- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #42.881
Bir_Nokta+, deesiibeell, ducks, egk, hasret0587, OCD, peri_iii,
Bunlar susuyor, sessiz çoğunluk..
ayy evet hasret0587 benimki çok aşağıda herhalde ondan da biraz hazır olmamı istiyor.. senin bebişin kaç kg olmuş..
periiiii sen giriyon ama hiç yazmıyon neden sevmiyon mu bizi
e sevmesem gelmezdim sizsiz yapamıyorum ne kaynatmışsınız bi bakıyorum yazacağım çok sey varda şimdi alınganlıkda yapmak istemiyorum kimse beni görmüyor mafoldumben yazdılarıma cvp veren olsa yazcamda senide sorduğuna pişmen ettim asicim kusura bakma senağlama
benim cicoş 35+2de 2342grdı boyu 48cm, uzun ince bi bebek olur dedi dr. 15 günde 4 cm uzamış ama 300gr almış boya wuruyo sanırım, benimde 1 cm açılmam warmış ama önemsenecek bişey değil dedi dr. sende ne war ne yok?
hasret senle şimdi uğraşaşam kocişim geldi onunla ilgilenicem sana özel zaman ayırıcam ben sen rahat ol
hepinize iyi akşamlar gece burdayım nasıl olsaopuyorumnanaktan
ben senın bısı yazdıgını gormedım
yada gozumden kactı kusura bakma canım
sen yaz bı goren olur yaaa :teselli:
ayyy ayyyyy aşkımmmm bana gülücük atmış işve bune naz böyle
ahhh ulaannnn sana warya sana 24 saatte 48 giderimnaniknanik
canan bu kraft pompa çok kullanışlı göründü gözüme sen wercenmi siparişini gelince bi denede söle nası olduunu bana bnde alcam ama ne alsam bilmiorum bide otomatiğe gerek war mı ki manuel olsa olmuyo mu sanki litre litre sağacaz:uhm:
essahmııııııızemuszemus
hemi wallahi hemide billahi:sm_cool:
Manueli kullanması çok zormu, yeterince süt çıkarmıyormuş, acı veriyormuş ve eli yoruyormuş. Elektrikli olanların da sesine dikkat etmek lazımmış. Kreftla ilgili hiç yorum bulamadım karambole veriyorum şimdi siparişi, geldiğinde yazarım. Bir kaç güne gelir.
Manueli kullanması çok zormu, yeterince süt çıkarmıyormuş, acı veriyormuş ve eli yoruyormuş. Elektrikli olanların da sesine dikkat etmek lazımmış. Kreftla ilgili hiç yorum bulamadım karambole veriyorum şimdi siparişi, geldiğinde yazarım. Bir kaç güne gelir.
hadi gel ozaman :)) kız sen istanbulun neresndensinn :)))
kızlar ya benim kzıçem 30 hafta 4 günlükken 1590 gramdı.. normalmi sizce? şimdi 32+5 ne kadar olmuştur tahminen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?