- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #42.821
tamam la anladık daha fazla rezil etmeyin adamı,hemen buldunuz fursat verin anasını satimsırnaşık şey
Anladın ama değil mi... laelaelaelaelaesempatiksalakcinni
anladım gel sana da anlatimsositosositosositosositosositososito
opuyorumnanaktan
:icecream::icecream::icecream: gel dondurma yiyek,ayyy nasıl cnm istedi bi magnum olsada yesek en klasiğinden
:icecream::icecream::icecream: gel dondurma yiyek,ayyy nasıl cnm istedi bi magnum olsada yesek en klasiğinden
kızlar favrmvillede beni eklemeyen varsa eklesin lütfen,şurda zaten en fazla 1.5 ay daha oynıcam ya,kim var kim yok ekleyin beni nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrralsanaalsanasmile
Ben ne zamandır istiyorum da benimki almıyor, dışarıda da lapa lapa kar yağıyor. Ne yapsak, nasıl kandırsak.. Klasik değil ama karadut böğürtlenli cokacimcoook
kız söyleme şöyle güzel şeyler ben hamileyim cnm istiyo sonraalsanaalsanasmile
sen bende eklisin demi baçım!farmvillede!
seninmi benimmi?hasta olçam diye yedirmiyorlar ama! beyaz çikolatalı veya bademli!
Arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var..
4 günde hayatımız değişti…:a015:
Eşim kalp krizi geçirdi. :gitme: Üstelik hiç bi rahatsızlığı yokken.. Sigara bile kullanmıyodu, kolesterolü de yoktu.. Doktor apartopar anjiyoya aldı.. 2 gün yoğun bakımda kaldı..Dünyamız başımıza yıkıldı.:gitme: :gitme: Onu o halde görünce benim sancılarım başladı.:çok üzgünüm: Doktor beni de hastaneye yatırdı.. Sancıyı durdurmak için iğneler, serumlar yedim.. Çok şükür ki eşim Salı günü taburcu oldu. Allah onu bize bağışladı.. :Saruboceq:
Bense iki güne bir doktora gidiyorum. 4 saat arayla kullanmam gereken bi ilaç verdi. Bununla ne kadar erteleyebilirsek ertelemeye çalışıcaz doğumu dedi.. Bebek daha sadece 2600gr.. Doğmak için çok küçük.. Ama sancılar tamamen geçmiyor.. Bu gidişle en fazla bir hafta daha bekletebiliriz dedi…Zaten stres yüzünden bebeğin gelişimi de geride kalmış.:çok üzgünüm: Bu hafta 36 olması gerekirken 35 görüyor… :a015: Nolur bize dua edin…
aman onlara ne be uyus seyler.Haklısın canım bir şey söylemiyorum ama hani derlerya 40 gün deli dersen birine en sonunda deli olur diye.Bunlarda söyleye söyleye beni deli edecekler.Çocuğun sağlığı nasıl demiyorlarda kilosu ne kadar diyorlar.Herkesi dişlemek ısırmak ve atmak istiyorum hayatımdan.Defolun diye bağırmak .........senağlama
yaw daha erken degilmis delirmek icin.uzarda kiloda alir.fl 60.0
7 ile çarpınca 42 çıkıyor
bu kızın kilosunun az olduğu gibi boyuda kısa yaaaaaaaaaa deliricem ben artık
elektrikli iyiymis ole diolarbilmiyorumkismileKızlar, göğüs pompası alan var mı aranızda. Sipariş vereceğiz ama karar veremedik. Manuel mi elektrikli mi olsun? Çok fazla kullanılacak bir şey değil ama gerekli de olacak işe başlayınca. Fikri olan var mı ya da daha önce kullanan?
heee 3 depresyonla coookkk cabuk gecti sorma valla kaydirigubbakcemile3Kızlar bana şu 7,5 ay çok çabuk geçti gibi geldi ... sizede öylemi ???
medela elektrikli yi tavsiye ediyorlar gittigim magazalar falan tavsiye edio.ama cok ses cikariomus.
masallah kuzucuga.ben bile heyecanlandim simdi gulencim nasildir acepbilmiyorumkismileSize haber getirdim Gülay'ımızın (gülencim) Ege'si 2970 gr olmuş ve 27 Şubat'ta Bahcelievler Mecidal Park Saat:08.00'de Bora CENGİZ Ege ebeği Gülay'ın karnından alacakmış. :))
kaydirigubbakcemile3bora cengiz ege ne ya üç ismi mi olucak tosununCADIARZU
Ben ne zamandır istiyorum da benimki almıyor, dışarıda da lapa lapa kar yağıyor. Ne yapsak, nasıl kandırsak.. Klasik değil ama karadut böğürtlenli cokacimcoook
kızlar bakın öyle dondurma falan demeyin ya canım çekti şimdi geçen kendimi mcdonaldsa zor attım yedim rahatladım bak siz dediniz yine canım çekti nolcak şimdi((
OCD
lannnnnnnnnnnnnnnnnn sende mi gülüyon rezilliğime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?