- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #43.341
GİDEBİLSEK YERDİM WALLA bol soğanla hemde:) ama baksana yalan oldueminönünde napcanız..... balık ekemk yiyin benim yerime de ...
kız ben snein kadar hamile olduğumda evde oturmaya aşlayacağım çok şükür .....
İşteki son günüm olması sebebiyle genel müdürümüz yemeğe götürdü, sağolsun :))
Çok mutlu oldum...
Ama rahat da durmadı, bol bol laf soktu dönünce seni alacak mıyız bakalım diye...
Hayırlısı bakalım :))
Bu arada ne çok kaynatmışsınız, bakamıyorum, yetiştirmem gereken işler var çünkü...
kızlar doktor bana osteocare dıye bı kalsıyum werdı
Verdı ama eczanedekı kızlar ustune ne zaman ne kadar ac tok ıcıcemı yazmamıslar
sız ne kullanıyorsunuz offf kötükedihüsokötükedihüso
amann bosnaa almazsaa almasın onamı soracaktın gebe kalırkenee
yeseydınn tatlıyıda zarara soksaydınn onu ohh
tatlım nasıl idealistsin sen bööle adam laf sokuyo sen hala yetiştirmem gereken işler var diyosun...sende ona soksaydın keşke benim gibisini bulursanız alın tabi durmayın deseydin karnı burnunda bööle özveriyle calışan bakalım ben dönecekmiyim deseydinde o tutuşsaydı.. gıcıkmı ne..
Benim patronda dun gelecek eleman kalici da olabilir dedi cokda ipimle kusagim , s.... t...... yane kaydirigubbakcemile3
valla ben dün hastanede bebek şekeri gördümcubukta
hanı lolıpop gib i oluyor ama küçük değil elma şekeri satılan yerlerde olur yukarlak hanı onları cok güzel kovaya koymuşlar gayette iyi gözüküyordu
hanı lolıpop gib i oluyor ama küçük değil elma şekeri satılan yerlerde olur yukarlak hanı onları cok güzel kovaya koymuşlar gayette iyi gözüküyordu
Canım sende textildemisin?Benim patronda dun gelecek eleman kalici da olabilir dedi cokda ipimle kusagim , s.... t...... yane kaydirigubbakcemile3
Canım sende textildemisin?
GİDEBİLSEK YERDİM WALLA bol soğanla hemde:) ama baksana yalan oldu
sen bana nispetmi yapeon lenn napiim kızım ben bu masada doğurcam işte
artık ewdesin yani bugünden sonra hadi hayırlısı olsun süper:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?