- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #43.001
şaka var şaka var neyse ya uzatmayalım valla yeterince uykum kaçıyor zaten hamilelikten bi de bundan kaçıramam uykumu kapattım ben konuyu
canım istanbuldasın daha kolay temin edersin malzemeleri ve daha ucuza.tahtakalede falan varmış malzeme satan yerler ki daha nerelerde vardır eminim.ama tabii çalışıyorsan ancak haftasonu halledebilirsinopuyorumnanaktan.
canlar ben kaçıyorum iyi geceler hepinize.
yarın doktora gideceğim inşaallah.belki sabahtan giremeyebilirim.öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
bnde öyle umuyorum cnm....ha şöyle kendine gel sen bebeğini düşün kocan ogün bebişini alınca kucağına merak etme oda kıyamaz sen rahat ol
valla ben de anlamadım,vadideki zambak başka işiniz yok mu demek istiyor sanırım tarla oyunu için,iki kez aynı şeyi yazınca ben de onu anladım
yok be bişi napcanız tarlayı falan filan dedim de asinaza ağır geldi alındı hemen konu bu canımcım yani no probleemm
bnde öyle umuyorum cnm....
amaaaaaan dewlet meselesi çözüonuz sanki, açık oturum herşeyi herkes paylaşır cnm rt niyet yoktur emini döwmeyin birbirinizi leeynklava:
ya bu park yatağın içine nasıl yatak koymam laızm
pamuk yatakmı yaptrsak yoksa hazır bbek yatağı mı alsak???
bnde öyle umuyorum cnm....
amaaaaaan dewlet meselesi çözüonuz sanki, açık oturum herşeyi herkes paylaşır cnm rt niyet yoktur emini döwmeyin birbirinizi leeynklava:
Ya bu park yatağın içine nasıl yatak koymam laızm
pamuk yatakmı yaptrsak yoksa hazır bbek yatağı mı alsak???
hepinize iyi geceler kendinize iyi bakın sevgilerrrrrrrrrr bizden sizlereee
SnowWhiteQueen, şurda doğuma ne kaldı, büyük olsa ne olacak sonuçta hamileyiz. Kilo yüzünden söyleseler neyse. Ben bugün de yakındım fil gibi oldum diye. Ama yapacak bir şey yok... Takma kafana.
MaviDüşler, şimdi baktım soruna, sanırım gece bebiş bir yere toplanıyor o yüzden karnımız sertleşiyor. Ara sıra ben de hissediyorum. Bu haftalardan sonra sancımız ve akıntımız olmadığı sürece, bebek hareket ettiği sürece sorun yok diye düşünüyorum.
bnde orayı çok araştırdım fakat hamileliğin başından itibaren orda muayene olman gerekiormuş doğumu orda yapman için, kadın doğumcuları için pek iyi şeyler duymadım ama şu epidural duayeni nezih berksoy orda çalışıyor ben o yüzden oarayı çok istedim ama kadın doumcuları hepsi bi acaipmiş mehtap hn için sadece biraz iyi izlenim edindim. normal:710hasretcim sen türkiye hastanesini biliomussun galıba baska sayfada gördüm bana bi anlatırmısın yaa orayı arastırıyorum kac gundur
ewet sanırım öle yapıcam yarın hawa güzel olursa eminönüne gidicez annmele bide pimpirikli kocam izin werirse tabi.. en mantıklısı hazır yatak sanırımhasret canım hazır yatak al bide benim annem çok ince koyun yününden ince bi döşek gibi bişi yapar onu koyar beşiğe ama döşek kadar kalın değil tabi çok ince öyle bişide yapabilirsin ben öyle yapcam
8 cm bebek yatakları var canım senin park yatagınla gelmedi mi yatak çok yumuşak olmasın bebeğin kemik gelişimi için yani
akıntı olunca noluyormuşş?
akıntı olunca noluyormuşş?
Ben bugün netten sipariş ettim yatağı. Aldığım uyku setinin de ince bir şiltesi var, gerekirse onu da koyarım üstüne yumuşak olur.
bnde orayı çok araştırdım fakat hamileliğin başından itibaren orda muayene olman gerekiormuş doğumu orda yapman için, kadın doğumcuları için pek iyi şeyler duymadım ama şu epidural duayeni nezih berksoy orda çalışıyor ben o yüzden oarayı çok istedim ama kadın doumcuları hepsi bi acaipmiş mehtap hn için sadece biraz iyi izlenim edindim. normal:710
sezaryen 1000di sanırım
yaa benim doktorum oraya gelicek eger ben o hastaneyi istersem turkıye dedı ethica dedi bahcelı medıcal park dedi ama ben sadece turkıye hastanesini gördüm daha medical park ve ethicada ekstra masraf cıkar dıye dusunuyorum
bnde orayı çok araştırdım fakat hamileliğin başından itibaren orda muayene olman gerekiormuş doğumu orda yapman için, kadın doğumcuları için pek iyi şeyler duymadım ama şu epidural duayeni nezih berksoy orda çalışıyor ben o yüzden oarayı çok istedim ama kadın doumcuları hepsi bi acaipmiş mehtap hn için sadece biraz iyi izlenim edindim. normal:710
sezaryen 1000di sanırım
yaa benim doktorum oraya gelicek eger ben o hastaneyi istersem turkıye dedı ethica dedi bahcelı medıcal park dedi ama ben sadece turkıye hastanesini gördüm daha medical park ve ethicada ekstra masraf cıkar dıye dusunuyorum
bnce türkiye çıkarır canım öle masraflar hem orda muayne olmuş olamn gerekio gebelik takbinin orda yapılmış olması gerekiomuş yani ama doktorunla görüş tabi ethica da çok iyiymiş medical parkta hepsi güzel hastanler 3üde olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?