2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Onu biz de anlamadık işte. Dolu zannedip dolapta bırakmışız. Hoş diplerinde de varmış azıcık kıyamamışımdır atmaya. E, her markete gidince alınıyor öyle olunca da brikmiş. Bi de hep babadan isteyince dolapta ne var ne yok görmemişim.. Uzun bizim nutella hikayemiz, anlat anlat bitmez..

hadi gözün aydın sen de doğumu az kalanlardansın,maşşallah oğluşuna da annesi,zamanında sağlıkla gelsin minnoşlarımız inşallah

başlarım ha nutellana sus artık yeter duymak istemiyorum,ben fazla kilo almadım doğumdan sonrada aldıklarımı veririm zaten sporcuyuz ya ondan sevmz vüvut liloyu sonra doya doya yerim görürsün gününü,bir kez daha nutella dersen gelir evdeki bütün nutellaları alır bursanın sokak köpeklerine veririm,hoş köpeklere tatlı verilemz ama düşnürüm artıklaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

ayyyyyyyy dötünü itlere yedirdiğimin hasreti gelmiş,bak sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnsempatiksalakcinni
sen warken itlere ne hacet kızııııııımsempatiksalakcinni

biz aynıyız senle cnm bnm doktrda şubat 15te falan hazır et çantanı dedi ama ben olabildiğince geç doğmasını istiyorum. yaşyamadım hamişliğimi doyasıya:gitme:

iyi akşamlar arkadaşlar,nasılsınız.biz iyiyiz şükür.artık bi heyecanlanıyorum ki foruma girerken sormayın,doğum yapan falan varmıdır diye.eseda nın meleği gelmiş,rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşallah.bize de en haırlı vakitte kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.biz de kontrole gittik bugün.2700 gr,35 hafta.nst ye de girdik,sancım yok şimdilik ,herşey yolunda çok şükür.benim bebeğim hep karnımın sağ tarafını şişirip duruyodu,ben de ayğı sanıyordum,meğer poposuymuş o :) heyecan sarmaya başladı beni.başka doktora gidip bebeğini görenler varsa onların da gözü aydın

ayy evet hasret0587 benimki çok aşağıda herhalde ondan da biraz hazır olmamı istiyor.. senin bebişin kaç kg olmuş..

Bir_Nokta+, deesiibeell, ducks, egk, hasret0587, OCD, peri_iii,

Bunlar susuyor, sessiz çoğunluk..

beni bütün gün nline görürsünüz canlarım dükkanda pc akşam 9a kadar açık we topicide hiç kapatmıorrum hep açık duruyo ben ewde olsam yada burayı takip etmesem bile online gözüküorum, kapatmıyom yani genelde

Kızlar ben cok tırsıyorum dun esımle konustuk sanırım ben ıstege baglı sezeryan olucam yarın doktora gıdıcez konusucaz o zaman eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…