2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hasret senle şimdi uğraşaşam kocişim geldi onunla ilgilenicem sana özel zaman ayırıcam ben sen rahat ol
hepinize iyi akşamlar gece burdayım nasıl olsaopuyorumnanaktan

ayy evet hasret0587 benimki çok aşağıda herhalde ondan da biraz hazır olmamı istiyor.. senin bebişin kaç kg olmuş..

benim cicoş 35+2de 2342grdı boyu 48cm, uzun ince bi bebek olur dedi dr. 15 günde 4 cm uzamış ama 300gr almış boya wuruyo sanırım, benimde 1 cm açılmam warmış ama önemsenecek bişey değil dedi dr. sende ne war ne yok?

periiiii sen giriyon ama hiç yazmıyon neden sevmiyon mu bizi

e sevmesem gelmezdim sizsiz yapamıyorum ne kaynatmışsınız bi bakıyorum yazacağım çok sey varda şimdi alınganlıkda yapmak istemiyorum kimse beni görmüyor mafoldumben yazdılarıma cvp veren olsa yazcamda senide sorduğuna pişmen ettim asicim kusura bakma senağlama

ben senın bısı yazdıgını gormedım
yada gozumden kactı kusura bakma canım
sen yaz bı goren olur yaaa :teselli:

[/B]
hasret senle şimdi uğraşaşam kocişim geldi onunla ilgilenicem sana özel zaman ayırıcam ben sen rahat ol
hepinize iyi akşamlar gece burdayım nasıl olsaopuyorumnanaktan

hadi leeeyn hemen kaç zaten dötoşunu ısırdıımın gacısı sen gece burdasında ben burdamıyım acep hııı
ya hakikaten çok istiyorum geceleri sizle takılmak ama kociş ewde malum onu bırakıp laptopu kucama alamıorumaklinialirimsmile e o yatağa girince de bende giriorum mecburi, ama bugün sinirliyim ona yüz wermiorum az önce telde konuşurken bi yere gidcekmiş akşam onu sölüyodu birine belki girerim ewde olmazsa:icecream:

canan bu kraft pompa çok kullanışlı göründü gözüme sen wercenmi siparişini gelince bi denede söle nası olduunu bana bnde alcam ama ne alsam bilmiorum bide otomatiğe gerek war mı ki manuel olsa olmuyo mu sanki litre litre sağacaz:uhm:

Manueli kullanması çok zormu, yeterince süt çıkarmıyormuş, acı veriyormuş ve eli yoruyormuş. Elektrikli olanların da sesine dikkat etmek lazımmış. Kreftla ilgili hiç yorum bulamadım karambole veriyorum şimdi siparişi, geldiğinde yazarım. Bir kaç güne gelir.

Edebiyatçı dur dur...
En iyisi Medela elektrikli...

yani elimizle bızt bızt sıksak aynı işlem olmuyomu elektriklinin ne farkı war eli yormasını geç dayanırız ona zaten ben ayrı kalmam bebişten fazla sütü boşaltmak için istiyorum, yoğurt yaparım belki sütümdensırnaşık şey

iyi akşamlar herkese
yaa beni burda gören herkes göbeğin çok büyük diyor moralimi bozdular
tamam büyük hele bu ay iyice büyüdü ama o kadar da değil çok abartıyorlar
sanki ya da ben inanmak istemiyorum...yarın bir koyayım siz de bakın çok mu büyük

hadi gel ozaman :)) kız sen istanbulun neresndensinn :)))

hayatım gelirimde bolu dağı tüneli kapalı mapalıdır şimdi yollarad neyim kalırım yazık olur walla yoğsam senin dadına bağardım gelüüüüppdelikafaduldensırnaşık şey
beşiktaş canım sen gel seni ewimin kadını çocuklarımızın anası yapayım elini sıcak sudan soğuk suya sokmayayım, baş tacı edip gezdireyüm seniŞeniz

kızlar ya benim kzıçem 30 hafta 4 günlükken 1590 gramdı.. normalmi sizce? şimdi 32+5 ne kadar olmuştur tahminen?

gayet normal bence...en az 1750-1800 olmuştur inşallah...benim kızım da o haftalarda o kadardı...bu arada bu kızçe deyişini ben ilk kez bu forumda gördüm nereye ait???çok sempatik geliyor kulağa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…