2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben 35+1 oldum bu carsamba kontrolum var sorayım doktora ozaman ama kötü bişeyse hıc sormayım :smiley-cool:[/QUOTE]

Mervegon, nst korkulacak bişey değil, senin sancılarını ve bebeğin kalp atımını ölçüyor, sırt üstü yatıyorsun, göbeğine 2 adet kemer bağlıyorlar, o kemerlerin içinde de sancı ve kalp atımlarını ekrana aktaracak minik birer alet var, duruma göre 20-25 dk. öylece yatıyorsun, ekrandaki bilgileri de kağıda aktarıyorlar, ekg gibi düşün..

Ben 26. haftam girdim ilk kez, suyum gelmişti bir miktar, ondan baktılar, sancım çıkmıştı, daha sonra 32. haftada ve 34. haftada girdim, bundan sonrada haftada bir girecem..

bizimb burdada özlem markette aynı fiyattı ben bebek için ne alacagımı bilmedigim için kararsız kaldım almadım. ozaman bende gidim kalmışsa hemen alim .

ulen bebek corabının içine olurmuu yaw sacmalamayınn haa

Videoyu paylaş mutlaka, görmek isterim doğrusu, resimde çektir tabi, iyi fikir..

canan o patiklerden 50 tane örene kadar doğurursun bnce hiç firme öle esiş cücüş el oyalayan şeylere boşwerrrrr. benim bebek şekerim yok belki alırım belki almam o bile belli değil.. pastanelerde warya üstünde ayıcıklı, bebekli figürler falan çikolatalardan onlardan alır bi kutu weririz olmadı

bende bi adna hayal ettim nasıı olurr deyüü ebruu

ben örmeye kalkamama ya 120 adet bitermi ben biterim o nalet olası bitmez

canım ilk zamanlar prima kullanda sonra huggs al ben öyle yapıcam

prima en iyisi ebru ,
bacak arasını acabliliyomış bazı bezler kalın oluyomuş bacak arası acılıncada güzel durmuyor bilyiorsun prima inceymiş
anlaşoldı prima alıcam gibi görünüyo..

masallah kuzucuguna ..

tamam paylaşırım bebekleirn ilk kondu gün hastanede kaldım ben(alman hastanesinde bi gecesi 360 liraydıı gitti paracıkklar)
o gece cok cekmiş eşim fotograf bizi elimdedebi usg kagıdı uc küçük nokta toz parcası kadar onuda koyacagız o ısg fotosu resmen bir mucize

yemek yicem ekmek yok
gidim bi koşu ekmek kapayım birde dükkatndan mavi kurdele alayım :d
kalan tülümle bebek bezlerinide süslücem

o çikolatalar ne kadar bilginiz var mı?

gulencim ben bunuda anlamadim ama bu defa anlamam lazim kaydirigubbakcemile3
neden hastanede kaldin ?

az once sezeryan yapmis olan arkadasim dediki dogumdan sonra hemsire gelip karnina bastirio pislikler ciksin diye.
gercekden yapiolarmi yoksa eskidenmiymis o ?

az once sezeryan yapmis olan arkadasim dediki dogumdan sonra hemsire gelip karnina bastirio pislikler ciksin diye.
gercekden yapiolarmi yoksa eskidenmiymis o ?

yok cnm senden duyuyorum böyle, öyle şey yapılırmı hemde sezeryanlıya, benim bildigim kum torbası koyuyolar bir süre dikişlerin üstüne o kadarohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…