- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #43.681
:))))))))) anladım canım...canim benim sezeryan olacak doktor 15 mart gibi aliriz dedi ama ben mumkunse 23 u gibi istiyorum.30 u zaten normal dogum olacak gibi.sezeryan oldugu icin ablam istedigim tarih olur saniyor.herhangi bir deneyimi yok bu konularda.bizim ailede ilk dogumu olacak benim.herkes benim uzerimden hayal kuruyor simdikaydirigubbakcemile3
canım ya sen b ayagı yaklaştın doguma insallah hersey yolunda gider saglıkla yaparsın dogumunu..ama kendini illakide normal doguma sartlama hersey olabilir biliosun onlar saglıklı olsunda ister sezeryasn farketmez..masallah oglusuna..
.
selkie canım maşallah kuzunahakkınızda hayırlısı olsun inşallah rahat bi doğum olur ikiniz içinde tosuncuk çok zorlanmaz tabii sende canım
İyi geceler gece kuşlarım nasılsınız
Ben iyice şiştim ya ne yesem balon gibim oluyorum
Bide sürekli adet sancısı gibi ağrı çekiyorum
Tırsmaya başladım doktorumda iyice bebeğin aşaya indiğini söyledi
yururken cok zorluk cekıyorum
ooffff ya erken doğarsa eyvahedigeldismile
Allah ım insallah şu 3 haftayıda atlatsak baska birşey istemiyorum :Saruboceq:
günaydın melekler:) yeni uyandım yüzümü yıkamadan size bakiim dedim ama kimsecikler yok, dışarda yağmur war yine.. bizde sular kesik iski faturayı bırakıp karta çewirdi su bitti dün ctesi we biz susuz kaldık yarına kadar:gitme: a.q. dewletinde, iskinindesempatiksalakcinni
merhaba kızlar....
ya dün catı muayenesinden sonra kan geldi benden...sonra akşam gelmedi bir daha sabahta yine geldi ama nişan gibiydi,bende dr mi aradım az önce...
olabilir nişan ama dünkü muayeneden sonra olan kanamadanda kaynaklanabilir,bebeğin başı daha çok yukardaydı büyük ihtimal akıntıdır dedi,emin olamadık nişanmı kanlı akıntımı,sancı bekle dedi,,eğer belinden kasıklarına vuran sancın olursa karnın sertleşirse beni ara dedi...
şimdi kafam karıştı benim...oğlumdada nişan geldiğinde sancım yoktu,normalde sancı olurmuş nişan geldiğinde....o zamanda çatı muayenesi esnasında gelmişti...dr demişti nişan geldi diye,
geçmiş olsun canım ayy böyle olunca insan ne yapcağını şaşırıyo canım ya hakkınızda hayırlısı olsun
Merhaba kızlar...Selkie arkadaşım hakkında hayırlısı olsun , eninde sonunda bu bebişler doğacak.Zaten senin oğlanın kilosu da çok iyi.Ama gelen kanın ne olduğunu anlayamamak kötü bir şey...Ben de gece karın ağrısıyla uyandım.Bugün de belim ve kasıklarım ağrıyor.
merhaba kızlar....
ya dün catı muayenesinden sonra kan geldi benden...sonra akşam gelmedi bir daha sabahta yine geldi ama nişan gibiydi,bende dr mi aradım az önce...
olabilir nişan ama dünkü muayeneden sonra olan kanamadanda kaynaklanabilir,bebeğin başı daha çok yukardaydı büyük ihtimal akıntıdır dedi,emin olamadık nişanmı kanlı akıntımı,sancı bekle dedi,,eğer belinden kasıklarına vuran sancın olursa karnın sertleşirse beni ara dedi...
şimdi kafam karıştı benim...oğlumdada nişan geldiğinde sancım yoktu,normalde sancı olurmuş nişan geldiğinde....o zamanda çatı muayenesi esnasında gelmişti...dr demişti nişan geldi diye,
merhaba kızlar....
birde bendeki heyacanı düşün....Ben heyecanlandım ama şimdi. Hadi hayırlısı. Haberlerini bekliyoruz... opuyorumnanaktan
canım benım bı arkadasım catı muayenesı oldukdan sonra dogum yaptı.catı muayenesı dogumu tetıkleyebılıyormus.8.5 aylık hamıleydı oglusuda 2750 kg dogdu.
moral vereyım derken moral bozmak gıbı oldu sankı bilmiyorumkismile
HERKESE GÜNAYDIN.
EBRU halamın kızının nişanı gelmişti sabaha oğurmuştu ben normal doğum yapmadım ama nişan geldimi doktora gidin derler.Ama dktorun sancı bekle diyosa bekle zaten çantan falan hazırdı senin en ufak sancıda alır çantanı gidersin
bak bunu internette buldum.36 haftadan küçük gebeliklerde böyle kanlı sümüğümsü bir yapı geldiğinde mutlaka doktorunuza haber vermelisiniz. Eğer hamileliğiniz 36 haftadan büyük ise endişe etmenize gerek yoktur. Nişan gelmesi doğumun ilk belirtilerinden biri olmakla birlikte bazen sancıların başlaması günler hatta haftalar alabilir. Böyle bir durumda olayı doğal seyrine bırakmak en uygun yaklaşımdır.
Öte yandan akıntı aniden açık kırmızı renge dönerse ve miktarı artarsa zaman kaybetmeden doktorunuzu aramanız gereklidir
Selkie anlaşılan beklemekten başka yapacak bir şey yok.Ağrı sancı var mı?
slmlar kızlarrr...
EBRUCUM allah yardımcın olsun tatlım.pazar olmasa zaten bence hemen gel bi bakayım derdi dr un . şimdide birdinlen yorma kendini tatlım sen deneyimlisin kendini sıkma canım dediğin gibi nişanda olabilir muayeneden kaynaklıda olabilir okuduk bunları hepimiz. en ufak bir tedirginlikte yasarsan eger kaldır ortalıgı dr unda kalksın gelsin hastaneye baksın sana ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?