2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım normal çok şükür sağlığı yerinde kızımızın kasıklarına inmemiş dimi sadece başı aşağı inmiş yani

FRAMBUAZ ı şimdi okudum.Çok üzüldüm.Kocasına acil şifalar.Umarım Frambuazda bebişde iyidir.Allah onları birbirine bağışlasın.

kızlar bişi sorcm şimdi benm oğluşum aşağı inmiş ama kasıklarıma inmemiş dedi doktor peki tekrardan şeklini değiştirme olasılığı varmı yoksa öyle durup sonra kasıklara mı incek bide şunu sorcam aşağı indiği için çok sıkıştıryo beni dimi wc özellikle

YAZ34-MCOSKUN-BıR NOKTA :bebikleremaşallah tekrar kızlar. MCOSKUN sene aramızda 3 gün var. bakalım yarın bende öğrenicem nasıl kaç kg.ama bence kg maaşallah iyi. geçende başka yerden takip ettim.32 haftaya baktım 2000 altıydı genel. iyi iyi seninki maaşallah ona.

ya bence değiştirmez artık pozisyon..tuvaletede çok çıkarsın normal!

ay sağolun kızlar ya moralim düzeldi gerçi geçen sefer 1590 gramdı 20 gün falana oldu işte..aman o iyi olsun da..hilos inşallah yarın sen de iyi haberlerle gelirsin..

evet çok güzel olurda onlara nası badem sekerii nası baglancakk
birde onlar mahmutpaşada da uygunn
la gülay sen dün hastaneyemi gittin anlatsana? ben kaçırmışım yaaaamafoldumben nasılmş bebiş doğurmuyon dimi daha?
bebeişim 2970 gr olmuş düz biz ona 3000 kg diyelimmm
dogum 27 subatta
gülay gelene elma şekeri versek olmazmı ? :)))))))))
olurrr olmazmıı hele bana verseler ne sevinirim yaaa
evet olur canım neden olmasın ama ben cok önceden o kovadan denemiştim olmamıştı benim ya ben beceremedimm zerini kelebekli seyler varya onlarlada süslersen harıka olur
oyy masallahh canımm bebeişinee
benimde kafası önde gıdıyooo koca kafalılar zemuszemus
canım fiyata dahil olan odalar baya küçük düşün kapı acılıyor kapının arkasında tuvalet banyo var cıkıyorsun "10 adım sonra yatak var plazma var duvarda bi dolap var yatagın dıger tarafında yatagın ayak ucunda tekli bi koltuk bir tanede sandalye var
acıkcası suıtıe öyle aman aman buyuk değil yani ben medicall parkın odalarını gördüm için bunlar beni kesmedi suıt dedijklerinde oturma grubu var mesela ama burada 2 tane tekli koltuk var biri acılıyor öteki acılmıyor tabi kucuk odaya göre daha iyi
senin dr dışarıdanmı gelecek
kendine ne kadar alacakmış benim dr arkadaşı vamrış orda ali paşa bey galba hastaneye ne kadar vericek hiç bi ifkrim yok acıkcası 2.5 dr veriecel

iyi akşamlar herkese
bebeklerini görenlerin gözü aydın...ben de pazatesi göreceğim inşallah :)

ayy coskuuunn , masallahh bebişine cnaım zayıf değil benimde o haftada seninkine yakındı

hatce ben dr sordum dogum kanalına girmişmi diye ne yapacaksın normalmı dogracaksın yoo dedi ben öyle seyleri hastalarıma söylemem dedi yani hiç bilmiyorum

snow ; inşallah snede güzel haberlerle gelirsinn canımm

evet. mesane bebğin kafasının altında kaılıyormuş o nedenle aşağı inince baskı iyice artıyor. doğuma yakın bebek kasıklara iner ordan da haydi dışarı...

iyi akşamlar herkese
bebeklerini görenlerin gözü aydın...ben de pazatesi göreceğim inşallah :)
iyi haberlerle gel canım..

maaşallah kızına.. bence kilosu gayet normal. benimki de bir dahaki muayeneye bu kadar falan olur. ben çok toplu olsun istemiyorum zaten 3 ü geçsin yeter.

kızlar geçmişe çok bakamadım umarım herkes iyidir. tam bakacaktım görümcem aradı onun vırvırını dinledim iki saat..

anam anammmm canim benim yaw ,korkma ama insanin korktugu basina gelirmis akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…