2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben canımın çektiklerini yazsam canımı çıkarırsınız burada. Bol bol avcumu yalıyorum.yasakkelime

ayyy alemsin canancım,nasıl gülüyom var ya şimdi anlatamamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sen avucunu yalamaya devam et o zaman,ben de hepinize çok kızgınım çokta kıskanıyorum,şekeri olanlar hariç,ben 1 aydır ger gece nuttelalla nutellaaa diye ağlıyom kocama,doğumdan çıkar çıkmaz ekmeğe nutellayı bolca sür getir yoksa gebertirim seni ddiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa

ohhh canıma değsin git al ye işte kızım,benim de canım mec.çekti şimdi ne olcak ben zaten tam bir mecdonalds hastası iken yaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekötükedihüso

len tocam 1.5 saatlik uzak bana şuan artııııııı geleceği belli değil havalar böyle olunca tocam pek gelmez geç gelir elemanlarının başında kalır millete elektrik verdiriyo taaaaammmmmmıııııııı doduma istiyommmmmmmmmmmmmmm

farmville diyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
beni komşu yapın diyommmmmmmmmmmmmmmm
ekleyin diyom lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Üzgünüm ama ben dün dolaptan 3 tane nutella kavanozu attım ve dördüncü yolda. Sen de yakında yersin merak etme canım az kaldı..

sen çık al market uzak mı sana da bizim gibi
o zaman şöle yapalım hepiniz çıkın bize gelin burda dizimize kadar kar var zaten ben bi sıcak çiklata bi karamel yaparım ,bi de fındık fıstık azırlarım alırız kaselere karları içineden çikolata fındık fıstık karamel doyururum hepinizi:dance::dance::dance:

Üzgünüm ama ben dün dolaptan 3 tane nutella kavanozu attım ve dördüncü yolda. Sen de yakında yersin merak etme canım az kaldı..

az yiyedin yavaş kalmadı mı boğazında bi de söylüyor
zaten şu reklamda bi çocuk var ya oğlan çocucuuuuuuuuuuuu sürekli çıkıyor ekkmeğe sürüyor bi de yiyor gebertesim geliyor çocu,o reklam çıkınca eşim napıcanı şaşırıyor yazık

daha bişi demedi,35 te gel mst ye balıcam,37 de gel çatıya bakcam ondan sonra da söyler sanırım,sana bişi dedi mi ki

ya ayrıntılı ultrasona bakan doktor martın 15 dedi kendi doktorumda 10 dan sonra gelir artık tabi kesin değil oğluma bağlı benim erken doğum tehlikem olduğu için hep yattım salı günü doktora gittim kafası aşağıda ama kasıklarımda değl şuan ama ağrılarım var ilk başta normal dedi bu sefer bişi diyemedi bana sezaryan olcakmışım gibime geliyo

inşallah hakkınızda hayırlısı olur cnm zamanında gelir bebeklerimiz inşallah,benim erken doğum riskim yok,dr erken gelir vs bişi demedi zaten bir hafta geriden geliyor benim uyuşuk döt

ya uzak değil ama sasakkkkk benim yürümem falan hele bide benim bu merdivenler varya allahım berbat aşırı derecede dehşet dikkkk çıkıp inemiyorum

Sen çok iyi yaptın di mi şimdi? Çikolata karamel falan... Elma yiyin portakal yiyin... Daha olmadı süt için. Ben eşimden dondurma istedim o bana süt koymaya çalışıyor. Süt kusacağım artık.. Bi de dalga geçiiyor kapıya inek bağlıycam diye...

lan bu hande,hijyen,duks,daha aklıma gelmeyen bi çok kişi nerde yaw,gerçi hijyen dün girdi di mi

kızlar ben burdayım.. salı günü kontrolümüz vardı oğlum 2500 kg olmuş. 37. haftada çatı muayenesi yapıp doğum şekline karar vericez.. artık çantanı hazırla dedi bana doktorum .. bende hazırlamaya uğraşıyorum.. bakalım oğlum ne zaman gelmek isteyecek..

ben onların hepsini yedim ikinci postayıda akşama saklıyom güselim,hem anlamadığım bişi var canan ben de tam onu düşünüyorum,üç tane nutella kavanozu dolapta napıyor hayır boşalıyor dolapta duruyor toptan mı atıyon yoksa üüçünü bi an da mı yedinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…