- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #43.241
doğru mutlunun dr tuhaf biraz..ınun son sat ı 23 mayıs benim 26 mayıs...aslında aynı gibiyiz..oda bir kaç gündür gözükmüyo,doğurmuş olmasın...?
benim kapanıyor ellerim ama açıyor...
selammmm millettt bu nst ye bende hic girmedim ya ne zaman girmek gerekiyoki ??
doğru mutlunun dr tuhaf biraz..ınun son sat ı 23 mayıs benim 26 mayıs...aslında aynı gibiyiz..oda bir kaç gündür gözükmüyo,doğurmuş olmasın...?
benim kapanıyor ellerim ama açıyor...
Ooooo, Gülay coştun yine, ne fikirler varmış sende, epey janjanlı olacak senin doğum haa, yakın olsakta gelip baksak, merak ederim ben şimdi..
Kızlar bebek şekeri olarak bunları yapmayı düşünüyorum içine de lavanta kesesi koyacağım. Ne dersiniz? 100 tanesi 30-35 tlye geliyor.
kızlar selamlar hayırlı cumalar... geçmişi okudum,
GÜLENCİM EYLÜL-CE gözünüz aydın maasallah minnoşlara
FRAMBOZ A çok üzüldüm allah yardımcısı olsun
DR A gidecekler hayırlı haberlerle gelin inşallah....
BOSNACIM son günün gözün aydın tatlım
SİLENCE allah yardımcın olsun minnoşlarında işi zor içerde...
kızlar bizde dün minnoşumu görmege gittik .kızım 2450 gr olmuşbuna çok sevindim birden bire büyüdü bu hafta bende çok saşırdım.. diyete ragmen..ama plesantada yaşlanma başlamış ( minnoş ölçümlerinde allaha şükür önde ama bu mevzu beni üzdü zaten sezeryan olacaktı simdi daha erken alırız 37 doldursun 3 hsfts dshs kalsın artık problem yasamaz diyor ama...kormaya başladım.. daha dr a hastaneye karar veremedim..üüffff kafam çok karışık kendimi daha dogum fikrine bile alıştıramadım ondan ayrılmaya hazır degilmişim gibi geliyor..TOPRAKCIM senin korkularını bende yasaıyorum acaba bakabilirmiyim bişey olurmu.. dediğin gibi15 yasındakiler bakıyor ben nerdeyse 30 uma geldim... işte bööle duygularım çokk karışık.. bebeğin hareketlerine çok dikkat et dedi bide...
Kızlar bebek şekeri olarak bunları yapmayı düşünüyorum içine de lavanta kesesi koyacağım. Ne dersiniz? 100 tanesi 30-35 tlye geliyor.
34-35. haftalarda başlıyor genelde dr lar canım.bazen 1-2 hafta daha gec ya da erken..selammmm millettt bu nst ye bende hic girmedim ya ne zaman girmek gerekiyoki ??
canım ya bu patikleri sen kendin mi öruyosun? yoksa hazırmı cok tatlı olmus alkisalkisalkis
simenay :) da fotografcıya gidip koca göbeğimle bi fotograf cekilmek istiyorum şöyle sacımda bir sac bandıyla :)
dur bakalım umarım planlı olurda her istediğimm olurr
videoyu facebookta koyarım dogurduktan sonra :)
mutlu bence dogurmucak zaetn o normal şartlarda şuadna 37 haftada ben 29 mayıs sat 36+0 görürsünüz dr onu ha gayret dogur dedikce dogurmuyacak o normals atında dogrucak
Her şer görünende vardır hayır zaten simenaycım, bak doğum korkusu vs hiçbişi kalmadı :))
Çok şükür atlatıyorsun 36. haftayı bile doldursan yine yeter inş.
Sıkma canını zaten
Paşa paşa bekle ohh mis gibi yavrun geliyorr yakında :asigim:
Hayırlısıyla atlatırsın inş.
ya çarşıdan pazardan küçük ebbek çorabı alsak 50 çift falan içine soksak olmazmı ya..örmesi çok zahmetli olur bu patikleri...
mutlu 23 mayıs
ben 26 mayıs
sen 29 mayıs
3 er gün var aramızda...:))
Bunu da düşünüyorum ben :)
ya çarşıdan pazardan küçük ebbek çorabı alsak 50 çift falan içine soksak olmazmı ya..örmesi çok zahmetli olur bu patikleri...
bnde 30 mayısss:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?