- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #43.261
ben 35+1 oldum bu carsamba kontrolum var sorayım doktora ozaman ama kötü bişeyse hıc sormayım :smiley-cool:[/QUOTE]
Elde öreceğim kolay görünüyorr daha denemedim beceremezsem haftaya annem gelecek ona satarım. :)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
kızlar bu arada size unuttum sölemeyi şok markette kampanya wardı geçengün prima 80adet midi bebek bezi 18liraya aldık migrosta baktım 26tl.ydi fırsattan istifade 7 paket aldım 560adet oldu yani kızım ın 3 aylık bezi çıktı tabi midiyi 2aylıkken falan başlarız kullanmaya sanırım 4-9kg arası
ya çarşıdan pazardan küçük ebbek çorabı alsak 50 çift falan içine soksak olmazmı ya..örmesi çok zahmetli olur bu patikleri...
süper fikir:lepi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
simenay :) da fotografcıya gidip koca göbeğimle bi fotograf cekilmek istiyorum şöyle sacımda bir sac bandıyla :)
dur bakalım umarım planlı olurda her istediğimm olurr
videoyu facebookta koyarım dogurduktan sonra :)
mutlu bence dogurmucak zaetn o normal şartlarda şuadna 37 haftada ben 29 mayıs sat 36+0 görürsünüz dr onu ha gayret dogur dedikce dogurmuyacak o normals atında dogrucak
ulen bebek corabının içine olurmuu yaw sacmalamayınn haa
canım ilk zamanlar prima kullanda sonra huggs al ben öyle yapıcam
anlaşoldı prima alıcam gibi görünüyo..prima en iyisi ebru ,
bacak arasını acabliliyomış bazı bezler kalın oluyomuş bacak arası acılıncada güzel durmuyor bilyiorsun prima inceymiş
Selam kızlar nasılsınız
Ben fazla kalamıcam mısafırım gelecek ewı toplamam gerek
Hastaneden yenı geldım
Bebegim 2.300 gr olmus haftasını tamamlamıs
Dogum pozısyonunu almıs bası asagıda dedı baya bı asagıya dusmus
Nst ye gırdım normal cıktı sancım
Kan sayımı yapıldı oda normalmıs
Wıtamını kestı kalsıyum verdi
3 hafta sonra tekrar gıdıcem
catı muanesı ıcın bısı demedı bende sormayı unuttum sanırım 3 hafta sonra yapıcak
Benden bu kadar hıc bı sorunum yok gecmıse bakamadm mısafırlerım gıdınce ıns. grs
Hepiniz kendınıze ıı bakın
canan o patiklerden 50 tane örene kadar doğurursun bnce hiç firme öle esiş cücüş el oyalayan şeylere boşwerrrrr. benim bebek şekerim yok belki alırım belki almam o bile belli değil.. pastanelerde warya üstünde ayıcıklı, bebekli figürler falan çikolatalardan onlardan alır bi kutu weririz olmadı
tamam paylaşırım bebekleirn ilk kondu gün hastanede kaldım ben(alman hastanesinde bi gecesi 360 liraydıı gitti paracıkklar)
o gece cok cekmiş eşim fotograf bizi elimdedebi usg kagıdı uc küçük nokta toz parcası kadar onuda koyacagız o ısg fotosu resmen bir mucize
bende bi adna hayal ettim nasıı olurr deyüü ebruu
ben örmeye kalkamama ya 120 adet bitermi ben biterim o nalet olası bitmez
o çikolatalar ne kadar bilginiz var mı?
az once sezeryan yapmis olan arkadasim dediki dogumdan sonra hemsire gelip karnina bastirio pislikler ciksin diye.
gercekden yapiolarmi yoksa eskidenmiymis o ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?