2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

HERKESE MERHABA
beko,bir-nokta,yaz ve mcoskun hepinizin gözü aydın.
BENıM BEBıŞTE 2200 OLMUŞ 47 CM.doktora göre geçen haftalara göre az almış 3500 kilo falan doğurursun diyor.AMA BEN 3 HAFTADA 3 KıLO ALMIŞIM MAKARNA PıLAV HAMURıŞıNE SON.bebeğimede bir sürü şey aldım şimdi kontrol etcem eksik bişey varmı diye bir pijammam atlet bez falan olayım kaldı birde yıkamak.Bidahi kontrol 2 hafta sonra.Ondan sonra her hafta herkesi öptüm sonra görüşürüz.

o tuvalete sıkışma hıssını sordum ben dr mesaneye baskı yapar aam bazen cok şiddetli olur o kasılmadır aslında diyor ama ben tatmin olmadım bildin baskı yapıyor bebek aşaya ve hareket ederken kasılma sırasında nası harekert etsin yavrumm

beni facebookta snemii ekledinn canımm

buarada bugun bornozları yıkadım
renklileri yıkadım
şimdide beyazlıları atayım sepet boşalsın dicem ama nevresim var daha

33.Gebelik Haftasında Yapılacakların Listesi:

Araba sürmeyi bırakın ve her zaman emniyet kemerini takın
Romantikleşin, partnerinizle birlikte zaman geçirin

Ulan partnerimi bir bulsam zaman geçirmenin ötesine geçicem haberi yok bunun!!!

kııızlar çok mutluyum,görümcem aradı ..annemle konuşurlarken annem sordu dünürler gelçekmi? diye,,hahay gelmeyeceklermiş.kayınvalidem iyi değilmiş pek....benim kocam istediği kadar k...ç....nı yırtsın,gelçekler diye.. :)))

sempatiksalakcinni kocan gıtmesın anasını zıyaretee sen bılmıyo gıbı davran hazırlıkta yap
gelmıcekler dedıgındede bass cıglıgı mademm gelmıcekler ne soylemıyonn ben yatılı mısafır ıcın gazırlık yaptım bu halimle! kötükedihüso

Gözün aydın canım... :) Daha iyi haber olamaz herhalde bugün. :)

evet çok güzel olurda onlara nası badem sekerii nası baglancakk
birde onlar mahmutpaşada da uygunn

bebeişim 2970 gr olmuş düz biz ona 3000 kg diyelimmm
dogum 27 subatta
l

canım ben o saksı kısmına silikonla yapıştırırım diye düşündüm,şeker kesesini...mahmut paşaya gidemem ya bana uzak kalıyor...

Gözün aydın canım... :) Daha iyi haber olamaz herhalde bugün. :)

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepilumunekankayizsmilehihoyyythihoyyythihoyyyt

gitmez o şimdi..iş yerinden zor ayrılır..beni bırakamaz...ama bilmiyor gii davranmak iyi fikir...aklinialirimsmile

canım gözün aydın..maşalllah bebişe....

iyiyim geceleri idrara sıkışırsam sancım oluyor sonra geçiyor karnım baya gerildi sadece göbeğimin ortası çatladı göbek deliğinin altı üstü çok kötü ya
bakalım yarım alttan muayenem var doğum şeklim belli olacak annem var kaynanamda gelecek çağırmamaı bekliyor
sende gittinmi dra

oyyy bacım... bir hamileye bundan daha iyi haber verilebilir miydi acaba!!! hihoyyyt hihoyyyt

darısı başımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :Saruboceq: bugün görümcem de beni aradı acaba bugün bunların kafasına toplu halde bir şeyler mi düştü?

selkie ilk okurken doğurdun zannetyim çok mutluyum deyince
gülen seninde baya varmış kesin tarih değilmi bu

kesin canımm

kaç gündür seni göremeyinxce bende sni doğurdu sanmıştım..bu gün sordum seni...
nasılsın?

doğurmuş kadar mutlu oldum inanki zaten...:)))
sempatiksalakcinni adamıı öpüücükklere bogg
tavuk gogsu tarıfıı ıstıyom

benımm kaynana aramıyoo halaa

yaa kızlar halen ilişkiye giren varmı aranızda netten baktım zararı yok dior ama ben çok korkuyorum bişey olmasından bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…