- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #43.381
çok sağol hepetitcimopuyorumnanaktangözünaydın yazcım..maşallah oğluşuna
teşekkür ediyorum ebrucum seninde yarın kontrolün varmış hayırlı haberlerle gel inşaallah sende canımcımopuyorumnanaktan.canım maşallah bebişine!çok şükür sağlıklıymışta..
canım sağlıkla gelsinde nasıl gelirse gelsin...
sağol canımopuyorumnanaktanYaz34 maşallah bebişine ve sana
hmmm anladım ya bende kesinlikle öyle bişi olursa bende sezeryan isterim vakumla çekilmesini asla istemiyorum
sağol canım benim opuyorumnanaktan isteğe bağlı sezeryanı doktorun insaflıymış ki kabul etmemiş ne güzel.Yazcım tosuna masallah annesını
Hayırlısı canım bende sezeryan ıstıyordum korktugum ıcın ama doktorum ılk oldugu ıcın normal yapmamı ıstedı bende kıramadım :dance:
ya vakum kullanılıyormu hala doğumlarda
yok canım ayrıldım.. dığum yaptıktan sonra 8 haftalık doğum sonrası iznimin başlaması için doğ. rap. vermek lazım e benim hastanenin devlet mem. ile anlaşması bitti ;
onların vereceği rapor gecerli mi?yoksa anlaşmalı bir yerden mi rapor almam lazım onu merak ediyorum
hepinize merhaba güzel mart anneleri.iyi olduğunuzu umuyorum.
biz doktordan yeni geldik.oğluşum 2400 gr olmuş.boyunu söylemedi ama ben hesaplayınca 46 cm çıkıyor.bizimki arkasını dönmüş yatıyordu.durumumuz gayet iyi Allah ıma çok şükür gelişimi de iyi.kafamız 2 hafta önden gidiyor doktorum bu sebeple %70 sezeryan olabileceğimi söyledi.sorun etmiyorum hayırlısı ne ise o olsun.15 gün sonra gittiğimde herşey belli olacak.benim kilomu sormayın feciiiohaoldumsmile.
ben bir geçmişe bakayım neler var canlarım.
erken degilmi canim ?Bende şimdiden iş ilanlarına bakınıyorum
ben ozelde calisiyorum hemde cok cok ozelde kaydirigubbakcemile3yaaa kızlar hepiniz özel de mi çalışıyorsunuz yok mu kamu da hiç(
ben direkt doktorun hastanesinden aldim.ama doktorum imzasi vardi.simdi degistirecegim doktoru umarim problem olmaz.bilmiyorumkismileocb:
37.haftaya kadar calisabilir raporunu baska bi hastaneden , dogumonizni raporunu baska bi hastaneden alabilir miyim ki ?bilmiyorumkismile
Canım benim bildiğim şöle :benim doktorun özel muayenesi var. yani raporunu naylatmam şart. Dokordan aldım Ethica da onaylattım. bildiğim kadarıyla doktorun aynı olmalı.ama onaylattığın hastane belk farklı olabilir.nedesem yalan ya yanlış yönlendirmeyim en iyisi.
yok ben direkt lojistik canim.hava kara deniz yani.sizin sevmediginiz tiplerdenimkaydirigubbakcemile3Aaaa meslektaş mıyız biz :)))
Benin de satınalma-lojistik...
biz doktordan yeni geldik.oğluşum 2400 gr olmuş.boyunu söylemedi ama ben hesaplayınca 46 cm çıkıyor.bizimki arkasını dönmüş yatıyordu.durumumuz gayet iyi Allah ıma çok şükür gelişimi de iyi.kafamız 2 hafta önden gidiyor doktorum bu sebeple %70 sezeryan olabileceğimi söyledi.sorun etmiyorum hayırlısı ne ise o olsun.15 gün sonra gittiğimde herşey belli olacak.benim kilomu sormayın feciiiohaoldumsmile.
