2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaa kızlar allah askına o söylenen salaklara bakmayın yaa tamam şöle göze gözüksün istiyosun ama bence zayıf kalmak daha iyi BAKIN BANA:artık ayaklarım ağırlığımı kaldıramıyor 15 dk yürüsem çok geliyor bi arkadaşım var benden 2 hafta büyük hamilelik reflüsünden yiyemiyor habire şikayet ediyor bende karnımı ve bacalarımı gösterince haline şükretti yani düşünün gercekten ZAYIF kalmak iyi bebek sağlıklı oldukca

okuz gıbı yedım yıne 66 dan 88e cıktım.daha 6 haftam var dogum ıcın.mafoldumben

ayyy çok sevindim bi tek ben deilmişim öküzz gibi yiyen

ben kaynanama (sormasada ) yün yatak siparişi verdim nette hazır yatklarda petrol var falan yazmışlar

Akıntıdan kastım suyun gelmesiydi, çok yoğun akıntı yani...

hmm iyi aman korktum öle akıntı diyince benden baya bi akıntı geliyorda

günaydın güzel anneler...........

biz kan tahlili vermeye gidiyoruz.............

kan değerlerimiz düşük ya biraz o yüzden doktorum takip istediği için ayda bir muayeneye giderken yaptırıyor bunu bana.....

inşallah iyi çıkar gerçi ilacı bir haftadır almadım ama neyse :))))))))))))

bu arada dün kocamla ayrı yattık o evimize gitti ben annemlerde kaldım.... bi internet sitesi isteği gelmişti onu yapmaya gitti ama bi sürü aksilik peşini bırakmadı ve yapamadı.... kocamdan ayrı yatmak çok kötü yaaa 5 aylık askerlikte bile ben alışamadım yani bakalım o ne diyecek birazdan uyandıracağım onu :))))))))))

günaydın kızlar nasılsınız?

mervegon hoşgeldin hayatım...
yaz çok şeker olmuş bebek şekerin.
edebiyatcı send egüzel haberlerle gel inşallah..evet nst biraz sıkıcı ve yorucu olyor...

benimde yarın dr kontrolum var yine..yine çatıya bakaçak,açılma varmı diye!artık her hafta bakaçakmış doğuma kadar..ay birde doğumdan sonrası var demi?nefret ediyorum o koltuktan ya!

Gunaydin hamiledaslarim :))))
umarim iyi bir gun olur hepimiz icin. cuma ne de olsa calisanlar icin 2 gun tatilin habercisi..:)))

günaydın herkeseeee :)) benim kontrolümde yarın aslında p.tesiydi dayanamadım yarına aldım bakalım oğluş büyümüşmü ..nst ye bağlanmayı hiç sevmiyorm yaw

Günaydın anneler ve bebekleri...

Biz NST'ye gidiyoruz yine. Çok sıkıcı olmaya başladı bu durum...

Öptük sizi nanaklarınızdan...

ya niye surekli NST'ye giriyorsun. sancilarda farklilik mi var o yuzden mi giriyorsun acaba. 35+4 deyim daha hic girmedim NST'ye.

canim insallah iyi cikar sonuclarin. bu arada sabah ac karnina pekmez ictikten hemen sonra 1 bardak taze portakal suyu icmeyi denermisin eger yapmiyorsan. cok etkili oluyormus. benim yigenimin kan degerleri cok dusuktu ablam boyle verdi hep pekmezi. sonra duzeldi.

Günaydınnn,
Gününüz güzel geçsin, hayırlı cumalar olsun...
Bugün işteki son günüm :)

bosna bugun son demek. ay ne guzelllll..... benim de bugun son olsa keske. 2 gundur olum gibi geliyoir ise gelmek. artik isyan edecegim.

FTY'cim ben de hiç bağlanmadım NST'ye, hatta yarın gidince doktora sormayı düşünüyordum, herkes bağlanıyor, beni niye bağlamıyorsun diye :)

Bugün son gün çok şükür, bir enerjik kalktım ki sabah anlatamam...
Sen benden 4-5 gün ileridesin bir de, çok zor oluyordur eminim.
Allah kuvvet kolaylık versin arkadaşım, su gibi akıp geçsin kalan günler...

ya ben NST'yi 2 hafta once gittigimde sordum. daha erken dedi. hatta gerek bile yok aslinda der gibi konustu birazda. ama saniyorum 1 kere girecegim yinede gibime geliyor. zaten son 1 aya girdik artikin. her hafta muayene olcak sanirsam.

enerjinden birazda banada gondersene arkadasim. 2 gundur kulce gibi kalkiyorum yataktan. butun gunde gecmiyor. ama 2 gun once bir enerji vardi ustumde anlatamam. biraksalar ip atlayacaktim butun gun. ama fis sondu ertesi gun :))))

günaydın kıslarrrrr...
bugünde bitcek haftaya gelicem sonra evdeyim ohhh...son bir haftam...
yatıcam yatıcam kalkmicam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…