- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #43.461
pazartesi gönderiyom halıları gülcan
buarada 22 gitcem kuaförde aldırcam aşa mahalleyi
kızım daha büyiceniz ben bide 2 aydır falan hiç tıklamıorum girmiorum bile doğru düzgün gi,rsem şimdi bnm arkadaşlarım 58,60larda onlarla olurdum ama önemsemedim pekHasret ne yaptın sen be ole
Ben ne zaman buyuyucem
Kocaman olucam ya senağlamasenağlama
Benm neden ewım yok ewı kacıncı lewelde alabılıosun
ufff yaaabilmiyorumkismile başta kendi istedi ayrı yatmayı ben rahat uyuyum diee adama napsamda tık yok yaa okadar okuttum siteleri bişey olmuyor bak die napsamda bi işe yaramadı yaniii anlıcan bakalım bu aksam yanına bi sokuluyum gene nolur Şeniz:asigim:
AMA altını aldırmıcam hemşireye sordum aldır aldır dedide ben ona diyemedim ulen 8 aydır jilete alıyom diken kimin oldu kolaysa sen git aldır deyü
üstünü aldırsam yeter
ne oldu bu erkanın yavuklusuna neden aglıyor hatanede yatıyodu bucadoloz eylül
:lepi: çok mutlu oluyom yaa birileri aşk yapınca sapıkmıyım neyim:)))))))) ben hergece sokuluyom ama hemen yüzüstü yatıyo ellerim kollarım ulaşmasın dieaklinialirimsmile ama bıkmadan hergece şansımı deniyorumsositososito
allah cızırtını wersin benim buu kocamınmafoldumben gitmiş başka bi sucu daha almışşşş offf ya başım beladan kurtulmuyo yaaaaamafoldumben şimdi iki katı işimiz olacak tamam belki iyi olacak ama ben dükkanla değil bebeğimle ilgilenmek istiyorum zatn zor olacak şimdi iki katı başım boka girdiii
allah cızırtını wersin benim buu kocamınmafoldumben gitmiş başka bi sucu daha almışşşş offf ya başım beladan kurtulmuyo yaaaaamafoldumben şimdi iki katı işimiz olacak tamam belki iyi olacak ama ben dükkanla değil bebeğimle ilgilenmek istiyorum zatn zor olacak şimdi iki katı başım boka girdiii
:teytey:kııızlar çok mutluyum,görümcem aradı ..annemle konuşurlarken annem sordu dünürler gelçekmi? diye,,hahay gelmeyeceklermiş.kayınvalidem iyi değilmiş pek....benim kocam istediği kadar k...ç....nı yırtsın,gelçekler diye.. :)))
kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni kocan gıtmesın anasını zıyaretee sen bılmıyo gıbı davran hazırlıkta yap
gelmıcekler dedıgındede bass cıglıgı mademm gelmıcekler ne soylemıyonn ben yatılı mısafır ıcın gazırlık yaptım bu halimle! kötükedihüso
kaydirigubbakcemile3ben 15 gün önceye kadar giriyodum hiç kesmedik dr kesin dedi kestik pazartesi kontrolde normal hayatınıza dewam edebilirsiniz dedi ama cinselliğimi kastetti anlamadım sorcam ptesi. ama giricem bnde muhtemelen yarın akşam yada pazar günüaklinialirimsmile annem bizde saldıramıyorum o nedenlesempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3yaw nie ayrı yatıyonuz bacım o kadarda uzaklaşmayın bee öyle alıştırmayın bnce kendinizi hem sen nasıl bi kadınsın hadi o olmuyo başka şelerdemi yapamıosun beceriksiz bide sölüo adam mafolmuş diealsanaalsanasmile
kaydirigubbakcemile3kızım daha büyiceniz ben bide 2 aydır falan hiç tıklamıorum girmiorum bile doğru düzgün gi,rsem şimdi bnm arkadaşlarım 58,60larda onlarla olurdum ama önemsemedim pek
:lepi: çok mutlu oluyom yaa birileri aşk yapınca sapıkmıyım neyim:)))))))) ben hergece sokuluyom ama hemen yüzüstü yatıyo ellerim kollarım ulaşmasın dieaklinialirimsmile ama bıkmadan hergece şansımı deniyorumsositososito
kaydirigubbakcemile3ben sırnaşcam adam yüzüstü yacak ha aklinialirimsmile yazık sana hasret :roflol:
ne sımdı senın kocan sucu zıncırımı yapıo sana guvenerekbilmiyorumkismileallah cızırtını wersin benim buu kocamınmafoldumben gitmiş başka bi sucu daha almışşşş offf ya başım beladan kurtulmuyo yaaaaamafoldumben şimdi iki katı işimiz olacak tamam belki iyi olacak ama ben dükkanla değil bebeğimle ilgilenmek istiyorum zatn zor olacak şimdi iki katı başım boka girdiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?