- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #43.441
yaa kızlar halen ilişkiye giren varmı aranızda netten baktım zararı yok dior ama ben çok korkuyorum bişey olmasından bilmiyorumkismile
temizlerken falan zedelemiş olmayasın? bence bişi yok çok hafifse ama istersen bi ara sor doktorunu..
yaa kızlar halen ilişkiye giren varmı aranızda netten baktım zararı yok dior ama ben çok korkuyorum bişey olmasından bilmiyorumkismile
mrb kızlar ya bişi sorcam az önce 2 kere wc ye gittim çok çok afedersiniz akıntım oluyo normal olarak ama nasıl desem akıntının içindede çok az kahverengi akıntı da geldi salı günüde bi kere olmuştu sonra olmadı az önce 2 kez oldu şimdi içime kurt düştü ya iki de bir wc ye giderim kontrole o bölgemde biraz sızlıyo ve ağırıyo
iyiyim geceleri idrara sıkışırsam sancım oluyor sonra geçiyor karnım baya gerildi sadece göbeğimin ortası çatladı göbek deliğinin altı üstü çok kötü ya
bakalım yarım alttan muayenem var doğum şeklim belli olacak annem var kaynanamda gelecek çağırmamaı bekliyor
sende gittinmi dra
oyyy bacım... bir hamileye bundan daha iyi haber verilebilir miydi acaba!!! hihoyyyt hihoyyyt
darısı başımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :Saruboceq: bugün görümcem de beni aradı acaba bugün bunların kafasına toplu halde bir şeyler mi düştü?
kesin canımm
sempatiksalakcinni adamıı öpüücükklere bogg
tavuk gogsu tarıfıı ıstıyom
yaw gülen 27 şubat sezaryen tarihimi werdi sana geç değilmi neden o kadar beklior ki hem riskli diosun hemde 27 şubatamı attı zaten normal tarihide o zamnlarkafamçokkarıştı
mrb kızlar ya bişi sorcam az önce 2 kere wc ye gittim çok çok afedersiniz akıntım oluyo normal olarak ama nasıl desem akıntının içindede çok az kahverengi akıntı da geldi salı günüde bi kere olmuştu sonra olmadı az önce 2 kez oldu şimdi içime kurt düştü ya iki de bir wc ye giderim kontrole o bölgemde biraz sızlıyo ve ağırıyo
gözün aydın ebrucum allah getrmesin onlarıkaydirigubbakcemile5
facede biri arkadaşlık yollamış kim bu ewrim?
Doktorum bugun yasakladı benm
Ama zaten 2 aydırda olmuyodu bısı doktorun sana soylemedı mı kı
ben 15 gün önceye kadar giriyodum hiç kesmedik dr kesin dedi kestik pazartesi kontrolde normal hayatınıza dewam edebilirsiniz dedi ama cinselliğimi kastetti anlamadım sorcam ptesi. ama giricem bnde muhtemelen yarın akşam yada pazar günüaklinialirimsmile annem bizde saldıramıyorum o nedenlesempatiksalakcinni
doktor meselm benim baya bi karışık çok doktor deiştidiğim için benneyaptımki aynen 2 aydan fazla olmustur heralde bizimde
ufff bizde ayrı yatıyoruz dün gece beraber yattık zavallı adam maff olmuş yaa sempatiksalakcinni salak kendisi ama buna kadar ben hadi desem o olmaz diodu şimdide ben soğudum yaa bide bunun lohusalığı var die düşünüyom sonra bu adam nolur
amannn benimki de aramıyor boşvererr..
nerdeeeyaa kızlar halen ilişkiye giren varmı aranızda netten baktım zararı yok dior ama ben çok korkuyorum bişey olmasından bilmiyorumkismile
evet canım 27 subat dr 39 önce almam diyor sarılıpı falan da cabuk atlatıyor diyo erken gelirse alırım ama keyfi yapmam diyoyaw gülen 27 şubat sezaryen tarihimi werdi sana geç değilmi neden o kadar beklior ki hem riskli diosun hemde 27 şubatamı attı zaten normal tarihide o zamnlarkafamçokkarıştı
canım dr ara bencemrb kızlar ya bişi sorcam az önce 2 kere wc ye gittim çok çok afedersiniz akıntım oluyo normal olarak ama nasıl desem akıntının içindede çok az kahverengi akıntı da geldi salı günüde bi kere olmuştu sonra olmadı az önce 2 kez oldu şimdi içime kurt düştü ya iki de bir wc ye giderim kontrole o bölgemde biraz sızlıyo ve ağırıyo
sanmam biraz bekliycem hemen de ortalığı bulandırmak istemiyorum normaldir bence ama birazcık kafama takıldı netten baktımda oda doğumun yaklaştığının habercisiymiş
yaw nie ayrı yatıyonuz bacım o kadarda uzaklaşmayın bee öyle alıştırmayın bnce kendinizi hem sen nasıl bi kadınsın hadi o olmuyo başka şelerdemi yapamıosun beceriksiz bide sölüo adam mafolmuş diealsanaalsanasmile
ewet ya hem erken doğum riski war bilmem ne dio hemde 27 şubata gün werio çok geç bnce bebeğin kilosuda iyi çok ertelemiş bence.. 20si falan ideal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?