2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyim dünürüm...kaydirigubbakcemile3

sen nasılsın?gelinim nasıl bakalım?

iyiyim ben de sağol:) walla gelinin bomba gibi çıkcam diye uğraşıyokaydirigubbakcemile3

demek her zamanki gibi insanlar hiçbir şekilde memnun olmuyor küçük olsa laf büyük olsa laf..

SnowWhiteQueen, şurda doğuma ne kaldı, büyük olsa ne olacak sonuçta hamileyiz. Kilo yüzünden söyleseler neyse. Ben bugün de yakındım fil gibi oldum diye. Ama yapacak bir şey yok... Takma kafana.

evet canım dedim zaten takmam normalde öyle şeyleri ama çok kişi aynı şeyi söyleyince aklıma takıldı bir gariplik mi var diye....
yalnız bir şey farkettim...hamile olmuş bayanlar özellikle yakın zamanlarda herkesin karnı benimkinden daha büyük zannediyor...sanırım işin psikolojik boyutu da mevcut...
geçen yıl 25 kilo alan artı sürekli ödemi olan bir arkadaş bu yıl gördüğü her hamileye amannn ne büyük göbeğin var benimki böyle değildi diyor ama ben canlı şahit biliyorum ki ikiz göbeği kadardı....bazen bana da başkalarının karnı daha büyük gibi geliyor ama sonra pek de fark olmadığını anlaıyorum...

işte bunu sormuştum belki şimdi birileri benimle ilgilenir

cnm ben görmedim bu soruyu görsemde kızardım sana yaw 20 kez konuştuk ulan bu konuları dedikya normal die 35 haftaya gelmişsin artık olcak böle, zaten doğum sancılarıda genelde gece başlarmış nasıl diş we baş gece tutuyorsa... artık herkes uzman oldu bu konularda gebelik org gibisitelkerden hafta hafta takip etsen gebeliğini zaten sende bilgili olurdun bu konularda bnce bi göz at oralara burda her an herkes görmeyebilio hayatuuumkaydirigubbakcemile5

hasret anacum bende bişey sorucam benim karnım neden şişiyo orda bulabilirmiyim yanıtınıkaydirigubbakcemile2:dance:

bende wce gidince rahatlıyorum sancılar geçiyor

kızlar ben çıktım patlıcan salatamı yapayım cokacimcoook
afiyet olsun ikinizede
herkese iyi akşamlarr:))
nasılsınız kızlar ?
bir kac gündür bakamadım umarım herkes iyidir..opuyorumnanaktan
iyiyiz sen nasılsın merak etmiştik seni nerelerdesin
bende kaçtım yemek yicez öptüm şekerlercokacimcoook
hoşcakal sizede afiyet olsun bende behhhlülü izlemeye gidem
apandistin olabülüüüüürr:roflol::mymeka:

yok yok çok yemiş o ablası kaydirigubbakcemile3
kız hasret buralardayım dourmadım daha
annemda aman daha kaç haftan var diyor önceleri hemen doğarsa diye korkmuştu

sağol mutlucum:))eşim istanbul a gitti giderkene de laptopu aldı bu pc de feci yavaş..kafamçokkarıştı bir de misafir var evde anlayacağın pek fırsat olmadı:))
sen nasılsın bebiş nasıl? sanırım 2 gündür benim hazırlık sancılarım başladı vurup kaçıyor:))

okuz gıbı yedım yıne 66 dan 88e cıktım.daha 6 haftam var dogum ıcın.mafoldumben

bi doğsunlar da sağlıkla sonra düşünürüz canım:))

işte bunu sormuştum belki şimdi birileri benimle ilgilenir

geçmisi su an okuyorum arkadasim ben de. bunu dr.a ben de sordum, karnım taş gibi oluyor, nefes bile alamiyorum, 15-20 dak sürüyor dedim. Kasılmaymış! böyle olduğunu bilmiyorum, artık böyle sanırım sonuna kadar gel-gitler olacak, kasılmalar, sancılar, doğum hazırlıkları bir nevi..

