2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doğru mutlunun dr tuhaf biraz..ınun son sat ı 23 mayıs benim 26 mayıs...aslında aynı gibiyiz..oda bir kaç gündür gözükmüyo,doğurmuş olmasın...?

benim kapanıyor ellerim ama açıyor...

yok cnm dün akşam konuştuk burdaydı. doğurmayada niyeti yok walla normal zamnında doğacak bnce dr.da salladığıyla kalacak

bu arada beko we bir nokta maşallah bebişlere büyütmüşsünz minnoşları[/QUOTE]
hım ben denk gelmedim ona bir süredir..dr sallıyor o zaman dediğin gibi...
selammmm millettt bu nst ye bende hic girmedim ya ne zaman girmek gerekiyoki ??

ben ilk 34 haftada girdim...

doğru mutlunun dr tuhaf biraz..ınun son sat ı 23 mayıs benim 26 mayıs...aslında aynı gibiyiz..oda bir kaç gündür gözükmüyo,doğurmuş olmasın...?

benim kapanıyor ellerim ama açıyor...

yok cnm dün akşam konuştuk burdaydı. doğurmayada niyeti yok walla normal zamnında doğacak bnce dr.da salladığıyla kalacak

bu arada beko we bir nokta maşallah bebişlere büyütmüşsünz minnoşları[/QUOTE]
saol tatlım darısı başınaopuyorumnanaktan

Ooooo, Gülay coştun yine, ne fikirler varmış sende, epey janjanlı olacak senin doğum haa, yakın olsakta gelip baksak, merak ederim ben şimdi..

süper fikirolumunekankayizsmile

simenay :) da fotografcıya gidip koca göbeğimle bi fotograf cekilmek istiyorum şöyle sacımda bir sac bandıyla :)
dur bakalım umarım planlı olurda her istediğimm olurr
videoyu facebookta koyarım dogurduktan sonra :)

mutlu bence dogurmucak zaetn o normal şartlarda şuadna 37 haftada ben 29 mayıs sat 36+0 görürsünüz dr onu ha gayret dogur dedikce dogurmuyacak o normals atında dogrucak

bekocum maşallah kocaman olmuş senin bebiş:))
plesentayı da kafana takma cok sonucta doğum vakti yaklaştı iyice haliyle beslengilerde yoruldu canım.cok riskli olsa dr uyarırdı seni:))
ben sunu anladım ne şekilde olursa olsun doğuma hazır hissetmeyeceğiz kendimizikaydirigubbakcemile3 en iyisimi sağlıkla gelsinler diye dua edip başka bir şey düşünmemek:))
Kızlar bebek şekeri olarak bunları yapmayı düşünüyorum içine de lavanta kesesi koyacağım. Ne dersiniz? 100 tanesi 30-35 tlye geliyor.

çokk şekerlerrrr:)) biraz meşakkatli görünüyor ama ben aslabaşedemezdimmkaydirigubbakcemile2 sen de annene satarsın gibi geliyor:))
selammmm millettt bu nst ye bende hic girmedim ya ne zaman girmek gerekiyoki ??
34-35. haftalarda başlıyor genelde dr lar canım.bazen 1-2 hafta daha gec ya da erken..

mutlu 23 mayıs
ben 26 mayıs
sen 29 mayıs
3 er gün var aramızda...:))

Yapılışı:20 ilmek başlayıp 8 kez haroşo ile gidip geliyoruz 9.sırada 7 ör,6kes,7ör bir sonraki sırada kalan ilk ve son 7 şer ilmeği beraber örüyoruz,3-4sıra örüp bitiriyoruz,ıkiye katlayıp kenarlardan ve ortada bitirdiğimiz ilmekleri dikip patik şeklini veriyoruz.ıçine bir parça tülbente sardığımız lavantaları koyup,boncuk ve kurdaleyle süslüyoruz.Ben oğlum için 45 tane ördüm.Yapımı çok zevkli.Birde 3,5 numaralı şişle ördüm,ipi çok kalın yada ince olmamalı..

Böyle örülüyormuş, kolay ve pratik geldi bana

][/QUOTE]
ben ilk 34 haftada girdim...[/QUOTE]

ben 35+1 oldum bu carsamba kontrolum var sorayım doktora ozaman ama kötü bişeyse hıc sormayım :smiley-cool:

Amin canımcım inşallah atlatacam, doğru diyon her şerde vardır bir hayır.. :))

selam kızlar,biz geldik herkes iyi maşşalah.
yaz şekerlerin çok güzel olmuş arkş güle güle dagıtmak nasip olsun..
canan bendepatik düşünmüştüm ama etrafımdakiler o eskiden veriliyo hem güzelde durmuyo dediler vazgeçtim..

kızlar bu arada size unuttum sölemeyi şok markette kampanya wardı geçengün prima 80adet midi bebek bezi 18liraya aldık migrosta baktım 26tl.ydi fırsattan istifade 7 paket aldım 560adet oldu yani kızım ın 3 aylık bezi çıktı tabi midiyi 2aylıkken falan başlarız kullanmaya sanırım 4-9kg arası

Beko bende de 12. haftadan beri hamileleik şekeri var.Normalda şekeri olanların bebekleri çok kilolu olu ama benim bebekhamileliğim boyunca hiç çok kilolu olmadı.Gerçi bunda dediğin gibi yediklerimize dikkat etmemizinde etkisi var.
Bu arada kızlar son haftalarda kilo kaybı olur diyorlar ya ben 300 gr kaybetmişim vücudumda o kadar ödem olmasına rağmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…