- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #42.941
canım bu seker dıyetı nedır ?
herkese merhaba bugün bir girdim hemen çıktım işim vardı.Geçmişe şöyle bir baktım hepimiz bayağı dertlenmişiz gene.Çoğumuz bebeğin kilosundan çoğumuz kaynanadan kimimizde anneden şikayetçi nyapalım kızlar hayatta herşey dört dörtlük olmuyo herşeyi kafamıza takmayalım önümüze bakalım daha önünüzde doğum gibi zorlu bir sınav var onu adapte olun bebeğinizi düşünün kavuşmalara az kaldı stersten uzak kalın.
EYLÜL-CE VE GÜLEN doktora gidicekti eylülceden haber yok gülenden var bebiş hemen hemen 3 kg olmuş nerdeyse 27 şubatta doğum tarihiymiş ay içi içine sığmıyodur şimdi kavuşmaya az kaldı umarım kazasız belasız bebeğini kucağına alır.
seyyalcim uyku setin çok tatlı ya yarın bende artık bebek alışverişimi yapıyorum alıyorum cicileri tabii doktor kontrolümden sonra.
EGK 35hafta 2700 gr maşallah bebeğine gözün aydın valla.
VE FRAMBUAZ okuyunca şok oldum canım neler yaşamışsın.Eşine rabbim acil şifalar versin.Çok zor bir durum seni okurken eşimde yanımdaydı doktor her kontrolde tansiyon ölçüyo malum birgün eşim benimkinide ölçermisiniz dedi.Soldan tansiyon alamadı sağdan aldı.Solda kalp olurmuş kendine ckap yaptırıt şakaya gelmez bir kalp ritmi çektirt dedi.Bizimki tabi pek kayleye almadı ailesinde irsi kalp var şimdi okunca oda endişelendi.Allah yardımcınız olsun canım umarım bebekte biraz beklerde babişi üzmez.
kızlar ben kaçıyorum
görüşmek üzere:))[/QUO
iyi geceler cnm
herkese iyi akşamlar güzel anne adaylarıııızemuszemus
merhaba hanımlar uzunca bi zamandan sonra tekrar geldim
doğum yaklaştı memlekete geldim.evimde internetim olmadığı için uzun zaman giremedim foruma şimdi geldim artık.ben yokken baya ilerlemiş sayfalar geçmişi pek fazla okuyamadım.neyse görüşürüz artık
tatlım sen bana sormak istediklrini sor ben cvplim
Ben ilk defa oynadım ektım tamam bunlar nasıl buyuyecek
Sulamak falan gerek mı nerden sulucam
Buyuyunce ne yapıcam satıcammı
Evım yok ben cıftlıkte almak ıstıyorum
Haywan falan sadece tarlamı ekıp bıcıcem
Bıde bıcmek demısken buyuyen bıtkılerı toplayabılıcemmı
CADIARZUCADIARZU
Cok mu soru sordum
işte oğlum için hazırladığım şekerler canalarım yapmak isteyenlere fikir olur belki
1)tatlım hepsinin bir büyüme zamanı var,mesela çilek ektiysen o çileği alırken altında bişi var 4 hours yazar 4 saatte büyücek demek,4 saat sonra topluyorsun,üzerine gidiyorsun tıklıyorsun topluyor
2)sen sulamıorsun senin komşuların girip suluyor
3)büyüyünce toplıcan puanın birikicek ve level yani seviye atlıcan belli bi limite ulaşınca
4)hayvanlar genelde hep sana komşularından hediye gelicek,hediye kutucuğunda gösterir zaten rakamla kaç hedşyen varsa o kadar gösterir tıklayıp alıcan onları sell deme sakın selle satar
5)evet büyüyen bitkileri süresi dolunca toplıcan belli eder zaten görüntüsüyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?