- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #43.421
kııızlar çok mutluyum,görümcem aradı ..annemle konuşurlarken annem sordu dünürler gelçekmi? diye,,hahay gelmeyeceklermiş.kayınvalidem iyi değilmiş pek....benim kocam istediği kadar k...ç....nı yırtsın,gelçekler diye.. :)))
kııızlar çok mutluyum,görümcem aradı ..annemle konuşurlarken annem sordu dünürler gelçekmi? diye,,hahay gelmeyeceklermiş.kayınvalidem iyi değilmiş pek....benim kocam istediği kadar k...ç....nı yırtsın,gelçekler diye.. :)))
evet çok güzel olurda onlara nası badem sekerii nası baglancakk
birde onlar mahmutpaşada da uygunn
bebeişim 2970 gr olmuş düz biz ona 3000 kg diyelimmm
dogum 27 subatta
l
anam anammmm canim benim yaw ,korkma ama insanin korktugu basina gelirmis akannehir
bana sevgililer günü hediyesi olur...
ben ekledim seni geçen gün facede!tanıdınmı beni bacımbeni facebookta snemii ekledinn canımm
buarada bugun bornozları yıkadım
renklileri yıkadım
şimdide beyazlıları atayım sepet boşalsın dicem ama nevresim var daha
Gözün aydın canım... :) Daha iyi haber olamaz herhalde bugün. :)
sempatiksalakcinni kocan gıtmesın anasını zıyaretee sen bılmıyo gıbı davran hazırlıkta yap
gelmıcekler dedıgındede bass cıglıgı mademm gelmıcekler ne soylemıyonn ben yatılı mısafır ıcın gazırlık yaptım bu halimle! kötükedihüso
HERKESE MERHABA
beko,bir-nokta,yaz ve mcoskun hepinizin gözü aydın.
BENİM BEBİŞTE 2200 OLMUŞ 47 CM.doktora göre geçen haftalara göre az almış 3500 kilo falan doğurursun diyor.AMA BEN 3 HAFTADA 3 KİLO ALMIŞIM MAKARNA PİLAV HAMURİŞİNE SON.bebeğimede bir sürü şey aldım şimdi kontrol etcem eksik bişey varmı diye bir pijammam atlet bez falan olayım kaldı birde yıkamak.Bidahi kontrol 2 hafta sonra.Ondan sonra her hafta herkesi öptüm sonra görüşürüz.
selkie ilk okurken doğurdun zannetyim çok mutluyum deyince
gülen seninde baya varmış kesin tarih değilmi bu
selkie ilk okurken doğurdun zannetyim çok mutluyum deyince
gülen seninde baya varmış kesin tarih değilmi bu
sempatiksalakcinni adamıı öpüücükklere boggkaç gündür seni göremeyinxce bende sni doğurdu sanmıştım..bu gün sordum seni...
nasılsın?
doğurmuş kadar mutlu oldum inanki zaten...:)))
oyyy bacım... bir hamileye bundan daha iyi haber verilebilir miydi acaba!!! hihoyyyt hihoyyyt
darısı başımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :Saruboceq: bugün görümcem de beni aradı acaba bugün bunların kafasına toplu halde bir şeyler mi düştü?
benımm kaynana aramıyoo halaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?