- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #43.021
ah canım bendede aynı sorun herkes bebek nerde diyo artık sinirlenmeye basladım gebelikte ideal kilo alımı 12 be3nde su ana kadar 11 kilo aldım..sen kac kilo alabildin..yapısal degişiyo göbüşlerin büyüklügü..bende cılız bi cocuk doguracam gibi gelio bide ben uzun boylu iri kemikliyimn düşün minyonda degilim..
okuz gıbı yedım yıne 66 dan 88e cıktım.daha 6 haftam var dogum ıcın.mafoldumben
ben kaynanama (sormasada ) yün yatak siparişi verdim nette hazır yatklarda petrol var falan yazmışlarbnde öyle umuyorum cnm....
amaaaaaan dewlet meselesi çözüonuz sanki, açık oturum herşeyi herkes paylaşır cnm rt niyet yoktur emini döwmeyin birbirinizi leeynklava:
ya bu park yatağın içine nasıl yatak koymam laızm
pamuk yatakmı yaptrsak yoksa hazır bbek yatağı mı alsak???
Akıntıdan kastım suyun gelmesiydi, çok yoğun akıntı yani...
bnce türkiye çıkarır canım öle masraflar hem orda muayne olmuş olamn gerekio gebelik takbinin orda yapılmış olması gerekiomuş yani ama doktorunla görüş tabi ethica da çok iyiymiş medical parkta hepsi güzel hastanler 3üde olabilir
ama benım doktor hıc öle demedi ya belkıde orayla anlasmalı flndır bu konuda zorluk cıkmaz heralde basından berı o takıp edıyo cunku... ama kendınede ıyı pay cıkartıyoordakı dogum fıyatının uzerıne 1 mılyar daha eklıyo hanım efendi :sinifsinif:
ben daha 9 kılo alabildim hemde bebegim iri bi bebek olmasına ragmen..
e ne güzel işte ideal kilo :lepi:
walla nasıl oluyo bu kadar cok yemekle anlamıyorum neyse hayırlısı olsunda garıp bır durum CADIARZU neyse bende cıkıyım barı herkese ı gcler arkadaslar..
Günaydın anneler ve bebekleri...
Biz NST'ye gidiyoruz yine. Çok sıkıcı olmaya başladı bu durum...
Öptük sizi nanaklarınızdan...
günaydın güzel anneler...........
biz kan tahlili vermeye gidiyoruz.............
kan değerlerimiz düşük ya biraz o yüzden doktorum takip istediği için ayda bir muayeneye giderken yaptırıyor bunu bana.....
inşallah iyi çıkar gerçi ilacı bir haftadır almadım ama neyse :))))))))))))
Günaydınnn,
Gününüz güzel geçsin, hayırlı cumalar olsun...
Bugün işteki son günüm :)
ya niye surekli NST'ye giriyorsun. sancilarda farklilik mi var o yuzden mi giriyorsun acaba. 35+4 deyim daha hic girmedim NST'ye.
canim insallah iyi cikar sonuclarin. bu arada sabah ac karnina pekmez ictikten hemen sonra 1 bardak taze portakal suyu icmeyi denermisin eger yapmiyorsan. cok etkili oluyormus. benim yigenimin kan degerleri cok dusuktu ablam boyle verdi hep pekmezi. sonra duzeldi.
bosna bugun son demek. ay ne guzelllll..... benim de bugun son olsa keske. 2 gundur olum gibi geliyoir ise gelmek. artik isyan edecegim.
FTY'cim ben de hiç bağlanmadım NST'ye, hatta yarın gidince doktora sormayı düşünüyordum, herkes bağlanıyor, beni niye bağlamıyorsun diye :)
Bugün son gün çok şükür, bir enerjik kalktım ki sabah anlatamam...
Sen benden 4-5 gün ileridesin bir de, çok zor oluyordur eminim.
Allah kuvvet kolaylık versin arkadaşım, su gibi akıp geçsin kalan günler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?