2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok teşekkür ederim.iklim hanım umarım uslu durur annesi.dikkat et kendine sakın youlma streslenme aman haa.
canım gözünaydın Allah analı babalı büyütsün.maşşallah oğluna.
neler yaşamışsınız canım yaa.çok ama çok geçmiş olsun.Allah eşini ve çocuğunu sana bağışlasın,sağılık versin.dilerim herşey yoluna girer bebeğin sağlıkla doğar.

frambuaz,canımcım çok çok geçmiş olsun,.neler yaşamışsın,.ALLAH dayanma gücü versin,.:Saruboceq: :Saruboceq: gerçekten insanın başına neler geleceği hiç belli değil..

merhaba kızlar umarım iyisinizdir elektrikler gelince temizlik yaptım yarın doktor kontrolum var biraz geçmişe bakayım bir yaramazlık varmı diye.

kontrolü olan arkadaşlar güzel haberler getirsinler inşaallah.
biz bugün gittik oğluşuma alışveriş yaptık.peluş battaniye,küvet falan.şeker malzemelerimizide aldık akşam birtane yapar eklerim resmini.yanlız ben lavanta kokusunu hiç sevmem şimdi ev burama buram lavanta kokuyor:sinifsinif:.

veeeee en güzeli yarın Allah tan bişey olmazsa oğlumu göreceğim kontrol zamanıhihoyyyt

geçmişi okurken belim çatladı resmen..daha bi kaç gündür burdayıma ama bağımlılık yaptınız:) iyiki varsınız ya..yalnızlıktan bıkmışım ben de haberim yokmuş... opuyorumnanaktan
ben biraz uzanayım kızçem kıvrım kıvrım rahat edemedi herhalde...

frambuaz ciddimisin ya şimdi girdim iki dakkada şok oldum inanamıyorum ya...çok çok geçmiş olsun canım....allah yardımcınız olsun...eşin düzelmiş kendini kasma bebişine dikkat et lütfen.

Güle güle kullanın cicilerinizi arkadaşım ve inşallah güzel haberlerle gelirsiniz.

yazgıcım aldıklarınız cici cici kullanın ben de şeker yapıp yapmakata kararsızım,gerçi yapmak için ortada malzeme olması lazım o da olur mu bilmemkaydirigubbakcemile3,ama en kötü ihtimal renki badem şekerleri var ya ondan alır ikram ederim,bebeğim sağlıklı olsun yeter zaten odamız gittikçe güzelleşmeye başladı,bi perde kaldı haftasonu abajurunuda alıcam,koçtaştan 6.90 bi abajur buldum harika bişi alıcam onu veeeeeeeeeeeee herşey bitip yerleştirildikten sonra koyucam topiğe en büyük heveslerimden biri de o sizlerle paylaşmak isimsiz prensesimin eşyalarını

ebru Medela çok fena ses yapıyor. Eklediğim sitenin en altında videolar var bi bak istersen onlara

Medela Elektrikli Süt Pompası İncelemesi

ay amma ses yapıyormuş,,bütün apartman duyar valla,çok rahatsız ediçi,,,

çanım aldıklarınız hayırlı olsun..güle güle kullanın...

canımm çok sağol.eminim herşeyi çok güzel olmuştur kızçenin Allah sağlıkla kullanmalarını nasip etsin.bende şeker konusunda son dönemde yapma kararı almıştım sağolsun bugün sponsor bulunca (kayınpederimkaydirigubbakcemile3) hemen değerlendirdim.sende düşündüğün gibi yaparsın çok önemli birşey değilki zaten tatlım.

tatlım iyi yapmıisın hem canın sıkılmaz evde işte oyalanırsın

Size haber getirdim Gülay'ımızın (gülencim) Ege'si 2970 gr olmuş ve 27 Şubat'ta Bahcelievler Mecidal Park Saat:08.00'de Bora CENGıZ Ege ebeği Gülay'ın karnından alacakmış. :))

canım benim,
lütfen üzme artık kendini ,gercekden bende çok üzüldüm..
ama herşey yoluna girmiş öle değilmi....
senin için çok çok dua edicem hattaaa
seni birazda olsun mutlu edicekse frambuazlı pasta gönderirim istanbuldannnn..
kıyamam sanaaaaaa...
mutlu olman için bir çok sebep var.
eşin yanında bebeğinde hala karnındaaaa şükredelimmm.vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…