- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #42.981
teşekkür ediyorum canım eğer böyle şeylerle uğraşmayı seviyorsan kendin yap derim zevkli oluyor.ama şunuda söyleyebilirimki internetteki fiyat uygunmuş birçok yere göre.ellerine saglık canım yaa ne güzel yapmıssın bende bugun netten baktım adam 50 tanesıne 45 mılyon ıstıyo sen ne güzel kendın yapmıssın bende kararsız kaldım napıcagımı :bbo:
çok sağol pancubencim.yormasaydın fazla kendini.artık pek fazla yorulmaya gelmiyor çünkü.slm herkese ;
Yaz 34 öncelikle geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız canım
,Ve yaptığın sekerlerde çok güzel olmuş
Frambuaz ; sana ve eşine büyük geçmiş olsun dualrımız sizlerle valla kimin aklına gelirki ama eşine katı margarin türü ,fazla tuzlu şeyler de yedirme yaşda çok erken ,iş stresi de olabilir aman dikkat ...Tekrardan geçmiş olsun yaa
Sinemay; ıyi olduğunuza sevindim az kaldı sık dişini biraz daha
Dila ; Hadi hayırlısı artık izinlisin yaaa boşver işleri yeni gelenler düşünsün
Bosna; Canım hadi gözün aydın az kaldı yaaa şafak 1 :)))
Gülencim; Geçmiş olsun bilgisayarında problem varmış sensizde olmuyor bak buralar havadisleri senden alıyoz
Hasret; Walla senin kocan paraya doymaz seni hamileykende çalıştırıyor doğum yaptıktan sonra da ya alsın bir eleman çok zor değilya .Kendi işimiz olacak ve ben çalışsacağım bu halimle çok zor walla
edebiyatçı;Alacaklarını bende alıcam birtek onlar eksik kaldı benimde
Bugün ben çok yoruldum temizlik filan derken aksamda ablamlar geldi yeğenlerim filan oturduk hep beraber şimdide 2 dk da bir tuvalete taşınıyorum tuvaletim var gibi ama az bisey geliyor üşüttüm sanırım kızımda hiç yerinde durmuyor hareketleri de vurmalı vurmalı böyle huysuz bugün anlaşılan
sağol tatlım dedim ya beğenilince çok mutlu oluyorum.zemuszemussüper olmuş canım,ellerine sağlık
canım sen taktın ha tarlaya,bu zevk meselesi kızım bilgi de paylaşırızidertte anlatır dinleriz tarlamızı da ekeriz,niye bu kadar taktın sen bu tarlayıiş çokta nerde o totooo dimi tamam burayı anladık dertleşiyosun bilgi paylaşımı falan filan aman tarla ekinde ilerde lazım olur :))))
çatlak hani bugün senin moralmanın bozuktu ya ondan kafan dağılsın deyeee tahılıyrum sanaa ne kızıyon beeeee :sinifsinif: ağlarım şimdii
ahh ahh pancu çekilecek çilem war sanırım ama bi karar aldım o konuşsun dursun nasılsa doğumdan sonra öle bişeyin mümkün olmayacağını o da görecek!!!! göstericem onalmaz: hayatta bu kadarına müsemma gösteremem
canım sen taktın ha tarlaya,bu zevk meselesi kızım bilgi de paylaşırızidertte anlatır dinleriz tarlamızı da ekeriz,niye bu kadar taktın sen bu tarlayı
başkalarına ağlamaaaa gel benim omzumda ağlaaaaaaaaaaaaaa
yalarımnaniknanik ewet cnm kocam delirtti bütün gün beni ama şuan iyiiym arkadaşımla konuştum telde onada anlattım dediğini oda dediki amaaaaan bunamı takılıyosun dedi artık ben bile tanıyorum cengizi konuşsun konuşsun dursun he de geçiştir sn onu doğumdan sonra o zatn görcek malmısın dedi:lepi: düşündümde haklı ben herşeye ewham yapıorumCADIARZU
konu ne lan? anlamadım ben ne işCADIARZU
Anaaaaaa kızlar ben yarın 9 da hastaneye gıdıcem pardon yaaa yarın erken gırerım de
Bana dua edın ne olur ınsallah bebem 2 kıloyu gecmıstır
konu ne lan? anlamadım ben ne işCADIARZU
yok be bişi napcanız tarlayı falan filan dedim de asinaza ağır geldi alındı hemen konu bu canımcım yani no probleemm
valla ben de anlamadım,vadideki zambak başka işiniz yok mu demek istiyor sanırım tarla oyunu için,iki kez aynı şeyi yazınca ben de onu anladım
vadi sen bu akşam beni deli edicen anlaşıldı,bak cnm yanlış konuşuyon ağır mağır geldi diye,bi kere söledin vp verdim ikinci kez aynı şeyi ne yazıyon,neyse şurda doğurcaz zaten,kırmım kalbini,fazla üstüme gelinmesine dayanmam ben
teşekkür ediyorum canım eğer böyle şeylerle uğraşmayı seviyorsan kendin yap derim zevkli oluyor.ama şunuda söyleyebilirimki internetteki fiyat uygunmuş birçok yere göre.
allah aşkına asinaz saçmalama koca insanlarız artık yapılan şakalrıda kaldıramıycaksak ne diyim yani
canlar ben kaçıyorum iyi geceler hepinize.
yarın doktora gideceğim inşaallah.belki sabahtan giremeyebilirim.öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
kendimde yapabilirim ama malzemelerini nerden bulcam kimsede ugrasmaz biliom :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?