- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #43.041
Günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar diliyorum..
Son iş günüüüüü.. Bosna gözünaydın...
günaydın kıslarrrrr...
bugünde bitcek haftaya gelicem sonra evdeyim ohhh...son bir haftam...
yatıcam yatıcam kalkmicam...
gunaydin canim. bugun nasilsin. sancin var mi. yarin belli olcak senin degil mi ne olacagi.
kiz bak gor yatamazsin evde insan daha cok dolanir. ama en azindan ay belim agridi deyip 10 dk. uzaniriz degil mi? nolur cabuk gecsin su 1 hafta. onceden hic hayiflanmiyordum rahattim ama artik iyice agirlastim gibi hissediyorum kendimi. artik zor geliyorrrrrr......
ya doga ustu gucleri olan yok mu 1 haftayi cabucak gecirtse. :)))))
ya ben NST'yi 2 hafta once gittigimde sordum. daha erken dedi. hatta gerek bile yok aslinda der gibi konustu birazda. ama saniyorum 1 kere girecegim yinede gibime geliyor. zaten son 1 aya girdik artikin. her hafta muayene olcak sanirsam.
enerjinden birazda banada gondersene arkadasim. 2 gundur kulce gibi kalkiyorum yataktan. butun gunde gecmiyor. ama 2 gun once bir enerji vardi ustumde anlatamam. biraksalar ip atlayacaktim butun gun. ama fis sondu ertesi gun :))))
günaydın kıslarrrrr...
günaydın:)) mutlu günler!!!
evet yaa senle ben aynıyız haaa...çalışamaz raporunu ayın kaçında almaya gideceksin?
ben geç kaldım biras.
15 i ile 19 unu izin yazdım.[/COLOR][/B]
günaydın kıslarrrrr...
hayırlı olsun bosnacım..ben de dayanabilseydim senle cıkacaktım izne:))maşallah iyi sabrettinn..artık popolarımızı yayma vaktikaydirigubbakcemile3Günaydınnn,
Gününüz güzel geçsin, hayırlı cumalar olsun...
Bugün işteki son günüm :)
dila06 kullanıcısından alıntı
günaydın kıslarrrrr...
günaydın kıslarrrrr...
gunaydin canim. bugun nasilsin. sancin var mi. yarin belli olcak senin degil mi ne olacagi.
ya niye surekli NST'ye giriyorsun. sancilarda farklilik mi var o yuzden mi giriyorsun acaba. 35+4 deyim daha hic girmedim NST'ye.
canim insallah iyi cikar sonuclarin. bu arada sabah ac karnina pekmez ictikten hemen sonra 1 bardak taze portakal suyu icmeyi denermisin eger yapmiyorsan. cok etkili oluyormus. benim yigenimin kan degerleri cok dusuktu ablam boyle verdi hep pekmezi. sonra duzeldi.
bosna bugun son demek. ay ne guzelllll..... benim de bugun son olsa keske. 2 gundur olum gibi geliyoir ise gelmek. artik isyan edecegim.
Günaydın kıslarrrr
Bosna -Simenay gözünüz aydın kızlar. of benim 4 haftam daha var.bitsin şu günler benimde.
Dila:seninde az kalmış ne güzel.
Dün gece sadece 2 kere uyandım. Behlülü seyrederke uyuya kalmışım daha yeni bölüme yeni başlamıştıkki uyumuşum:)))Ve saaat 7 buçuğa kadar sadece 2 kere uyandım.bu bi rekor. aman nasıl dinlenmişim anlatamam aylardan sonra derin erin uyumuşum..
Yarın kimlerin kontrolü var dı bakim???Hatırladığım Bosna var galba bide simenay bide Lavınıaebru.Bende varım tabi!!!!Hayırlı haerle le geliriz inşallah.tabi ben bu ay kilo aldım doktordan gelecek fırçaya hazırım ama.:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?