2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benide biri eklemiş ama adını unuttum minicik bi kızı var

Hasret ne yaptın sen be ole
Ben ne zaman buyuyucem
Kocaman olucam ya senağlamasenağlama
Benm neden ewım yok ewı kacıncı lewelde alabılıosun

sizin miniklerde hıçkırık oluyormuu ???? benim minikim günde 2 kez hıçkırık oluyor en azından normalmiş ama ne bilim sanki bana içerde rahatsızmış gibime geliyor ne yapsamda bitmiyor kendi bitmedikce [:ecrin_bebek:/B]

AMA altını aldırmıcam hemşireye sordum aldır aldır dedide ben ona diyemedim ulen 8 aydır jilete alıyom diken kimin oldu kolaysa sen git aldır deyü
üstünü aldırsam yeter
ne oldu bu erkanın yavuklusuna neden aglıyor hatanede yatıyodu bucadoloz eylül

Hasret ne yaptın sen be ole
Ben ne zaman buyuyucem
Kocaman olucam ya senağlamasenağlama
Benm neden ewım yok ewı kacıncı lewelde alabılıosun
kızım daha büyiceniz ben bide 2 aydır falan hiç tıklamıorum girmiorum bile doğru düzgün gi,rsem şimdi bnm arkadaşlarım 58,60larda onlarla olurdum ama önemsemedim pek

:lepi: çok mutlu oluyom yaa birileri aşk yapınca sapıkmıyım neyim:)))))))) ben hergece sokuluyom ama hemen yüzüstü yatıyo ellerim kollarım ulaşmasın dieaklinialirimsmile ama bıkmadan hergece şansımı deniyorumsositososito

saçmalama nan yatmışken aldır hepsini tertemiz ol çık.. sık dişini biraz...

anam başladımı melekler haydi kaçtım ben o zaman. ama kaçamıorum kimse yok yine cengiz gelllll ulan gelllllllll

ben sırnaşcam adam yüzüstü yacak ha aklinialirimsmile yazık sana hasret :roflol:

allah cızırtını wersin benim buu kocamınmafoldumben gitmiş başka bi sucu daha almışşşş offf ya başım beladan kurtulmuyo yaaaaamafoldumben şimdi iki katı işimiz olacak tamam belki iyi olacak ama ben dükkanla değil bebeğimle ilgilenmek istiyorum zatn zor olacak şimdi iki katı başım boka girdiii

Almıs mı klava:klava:

ulan!!
ne diyim ya!!
geçen gün örnek koca seçmiştim babasına çıkışından dolayı...
bugün de kocakafalı seçiyorum!! klava:

benim bugün yok yanma falan şükür..ama çok kötü bi sızı o ya hiç geçmiyo,bişi öneremicem valla..sadece nane çayı hafifletiyo...

:teytey:

kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
ben sırnaşcam adam yüzüstü yacak ha aklinialirimsmile yazık sana hasret :roflol:
kaydirigubbakcemile3

ne sımdı senın kocan sucu zıncırımı yapıo sana guvenerekbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…