- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #43.301
hiç yok cnm sormak lazım ama mantıklı gelio bana bilmiorum bgün eminönüne gidersek bakıcam bulamazsam doğumda gider alır kocam pastaneden 20,30 tane geliro çikolatalar ne kadar bilginiz var mı?
kızlar doktor bana osteocare dıye bı kalsıyum werdı
Verdı ama eczanedekı kızlar ustune ne zaman ne kadar ac tok ıcıcemı yazmamıslar
sız ne kullanıyorsunuz offf kötükedihüsokötükedihüso
minicik bide kolay yaopılırda nerede kesilecek anlamadımYapılışı:20 ilmek başlayıp 8 kez haroşo ile gidip geliyoruz 9.sırada 7 ör,6kes,7ör bir sonraki sırada kalan ilk ve son 7 şer ilmeği beraber örüyoruz,3-4sıra örüp bitiriyoruz,İkiye katlayıp kenarlardan ve ortada bitirdiğimiz ilmekleri dikip patik şeklini veriyoruz.İçine bir parça tülbente sardığımız lavantaları koyup,boncuk ve kurdaleyle süslüyoruz.Ben oğlum için 45 tane ördüm.Yapımı çok zevkli.Birde 3,5 numaralı şişle ördüm,ipi çok kalın yada ince olmamalı.. ben nerede keseceğiz anlamadım
Böyle örülüyormuş, kolay ve pratik geldi bana
tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ben rahime yerleştrikdiklerinde hastanede kaldım eve gelmedik bişi olmasın deyügulencim ben bunuda anlamadim ama bu defa anlamam lazim kaydirigubbakcemile3
neden hastanede kaldin ?
22 yaşındayım 2 kere denedikGülen o kadar büyük bir sorunun mu vardı ki hemen tüp bebek yapıldı? daha yaşın kaç ki senin? benim bildiğim tüm aşamalar geçince tüp bebek yapıyorlar.. senin aşılama falan oldu mu ki?
ayy bende heves varda bitirmeye döt yokmasallah ne heves var sende bezleridemi süslüycen
ayy be yapamam yawwhttp://www.kadinlarkulubu.com/kendi...7urt-kab305ndan-sepet-yap305m305-resimli.html
kızlar şuna bir bakın arkadaş çok güzel yapmış. bundan bebiş şekerlerine falan güzel sepet yapılabilir :hulya:
cabnım mevlüde yetişmezmiyaww 1 ay var birileri yardımcı olsa biterdee 120 tane müvlüt için yaopmak lazım birde kadınların yanında cocuk varsa onlarada vermek laızmmı yahoş geldin cnm..
kız senin onu örmeye günlerin yetmez.uğraşma öyle şeylerle...
ipten sepet yapımı çok güzelmiş bende deneyecem hemde hemen:lepi:
ögrenemedim daha yaa Çok üzgünüm çoook kimse gitmedimi bu hastaneye arkadaslarrrrr bi anlatı bana!!!
kızlar doktor bana osteocare dıye bı kalsıyum werdı
Verdı ama eczanedekı kızlar ustune ne zaman ne kadar ac tok ıcıcemı yazmamıslar
sız ne kullanıyorsunuz offf kötükedihüsokötükedihüso
canan saoll canım eşime gösterdi çok begendi annemle ikiniz yaparsınız dedi annesine söylücekmiş
ben dün gittim odaları gördüm ancak bilgi alamadık dotkorum carsamba günü bilgi verecek kimisi 2000 sezeryan diyo kimisi 3300 diyo bende anlamadım
hmm anladımm ben aksama deneyecegımGülaycım 9. sırada 7 ilmeği örüyorsun sonra 6 tanesini kesiyorsun sonra kalan 7 ilmeği örüyorsun. Deneyince daha kolay anlaşılır sanırım. Ben de annemi bekleyeceğim başlamak için. Bir site içine koyabileceğim tülleri de buldum, biberonlu emzikli falan, içine lavanta koyup büzdürüyorsun hemen. Başka bir yerde patiğin arkasına asılailecek kurdela da bağlanmış. Üzerine nzar boncuğu vs. de konulabilir. Tamamen hayal gücü. Bakalım becerebilecek miyim?
beim doktorum dış doktor canım tanımazsın yani tüp bebek yaptırdım yer alman ashatnesiyle anlaşmalıydı ama anlaşmayı bozdular o yüzden bazı giti hastanelere yönlendiriyolar hastaları senindemi dıştan
olsun canım tamamen işsiz olmasından iyidir. bu işe başlasın bir yandan diğer teklifleri de değerlendirir.
EFTEL Alıntı:
OCD kullanıcısından alıntı
cnm hayırlı olsun en azından çalışıyo,boş durmaktan iyidir daha ilerde daha iyi iş bulur
inşallah.
benim eşimde çalışıyo ama para alamıyo mecbur dogum günümü bekliyorum ssk için
şimdi çıkarsa ondanda mahrum kalıcaz. allah hepimizin yardımcısı olsun..
OCD Alıntı:
canim benim hayirli olsun.calisirkende bakabilir baska islere.eldekiyle cepdeki bir degil.hem kendini daha garantide hisseder calisirken is bakarsa.
uzulme nasip kismetin onunede gecilmiyor.
simenay Alıntı:
Çok sevindim canım, gözünüzaydın, şimdi bu firmaya başlar, daha sonra duruma göre başka bir yere geçer, sıkma canını, bu devirde iş bulmak ve o işte tutunmak zor gerçekten, bakarsın belli de olmaz bu firmayla iyi anlaşır, ilerde maaşıda istediği gibi olur, hele bir başlasın, gerisini şimdi düşünmeyin..
ooof of koca gelecekte biz hala eminönüne gitcez oo ooo ooooboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?