2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bu seker dıyetı nedır ?

canım bende gebelik şekeri çıktı..yani gebelik döneminde vücut şeker hastası gibi davranıyor ama normal durumda şekerim yok..hani 24. hafta civarı yapılan şeker yüklemeleri var ya onda belli oldu..bu nedenle kan şekerini kontrol altında tutmak için beslenmeme dikkat ediyoruz..böyle işte:))

çok teşekkür edrim canım
FRAMBUAZ size de çok geçmiş olsun,yeni gördüm mesajını,Rabbim korumuş hepinizi.çok dikkat edin kendinize

merhaba hanımlar uzunca bi zamandan sonra tekrar geldim
doğum yaklaştı memlekete geldim.evimde internetim olmadığı için uzun zaman giremedim foruma şimdi geldim artık.ben yokken baya ilerlemiş sayfalar geçmişi pek fazla okuyamadım.neyse görüşürüz artık

hoşgeldin tatlım doğum için mi döndün mmelekete annenin yanı filan mı

tatlım sen bana sormak istediklrini sor ben cvplim

Ben ilk defa oynadım ektım tamam bunlar nasıl buyuyecek
Sulamak falan gerek mı nerden sulucam
Buyuyunce ne yapıcam satıcammı
Evım yok ben cıftlıkte almak ıstıyorum
Haywan falan sadece tarlamı ekıp bıcıcem
Bıde bıcmek demısken buyuyen bıtkılerı toplayabılıcemmı
CADIARZUCADIARZU
Cok mu soru sordum​

1)tatlım hepsinin bir büyüme zamanı var,mesela çilek ektiysen o çileği alırken altında bişi var 4 hours yazar 4 saatte büyücek demek,4 saat sonra topluyorsun,üzerine gidiyorsun tıklıyorsun topluyor
2)sen sulamıorsun senin komşuların girip suluyor
3)büyüyünce toplıcan puanın birikicek ve level yani seviye atlıcan belli bi limite ulaşınca
4)hayvanlar genelde hep sana komşularından hediye gelicek,hediye kutucuğunda gösterir zaten rakamla kaç hedşyen varsa o kadar gösterir tıklayıp alıcan onları sell deme sakın selle satar
5)evet büyüyen bitkileri süresi dolunca toplıcan belli eder zaten görüntüsüyle

Canım komsuyu nasıl yapıcam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…