2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaw gülen 27 şubat sezaryen tarihimi werdi sana geç değilmi neden o kadar beklior ki hem riskli diosun hemde 27 şubatamı attı zaten normal tarihide o zamnlarkafamçokkarıştı

mrb kızlar ya bişi sorcam az önce 2 kere wc ye gittim çok çok afedersiniz akıntım oluyo normal olarak ama nasıl desem akıntının içindede çok az kahverengi akıntı da geldi salı günüde bi kere olmuştu sonra olmadı az önce 2 kez oldu şimdi içime kurt düştü ya iki de bir wc ye giderim kontrole o bölgemde biraz sızlıyo ve ağırıyo

temizlerken falan zedelemiş olmayasın? bence bişi yok çok hafifse ama istersen bi ara sor doktorunu..

yaa kızlar halen ilişkiye giren varmı aranızda netten baktım zararı yok dior ama ben çok korkuyorum bişey olmasından bilmiyorumkismile

biz de korkudan kardeş kardeş oturuyoruz sabrediyoruz...

çok azsa problem olacağını zannetmiyorum ama sen istersen bir doktorunu ara... için rahat etsin... ben de geçen gün tuvalette nokta kadar bir kan gördüm. sanki kırmızı kalem değdirmişsin gibi afedersin tuvalet kağıdında. sonra bir daha olmadı.

yaa kızlar halen ilişkiye giren varmı aranızda netten baktım zararı yok dior ama ben çok korkuyorum bişey olmasından bilmiyorumkismile

ben 15 gün önceye kadar giriyodum hiç kesmedik dr kesin dedi kestik pazartesi kontrolde normal hayatınıza dewam edebilirsiniz dedi ama cinselliğimi kastetti anlamadım sorcam ptesi. ama giricem bnde muhtemelen yarın akşam yada pazar günüaklinialirimsmile annem bizde saldıramıyorum o nedenlesempatiksalakcinni

aynen benimde öyle sıkışınca sancım oluyor..başka pek sancım yok!benimde biraz göbeğimin sol tarafı çatladı başka yok! ben geçen cumartesi gittimö..o zaman 4000 gr bulursa 2 hafta içinde alırız dedi dr eğer kendi gelmezse dedi...bir haftası geçti yarın yne gideceğim dr ye bakalım ne diyecek...?çatı muayennemi yaptı..açılma falan yoktu ,

amin..benimki gece beni görmüş rüyasında o nedele aramış...

kesin canımm

sempatiksalakcinni adamıı öpüücükklere bogg
tavuk gogsu tarıfıı ıstıyom

bakalım artık!

yaw gülen 27 şubat sezaryen tarihimi werdi sana geç değilmi neden o kadar beklior ki hem riskli diosun hemde 27 şubatamı attı zaten normal tarihide o zamnlarkafamçokkarıştı

ya sanadamı geç geldi tarih hasret banada geç geldi ama bişey demek istemedim,hani belki normaldir diye!

sen bi dr ni ara!

gözün aydın ebrucum allah getrmesin onlarıkaydirigubbakcemile5

sağl canım,amiinnnn...

Doktorum bugun yasakladı benm
Ama zaten 2 aydırda olmuyodu bısı doktorun sana soylemedı mı kı

doktor meselm benim baya bi karışık çok doktor deiştidiğim için benneyaptımki aynen 2 aydan fazla olmustur heralde bizimde

ufff bizde ayrı yatıyoruz dün gece beraber yattık zavallı adam maff olmuş yaa sempatiksalakcinni salak kendisi ama buna kadar ben hadi desem o olmaz diodu şimdide ben soğudum yaa bide bunun lohusalığı var die düşünüyom sonra bu adam nolur

ewet ya hem erken doğum riski war bilmem ne dio hemde 27 şubata gün werio çok geç bnce bebeğin kilosuda iyi çok ertelemiş bence.. 20si falan ideal

yaw nie ayrı yatıyonuz bacım o kadarda uzaklaşmayın bee öyle alıştırmayın bnce kendinizi hem sen nasıl bi kadınsın hadi o olmuyo başka şelerdemi yapamıosun beceriksiz bide sölüo adam mafolmuş diealsanaalsanasmile

amannn benimki de aramıyor boşvererr..

nerdeee
kız oldum ben gerıı
evet canım 27 subat dr 39 önce almam diyor sarılıpı falan da cabuk atlatıyor diyo erken gelirse alırım ama keyfi yapmam diyo
canım dr ara bence
sanmam biraz bekliycem hemen de ortalığı bulandırmak istemiyorum normaldir bence ama birazcık kafama takıldı netten baktımda oda doğumun yaklaştığının habercisiymiş

sallama kızım dr ara enf olabilri

ufff yaaabilmiyorumkismile başta kendi istedi ayrı yatmayı ben rahat uyuyum diee adama napsamda tık yok yaa okadar okuttum siteleri bişey olmuyor bak die napsamda bi işe yaramadı yaniii anlıcan bakalım bu aksam yanına bi sokuluyum gene nolur Şeniz:asigim:

ewet ya hem erken doğum riski war bilmem ne dio hemde 27 şubata gün werio çok geç bnce bebeğin kilosuda iyi çok ertelemiş bence.. 20si falan ideal

deli cocugu çok şükür riske atan bi durum yok ki
sadece sancım var benim onuda cekeceksin diyo rahim acıldında faklan zaten almak zorunda kalacağım diyor ama bence dogmucak diyor 5 mart normal dogum tarihim anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyimiş ben 22 dedim hiç yani düşünmedi bile 25 felan olur dedi ama 25 olacana 27 olsun hafta sonu da yii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…