2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gül gül,sennkide başlasın dayamayada göreçeğim seni ben!kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız benimkisinin ayakları aşşada şimdilik sıkıntı yapmıyor mu döner mi onu da bilmiyorum normal doğum istiyorum ben ama bakalım kısmet,şimdilik sıkıntı yok,ama seni çok iyi anlıyorum burdaki arkadaşım o kaburgaya dayanan ayaklardan neler çekti kızcağız

çanım aldıklarınız hayırlı olsun..güle güle kullanın...
çok sağol ebrucumopuyorumnanaktan.
Size haber getirdim Gülay'ımızın (gülencim) Ege'si 2970 gr olmuş ve 27 Şubat'ta Bahcelievler Mecidal Park Saat:08.00'de Bora CENGİZ Ege ebeği Gülay'ın karnından alacakmış. :))

gülayy girmiyo mu ki???bişey mi oldu?
bu arada maşşallah bebeğine.

inşallah dönerde seninkide dayar ayaklarını kaburgalarına...:) norma olur inşallah doğumun..resmen ittiriyor birde kaburgalarımı ayaklarıyla..nereye ittiriyorsa...

inşallah dönerde seninkide dayar ayaklarını kaburgalarına...:) norma olur inşallah doğumun..resmen ittiriyor birde kaburgalarımı ayaklarıyla..nereye ittiriyorsa...

nereye ittiricek,sığmaya çalışıyor erkekeim,aanne zaman az kaldı kusura bama benim de arada sırada gerinmem rahatlamam lazım di mi diyordur kızım bencekaydirigubbakcemile3

nereye ittiricek,sığmaya çalışıyor erkekeim,aanne zaman az kaldı kusura bama benim de arada sırada gerinmem rahatlamam lazım di mi diyordur kızım bencekaydirigubbakcemile3

az kaldı az,sabretsin azıçık...ay ne zor anne olmak ya...kesin öyle diyo kreta şöyle ele avua gelmeye başlasın bak ben ona nasıl spor yaptıracağım :)) nasıl hoşuna gidecek...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…