2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

o çikolatalar ne kadar bilginiz var mı?
hiç yok cnm sormak lazım ama mantıklı gelio bana bilmiorum bgün eminönüne gidersek bakıcam bulamazsam doğumda gider alır kocam pastaneden 20,30 tane gelir
kızlar doktor bana osteocare dıye bı kalsıyum werdı
Verdı ama eczanedekı kızlar ustune ne zaman ne kadar ac tok ıcıcemı yazmamıslar
sız ne kullanıyorsunuz offf kötükedihüsokötükedihüso

ben calsimax içiorum genelde akşamları içiorum suda eritip tadıda güzel gazoz gibi hoşuma gidio

Yapılışı:20 ilmek başlayıp 8 kez haroşo ile gidip geliyoruz 9.sırada 7 ör,6kes,7ör bir sonraki sırada kalan ilk ve son 7 şer ilmeği beraber örüyoruz,3-4sıra örüp bitiriyoruz,İkiye katlayıp kenarlardan ve ortada bitirdiğimiz ilmekleri dikip patik şeklini veriyoruz.İçine bir parça tülbente sardığımız lavantaları koyup,boncuk ve kurdaleyle süslüyoruz.Ben oğlum için 45 tane ördüm.Yapımı çok zevkli.Birde 3,5 numaralı şişle ördüm,ipi çok kalın yada ince olmamalı...

Bu da sitesi

Esrayla ... takı,pasta,elişi: oğluşumun mevlüt patikleri

minicik bide kolay yaopılırda nerede kesilecek anlamadım
gulencim ben bunuda anlamadim ama bu defa anlamam lazim kaydirigubbakcemile3
neden hastanede kaldin ?
tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ben rahime yerleştrikdiklerinde hastanede kaldım eve gelmedik bişi olmasın deyü
Gülen o kadar büyük bir sorunun mu vardı ki hemen tüp bebek yapıldı? daha yaşın kaç ki senin? benim bildiğim tüm aşamalar geçince tüp bebek yapıyorlar.. senin aşılama falan oldu mu ki?
22 yaşındayım 2 kere denedik
30 da olsa 10da olsa bu yöntemle olmak zorundaydı bizim tüp bebek yöntemiuyle anca cocuk sahibi olabiliyoz
masallah ne heves var sende bezleridemi süslüycen
ayy bende heves varda bitirmeye döt yok
evet hastaneye götüreceğim bezleride tülle süslicemm
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...7urt-kab305ndan-sepet-yap305m305-resimli.html

kızlar şuna bir bakın arkadaş çok güzel yapmış. bundan bebiş şekerlerine falan güzel sepet yapılabilir :hulya:
ayy be yapamam yaww
hoş geldin cnm..

kız senin onu örmeye günlerin yetmez.uğraşma öyle şeylerle...

ipten sepet yapımı çok güzelmiş bende deneyecem hemde hemen:lepi:
cabnım mevlüde yetişmezmiyaww 1 ay var birileri yardımcı olsa biterdee 120 tane müvlüt için yaopmak lazım birde kadınların yanında cocuk varsa onlarada vermek laızmmı ya
ögrenemedim daha yaa Çok üzgünüm çoook kimse gitmedimi bu hastaneye arkadaslarrrrr bi anlatı bana!!!

ben dün gittim odaları gördüm ancak bilgi alamadık dotkorum carsamba günü bilgi verecek kimisi 2000 sezeryan diyo kimisi 3300 diyo bende anlamadım

kızlar doktor bana osteocare dıye bı kalsıyum werdı
Verdı ama eczanedekı kızlar ustune ne zaman ne kadar ac tok ıcıcemı yazmamıslar
sız ne kullanıyorsunuz offf kötükedihüsokötükedihüso

canım bende kullanıyorum o calsiumdan
akşamları tok karna günde 1 kullanıyorum
çok iyi bir ilaç tavsiye ederim ssk karşılamıyor üstelik boshayallersmile

canan saoll canım eşime gösterdi çok begendi annemle ikiniz yaparsınız dedi annesine söylücekmiş

canan saoll canım eşime gösterdi çok begendi annemle ikiniz yaparsınız dedi annesine söylücekmiş

