- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #42.921
iyiyim dünürüm...kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın?gelinim nasıl bakalım?
ah canım bendede aynı sorun herkes bebek nerde diyo artık sinirlenmeye basladım gebelikte ideal kilo alımı 12 be3nde su ana kadar 11 kilo aldım..sen kac kilo alabildin..yapısal degişiyo göbüşlerin büyüklügü..bende cılız bi cocuk doguracam gibi gelio bide ben uzun boylu iri kemikliyimn düşün minyonda degilim..
SnowWhiteQueen, şurda doğuma ne kaldı, büyük olsa ne olacak sonuçta hamileyiz. Kilo yüzünden söyleseler neyse. Ben bugün de yakındım fil gibi oldum diye. Ama yapacak bir şey yok... Takma kafana.
işte bunu sormuştum belki şimdi birileri benimle ilgilenir
cnm ben görmedim bu soruyu görsemde kızardım sana yaw 20 kez konuştuk ulan bu konuları dedikya normal die 35 haftaya gelmişsin artık olcak böle, zaten doğum sancılarıda genelde gece başlarmış nasıl diş we baş gece tutuyorsa... artık herkes uzman oldu bu konularda gebelik org gibisitelkerden hafta hafta takip etsen gebeliğini zaten sende bilgili olurdun bu konularda bnce bi göz at oralara burda her an herkes görmeyebilio hayatuuumkaydirigubbakcemile5
hasret anacum bende bişey sorucam benim karnım neden şişiyo orda bulabilirmiyim yanıtınıkaydirigubbakcemile2:dance:
bende wce gidince rahatlıyorum sancılar geçiyorSağolasın canım, kortizonu yedik evet ama umurumda değil, bebek sağlıklı olsunda.. Geceleri ben hiç uyuyamıyorum, evin içinde gezinip duruyorum sürekli, gece daha çok sancı oluyor çünkü, wc ye çok sıkışmış oluyoruz, benimde kasıklarım patlayacakmış gibi oluyor, ama wc ye gidince ağrı sızı hepsi geçiyor, ben sancı olmaması için şöyle bir yöntem buldum, nasılsa uyuyamıyorum, wc ye sıkışmayı beklemeden sık sık wc ye gidiyorum, böylelikle o ağrılardan kurtuldum ben, haa bu arada bol bol da su içmek gerekiyormuş bu haftalada, doktorum özellikle uyardı bu konuda beni, bir taraftan su içip diğer taraftan wc ye taşınıyorum anlayacağın, bebek hareketleri beni mahvediyor, kolu bir yerden ayağı bir yerden geriyor kendini içerde, karnımda sürekli bir çıkıntı, görsen çok komik şekillere giriyor karnım, kafası zaten aşağıdan her an çıkacakmış gibi..
afiyet olsun ikinizedekızlar ben çıktım patlıcan salatamı yapayım cokacimcoook
iyiyiz sen nasılsın merak etmiştik seni nerelerdesinherkese iyi akşamlarr:))
nasılsınız kızlar ?
bir kac gündür bakamadım umarım herkes iyidir..opuyorumnanaktan
hoşcakal sizede afiyet olsun bende behhhlülü izlemeye gidembende kaçtım yemek yicez öptüm şekerlercokacimcoook
apandistin olabülüüüüürr:roflol::mymeka:
bende wce gidince rahatlıyorum sancılar geçiyor
afiyet olsun ikinizede
iyiyiz sen nasılsın merak etmiştik seni nerelerdesin
hoşcakal sizede afiyet olsun bende behhhlülü izlemeye gidem
yok yok çok yemiş o ablası kaydirigubbakcemile3
kız hasret buralardayım dourmadım daha
annemda aman daha kaç haftan var diyor önceleri hemen doğarsa diye korkmuştu
okuz gıbı yedım yıne 66 dan 88e cıktım.daha 6 haftam var dogum ıcın.mafoldumben
işte bunu sormuştum belki şimdi birileri benimle ilgilenir
sağol mutlucum:))eşim istanbul a gitti giderkene de laptopu aldı bu pc de feci yavaş..kafamçokkarıştı bir de misafir var evde anlayacağın pek fırsat olmadı:))
sen nasılsın bebiş nasıl? sanırım 2 gündür benim hazırlık sancılarım başladı vurup kaçıyor:))
bi doğsunlar da sağlıkla sonra düşünürüz canım:))
100 e tamamlamam ınsallah tıg gıbı olmam lazım benım esım hıc sevmez kılolu kadın.
kaydirigubbakcemile3
kızım keyfini çıkar bence..benim gibi şeker diyetinde olsaydın yarı aç gezerdin inan ki hiç hoş değil:sinifsinif:
sağlıkla kucağımıza alalım da inşallah verilir fazla kilolar.
bi arkadaşım 6 ay önce doğum yaptı bebek doğduktan sonra 10 kilosu direk gitmiş:)) bebek+eşi+suyu derken bir de emzirme dönemi canım hiç dert etme bence.şimdi hassas günler e iyice de büyüdük :)) dert etme 100 kilo olsan ne olacak ki anne oluyorsun sen olumunekankayizsmile
Ne sıkıcı bı gun ya sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Canancım senn ailen kaynanlar bursa da oturmuyolar mı
Eşin de mi ogretmen :içelim:
Merakım azdı durup dururken sositosositosositososito
Alemsin.. :) Ama ben de sıkılıyorum bugün, eşim de ilgilenmiyor bizimle, reklamlar uzun sürüyor... :)
Biz eşimle Eskişehirliyiz. Eşim 5. sınıftan sonra 7 yıl sınıf arkadaşımdı. 5 yıl üni yüzünden ayrıydık. O Bolu ben Ç.kale
Sonra bir yıl Eskişehir'de öğretmenlik yaptık. Ertesi yıl ben İnegöl'e geldim eşim Şırnak'a atandı. O yaz nişanlanmıştık. Bir yıl ayrı kaldık yine. 2007'de evlendik. Eşimin tayini de İnegöl'e çıktı. 1 yıl aynı evde yaşadık. Sonra eşimin askerlik zamanı geldi (kaçamadı daha fazla) Ağustos'ta 0 günlüğüne Burdur'a gitti.Geldi, bir hafta evde kaldı sonra asker-öğretmen olarak Antep'in bir dağ köyüne geldi. İki ayda bir falan yanıma geldi ama çoğunlukla ayrıydık. Haziranda bitirdi geldi. 8 aydır birlikteyiz. Korkuyorum birkaç ay sonra bir yerlere çağıracaklar adamı diye... :)
Böyle işte... Sen bir soru sordun ben hayatımı anlattım :)
Eşim sınıf öğretmeni, ben edebiyat... İkimizin ailesi de Eskişehir'in bir ilçesinde yaşıyor. opuyorumnanaktan
Anladım canım ama genellıkle ayrıymsınız
Zaten hazıranda esın bır gelmıs tam gelmıs 3 kısı olmusunuz
kıyamam ınsallah daha ayrılmazsınız:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?