2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

görüşürrzz gülcann
ne yaptın vurdunmu jiletii keşke vurmsaydın baksana yapmamışş zattıı
maşallah bebebişinee canım

masallah kuzucuga:ecrin_bebek:

maaşallah bebişşine canım .

hadi gözün aydın canım

Bir nokta, gözün aydın, herşeyin yolunda olmasına sevindim kaydirigubbakcemile5

Bir Nokta, maşallah kuzucuğuna..

masallah kuzucuguna ..

Cok sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden

Gülay cım yapmadım ya bismillah dedım cıktım ewden zaten doktor catı muanesı yapsaydı dıcektım hazırlıklı deılım sonra yap dıye napım onceden haber etsın oda laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Bu arada senn bebegede masallah annesı 3 hafta sonra kollarında Allah hayırlısıyla dogmasını nasıp etsın :Saruboceq::Saruboceq:

eee... normal şeker daha ucuza geliyor o zaman.. ucuza değil de yani en azından daha kalıcı bir hatıra...

az once sezeryan yapmis olan arkadasim dediki dogumdan sonra hemsire gelip karnina bastirio pislikler ciksin diye.
gercekden yapiolarmi yoksa eskidenmiymis o ?

arkadaşlar onu herkese yapmıyorlar. kanaması olmayanlara yapıyorlar. benim ablama falan hiç yapılmadı..

az once sezeryan yapmis olan arkadasim dediki dogumdan sonra hemsire gelip karnina bastirio pislikler ciksin diye.
gercekden yapiolarmi yoksa eskidenmiymis o ?

Eğer sezeryan ile doğumda kanaman kendiliğinden başlamamışsa, karnına bastırıyorlarmış evet, içerde kalan kan çıksın ve kanaman başlasın diye..

yok cnm senden duyuyorum böyle, öyle şey yapılırmı hemde sezeryanlıya, benim bildigim kum torbası koyuyolar bir süre dikişlerin üstüne o kadarohaoldumsmile

valla oyarim bi hemsire de gelsin ole bisey denemeye kalksim klava:
ufak tefekde bisi degilim bide bu kiloyla ezer gecerus oldum kötükedihüso
otururum ustune

kızlar eşim bi işi kabul etti 15 şubatta imza atacak... istdiği maaş değil istediği gibi bişey de değil ama sabah ben biraz huysuzluk etmiştim napcaz böyle sen firmalardan haber beklerken bi yandan zaman geçiyor doğum yaklaştı diye o sinirle adamalra tamam demiş... az değil şükür hiç değilse martta elimzide bi para oalcak ama bi yandan da üzüldüm şimdi :

ama şükür yaaa hiç değilse başladı bir yere eğer diğer firmalardan oany gelirse de onalra göre bi çözüm bulunur öyle değil mi ?

kızlar doktor bana osteocare dıye bı kalsıyum werdı
Verdı ama eczanedekı kızlar ustune ne zaman ne kadar ac tok ıcıcemı yazmamıslar
sız ne kullanıyorsunuz offf kötükedihüsokötükedihüso

olsun canım tamamen işsiz olmasından iyidir. bu işe başlasın bir yandan diğer teklifleri de değerlendirir.

Çok sevindim canım, gözünüzaydın, şimdi bu firmaya başlar, daha sonra duruma göre başka bir yere geçer, sıkma canını, bu devirde iş bulmak ve o işte tutunmak zor gerçekten, bakarsın belli de olmaz bu firmayla iyi anlaşır, ilerde maaşıda istediği gibi olur, hele bir başlasın, gerisini şimdi düşünmeyin..

canan o patik resmini bida koy bacım ya arka sayfaya gitmeye ccalırken sürekli netim koyuyor birde yapılışını
kanıma girdiniz ya

canim benim hayirli olsun.calisirkende bakabilir baska islere.eldekiyle cepdeki bir degil.hem kendini daha garantide hisseder calisirken is bakarsa.
uzulme nasip kismetin onunede gecilmiyor.hihoyyyt

valla oyarim bi hemsire de gelsin ole bisey denemeye kalksim klava:
ufak tefekde bisi degilim bide bu kiloyla ezer gecerus oldum kötükedihüso
otururum ustune
cnm bilmiyoruzki dr işinede karışılmaz hane kötü bişeyde yapmazlar ama,
sezeryan zaten dikişli üstüne basmasını anlayamadım,bide üstüne felan çıkarsın,aman allah korusun kızı. korktum senden kaydirigubbakcemile3yerimseniben

cnm hayırlı olsun en azından çalışıyo,boş durmaktan iyidir daha ilerde daha iyi iş bulur
inşallah.
benim eşimde çalışıyo ama para alamıyo mecbur dogum günümü bekliyorum ssk için
şimdi çıkarsa ondanda mahrum kalıcaz. allah hepimizin yardımcısı olsun..:Saruboceq:

:Saruboceq:

Merhaba,
Ben geldim...
hoş geldin cnm..
canan o patik resmini bida koy bacım ya arka sayfaya gitmeye ccalırken sürekli netim koyuyor birde yapılışını
kanıma girdiniz ya

kız senin onu örmeye günlerin yetmez.uğraşma öyle şeylerle...

ipten sepet yapımı çok güzelmiş bende deneyecem hemde hemen:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…