2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende 21. haftadan beri var benimde diyetle belli bir seviyede tuttuk bu yüzden sekerin etkisi olan suda artış bebegin karnında sişlik gibi seyleri bende yaşamadım sükür.. ben kilo verdim sükür minnoş aldı .. son ayda artık kilo vermek normal.

1 Mİİ
BENINKİ 2.5 ISTIYO CANIM
hastane ne ksdar alacak bılmıyorumm
turkıye hastanesı ne kadar ıstıyo
ethıcada cok buyuk degıl odaları çok kucuk

link ver mervee

canann pekı lavanta koyunca tekrar seker dagıtmak gerekecekse hıc ugrasmım bunlarla yaa

oooo seninki ucmuş walla bende benımkıne kızıyodum kaydirigubbakcemile3 turkıyede normale 700 sezeyena 1000 ıstıyomus galıba...

link verecemde yasak fln degıl dımı ? site ısmi fln varya linkte

ışteki son günüm olması sebebiyle genel müdürümüz yemeğe götürdü, sağolsun :))
Çok mutlu oldum...
Ama rahat da durmadı, bol bol laf soktu dönünce seni alacak mıyız bakalım diye...
Hayırlısı bakalım :))

Bu arada ne çok kaynatmışsınız, bakamıyorum, yetiştirmem gereken işler var çünkü...

yok canım yasak degıll
türkiye hastanesının odalarını gezdınmı
hayır o kadar ucuz degıl orası sen hangı turkuyeden bahsedıyosun 2250 sezeryan dedı bı ark orata gıdıyoda

amann bosnaa almazsaa almasın onamı soracaktın gebe kalırkenee
yeseydınn tatlıyıda zarara soksaydınn onu ohh

tatlım nasıl idealistsin sen bööle adam laf sokuyo sen hala yetiştirmem gereken işler var diyosun...sende ona soksaydın keşke benim gibisini bulursanız alın tabi durmayın deseydin karnı burnunda bööle özveriyle calışan bakalım ben dönecekmiyim deseydinde o tutuşsaydı.. gıcıkmı ne..

Benim patronda dun gelecek eleman kalici da olabilir dedi cokda ipimle kusagim , s.... t...... yane kaydirigubbakcemile3

Benim patronda dun gelecek eleman kalici da olabilir dedi cokda ipimle kusagim , s.... t...... yane kaydirigubbakcemile3

delüü karı

olumunekankayizsmile
ben gidiyom kuran okuyacağım bugün bi arkadaşiımın trasnferi var

ben turkiye hastanesini gezdım ama orda muayene hıc olmadım odaları kucuktu bı tane odası var buyuk ordada sadece sezeryen olanlar ıcın veya bos olursa normalede verebılıolarmıs... ssk dan faydalandırıcakmı bılmıyorum bu hafta konuscaz ıns

evet ya aynen..normal şeker daha ucuza geliyor...

canım hayırlı olsun,hiç öyle düşünme işsiz kalmasından iyidir...

yok canım niyew çoçuklara vereceksin annelerine versen yeter...

ssk yararlandırmıyosa dopgum parası alamıyosun
ethıcanında baya kucuk odalar ya hic sorma

ssk yararlandırmıyosa dopgum parası alamıyosun
ethıcanında baya kucuk odalar ya hic sorma

ben ozaman hiç gitmiym o hastaneye cunku dar yerlere karsı bı antıpatım var yaa bıde nasıl dogum yapcam o kadar verdıgım parada cabası bari gidip turkıyede olıym ... ethicanın ınt sıtesındede öle buyuk gözukuyokı odaları hayret bısey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…