- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #42.901
iyi akşamlar herkese
yaa beni burda gören herkes göbeğin çok büyük diyor moralimi bozdular
tamam büyük hele bu ay iyice büyüdü ama o kadar da değil çok abartıyorlar
sanki ya da ben inanmak istemiyorum...yarın bir koyayım siz de bakın çok mu büyük
gayet normal bence...en az 1750-1800 olmuştur inşallah...benim kızım da o haftalarda o kadardı...bu arada bu kızçe deyişini ben ilk kez bu forumda gördüm nereye ait???çok sempatik geliyor kulağa:)
kızlar ya benim kzıçem 30 hafta 4 günlükken 1590 gramdı.. normalmi sizce? şimdi 32+5 ne kadar olmuştur tahminen?
bnce gayet iyi kız mannakmısın şimdi 2000 olmuştr belki geçmiştirde benimki 33+2de 2030du yani düşün
hayatım gelirimde bolu dağı tüneli kapalı mapalıdır şimdi yollarad neyim kalırım yazık olur walla yoğsam senin dadına bağardım gelüüüüppdelikafaduldensırnaşık şey
beşiktaş canım sen gel seni ewimin kadını çocuklarımızın anası yapayım elini sıcak sudan soğuk suya sokmayayım, baş tacı edip gezdireyüm seniŞeniz
daha iyi boşver benimki de küçük acaba çok mu zayıf diyorum bebeğim..keşke büyük olsa a.s
he her akşam aksatmadan suluyom senin tarlayı ben:sm_cool:
iyi akşamlar herkese
yaa beni burda gören herkes göbeğin çok büyük diyor moralimi bozdular
tamam büyük hele bu ay iyice büyüdü ama o kadar da değil çok abartıyorlar
sanki ya da ben inanmak istemiyorum...yarın bir koyayım siz de bakın çok mu büyük
tarkya-rumeline aittir..benim orayla bi ilgim yok sadece ordan çok arkadaşım var :) onlar gibi oldum ben de...yerimseniben
ya takmıyorum aslında yani takılmam böyle şeylere sağlıklı olsun bana yeter ama herkes aynı şeyi söyleyince canım sıkıldı...bebeğim bir hafta geriden gelmesine rağmen kilosu boyu normal iri değil ama küçük de değil...hem göbekle bebeğin büyüklüğünün orantılı olmadığını biliyorum seninki de küçüktür ama bebek sağlıklıysa kime ne değil mi ama!!!!!
kız beni görenlerde(yakından tanımayanlar )ikiz falanmı diyor!:kedi: he diyorum bende ikiz...bir kız bir erkek...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
o dünürüm nasılsın?olsun ama benim damadım önden gidiyor maşallah
ah canım bendede aynı sorun herkes bebek nerde diyo artık sinirlenmeye basladım gebelikte ideal kilo alımı 12 be3nde su ana kadar 11 kilo aldım..sen kac kilo alabildin..yapısal degişiyo göbüşlerin büyüklügü..bende cılız bi cocuk doguracam gibi gelio bide ben uzun boylu iri kemikliyimn düşün minyonda degilim..ben kendim de zayıfım..şu an 54 kiloyum mesela..onun için göbeğimde çok büyük değil,herkes kuş kadar çıkacak çocuk diyo ben de ona sıkılıyorumamann kime ne dimi,bebişlerimiz sağlıklı olsun da..
kızlar merhaba
bugün birşey sordum size ama hiç oralı olmamışsınız bir kişi bile benimle ilgilenmemiş sanki yokmuşum gibi
üzüldüm valla
ah canım bendede aynı sorun herkes bebek nerde diyo artık sinirlenmeye basladım gebelikte ideal kilo alımı 12 be3nde su ana kadar 11 kilo aldım..sen kac kilo alabildin..yapısal degişiyo göbüşlerin büyüklügü..bende cılız bi cocuk doguracam gibi gelio bide ben uzun boylu iri kemikliyimn düşün minyonda degilim..
hadi ya hamile misin gerçektenkaydirigubbakcemile3bilsem sölemezdimkızım sanki benim gibi dağ başında mı oturyonuz market yakındır size çıkın alın gelin benim yerime de yiyin işte:sinifsinif:
kızlar merhaba
bugün birşey sordum size ama hiç oralı olmamışsınız bir kişi bile benimle ilgilenmemiş sanki yokmuşum gibi
üzüldüm valla
kızlar günaydın
herkesin iyi olmasına sevindim
benim bir sorum olacak şuan 34. haftanın içindeyim gündüz zaman zaman ağrılarım oluyo
ama asıl sorum geceleri olanlar daha doğrusu gece kas katı uyanıyorum karnım kaskatı oluyo sonra kendiliğinden geçiyo nedeni ne olabilir bileniniz varmı
birde benim arkadaşım 7 ay önce doğum yaptı doktoru son ay saçını boyatabilirsin bir sakıncası yok çünkü bebek gelişimini tamamlamış sorun olmaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?