2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlar,nasılsınız bakalım bir sıkıntı yok inşallah..
anca girebildim bugün kendi kendime iş çıkardım, dolap içlerini düzelttim..
hafta sonu boya yapılacak eve hem oğluşumun dolab ölçülerini alcaklar.
hafta içi gelir heralde dolabı,ondan sonrada yıkar kıyafetleri ütülerim böyle zamanım geçeçmiş olur.
anca bitti ama daha yemek yapıcam kaynana ortada yok yine bana düştüyemek yapmak..

kızlar favrmvillede beni eklemeyen varsa eklesin lütfen,şurda zaten en fazla 1.5 ay daha oynıcam ya,kim var kim yok ekleyin beni nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrralsanaalsanasmile

kızlar favrmvillede beni eklemeyen varsa eklesin lütfen,şurda zaten en fazla 1.5 ay daha oynıcam ya,kim var kim yok ekleyin beni nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrralsanaalsanasmile

sen bende eklisin demi baçım!farmvillede!

Ben ne zamandır istiyorum da benimki almıyor, dışarıda da lapa lapa kar yağıyor. Ne yapsak, nasıl kandırsak.. Klasik değil ama karadut böğürtlenli cokacimcoook

seninmi benimmi?hasta olçam diye yedirmiyorlar ama! beyaz çikolatalı veya bademli!

Son düzenleme:

canim cok gecmis olsun

aman onlara ne be uyus seyler.

fl 60.0
7 ile çarpınca 42 çıkıyor
bu kızın kilosunun az olduğu gibi boyuda kısa yaaaaaaaaaa deliricem ben artık
yaw daha erken degilmis delirmek icin.uzarda kiloda alir.

elektrikli iyiymis ole diolarbilmiyorumkismile

Kızlar bana şu 7,5 ay çok çabuk geçti gibi geldi ... sizede öylemi ???
heee 3 depresyonla coookkk cabuk gecti sorma valla kaydirigubbakcemile3

medela elektrikli yi tavsiye ediyorlar gittigim magazalar falan tavsiye edio.ama cok ses cikariomus.

Size haber getirdim Gülay'ımızın (gülencim) Ege'si 2970 gr olmuş ve 27 Şubat'ta Bahcelievler Mecidal Park Saat:08.00'de Bora CENGİZ Ege ebeği Gülay'ın karnından alacakmış. :))
masallah kuzucuga.ben bile heyecanlandim simdi gulencim nasildir acepbilmiyorumkismile

bora cengiz ege ne ya üç ismi mi olucak tosununCADIARZU
kaydirigubbakcemile3

Ben ne zamandır istiyorum da benimki almıyor, dışarıda da lapa lapa kar yağıyor. Ne yapsak, nasıl kandırsak.. Klasik değil ama karadut böğürtlenli cokacimcoook

yok lan klasik ya da bademli istiyom ben bayılıyorum ikisine yazın kocam yetişriemiyor bana magnumları ama ben şimdi de istiyom,bi de şu hamilelik şekeri var ben de nasıl olcaksa atrık,bu arada petidör bisküviden azcık yesem ne olur ki

kızlar bakın öyle dondurma falan demeyin ya canım çekti şimdi geçen kendimi mcdonaldsa zor attım yedim rahatladım bak siz dediniz yine canım çekti nolcak şimdi((

kızlar bakın öyle dondurma falan demeyin ya canım çekti şimdi geçen kendimi mcdonaldsa zor attım yedim rahatladım bak siz dediniz yine canım çekti nolcak şimdi((

ohhh canıma değsin git al ye işte kızım,benim de canım mec.çekti şimdi ne olcak ben zaten tam bir mecdonalds hastası iken yaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…