2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım istanbuldasın daha kolay temin edersin malzemeleri ve daha ucuza.tahtakalede falan varmış malzeme satan yerler ki daha nerelerde vardır eminim.ama tabii çalışıyorsan ancak haftasonu halledebilirsinopuyorumnanaktan.

yaa tam cıkacaksın senı oyalıyorum ama, cıkamıyorum ıste eşim son ay diye market dışında bı yere bırakmıyokı :))))))

ha şöyle kendine gel sen bebeğini düşün kocan ogün bebişini alınca kucağına merak etme oda kıyamaz sen rahat ol
bnde öyle umuyorum cnm....
valla ben de anlamadım,vadideki zambak başka işiniz yok mu demek istiyor sanırım tarla oyunu için,iki kez aynı şeyi yazınca ben de onu anladım

yok be bişi napcanız tarlayı falan filan dedim de asinaza ağır geldi alındı hemen konu bu canımcım yani no probleemm

amaaaaaan dewlet meselesi çözüonuz sanki, açık oturum herşeyi herkes paylaşır cnm rt niyet yoktur emini döwmeyin birbirinizi leeynklava:
ya bu park yatağın içine nasıl yatak koymam laızm
pamuk yatakmı yaptrsak yoksa hazır bbek yatağı mı alsak???

ben hazır aldım canım ama hangısı daha saglıklı olur acaba

8 cm bebek yatakları var canım senin park yatagınla gelmedi mi yatak çok yumuşak olmasın bebeğin kemik gelişimi için yani

hasret canım hazır yatak al bide benim annem çok ince koyun yününden ince bi döşek gibi bişi yapar onu koyar beşiğe ama döşek kadar kalın değil tabi çok ince öyle bişide yapabilirsin ben öyle yapcam

akıntı olunca noluyormuşş?

hasretcim sen türkiye hastanesini biliomussun galıba baska sayfada gördüm bana bi anlatırmısın yaa orayı arastırıyorum kac gundur
bnde orayı çok araştırdım fakat hamileliğin başından itibaren orda muayene olman gerekiormuş doğumu orda yapman için, kadın doğumcuları için pek iyi şeyler duymadım ama şu epidural duayeni nezih berksoy orda çalışıyor ben o yüzden oarayı çok istedim ama kadın doumcuları hepsi bi acaipmiş mehtap hn için sadece biraz iyi izlenim edindim. normal:710
sezaryen 1000di sanırım

ewet sanırım öle yapıcam yarın hawa güzel olursa eminönüne gidicez annmele bide pimpirikli kocam izin werirse tabi.. en mantıklısı hazır yatak sanırım
8 cm bebek yatakları var canım senin park yatagınla gelmedi mi yatak çok yumuşak olmasın bebeğin kemik gelişimi için yani

yok ya mal gibi yatağını sipariş etmemişim eğer gidemezsek eminönüne netten sipariş edeceğim hafta içia.s

akıntı olunca noluyormuşş?

bişi olmuyor canım canan arkadaşımız başka bişi yazcaktı sanırım hani olağan dışı bi akıntı bnde aylardır war akıntı ped dayandıramıyorum walla ama bu nişan denilen şey yani doğumun çoook yaklaştıını bildiren işaret kanlı gelebildiği gibi kimilerinde de kansız sümüksü bişey olarakta gelebiliomuş bnm doktrum artık ped kullanmamaı önerdi o akıntıyı gördüğümde tanıyayım die muhtemelen doğum o gün içinde gerçekleşirmiş nişan geldiğinde..

ewet sanırım öle yapıcam yarın hawa güzel olursa eminönüne gidicez annmele bide pimpirikli kocam izin werirse tabi.. en mantıklısı hazır yatak sanırım

şimdiden hayırlı olsun canım mışıl mışıl uyumalar nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…