- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #43.401
kızlar ya yetişemedim yine hızınıza..kontrolden geldik biz :) kızım normal poziisyonunu almış çok şükür ters duruyodu ya hanım..!! 2150 gr olmuş boyu 43 cm 32+6 haftasındayız..doktor iyi dedi ama sizce nasıl azcık zayıf mı?
evet katılıyorum sana selkie sezeryan falan olursa epidural olcak normal doğumuda epidural yapabilr galiba
Masallah bebegıne annesi
Hıcte zayıf deıl bence bende bugun gıttım 34+6 2.300 gr sence zayıf mı
yok canım normal çok şükür sağlığı yerinde kızımızın kasıklarına inmemiş dimi sadece başı aşağı inmiş yani
kızlar bişi sorcm şimdi benm oğluşum aşağı inmiş ama kasıklarıma inmemiş dedi doktor peki tekrardan şeklini değiştirme olasılığı varmı yoksa öyle durup sonra kasıklara mı incek bide şunu sorcam aşağı indiği için çok sıkıştıryo beni dimi wc özellikle
ya bence değiştirmez artık pozisyon..tuvaletede çok çıkarsın normal!
evet çok güzel olurda onlara nası badem sekerii nası baglancakk2009 Mayıs — Hanimish
ya şurdaki saksılı balık falan varya burdaki bir milyoncuda var onlardan 1 tl ye..acaba diyorum üzerlerine badem şekeri bağlasak bebek şekeri olmazmı? hem farklı bişey olur...yada pazarda böyle şirin buzdolabı süsleri varya onlardan kullansak..ben mevlütte farklı bişey istiyorum ya...
bebeişim 2970 gr olmuş düz biz ona 3000 kg diyelimmmla gülay sen dün hastaneyemi gittin anlatsana? ben kaçırmışım yaaaamafoldumben nasılmş bebiş doğurmuyon dimi daha?
olurrr olmazmıı hele bana verseler ne sevinirim yaaagülay gelene elma şekeri versek olmazmı ? :)))))))))
evet olur canım neden olmasın ama ben cok önceden o kovadan denemiştim olmamıştı benim ya ben beceremedimm zerini kelebekli seyler varya onlarlada süslersen harıka olurya ben şu az önceki ipli kovayı çok beğendim.... acaba hastane için onu yapsam bide dediğin gibi şeker koysam içine nasıl olur ?
birda yarın bizim bi matbaacı tanıdık var ona soracağım ne kadara yapacak diye .... bi 50 tane ona yaptırsam 50 tanede böyle lolipop şeker gibi koysam sepet yapıp tamm olur herhalde 100 tane bide çukolata aldık mı tamamdır ):):):
oyy masallahh canımm bebeişineehepinize merhaba güzel mart anneleri.iyi olduğunuzu umuyorum.
biz doktordan yeni geldik.oğluşum 2400 gr olmuş.boyunu söylemedi ama ben hesaplayınca 46 cm çıkıyor.bizimki arkasını dönmüş yatıyordu.durumumuz gayet iyi Allah ıma çok şükür gelişimi de iyi.kafamız 2 hafta önden gidiyor doktorum bu sebeple %70 sezeryan olabileceğimi söyledi.sorun etmiyorum hayırlısı ne ise o olsun.15 gün sonra gittiğimde herşey belli olacak.benim kilomu sormayın feciiiohaoldumsmile.
ben bir geçmişe bakayım neler var canlarım.
canım fiyata dahil olan odalar baya küçük düşün kapı acılıyor kapının arkasında tuvalet banyo var cıkıyorsun "10 adım sonra yatak var plazma var duvarda bi dolap var yatagın dıger tarafında yatagın ayak ucunda tekli bi koltuk bir tanede sandalye varGülencim , şimdi arkadaşımla görütüm.onun oğlu geçen sene orada ameliyat oldu. küçük odalarıda varmış büyük odalarıda.suit oda dedikleri şey yrı bişimiş zaten.ben yarın dokoruma sorucam. gidip hastaneyide gezicem.ama doktorma özellikle büyük oda istediğimide belirticem.benim ailem çok kalabalık gelenim gidenim çok olacak. küçük yerde kalamamki ben.ama yine tekrarladı hizmet ve temizlik istiyosan iyi karar vermişsin dedi.bakalım neolacak.bide benim doktor bana 3000 tl dedi herşey dahil yani.hatta 2700 -3000 arası dedi.senin birazdaha pahalıymış.
kızlar ya yetişemedim yine hızınıza..kontrolden geldik biz :) kızım normal poziisyonunu almış çok şükür ters duruyodu ya hanım..!! 2150 gr olmuş boyu 43 cm 32+6 haftasındayız..doktor iyi dedi ama sizce nasıl azcık zayıf mı?
kızlar bişi sorcm şimdi benm oğluşum aşağı inmiş ama kasıklarıma inmemiş dedi doktor peki tekrardan şeklini değiştirme olasılığı varmı yoksa öyle durup sonra kasıklara mı incek bide şunu sorcam aşağı indiği için çok sıkıştıryo beni dimi wc özellikle
iyi akşamlar herkese
bebeklerini görenlerin gözü aydın...ben de pazatesi göreceğim inşallah :)
iyi haberlerle gel canım..iyi akşamlar herkese
bebeklerini görenlerin gözü aydın...ben de pazatesi göreceğim inşallah :)
ya ben de tam bilmiyorum ama arkadaşlarım söyledi gerekli olurs akullanıyolarmış bende ondan tırsıyorum ve çok kararsızım nasıl doğum yapsam diye bide bende şöyle bi problmde var benim kalpte çok küçük iğne ucu kadar bi delik var eko da bile görünmüyo yani ancak anju oldum onda belli oldu bana genel anestezi uygulamak istemiyo doktorlar bademcik ameliyatında doktorun azizliğine uğradım ve narkozdan uyandırılamadım ölüm ve kalım arasında gidip geldim kalp nabız falan durmuş sonra burun ameliyatında da antiboyotik bide başka bişi daha yüklediler o şekilde uyandım doktorum da dedi sana narkoz vermem epidural yaparım ancak dedi şimdi 16 şubatta hem kalp doktoruna hemde kendi doktoruma gidicem bakalım ne dicekler bu yüzden çok tırsıyorum ben allah yardımcımız olsun benim ve oğluşum için hangisi hayırlı olcaksa o olsun
:)) Yok canım, o kadar da değil...
Her zaman anlaşamıyoruz sadece opuyorumnanaktan
yok kis ben hepucugunuzle anlasiyorum o yusden key accountum ben sever herkes beni ama simdi cok merak ettim yaw hangi firmada calisiyorsun diye.ozelden yazsana catlarim bak sempatiksalakcinni
Yazcım maaşallah Alp kuzuya, demek iki hafta önden gidiyormuş.
Gözün aydın canım...
ahanda ayni benim oglusum gibi masallah.
evetttt iste psikopat bi anne adayi daha kaydirigubbakcemile3 daha ne olsun be yaw ne zayifikızlar ya yetişemedim yine hızınıza..kontrolden geldik biz :) kızım normal poziisyonunu almış çok şükür ters duruyodu ya hanım..!! 2150 gr olmuş boyu 43 cm 32+6 haftasındayız..doktor iyi dedi ama sizce nasıl azcık zayıf mı?
ya beklesin bir hafta daha benim oğlan...şöyle 14 şubatta doğsa ne güzel olur..sevgililer gününde! :))
ay cok gusel olur senin icin tabe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?