2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ellerine saglık canım yaa ne güzel yapmıssın bende bugun netten baktım adam 50 tanesıne 45 mılyon ıstıyo sen ne güzel kendın yapmıssın bende kararsız kaldım napıcagımı :bbo:
teşekkür ediyorum canım eğer böyle şeylerle uğraşmayı seviyorsan kendin yap derim zevkli oluyor.ama şunuda söyleyebilirimki internetteki fiyat uygunmuş birçok yere göre.
çok sağol pancubencim.yormasaydın fazla kendini.artık pek fazla yorulmaya gelmiyor çünkü.
süper olmuş canım,ellerine sağlık
sağol tatlım dedim ya beğenilince çok mutlu oluyorum.zemuszemus

çatlak hani bugün senin moralmanın bozuktu ya ondan kafan dağılsın deyeee tahılıyrum sanaa ne kızıyon beeeee :sinifsinif: ağlarım şimdii

başkalarına ağlamaaaa gel benim omzumda ağlaaaaaaaaaaaaaa
yalarımnaniknanik ewet cnm kocam delirtti bütün gün beni ama şuan iyiiym arkadaşımla konuştum telde onada anlattım dediğini oda dediki amaaaaan bunamı takılıyosun dedi artık ben bile tanıyorum cengizi konuşsun konuşsun dursun he de geçiştir sn onu doğumdan sonra o zatn görcek malmısın dedi:lepi: düşündümde haklı ben herşeye ewham yapıorumCADIARZU

yani sende dersin ozaman ben doğurdum gel sende bak bende işin başında olayım diye boşver sıkma tatlı canını elbet anlayacakta ne zaman acaba bir orası muamma işte hepimiz burda sinir olduğumuzuda ilet lütfen bugün temizlik yaptım diye eşim bana söylendi 2-3 kişiydiniz kendini yormasaydın bu kadar dedi komşum sağolsun ablam bide ama ev düzeni benim yapmam lazım sadece süpürüp sildiler dedim bisey demedi .

Kızlar herkese ıı geceler ben yatar kuzucum uyudu kanepede uyandırım yataga gıdelım
Herkese hos sohbet fazla kaynatmayın yarın oku oku bıtıremıyorum zaten 12 de uyanıyorum bıde 10 kusur sayfa olmus kötükedihüsokötükedihüso

Anaaaaaa kızlar ben yarın 9 da hastaneye gıdıcem pardon yaaa yarın erken gırerım de
Bana dua edın ne olur ınsallah bebem 2 kıloyu gecmıstır

ha şöyle kendine gel sen bebeğini düşün kocan ogün bebişini alınca kucağına merak etme oda kıyamaz sen rahat ol

yok be bişi napcanız tarlayı falan filan dedim de asinaza ağır geldi alındı hemen konu bu canımcım yani no probleemm

vadi sen bu akşam beni deli edicen anlaşıldı,bak cnm yanlış konuşuyon ağır mağır geldi diye,bi kere söledin vp verdim ikinci kez aynı şeyi ne yazıyon,neyse şurda doğurcaz zaten,kırmım kalbini,fazla üstüme gelinmesine dayanmam ben

allah aşkına asinaz saçmalama koca insanlarız artık yapılan şakalrıda kaldıramıycaksak ne diyim yani

canlar ben kaçıyorum iyi geceler hepinize.
yarın doktora gideceğim inşaallah.belki sabahtan giremeyebilirim.öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

kendimde yapabilirim ama malzemelerini nerden bulcam kimsede ugrasmaz biliom :1no2:

canım istanbuldasın daha kolay temin edersin malzemeleri ve daha ucuza.tahtakalede falan varmış malzeme satan yerler ki daha nerelerde vardır eminim.ama tabii çalışıyorsan ancak haftasonu halledebilirsinopuyorumnanaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…