- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #42.801
Size haber getirdim Gülay'ımızın (gülencim) Ege'si 2970 gr olmuş ve 27 Şubat'ta Bahcelievler Mecidal Park Saat:08.00'de Bora CENGİZ Ege ebeği Gülay'ın karnından alacakmış. :))
gül gül,sennkide başlasın dayamayada göreçeğim seni ben!kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Size haber getirdim Gülay'ımızın (gülencim) Ege'si 2970 gr olmuş ve 27 Şubat'ta Bahcelievler Mecidal Park Saat:08.00'de Bora CENGİZ Ege ebeği Gülay'ın karnından alacakmış. :))
aaa nerden haberin oldu kız....hadi hayırlısı....
çok sağol ebrucumopuyorumnanaktan.çanım aldıklarınız hayırlı olsun..güle güle kullanın...
kız benimkisinin ayakları aşşada şimdilik sıkıntı yapmıyor mu döner mi onu da bilmiyorum normal doğum istiyorum ben ama bakalım kısmet,şimdilik sıkıntı yok,ama seni çok iyi anlıyorum burdaki arkadaşım o kaburgaya dayanan ayaklardan neler çekti kızcağız
aaa nerden haberin oldu kız....hadi hayırlısı....
inşallah dönerde seninkide dayar ayaklarını kaburgalarına...:) norma olur inşallah doğumun..resmen ittiriyor birde kaburgalarımı ayaklarıyla..nereye ittiriyorsa...
çok sağol ebrucumopuyorumnanaktan.
gülayy girmiyo mu ki???bişey mi oldu?
bu arada maşşallah bebeğine.
İletişimde sınır yok bizde, nasıl bağlandıysak artık.. :)
Face'te paylaşmış ben de oradan kopyaladım. Şimdi de anestezi uzmanı ile görüşmek için hastaneye gittiler.
bora cengiz ege ne ya üç ismi mi olucak tosununCADIARZU
nereye ittiricek,sığmaya çalışıyor erkekeim,aanne zaman az kaldı kusura bama benim de arada sırada gerinmem rahatlamam lazım di mi diyordur kızım bencekaydirigubbakcemile3
doktorunun adı bora cengiz sanırım
az kaldı az,sabretsin azıçık...ay ne zor anne olmak ya...kesin öyle diyo kreta şöyle ele avua gelmeye başlasın bak ben ona nasıl spor yaptıracağım :)) nasıl hoşuna gidecek...?
Bebeğimiz Ege, doktoru Bora Cengiz'miş :)
bora cengiz doktorun adı bee yavrumkaydirigubbakcemile3
doktorunun adı bora cengiz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?