- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #43.361
yaaa kızlar hepiniz özel de mi çalışıyorsunuz yok mu kamu da hiç(
kaydirigubbakcemile3
canim benim lojistik benim is
hepinize merhaba güzel mart anneleri.iyi olduğunuzu umuyorum.
biz doktordan yeni geldik.oğluşum 2400 gr olmuş.boyunu söylemedi ama ben hesaplayınca 46 cm çıkıyor.bizimki arkasını dönmüş yatıyordu.durumumuz gayet iyi Allah ıma çok şükür gelişimi de iyi.kafamız 2 hafta önden gidiyor doktorum bu sebeple %70 sezeryan olabileceğimi söyledi.sorun etmiyorum hayırlısı ne ise o olsun.15 gün sonra gittiğimde herşey belli olacak.benim kilomu sormayın feciiiohaoldumsmile.
ben bir geçmişe bakayım neler var canlarım.
canım ben kamuda çalışıyorum ama sözleşmeli olarak çalışıyoruz yani özel şirket biliyosun her yer özelleşiyo ama sen sor belki yardımcı olabilirim ablamda kamuda çalışıyo hamilelikle alakalı ise elimden geldiğince cvp veririrm
kamuda öğretmen mi arıyorsun bişey mi dsoracaksın sen bi sor benim kuzenim devlette ingilizce öğretmeni 2 sene önce doğum yaptı bilgi alırım istersen :)))))))
biz doktordan yeni geldik.oğluşum 2400 gr olmuş.boyunu söylemedi ama ben hesaplayınca 46 cm çıkıyor.bizimki arkasını dönmüş yatıyordu.durumumuz gayet iyi Allah ıma çok şükür gelişimi de iyi.kafamız 2 hafta önden gidiyor doktorum bu sebeple %70 sezeryan olabileceğimi söyledi.sorun etmiyorum hayırlısı ne ise o olsun.15 gün sonra gittiğimde herşey belli olacak.benim kilomu sormayın feciiiohaoldumsmile.
kızlar ben devlet memuruyumm 657 li yani:))
doğum yapacağım hastanenin anlaşması bitti tamamen özel oldu anlayacağınız bu durumda doğum sonrası iznimi veremez bildiğim kadarıyla..ne olacak diye kafama takıldı da..
bişeyler biliyorsanız öğrenirseniz cokk sevindirik olurummm:)) müdürle konuşmam lazım hiç de daireye gidesim yok:))
hadi gözün aydın canım çok şükür ya benim oğluşumda kafası 1 hafta yada 10 gün kadar önden gidiyo bide döbüşüde var ama doktorum normal yada sezeryan demedi bişi sence sezeryan olma ihtimalim olabilrmi
sağol canım benimopuyorumnanaktan.valla ne desem yalan olur şimdi benim doktorum bana böyle giderse sezeryan olursun dedi.bende açıkcası böyle bir durumda sezeryan olsun isterim.o birazda çatına bağlıdır bence geçer yada geçmez doktor kontrolünde çıkar ancak ortaya.
hiç yok cnm sormak lazım ama mantıklı gelio bana bilmiorum bgün eminönüne gidersek bakıcam bulamazsam doğumda gider alır kocam pastaneden 20,30 tane gelir
ben calsimax içiorum genelde akşamları içiorum suda eritip tadıda güzel gazoz gibi hoşuma gidio
canım bende kullanıyorum o calsiumdan
akşamları tok karna günde 1 kullanıyorum
çok iyi bir ilaç tavsiye ederim ssk karşılamıyor üstelikboshayallersmile
ben o ilacı 2 aydır kullanıyorum sabah akşam 1 er tane içiyorum ama sen yinede doktorunu ara istersen
hani ben görmedim suıt oda vare geceliği 150 tl
ama onlarda aman aman büyük eğil acıkcası
türkiye hastanesinde daha pahalıya cıkar diye ıstemıyyorum bakalım
canım doğumdan sonra izin derken hala çalışıyomusun yani doğum iznine ayrılmadın mı
kocam beşiktaş belediyesinde olurmulaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?