- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #43.281
görüşürrzz gülcann
ne yaptın vurdunmu jiletii keşke vurmsaydın baksana yapmamışş zattıı
maşallah bebebişinee canım
masallah kuzucuga:ecrin_bebek:
maaşallah bebişşine canım.
hadi gözün aydın canım
Bir nokta, gözün aydın, herşeyin yolunda olmasına sevindim kaydirigubbakcemile5
Bir Nokta, maşallah kuzucuğuna..
masallah kuzucuguna ..
ben sorduğumda kilosu 80 tl falandı burdaki pastanede..bir kiloyada ortalama 40-50 tane falan geliyormuş...
böyle çikolata üstüne mavi parlak kağıtla kapmamışlardı birde bebek biblosu koymuşlardı üstüne o kadar...
az once sezeryan yapmis olan arkadasim dediki dogumdan sonra hemsire gelip karnina bastirio pislikler ciksin diye.
gercekden yapiolarmi yoksa eskidenmiymis o ?
az once sezeryan yapmis olan arkadasim dediki dogumdan sonra hemsire gelip karnina bastirio pislikler ciksin diye.
gercekden yapiolarmi yoksa eskidenmiymis o ?
ulen bebek corabının içine olurmuu yaw sacmalamayınn haa
yok cnm senden duyuyorum böyle, öyle şey yapılırmı hemde sezeryanlıya, benim bildigim kum torbası koyuyolar bir süre dikişlerin üstüne o kadarohaoldumsmile
masallah ne heves var sende bezleridemi süslüycenyemek yicem ekmek yok
gidim bi koşu ekmek kapayım birde dükkatndan mavi kurdele alayım :d
kalan tülümle bebek bezlerinide süslücem
kızlar eşim bi işi kabul etti 15 şubatta imza atacak... istdiği maaş değil istediği gibi bişey de değil ama sabah ben biraz huysuzluk etmiştim napcaz böyle sen firmalardan haber beklerken bi yandan zaman geçiyor doğum yaklaştı diye o sinirle adamalra tamam demiş... az değil şükür hiç değilse martta elimzide bi para oalcak ama bi yandan da üzüldüm şimdi:
ama şükür yaaa hiç değilse başladı bir yere eğer diğer firmalardan oany gelirse de onalra göre bi çözüm bulunur öyle değil mi ?
kızlar eşim bi işi kabul etti 15 şubatta imza atacak... istdiği maaş değil istediği gibi bişey de değil ama sabah ben biraz huysuzluk etmiştim napcaz böyle sen firmalardan haber beklerken bi yandan zaman geçiyor doğum yaklaştı diye o sinirle adamalra tamam demiş... az değil şükür hiç değilse martta elimzide bi para oalcak ama bi yandan da üzüldüm şimdi:
ama şükür yaaa hiç değilse başladı bir yere eğer diğer firmalardan oany gelirse de onalra göre bi çözüm bulunur öyle değil mi ?
cnm bilmiyoruzki dr işinede karışılmaz hane kötü bişeyde yapmazlar ama,valla oyarim bi hemsire de gelsin ole bisey denemeye kalksimklava:
ufak tefekde bisi degilim bide bu kiloyla ezer gecerus oldum kötükedihüso
otururum ustune
cnm bilmiyoruzki dr işinede karışılmaz hane kötü bişeyde yapmazlar ama,
sezeryan zaten dikişli üstüne basmasını anlayamadım,bide üstüne felan çıkarsın,aman allah korusun kızı. korktum senden kaydirigubbakcemile3yerimseniben
cnm hayırlı olsun en azından çalışıyo,boş durmaktan iyidir daha ilerde daha iyi iş bulur
inşallah.
benim eşimde çalışıyo ama para alamıyo mecbur dogum günümü bekliyorum ssk için
şimdi çıkarsa ondanda mahrum kalıcaz. allah hepimizin yardımcısı olsun..:Saruboceq:
hoş geldin cnm..Merhaba,
Ben geldim...
canan o patik resmini bida koy bacım ya arka sayfaya gitmeye ccalırken sürekli netim koyuyor birde yapılışını
kanıma girdiniz ya
mervegon , sen ethicanın fiyatlarınınöğrendinmi
bu süpperr:lepi:..-http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...7urt-kab305ndan-sepet-yap305m305-resimli.html
kızlar şuna bir bakın arkadaş çok güzel yapmış. bundan bebiş şekerlerine falan güzel sepet yapılabilir :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?