- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #43.321
bekocum maşallah kocaman olmuş senin bebiş:))
plesentayı da kafana takma cok sonucta doğum vakti yaklaştı iyice haliyle beslengilerde yoruldu canım.cok riskli olsa dr uyarırdı seni:))
ben sunu anladım ne şekilde olursa olsun doğuma hazır hissetmeyeceğiz kendimizikaydirigubbakcemile3 en iyisimi sağlıkla gelsinler diye dua edip başka bir şey düşünmemek:))
tatlım çok saol.. artık beklemekten ve zamanında gelsin demekten başka yapacak bişey yok..ben hala bebegim olacagına bile inanamıyorum... bende ayrı bi cinsmiyim neyim.. sokakta görenler az kalmış allah kurtarsın diyince sasırıyorum .. ben yukardan bakıyorum heralde ondan bana daha minnacıkmış gibi geliyor..ohaoldumsmile
çokk şekerlerrrr:)) biraz meşakkatli görünüyor ama ben aslabaşedemezdimmkaydirigubbakcemile2 sen de annene satarsın gibi geliyor:))
34-35. haftalarda başlıyor genelde dr lar canım.bazen 1-2 hafta daha gec ya da erken..
Beko bende de 12. haftadan beri hamileleik şekeri var.Normalda şekeri olanların bebekleri çok kilolu olu ama benim bebekhamileliğim boyunca hiç çok kilolu olmadı.Gerçi bunda dediğin gibi yediklerimize dikkat etmemizinde etkisi var.
Bu arada kızlar son haftalarda kilo kaybı olur diyorlar ya ben 300 gr kaybetmişim vücudumda o kadar ödem olmasına rağmen...
1 Mİİ
BENINKİ 2.5 ISTIYO CANIM
hastane ne ksdar alacak bılmıyorumm
turkıye hastanesı ne kadar ıstıyo
ethıcada cok buyuk degıl odaları çok kucuk
link ver mervee
canann pekı lavanta koyunca tekrar seker dagıtmak gerekecekse hıc ugrasmım bunlarla yaa
İşteki son günüm olması sebebiyle genel müdürümüz yemeğe götürdü, sağolsun :))
Çok mutlu oldum...
Ama rahat da durmadı, bol bol laf soktu dönünce seni alacak mıyız bakalım diye...
Hayırlısı bakalım :))
Bu arada ne çok kaynatmışsınız, bakamıyorum, yetiştirmem gereken işler var çünkü...
İşteki son günüm olması sebebiyle genel müdürümüz yemeğe götürdü, sağolsun :))
Çok mutlu oldum...
Ama rahat da durmadı, bol bol laf soktu dönünce seni alacak mıyız bakalım diye...
Hayırlısı bakalım :))
Bu arada ne çok kaynatmışsınız, bakamıyorum, yetiştirmem gereken işler var çünkü...
nee getırdınn bızee kaydirigubbakcemile3
Benim patronda dun gelecek eleman kalici da olabilir dedi cokda ipimle kusagim , s.... t...... yane kaydirigubbakcemile3
eee... normal şeker daha ucuza geliyor o zaman.. ucuza değil de yani en azından daha kalıcı bir hatıra...
arkadaşlar onu herkese yapmıyorlar. kanaması olmayanlara yapıyorlar. benim ablama falan hiç yapılmadı..
kızlar eşim bi işi kabul etti 15 şubatta imza atacak... istdiği maaş değil istediği gibi bişey de değil ama sabah ben biraz huysuzluk etmiştim napcaz böyle sen firmalardan haber beklerken bi yandan zaman geçiyor doğum yaklaştı diye o sinirle adamalra tamam demiş... az değil şükür hiç değilse martta elimzide bi para oalcak ama bi yandan da üzüldüm şimdi:
ama şükür yaaa hiç değilse başladı bir yere eğer diğer firmalardan oany gelirse de onalra göre bi çözüm bulunur öyle değil mi ?
minicik bide kolay yaopılırda nerede kesilecek anlamadım
tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ben rahime yerleştrikdiklerinde hastanede kaldım eve gelmedik bişi olmasın deyü
22 yaşındayım 2 kere denedik
30 da olsa 10da olsa bu yöntemle olmak zorundaydı bizim tüp bebek yöntemiuyle anca cocuk sahibi olabiliyoz
ayy bende heves varda bitirmeye döt yok
evet hastaneye götüreceğim bezleride tülle süslicemm
ayy be yapamam yaww
cabnım mevlüde yetişmezmiyaww 1 ay var birileri yardımcı olsa biterdee 120 tane müvlüt için yaopmak lazım birde kadınların yanında cocuk varsa onlarada vermek laızmmı ya
ben dün gittim odaları gördüm ancak bilgi alamadık dotkorum carsamba günü bilgi verecek kimisi 2000 sezeryan diyo kimisi 3300 diyo bende anlamadım
ssk yararlandırmıyosa dopgum parası alamıyosun
ethıcanında baya kucuk odalar ya hic sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?