gün yoğun bakımda kaldı..Dünyamız başımıza yıkıldı.:gitme: :gitme: Onu o halde görünce benim sancılarım başladı.:çok üzgünüm: Doktor beni de hastaneye yatırdı.. Sancıyı durdurmak için iğneler, serumlar yedim.. Çok şükür ki eşim Salı günü taburcu oldu. Allah onu bize bağışladı.. :Saruboceq:
Bense iki güne bir doktora gidiyorum. 4 saat arayla kullanmam gereken bi ilaç verdi. Bununla ne kadar erteleyebilirsek ertelemeye çalışıcaz doğumu dedi.. Bebek daha sadece 2600gr.. Doğmak için çok küçük.. Ama sancılar tamamen geçmiyor.. Bu gidişle en fazla bir hafta daha bekletebiliriz dedi…Zaten stres yüzünden bebeğin gelişimi de geride kalmış.:çok üzgünüm: Bu hafta 36 olması gerekirken 35 görüyor… :a015: Nolur bize dua edin…
kontrolü olan arkadaşlar güzel haberler getirsinler inşaallah.
biz bugün gittik oğluşuma alışveriş yaptık.peluş battaniye,küvet falan.şeker malzemelerimizide aldık akşam birtane yapar eklerim resmini.yanlız ben lavanta kokusunu hiç sevmem şimdi ev burama buram lavanta kokuyor:sinifsinif:.
veeeee en güzeli yarın Allah tan bişey olmazsa oğlumu göreceğim kontrol zamanıhihoyyyt
Selkiecim tükenmiş(
biz bugün gittik oğluşuma alışveriş yaptık.peluş battaniye,küvet falan.şeker malzemelerimizide aldık akşam birtane yapar eklerim resmini.yanlız ben lavanta kokusunu hiç sevmem şimdi ev burama buram lavanta kokuyor:sinifsinif:.
veeeee en güzeli yarın Allah tan bişey olmazsa oğlumu göreceğim kontrol zamanıhihoyyyt
Güle güle kullanın cicilerinizi arkadaşım ve inşallah güzel haberlerle gelirsiniz.
tüm dra gidicek arkadaşlar güsel güsel haberler ile gelin inşallah
ebru Medela çok fena ses yapıyor. Eklediğim sitenin en altında videolar var bi bak istersen onlara
Medela Elektrikli Süt Pompası İncelemesi
yazgıcım aldıklarınız cici cici kullanın ben de şeker yapıp yapmakata kararsızım,gerçi yapmak için ortada malzeme olması lazım o da olur mu bilmemkaydirigubbakcemile3,ama en kötü ihtimal renki badem şekerleri var ya ondan alır ikram ederim,bebeğim sağlıklı olsun yeter zaten odamız gittikçe güzelleşmeye başladı,bi perde kaldı haftasonu abajurunuda alıcam,koçtaştan 6.90 bi abajur buldum harika bişi alıcam onu veeeeeeeeeeeee herşey bitip yerleştirildikten sonra koyucam topiğe en büyük heveslerimden biri de o sizlerle paylaşmak isimsiz prensesimin eşyalarını
canımm çok sağol.eminim herşeyi çok güzel olmuştur kızçenin Allah sağlıkla kullanmalarını nasip etsin.bende şeker konusunda son dönemde yapma kararı almıştım sağolsun bugün sponsor bulunca (kayınpederimkaydirigubbakcemile3) hemen değerlendirdim.sende düşündüğün gibi yaparsın çok önemli birşey değilki zaten tatlım.
ya bu velet yine dayadı 2 ayagını birden kaburgalarıma..Allahım yarabbim kasıldım kaldım..ne istiyor ya benim kaburgalarımdan...
kaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var..
4 günde hayatımız değişti…:a015:
Eşim kalp krizi geçirdi. :gitme: Üstelik hiç bi rahatsızlığı yokken.. Sigara bile kullanmıyodu, kolesterolü de yoktu.. Doktor apartopar anjiyoya aldı.. 2 gün yoğun bakımda kaldı..Dünyamız başımıza yıkıldı.:gitme: :gitme: Onu o halde görünce benim sancılarım başladı.:çok üzgünüm: Doktor beni de hastaneye yatırdı.. Sancıyı durdurmak için iğneler, serumlar yedim.. Çok şükür ki eşim Salı günü taburcu oldu. Allah onu bize bağışladı.. :Saruboceq:
Bense iki güne bir doktora gidiyorum. 4 saat arayla kullanmam gereken bi ilaç verdi. Bununla ne kadar erteleyebilirsek ertelemeye çalışıcaz doğumu dedi.. Bebek daha sadece 2600gr.. Doğmak için çok küçük.. Ama sancılar tamamen geçmiyor.. Bu gidişle en fazla bir hafta daha bekletebiliriz dedi…Zaten stres yüzünden bebeğin gelişimi de geride kalmış.:çok üzgünüm: Bu hafta 36 olması gerekirken 35 görüyor… :a015: Nolur bize dua edin…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?