2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa kızlar hepiniz özel de mi çalışıyorsunuz yok mu kamu da hiç(

canım ben kamuda çalışıyorum ama sözleşmeli olarak çalışıyoruz yani özel şirket biliyosun her yer özelleşiyo ama sen sor belki yardımcı olabilirim ablamda kamuda çalışıyo hamilelikle alakalı ise elimden geldiğince cvp veririrm

ocb:

37.haftaya kadar calisabilir raporunu baska bi hastaneden , dogumonizni raporunu baska bi hastaneden alabilir miyim ki ?bilmiyorumkismile

Canım benim bildiğim şöle :benim doktorun özel muayenesi var. yani raporunu naylatmam şart. Dokordan aldım Ethica da onaylattım. bildiğim kadarıyla doktorun aynı olmalı.ama onaylattığın hastane belk farklı olabilir.nedesem yalan ya yanlış yönlendirmeyim en iyisi.

hepinize merhaba güzel mart anneleri.iyi olduğunuzu umuyorum.

biz doktordan yeni geldik.oğluşum 2400 gr olmuş.boyunu söylemedi ama ben hesaplayınca 46 cm çıkıyor.bizimki arkasını dönmüş yatıyordu.durumumuz gayet iyi Allah ıma çok şükür gelişimi de iyi.kafamız 2 hafta önden gidiyor doktorum bu sebeple %70 sezeryan olabileceğimi söyledi.sorun etmiyorum hayırlısı ne ise o olsun.15 gün sonra gittiğimde herşey belli olacak.benim kilomu sormayın feciiiohaoldumsmile.
ben bir geçmişe bakayım neler var canlarım.

hadi gözün aydın canım çok şükür ya benim oğluşumda kafası 1 hafta yada 10 gün kadar önden gidiyo bide döbüşüde var ama doktorum normal yada sezeryan demedi bişi sence sezeryan olma ihtimalim olabilrmi

kamuda öğretmen mi arıyorsun bişey mi dsoracaksın sen bi sor benim kuzenim devlette ingilizce öğretmeni 2 sene önce doğum yaptı bilgi alırım istersen :)))))))

kızlar ben devlet memuruyumm 657 li yani:))
doğum yapacağım hastanenin anlaşması bitti tamamen özel oldu anlayacağınız bu durumda doğum sonrası iznimi veremez bildiğim kadarıyla..ne olacak diye kafama takıldı da..
bişeyler biliyorsanız öğrenirseniz cokk sevindirik olurummm:)) müdürle konuşmam lazım hiç de daireye gidesim yok:))

gözünaydın yazcım..maşallah oğluşuna

canım doğumdan sonra izin derken hala çalışıyomusun yani doğum iznine ayrılmadın mı

sağol canım benimopuyorumnanaktan.valla ne desem yalan olur şimdi benim doktorum bana böyle giderse sezeryan olursun dedi.bende açıkcası böyle bir durumda sezeryan olsun isterim.o birazda çatına bağlıdır bence geçer yada geçmez doktor kontrolünde çıkar ancak ortaya.

canım maşallah bebişine!çok şükür sağlıklıymışta..
canım sağlıkla gelsinde nasıl gelirse gelsin...

hmmm anladım ya bende kesinlikle öyle bişi olursa bende sezeryan isterim vakumla çekilmesini asla istemiyorum

Bu benım dedıgım hap canım

canım bende kullanıyorum o calsiumdan
akşamları tok karna günde 1 kullanıyorum
çok iyi bir ilaç tavsiye ederim ssk karşılamıyor üstelik boshayallersmile

ben o ilacı 2 aydır kullanıyorum sabah akşam 1 er tane içiyorum ama sen yinede doktorunu ara istersen

Eet ssk karsılamıyor 12,5 tl ye aldım kötükedihüso
Banada eczanedekı kızlar sabah aksam dedı ama yazmamıslar ac mı tok mu bılemedım
Tınsel tok ıcıomus mavıdusler de gunde 2 tane o zaman
Bende sabah aksam tok ıcım demı :lepi: cok zekıyım alkisalkisalkis

Yazcım tosuna masallah annesını
Hayırlısı canım bende sezeryan ıstıyordum korktugum ıcın ama doktorum ılk oldugu ıcın normal yapmamı ıstedı bende kıramadım :dance:

hani ben görmedim suıt oda vare geceliği 150 tl
ama onlarda aman aman büyük eğil acıkcası
türkiye hastanesinde daha pahalıya cıkar diye ıstemıyyorum bakalım

Gülencim , şimdi arkadaşımla görütüm.onun oğlu geçen sene orada ameliyat oldu. küçük odalarıda varmış büyük odalarıda.suit oda dedikleri şey yrı bişimiş zaten.ben yarın dokoruma sorucam. gidip hastaneyide gezicem.ama doktorma özellikle büyük oda istediğimide belirticem.benim ailem çok kalabalık gelenim gidenim çok olacak. küçük yerde kalamamki ben.ama yine tekrarladı hizmet ve temizlik istiyosan iyi karar vermişsin dedi.bakalım neolacak.bide benim doktor bana 3000 tl dedi herşey dahil yani.hatta 2700 -3000 arası dedi.senin birazdaha pahalıymış.

canım doğumdan sonra izin derken hala çalışıyomusun yani doğum iznine ayrılmadın mı

yok canım ayrıldım.. dığum yaptıktan sonra 8 haftalık doğum sonrası iznimin başlaması için doğ. rap. vermek lazım e benim hastanenin devlet mem. ile anlaşması bitti ;
onların vereceği rapor gecerli mi?yoksa anlaşmalı bir yerden mi rapor almam lazım onu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…