- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #42.861
boyu ve kilosu ne bebişin
milleti ayartma laaaannnn
neden sen benim yara mı deştinki şimdilaelaelaelaelaekötükedihüsoklava:
boyu 42 cm
kilosu da 1555 gr dı 29 ocakta
seninkinin nasıl
ben onların hepsini yedim ikinci postayıda akşama saklıyom güselim,hem anlamadığım bişi var canan ben de tam onu düşünüyorum,üç tane nutella kavanozu dolapta napıyor hayır boşalıyor dolapta duruyor toptan mı atıyon yoksa üüçünü bi an da mı yedinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar ben burdayım.. salı günü kontrolümüz vardı oğlum 2500 kgolmuş. 37. haftada çatı muayenesi yapıp doğum şekline karar vericez.. artık çantanı hazırla dedi bana doktorum .. bende hazırlamaya uğraşıyorum.. bakalım oğlum ne zaman gelmek isteyecek..
Onu biz de anlamadık işte. Dolu zannedip dolapta bırakmışız. Hoş diplerinde de varmış azıcık kıyamamışımdır atmaya. E, her markete gidince alınıyor öyle olunca da brikmiş. Bi de hep babadan isteyince dolapta ne var ne yok görmemişim.. Uzun bizim nutella hikayemiz, anlat anlat bitmez..
vadideki zambak senin bebeğin kilosu boyu nasıl
sen warken itlere ne hacet kızııııııımsempatiksalakcinniayyyyyyyy dötünü itlere yedirdiğimin hasreti gelmiş,bak sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnsempatiksalakcinni
kızlar ben burdayım.. salı günü kontrolümüz vardı oğlum 2500 kgolmuş. 37. haftada çatı muayenesi yapıp doğum şekline karar vericez.. artık çantanı hazırla dedi bana doktorum .. bende hazırlamaya uğraşıyorum.. bakalım oğlum ne zaman gelmek isteyecek..
hasret buraya hasret burayaaaaaaaa
Bir_Nokta+, deesiibeell, ducks, egk, hasret0587, OCD, peri_iii,
Bunlar susuyor, sessiz çoğunluk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?