- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #42.961
Canım komsuyu nasıl yapıcam acaba
tatlım tarlada aşşağıda kutucukalr içinde Add neighbor yazıyor oraya tıkla,tıkladıktan sonra kutucuklar içinde facebooktaki arkadaşlarını görüceksin kimi eklemek istiyorsan o arkadaşlarına tıkla sonra,çokluda tıklayabilirin yani birden fazla kişiye,sonra aşağıda farmville neighbor isteiği gönder var ona tıkla gönder de,adresini vermek istersen ben de eklim seni
Eline sağlık canım, çok güzel olmuş. Üzerine oğlunun ismini falan da yazsana. "Hoş geldin bebek..." "... ellerinizden öper" vs. Fikir olur belki.
Ben de mi yapsam acaba, çok beğendim...
çok şeker olmuş annesi,ellerine sağlık
Anladım canım cok tesekkur ederım
dur ben senı face de eklım tamam
ii geceler annişler yaz ellerine sağlık güzel olmuş ne kaynatıyonuz yine aman işiniz yok dimi şu tarlayla falan uğraşıyonuz
Yaz cım süper olmus emegine saglık alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ii geceler annişler yaz ellerine sağlık güzel olmuş ne kaynatıyonuz yine aman işiniz yok dimi şu tarlayla falan uğraşıyonuz
evet işimiz yok,işimiz olsa tarla ile ne işimiz var,akşama kadar evdeyiz,yalnızız,sağolsun topic ve tarla
sen daha doğurmazsın o dktora güwenmeye dewam et sen dr.un hesabına göre ilk 37dediğinde şuan 42 haftalık falan olman gerekio. yine normal tarihine geldin farkındamısın s.a.t göre hamilesn sen o mankafa doktoruna bnden selam sölebende wce gidince rahatlıyorum sancılar geçiyor
afiyet olsun ikinizede
iyiyiz sen nasılsın merak etmiştik seni nerelerdesin
hoşcakal sizede afiyet olsun bende behhhlülü izlemeye gidem
yok yok çok yemiş o ablası kaydirigubbakcemile3
kız hasret buralardayım dourmadım daha
annemda aman daha kaç haftan var diyor önceleri hemen doğarsa diye korkmuştu
anlatmayla anlamazsın oynaya oynaya alışırsın, nehiri boşwer sorma ona gıcık o gıcık birazda ddelüüükaydirigubbakcemile5]Nehir cim ya şu tarla oyununu bana bıraz anlatır mısın oynuyorum oynuyorum bişi anlamadım
waaaaaaaaaaaaaayyyyy ablama bakıın be kapmışsın kız oyunu yakında willada alısın senkaydirigubbakcemile5tatlım sen bana sormak istediklrini sor ben cvplim
işte oğlum için hazırladığım şekerler canalarım yapmak isteyenlere fikir olur belki
[/url]
işte oğlum için hazırladığım şekerler canalarım yapmak isteyenlere fikir olur belki
süper olmuş canım,ellerine sağlık
hasrettttttimmmm sanaaaaa hasrettttttt
slm herkese ;
[Hasret; Walla senin kocan paraya doymaz seni hamileykende çalıştırıyor doğum yaptıktan sonra da ya alsın bir eleman çok zor değilya .Kendi işimiz olacak ve ben çalışsacağım bu halimle çok zor walla
[
yaw sapukmusun ulan kokumumu aldın yine benimi takip edion ne gel anam dindireyim hasretini.. zaten aspin karaya wurduuuuuaklinialirimsmile
Hasret gel komsum ol ben sana ınek yollarım hedıye kız sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
teşekkürler kızlar beğenmenize çok sevindim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?