bence canım onu kabul etmeyebilirler sen işi garentiye al ve ssk anlaşmalı olan bi yerden al
maşallah cnm büyümüş senin mıncırda kafa 2 hafta önden ha... desene sezaryen yolları görünüyo sana neyse dediğin gibi hayırlısı olsun.
kaydirigubbakcemile3
amanda masallah oglusuna
teşekkür ediyorum ebrucum seninde yarın kontrolün varmış hayırlı haberlerle gel inşaallah sende canımcımopuyorumnanaktan.
tabi canım sağlıkla gelsin de varsın sezeryan olsun ben ikisindende korkmuyorum farketmez.
benim doktorum o eskidendi artık yok dedi.
ya ben de tam bilmiyorum ama arkadaşlarım söyledi gerekli olurs akullanıyolarmış bende ondan tırsıyorum ve çok kararsızım nasıl doğum yapsam diye bide bende şöyle bi problmde var benim kalpte çok küçük iğne ucu kadar bi delik var eko da bile görünmüyo yani ancak anju oldum onda belli oldu bana genel anestezi uygulamak istemiyo doktorlar bademcik ameliyatında doktorun azizliğine uğradım ve narkozdan uyandırılamadım ölüm ve kalım arasında gidip geldim kalp nabız falan durmuş sonra burun ameliyatında da antiboyotik bide başka bişi daha yüklediler o şekilde uyandım doktorum da dedi sana narkoz vermem epidural yaparım ancak dedi şimdi 16 şubatta hem kalp doktoruna hemde kendi doktoruma gidicem bakalım ne dicekler bu yüzden çok tırsıyorum ben allah yardımcımız olsun benim ve oğluşum için hangisi hayırlı olcaksa o olsun
sağol canım inşallah benşm dr bu hafta beni doğuma almaya kalkmaz..inşallah haftaya kalır..ben hazır değilim ya!
iyş ya kalkması ....benim en büyük ablam vakumla olmuş..annem diyor kafasında şişlik vardı...ben böyle bişey yaşamamk istemem ya!
yok ben direkt lojistik canim.hava kara deniz yani.sizin sevmediginiz tiplerdenimkaydirigubbakcemile3
kızlar ben devlet memuruyumm 657 li yani:))
doğum yapacağım hastanenin anlaşması bitti tamamen özel oldu anlayacağınız bu durumda doğum sonrası iznimi veremez bildiğim kadarıyla..ne olacak diye kafama takıldı da..
bişeyler biliyorsanız öğrenirseniz cokk sevindirik olurummm:)) müdürle konuşmam lazım hiç de daireye gidesim yok:))
hmmm anladım ya bende kesinlikle öyle bişi olursa bende sezeryan isterim vakumla çekilmesini asla istemiyorum
senin bebek maşşallah biraz kiloluydu şimdi daha da büyümüştür.belki olabilir ama sen tecrübelisin canım kolay adapte olursun heralde duruma.ayyy böyle olursa senin bebekte mi katılacak şimdi aramıza yerim ben onu:asigim:
bizim arkadaşında kafası çukur elleyince içim bir tuhaf oldu vakum yüzünden olmuş onunda.
kızlar ya yetişemedim yine hızınıza..kontrolden geldik biz :) kızım normal poziisyonunu almış çok şükür ters duruyodu ya hanım..!! 2150 gr olmuş boyu 43 cm 32+6 haftasındayız..doktor iyi dedi ama sizce nasıl azcık zayıf mı?
kızlar ya yetişemedim yine hızınıza..kontrolden geldik biz :) kızım normal poziisyonunu almış çok şükür ters duruyodu ya hanım..!! 2150 gr olmuş boyu 43 cm 32+6 haftasındayız..doktor iyi dedi ama sizce nasıl azcık zayıf mı?
:))
Ben de hiç istemiyorum vakum...
Ben de sordum benim doktora, gerekirse kullanıyoruz dedi, çok tırstım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?