100 e tamamlamam ınsallah tıg gıbı olmam lazım benım esım hıc sevmez kılolu kadın.
kaydirigubbakcemile3

100 e tamamlamam ınsallah tıg gıbı olmam lazım benım esım hıc sevmez kılolu kadın.
kaydirigubbakcemile3

kızım keyfini çıkar bence..benim gibi şeker diyetinde olsaydın yarı aç gezerdin inan ki hiç hoş değil:sinifsinif:
sağlıkla kucağımıza alalım da inşallah verilir fazla kilolar.
bi arkadaşım 6 ay önce doğum yaptı bebek doğduktan sonra 10 kilosu direk gitmiş:)) bebek+eşi+suyu derken bir de emzirme dönemi canım hiç dert etme bence.şimdi hassas günler e iyice de büyüdük :)) dert etme 100 kilo olsan ne olacak ki anne oluyorsun sen olumunekankayizsmile

canım bu seker dıyetı nedır ?

Ne sıkıcı bı gun ya sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Canancım senn ailen kaynanlar bursa da oturmuyolar mı
Eşin de mi ogretmen :içelim:

Merakım azdı durup dururken sositosositosositososito

herkese merhaba bugün bir girdim hemen çıktım işim vardı.Geçmişe şöyle bir baktım hepimiz bayağı dertlenmişiz gene.Çoğumuz bebeğin kilosundan çoğumuz kaynanadan kimimizde anneden şikayetçi nyapalım kızlar hayatta herşey dört dörtlük olmuyo herşeyi kafamıza takmayalım önümüze bakalım daha önünüzde doğum gibi zorlu bir sınav var onu adapte olun bebeğinizi düşünün kavuşmalara az kaldı stersten uzak kalın.
EYLÜL-CE VE GÜLEN doktora gidicekti eylülceden haber yok gülenden var bebiş hemen hemen 3 kg olmuş nerdeyse 27 şubatta doğum tarihiymiş ay içi içine sığmıyodur şimdi kavuşmaya az kaldı umarım kazasız belasız bebeğini kucağına alır.
seyyalcim uyku setin çok tatlı ya yarın bende artık bebek alışverişimi yapıyorum alıyorum cicileri tabii doktor kontrolümden sonra.
EGK 35hafta 2700 gr maşallah bebeğine gözün aydın valla.
VE FRAMBUAZ okuyunca şok oldum canım neler yaşamışsın.Eşine rabbim acil şifalar versin.Çok zor bir durum seni okurken eşimde yanımdaydı doktor her kontrolde tansiyon ölçüyo malum birgün eşim benimkinide ölçermisiniz dedi.Soldan tansiyon alamadı sağdan aldı.Solda kalp olurmuş kendine ckap yaptırıt şakaya gelmez bir kalp ritmi çektirt dedi.Bizimki tabi pek kayleye almadı ailesinde irsi kalp var şimdi okunca oda endişelendi.Allah yardımcınız olsun canım umarım bebekte biraz beklerde babişi üzmez.

Ne sıkıcı bı gun ya sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Canancım senn ailen kaynanlar bursa da oturmuyolar mı
Eşin de mi ogretmen :içelim:

Merakım azdı durup dururken sositosositosositososito

Alemsin.. :) Ama ben de sıkılıyorum bugün, eşim de ilgilenmiyor bizimle, reklamlar uzun sürüyor... :)

Biz eşimle Eskişehirliyiz. Eşim 5. sınıftan sonra 7 yıl sınıf arkadaşımdı. 5 yıl üni yüzünden ayrıydık. O Bolu ben Ç.kale

Sonra bir yıl Eskişehir'de öğretmenlik yaptık. Ertesi yıl ben İnegöl'e geldim eşim Şırnak'a atandı. O yaz nişanlanmıştık. Bir yıl ayrı kaldık yine. 2007'de evlendik. Eşimin tayini de İnegöl'e çıktı. 1 yıl aynı evde yaşadık. Sonra eşimin askerlik zamanı geldi (kaçamadı daha fazla) Ağustos'ta 0 günlüğüne Burdur'a gitti.Geldi, bir hafta evde kaldı sonra asker-öğretmen olarak Antep'in bir dağ köyüne geldi. İki ayda bir falan yanıma geldi ama çoğunlukla ayrıydık. Haziranda bitirdi geldi. 8 aydır birlikteyiz. Korkuyorum birkaç ay sonra bir yerlere çağıracaklar adamı diye... :)

Böyle işte... Sen bir soru sordun ben hayatımı anlattım :)

Eşim sınıf öğretmeni, ben edebiyat... İkimizin ailesi de Eskişehir'in bir ilçesinde yaşıyor. opuyorumnanaktan

Anladım canım ama genellıkle ayrıymsınız
Zaten hazıranda esın bır gelmıs tam gelmıs 3 kısı olmusunuz
kıyamam ınsallah daha ayrılmazsınız:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…