2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kislar bu nisan gelmesi dene olayin rengi koyu kahverengi mi acik kahverengi mi ?
bide 3 gundur oranin agrisindan yuruyemiyorum bile.sizdede ayni sikayetler var mi ?
doktoru arayip soyleyecegimde orayi nasil tanimlayacagim bilmiyorum.

herkese merhaba
birnokta,yaz34,kussebial,mcoşkun ve gözümden kaçan başka annecikler varsa hepiniz gözünüz aydın,bebeklerinize maşallah.bugün çok kişi bebeklerini görmüş , ne güzel

Merhaba kızlar. Ben bebek gördüm geldim :)) Hiç görmemiş gibi söyledim ama... 15 günlük 3500 gr ve 50 cm ama minicik kara kuru bi şey. Ben elime bile alamadım çok fena gerildim yaa.. Çok korktum. en doğurmayacağım bu çocuğu içimde tutucam. Sürekli memelerimde sülük gibi bi şeye tahammül edemem. ıçimde en azından ara vurup uyuyor... Bu biraz emiyor, uyuyor yine uyanıp devam ediyor. Memeden ayırdın mı bildiğin "Ingaaaa" sesi yankılanıyor ortalarda... Aman Yarabbim, hiç hesapta yoktu böyle şeyler...

Ben söyledim vallahi, "Vajinama çok baskı yapıyor ve sancı giriyor, çığlık bile atıyorum bazen" diye... "Çığlık atmak için çok erken daha " dedi.. Rezil oldum :)

hepsi oyle degilki hayatim 18 gunluk bebek gordum en son.kucagima alamadim cunku ondan buyuk kizimiz vardi kiskandi.oyle aglayan meme isteyen bi bebis degildi.ama maymun cok guzeldi yawcokacimcoook isirasim gelmisti

Almıs mı klava:klava:
almış cnm almışşş 30,000tl allahın cezası
ulan!!
ne diyim ya!!
geçen gün örnek koca seçmiştim babasına çıkışından dolayı...
bugün de kocakafalı seçiyorum!! klava:
seç canım seç bnde öle seçiorum allahın belasını bide dioki günlük satışımız 200-250taneye çıkarsa ben çıkarım belediyeden pislik ya o zman niye girdin ateşlendin!!!!!!! artı ben ömrüm boyunca suculuk yapmak istemiyorum esnaf olup herşeyden eksik yaşamak istemiyorum!!! tatilimm olsun bayramım seyranım olsun isityorum!!!!! benim hep düşüncemde para biriktirip bi ew alana kadar bu işi yapma düşüncesi wardı sonra satarız o parayıda kenara atarız cengiz belediyede çalışmaya dewam eder bnde ewimnde kızımla otururum die hayaller kuruyodum:a015: şimdi şu düştüğüm duruma bakın parasıda batsın işide yeter yaaa ben istemiyorum çok para istemiyorum iştemafoldumben
:teytey:

ne sımdı senın kocan sucu zıncırımı yapıo sana guvenerekbilmiyorumkismile

ewet öyle yapıyo hiç rahatına düşkün değil hiçmafoldumben

Son düzenleme:
slm bende 2010 nisan annesi olacağım inşallah.gerçi burası mart için açılmış ama bizimkide 9 nisanda gelecek.hayırlı olur inşallah.allah anne olmak isteyen herkezi bebişlerine kovuştursun inşallah.

hayatim azicik stratejik dusun.once bi sakinles.dogumdan sonra ben yapamiyorum cocugumu kendim yetistirecegim, baskasinin eline birakamam minicik yawrumu falan de.alsin birini koysun sucusuna.istemiyorum de gecsin bitsin.uzme kendini aklini kullan.

resti çekiim yani... huzursuz olmicamızı bilsem çekicem ama huzursuz olmak istemiyorumbize yetiyodu burası aç gözlü yetinemiyo işte aç göz

resti çekiim yani... huzursuz olmicamızı bilsem çekicem ama huzursuz olmak istemiyorumbize yetiyodu burası aç gözlü yetinemiyo işte aç göz

bide ise su acidan bak cok kazanip seni ve cocugunu rahat yasatmak istiyordur belkide
yaw sen kasma kendini sakin sakin simdiden yolunu ciz. ben cocuguma bakacam de.rest degilki bu.istemiyorsun nihayetinde.zorla mi yani.
klava:

20 gün önce dogum yapmış olan arkadaşım,dogurma sakın,içinde tut biraz diyokaydirigubbakcemile3

benimde bi arkadasim oyle dio bana.ama oglusunu bi gorsen essek sipasi ne akilli bisey

tamam güzelim kendi canı ne istiyorsa yapsın da ucu sana dokunmasın hayret bir şey ya.. ben de benimkine gıcık oluyordum. sınav görevleri falan oluyor gidip 3 saat duruyorsun 70-80 lira onlara bile göndermiyordu. ama seninki de abarttı iyice. bu erkek milleti orta yolu bulmayı da bilmiyorlar mutlaka gözünü çıkaracaklar.

oyy bu anasının memesini yalancı meme yerine koyanlardan. lütfen Allahım benimki meme alsın. yoksa halimiz duman..

yanlız memuriyetten istifa ederse bir daha zor memur olur biliyor mu bunu? memuriyete girdin miydi 1 yıl dolmadan istifa edersen durumun vahim olur. mahallenin bakkal dükkanı değil orası.

sen de benim gibisin azıcık aşım, kaygısız başım.. bir ev bir araba yeterrr..

Son düzenleme:

:)))) başa gelen çekilir baçııımmm...yalancı meme sanmış zavallaım anacığını..

slm bende 2010 nisan annesi olacağım inşallah.gerçi burası mart için açılmış ama bizimkide 9 nisanda gelecek.hayırlı olur inşallah.allah anne olmak isteyen herkezi bebişlerine kovuştursun inşallah.

canım hayırlı olsun bebeğin...
kislar bu nisan gelmesi dene olayin rengi koyu kahverengi mi acik kahverengi mi ?
bide 3 gundur oranin agrisindan yuruyemiyorum bile.sizdede ayni sikayetler var mi ?
doktoru arayip soyleyecegimde orayi nasil tanimlayacagim bilmiyorum.

doğumdan önce gelen sümüksü kanlı akıntı....koyu kahve genelde...

bu arada benimde şeyim acıyor hemde felaket.oturamıyorum be....yarın dr me soracağım..

bu arada 2-3 gündür geceleri sancılarım arttı,,,şu yalancı sancılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…