2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:))))))))) anladım canım...

evet nım yaklaştımda içten içe korkyorum ya,benim için dua edin herşey yolunda gitsin...sezeryan gerekirse mecbur olaçağım ama sonuna kadar normal diye diretmeye niyetim var benim...

selkie canım maşallah kuzuna hakkınızda hayırlısı olsun inşallah rahat bi doğum olur ikiniz içinde tosuncuk çok zorlanmaz tabii sende canım

sağol canım inşallah duznızı esirgemeyin benden...

canım inşallah 3 hafta daha kalır beb,ş..ee dr bunun için sana ilaç falan vermedimi?

selam kıslarrr
ben 2009 kasım annesiyim öylesine bi gelip bakayım dedim en güzel günleri yaşıyosunuz heycan dorukta dimi inşallahhhh sağlıklı sıhhatli yavrularınızı kucağınıza alırsınız opuyorumnanaktan

günaydın melekler:) yeni uyandım yüzümü yıkamadan size bakiim dedim ama kimsecikler yok, dışarda yağmur war yine.. bizde sular kesik iski faturayı bırakıp karta çewirdi su bitti dün ctesi we biz susuz kaldık yarına kadar:gitme: a.q. dewletinde, iskinindesempatiksalakcinni

hasretcım gunaydın
o kartlı sıstem nasıl oluo ? bende ıstanbuldayım ama bız fatura oduyoruz.

merhaba kızlar....

ya dün catı muayenesinden sonra kan geldi benden...sonra akşam gelmedi bir daha sabahta yine geldi ama nişan gibiydi,bende dr mi aradım az önce...

olabilir nişan ama dünkü muayeneden sonra olan kanamadanda kaynaklanabilir,bebeğin başı daha çok yukardaydı büyük ihtimal akıntıdır dedi,emin olamadık nişanmı kanlı akıntımı,sancı bekle dedi,,eğer belinden kasıklarına vuran sancın olursa karnın sertleşirse beni ara dedi...
şimdi kafam karıştı benim...oğlumdada nişan geldiğinde sancım yoktu,normalde sancı olurmuş nişan geldiğinde....o zamanda çatı muayenesi esnasında gelmişti...dr demişti nişan geldi diye,

geçmiş olsun canım ayy böyle olunca insan ne yapcağını şaşırıyo canım ya hakkınızda hayırlısı olsun

Merhaba kızlar...Selkie arkadaşım hakkında hayırlısı olsun , eninde sonunda bu bebişler doğacak.Zaten senin oğlanın kilosu da çok iyi.Ama gelen kanın ne olduğunu anlayamamak kötü bir şey...Ben de gece karın ağrısıyla uyandım.Bugün de belim ve kasıklarım ağrıyor.

geçmiş olsun canım ayy böyle olunca insan ne yapcağını şaşırıyo canım ya hakkınızda hayırlısı olsun

ya işte anlayamadım,endişede kaldım ,,dr bebek daha fazla inmemişti normal akıntıdır büyük ihtimal dedi..ama çok koyu kıvamlıydı akıntı nişanda öyle oluyorya..ay kafam karıştı ya..zaten bu hafta bekliyorduk olmadı pazartesi doğuma gidecektim zaten ,önemli değil ama ona göre hazırlıklı olurdum ,en azından psikolojimi hazırlardım...

Ben heyecanlandım ama şimdi. Hadi hayırlısı. Haberlerini bekliyoruz... opuyorumnanaktan

canım benım bı arkadasım catı muayenesı oldukdan sonra dogum yaptı.catı muayenesı dogumu tetıkleyebılıyormus.8.5 aylık hamıleydı oglusuda 2750 kg dogdu.
moral vereyım derken moral bozmak gıbı oldu sankı bilmiyorumkismile

Ben heyecanlandım ama şimdi. Hadi hayırlısı. Haberlerini bekliyoruz... opuyorumnanaktan
birde bendeki heyacanı düşün....

hadi ya..neyse benimki gelsede kilosu iyi daha kiloluda zaten pek istemiyorum..nasıl çıkaracağım onu ben...

ya şimdi internette geziniyordum nişandan sonra sancı için 5-6 gün bekleyenler var...

HERKESE GÜNAYDIN.
EBRU halamın kızının nişanı gelmişti sabaha oğurmuştu ben normal doğum yapmadım ama nişan geldimi doktora gidin derler.Ama dktorun sancı bekle diyosa bekle zaten çantan falan hazırdı senin en ufak sancıda alır çantanı gidersin

bak bunu internette buldum.36 haftadan küçük gebeliklerde böyle kanlı sümüğümsü bir yapı geldiğinde mutlaka doktorunuza haber vermelisiniz. Eğer hamileliğiniz 36 haftadan büyük ise endişe etmenize gerek yoktur. Nişan gelmesi doğumun ilk belirtilerinden biri olmakla birlikte bazen sancıların başlaması günler hatta haftalar alabilir. Böyle bir durumda olayı doğal seyrine bırakmak en uygun yaklaşımdır.

Öte yandan akıntı aniden açık kırmızı renge dönerse ve miktarı artarsa zaman kaybetmeden doktorunuzu aramanız gereklidir

ya benim ilkimde nişan geldi 2 cm açılmıştım,2 gün bekledim sancım yoktu sonra hastaneye gittim 4 cm açılmıştı dr suni ile doğum yaptırdı...

şimdi bundada dün gittim dr ye bebek pek aşağıya inmemişti,daha 1 cm açılma vardı...ama bu günde böyle olunca acaba diyorum dün dr den sonra biraz daha açıldımı rahim....yine sancısızmı gideceğim acaba,suni sancıylamı olaçakki...?
dr nin dediklerini yazdımya ,şimdi kafam karışık acaba nişanmı yoksa muayeneden kaynaklanan bişeymi bilemedim..bakalım sancı bekleyeceğim ...ay ben hafta içi gitsemmi bi yine dr ye...?oda yine yapaçak çatıyı ,bu seferkinde dün çok canım yandı benim...

sağol canım güzel bilgi,,neyseki benimki haftası iyi,,zaten ilkinide böyle doğurdum...

slmlar kızlarrr...
EBRUCUM allah yardımcın olsun tatlım.pazar olmasa zaten bence hemen gel bi bakayım derdi dr un . şimdide birdinlen yorma kendini tatlım sen deneyimlisin kendini sıkma canım dediğin gibi nişanda olabilir muayeneden kaynaklıda olabilir okuduk bunları hepimiz. en ufak bir tedirginlikte yasarsan eger kaldır ortalıgı dr unda kalksın gelsin hastaneye baksın sana ...

sağol canım,bende dinleniyorum artık...beklemekten başka çarem yok şimdilik....sancımda yok olmadı hafta içi yine bi giderim dr ye!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…