2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eminönünde napcanız..... balık ekemk yiyin benim yerime de ...

kız ben snein kadar hamile olduğumda evde oturmaya aşlayacağım çok şükür .....
GİDEBİLSEK YERDİM WALLA bol soğanla hemde:) ama baksana yalan oldu
sen bana nispetmi yapeon lenn napiim kızım ben bu masada doğurcam işte

artık ewdesin yani bugünden sonra hadi hayırlısı olsun süper:lepi:

kızlar amma gevezesiniz yaakaydirigubbakcemile3 iki iş yapayım dedim sayfalar gitmiş:)
ben de sinir olmuş ddurumdayım evim pırıl pırıldı misafir geldi nanay(
istanbul da ki arkadaşlar doğum için hastane bakıyorsunuz sanırım bi arkadaşım 5-6 ay önce doğum yaptı sez. ile öxel hastane ve cok memnun sadece250 lira gibi bişey vermişler..adnı öğreneyim de haber vereyim size uygun olursa bakarsınız:))
bu arada içinizde kamu da calışan var mı? bi kaç şey soracağım da..

hani ben görmedim suıt oda vare geceliği 150 tl
ama onlarda aman aman büyük eğil acıkcası
türkiye hastanesinde daha pahalıya cıkar diye ıstemıyyorum bakalım

amann bosnaa almazsaa almasın onamı soracaktın gebe kalırkenee
yeseydınn tatlıyıda zarara soksaydınn onu ohh

Yedim valla tatlıları, yasakları deldin bugün...
İyi para ödedi :)))

sorma, benim böyle sarsak bi huyum vardır, son iki saat kaldı şurda, kafamı kaldırmadan çalışıyorum valla :))

Benim patronda dun gelecek eleman kalici da olabilir dedi cokda ipimle kusagim , s.... t...... yane kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

valla ben dün hastanede bebek şekeri gördümcubukta
hanı lolıpop gib i oluyor ama küçük değil elma şekeri satılan yerlerde olur yukarlak hanı onları cok güzel kovaya koymuşlar gayette iyi gözüküyordu

2009 Mayıs — Hanimish

ya şurdaki saksılı balık falan varya burdaki bir milyoncuda var onlardan 1 tl ye..acaba diyorum üzerlerine badem şekeri bağlasak bebek şekeri olmazmı? hem farklı bişey olur...yada pazarda böyle şirin buzdolabı süsleri varya onlardan kullansak..ben mevlütte farklı bişey istiyorum ya...

valla tatlılar falan anam demeyin öyle canım çekiyyyy yaffff ya kızlar bu zaman kadar hiç aşermedim ama şimdi yani bu son ayımda biri bişi desin yada göreyim özeniyom yemek istiyom yaffff noliy bana böyleee

la gülay sen dün hastaneyemi gittin anlatsana? ben kaçırmışım yaaaamafoldumben nasılmş bebiş doğurmuyon dimi daha?

hee sana nisbet yapıyom :):):

yok kızım yaw ne nisbeti bi gelse şu tarihtre bi çıksam diye gözüme battı birden :)))

ya ben şu az önceki ipli kovayı çok beğendim.... acaba hastane için onu yapsam bide dediğin gibi şeker koysam içine nasıl olur ?

birda yarın bizim bi matbaacı tanıdık var ona soracağım ne kadara yapacak diye .... bi 50 tane ona yaptırsam 50 tanede böyle lolipop şeker gibi koysam sepet yapıp tamm olur herhalde 100 tane bide çukolata aldık mı tamamdır ):):):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…