Gülaycım 9. sırada 7 ilmeği örüyorsun sonra 6 tanesini kesiyorsun sonra kalan 7 ilmeği örüyorsun. Deneyince daha kolay anlaşılır sanırım. Ben de annemi bekleyeceğim başlamak için. Bir site içine koyabileceğim tülleri de buldum, biberonlu emzikli falan, içine lavanta koyup büzdürüyorsun hemen. Başka bir yerde patiğin arkasına asılailecek kurdela da bağlanmış. Üzerine nzar boncuğu vs. de konulabilir. Tamamen hayal gücü. Bakalım becerebilecek miyim?

beim doktorum dış doktor canım tanımazsın yani tüp bebek yaptırdım yer alman ashatnesiyle anlaşmalıydı ama anlaşmayı bozdular o yüzden bazı giti hastanelere yönlendiriyolar hastaları senindemi dıştan

hmm anladımm ben aksama deneyecegım
nako bebe ipinden ıyı olur orta kalınlıkta oo
benim yarım kg lavantamda kaldıı nu koyabılırım
senbunu nerede vermek ıcın ıstıyosun hastanedemı mevluttemı
ayretten çikolataya gerek olacakmı

benımkıde dısardan gelıcek ama daha pahalıya gelcek ozaman cunku kendısıne hastane parası harıc 1 mılyar ıstıyo napcam bılmıyorum turkıye daha ucuza gelıcek bana ama orasıda bana kucuk geldı yaa ethica daha güzel gibi masraf cıkarmı acaba söyledıkleri dısında..

olsun canım tamamen işsiz olmasından iyidir. bu işe başlasın bir yandan diğer teklifleri de değerlendirir.

OCD Alıntı:

canim benim hayirli olsun.calisirkende bakabilir baska islere.eldekiyle cepdeki bir degil.hem kendini daha garantide hisseder calisirken is bakarsa.
uzulme nasip kismetin onunede gecilmiyor.

canalrım saolun ya burası 4 aylık sözleşme yapıyor ve sonrasında da bırakmayız seni demişler 5 kez aradıalr gel başla diye o sürekli oyak holding - aras holding - koçnet- ve türk hava yolalrından cevap beklediği için kabul etmiyrodu ... şimdi teb bankasında proje yapacxak o proje bitince firma bunu başka projeye gönderecek o o şekilde sitemiyrodu bi yrin personeli oalyım taşeron değil diyordu ama kurumsal firmalar da hemen karar vermiyor mesela koçnet mart sonunu bekle demiş... şimdi mart sonu gel d erse sözleşme gereği gidemeyecek bizde bekelyecek durum yok ...
neyse öyle işte kısmet ten öte köy yok diyeceğiz napalım :

Ben mevlütte veririm sanırım. Hastane için çikolata alacağım, burada gelenim gidenim olmaz zaten. Sadece iş arkadaşlarım var.

Bizim üç tane mevlüt olacak :)

Biri ınegöl'de benim arkadaş ve komuşularım, bir de Eskişehir'deki birinci derece akrabalarım için.

ıkincisi annemin kendi tanıdık ve akrabalarımız için Eskişehir'de köyde.

Üçüncüsünü de yaparsa kayınvalidenin evinde. ıkisi yazın yapılır, ilki de mayıs gibi :)

ya bende bi siteden buldum bebek için şeker gerci seker yerıne lavanta koymuslar ama :) 50 tanesı kargo dahıl 50 mılyondu hemde cok guzel resım eklıyemıyorum ekleyebılsem sızede gosterıp fikrinizi alırdım

1 Mıı
BENINKı 2.5 ISTIYO CANIM
hastane ne ksdar alacak bılmıyorumm
turkıye hastanesı ne kadar ıstıyo
ethıcada cok buyuk degıl odaları çok kucuk

link ver mervee

canann pekı lavanta koyunca tekrar seker dagıtmak gerekecekse hıc ugrasmım bunlarla yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…