2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

daha iyi boşver benimki de küçük acaba çok mu zayıf diyorum bebeğim..keşke büyük olsa a.s

gayet normal bence...en az 1750-1800 olmuştur inşallah...benim kızım da o haftalarda o kadardı...bu arada bu kızçe deyişini ben ilk kez bu forumda gördüm nereye ait???çok sempatik geliyor kulağa:)

tarkya-rumeline aittir..benim orayla bi ilgim yok sadece ordan çok arkadaşım var :) onlar gibi oldum ben de...yerimseniben

owwww olur bebişim sen iste ben hemen gelirim çocuklarımın yakışıklı karizmatik babasıııı gelceğin günü dört gözle bekleyeceğimmm istanbula gelince kesin sana gelcem

daha iyi boşver benimki de küçük acaba çok mu zayıf diyorum bebeğim..keşke büyük olsa a.s

ya takmıyorum aslında yani takılmam böyle şeylere sağlıklı olsun bana yeter ama herkes aynı şeyi söyleyince canım sıkıldı...bebeğim bir hafta geriden gelmesine rağmen kilosu boyu normal iri değil ama küçük de değil...hem göbekle bebeğin büyüklüğünün orantılı olmadığını biliyorum seninki de küçüktür ama bebek sağlıklıysa kime ne değil mi ama!!!!!

he her akşam aksatmadan suluyom senin tarlayı ben:sm_cool:

ben çoktandır ihmal ettim tarlamı sıkıldım yaa!

kız beni görenlerde(yakından tanımayanlar )ikiz falanmı diyor!:kedi: he diyorum bende ikiz...bir kız bir erkek...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben kendim de zayıfım..şu an 54 kiloyum mesela..onun için göbeğimde çok büyük değil,herkes kuş kadar çıkacak çocuk diyo ben de ona sıkılıyorum amann kime ne dimi,bebişlerimiz sağlıklı olsun da..

Zeliş, verdim vallahi siparişi. Medela çok gürültülü geldi bana. Okulda kullanacağım ben, okulu ayağa kaldırmayayım :)))

Bu arada,

Küvet
Kova
Maşrapa
Park yatak yatağı
Sütyen
Atlet
Lastikli çarşaf
Kraft Göğüs Pompası

Hepsini 123 TL'ye sipariş ettim, indirimdi, hediye çekiyidi vs. bu kadara geldi. 190 TL idi toplam. :)) Bakalım gelen şeyler nasıl olacak.

ah canım bendede aynı sorun herkes bebek nerde diyo artık sinirlenmeye basladım gebelikte ideal kilo alımı 12 be3nde su ana kadar 11 kilo aldım..sen kac kilo alabildin..yapısal degişiyo göbüşlerin büyüklügü..bende cılız bi cocuk doguracam gibi gelio bide ben uzun boylu iri kemikliyimn düşün minyonda degilim..

SnowWhiteQueen, şurda doğuma ne kaldı, büyük olsa ne olacak sonuçta hamileyiz. Kilo yüzünden söyleseler neyse. Ben bugün de yakındım fil gibi oldum diye. Ama yapacak bir şey yok... Takma kafana.

MaviDüşler, şimdi baktım soruna, sanırım gece bebiş bir yere toplanıyor o yüzden karnımız sertleşiyor. Ara sıra ben de hissediyorum. Bu haftalardan sonra sancımız ve akıntımız olmadığı sürece, bebek hareket ettiği sürece sorun yok diye düşünüyorum.

44.5 la başladım ben de..epey aldım aslında memişlerim 90 oldu neredeyse benim boyum 165..

hadi ya hamile misin gerçektenkaydirigubbakcemile3bilsem sölemezdimkızım sanki benim gibi dağ başında mı oturyonuz market yakındır size çıkın alın gelin benim yerime de yiyin işte:sinifsinif:

hee bu kış günü bi dondurma eksikti ben dışarı çıkamıyom korkumdan sen neden bahsediyon..sempatiksalakcinni
frambuaz cnm çok çok geçmiş olsun.. sende sıkma canını bebegin etkilenmiştir büyük bir ihtimal..inşallah gününü bekler sağlıklıca gelir..

kızlar merhaba
bugün birşey sordum size ama hiç oralı olmamışsınız bir kişi bile benimle ilgilenmemiş sanki yokmuşum gibi
üzüldüm valla

slm canım,arada oluyo öyle,gözden kaçıyo,dert etme,ben zaten görmemiştim,sen böyle söyleyince eski mesajlarını okudum.senin problemini bugün doktoruma sordum ben de .daha doğrusu karnında sertleşme oluyo mu diye o sordu ,evet dedim.sebebi az vaktimiz kalmasıymış ve gayet normalmiş,kasılma yani bir nevi.şimdi sancı hissetmezsin,sadece sertleşir ,sonra zamanla sancılar başlar dedi.bebek hareketleriyle ilgisi yok yani,ama son derece normal.sıkma canını.bu arada ben de 1,2 saaat önce bişeyler yazdım kendi kendime,karşılık veren olmadı,ben de üzgünüm:teselli:

işte bunu sormuştum belki şimdi birileri benimle ilgilenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…