2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hasretcım gunaydın
o kartlı sıstem nasıl oluo ? bende ıstanbuldayım ama bız fatura oduyoruz.
fatura gelmiyor elindeki karta gidip para yüklüosun o kartı sayacına takıp parayı yüklüosun sayaca we o para bitene kadar suyu kullanıyosun kontör bitince suda bitiyor ama şimdi awans su alabiliomuşsun kartla 5tl lik onu yükledim hiç değilse yarına kadar idare ederiz:lepi:

ebru noluyo leeeeyyn
beklicen cnm yapcak bişi yok ama bnce bugün doğurmazsın merak etme hem nişansa bile bebek yukardaymış bi kaç gün idare edersin benceolumunekankayizsmile

Gülenciğim merhaba
aynı hastanede doğum yapacağız sanırım.. Ben dışardan dr. getirmiyorum.Ethicanın kendi dr. yapıyor...Odalar dediğin gibi küçük ama normal doğum 1 gün çok önemli değil bence....Ve standart odalarının bazıları daha geniş.. Ön cephe olanlar.. Sana gösterdikleri oda boş olduğu için küçük oda denk gelmiştir.. Oda rezerve edebiliyorlarmış.. Birkaç hafta önceden bildirirsen. Normal doğumda nasıl bldireceğiz bilmiyorum ama :))) Sen tekrar konuşursun..

merhaba herkese ne var ne yok
mutlucum yaa sancılar artmış çok doktorun enson doğum tarihi ne diyo?
canım 3 haftadır sancım var drum sancıların düzenli değil yalancı sancı diyor zaten onlar pek hissedilmiyor yada benim ağrı eşiğim yüksek
dün 39 haftalık hamile vardı sancıları 20yi geömiyordu dr normal olur demiş bana evde girdi bir kez dşyor sancıya dayanamamış ağlamış kız
sağol canım,bende dinleniyorum artık...beklemekten başka çarem yok şimdilik....sancımda yok olmadı hafta içi yine bi giderim dr ye!

selkie akıntınmı oldu drun her seferinde çatı muayenesimi yapıyıor

günaydın kızlar iyi pazarlar hepinize.dün gece öyle çok sancım oldu ki doğuracağım diye düşündüm belimden kasıklarıma vuran bir acı ki sormayın şimdide arar ara ufak ufak sızım oluyor dün geceki gibi olursa doktora gideceğim dilerim olmaz.inşaallah bebeğim enaz iki hafta daha bekler sağlıkla gelir:Saruboceq:

canımm ne heyecanlı yaa.hayırlısı olsun.

Seikacığım geçmiş olsun canım.. Umarım herşey yolunda gider.. Nazar değmesin maşallah bebişine güzel haberlerle gelirsin inşallah hafta başı....

sağol yaz bizde artık evde pinekliyoruz bekliyoruz desek daha iyi galiba
benimde dün oldu ama benim sadece kasıklarım ağrıyor
kalp atıiların artıyormu sancın olunca

sen,nde başlamış kandırıkçı sancılarınsırnaşık şey biz alıştık cnm sende alışırsınyerimseniben

Kızlar c.tesi kontrolümüz vardı.. 35 haftalığız. Herşey yolunda dedi..2650 olnmuş oğluşum..
Ben kaşındım... Bebeğin suyu nasıl dr. dedim. Baktı normal gözüküyor dedi.. Ben ıdrarımı yeni yapmama rağmen azar azar su kaçağı olduğunu söyledim. Genelde içerde bir enfeksiyon olduğunda amniyo sıvısında birden değil böyle azar azar gelir dedi..Ve o zaman bebeği almamız gerekebilir dedi.. Kan tahlili , idrar tahlili istedi.. Bir test verdi pedin içine renkli bir kağıt koyuyorsun sıvı geldinde kağıdın rengi değişiyor.. Kullanıyorum şimdi.. Henüz renk değişmedi. Bende korkmaya başladım.. 38 haftadan önce gelen bebekler pramatüre kabul ediyoruz. dedi.. 3 hafta beklersek. 38 hafta olacak...Şimdi durup durup pede bakıyorum. paranoyak oldum...

polens korkma bak renk değişikliği yokmuş dua et sabret şimdi tabi hepimşzde korkuyıruz banada suyu az demişti 2 hafta önce sonra bol su içtim düzeldi ama bu hafta yine azalmış son haftalarda normal dedi drum

polens korkma bak renk değişikliği yokmuş dua et sabret şimdi tabi hepimşzde korkuyıruz banada suyu az demişti 2 hafta önce sonra bol su içtim düzeldi ama bu hafta yine azalmış son haftalarda normal dedi drum

Sağol Mutlucum..Su gelene kadar kalsın idrarsa renk değişmez dedi.. amniyoda değişiyormuş. daha su gelmedi arada geliyor.. İnşallah .. bende bol bol su içip dinleniyorum. Eşime ilişki bu saatten sonra yasak dedi..O benden daha panik..Bilgisayarda çok kaldım diye söyleniyor :)) Sürekli yatmakta sırt ağrısı yapıyor..Herşeyin hayırlısı..

sağol yaz bizde artık evde pinekliyoruz bekliyoruz desek daha iyi galiba
benimde dün oldu ama benim sadece kasıklarım ağrıyor
kalp atıiların artıyormu sancın olunca
canım yok kalp atışlarımda bir sorun olmadı sadece belim ve kasığımda çok fazla ağrı hissettim.senin artık geldi gelecek sağlıkla gelsiler inşaallah.
sen,nde başlamış kandırıkçı sancılarınsırnaşık şey biz alıştık cnm sende alışırsınyerimseniben
sorma tüm herkes alarm moduna geçti kıyamam eşim başımdan bir saniye ayrılmadı.kayınvalidemler ayaklandı.bende kesin doğuruyorum diye düşündümsempatiksalakcinni.fena oluyormuş yanii hasretcim.

canım maşşallah bebeğine.aman dikkatli ol.

iyi pazarlar kızlar.
selkie cim bebişini görmüşsün dün gözün aydın,kanama için de endişe etme,sen bilinçli ve tecrübelisin.içimden bi his senin çok güzel bi doğum yapacağını söylüyo ,inşallah da öyle olur,Allah yardımcımız olsun,ama güzel heyecanlar bunlar ...

canım benim,sana da geçmiş olsun mu diyim hayırlı olsun mu diyim bilemedim :) olması gereken şeylermiş ya bu sancılar,o açıdan.ben de daha hiç yalancı sancı yaşamadım.biraz soğuk kanlı olmak lazım diye düşünüyorum ama ben de soğuk kanlı olabileceğimden emin değilim bilmiyorumkismile

sağol canımcımopuyorumnanaktan
valla aslında çok soğukkanlı biriyim ben.ama şimdi nerden nasıl geleceğini bilmiyorsun ne yaşayacaksın bilmiyorsun yaa ö sebeple insan biraz heyecan yapıyor.

sağol canımcımopuyorumnanaktan
valla aslında çok soğukkanlı biriyim ben.ama şimdi nerden nasıl geleceğini bilmiyorsun ne yaşayacaksın bilmiyorsun yaa ö sebeple insan biraz heyecan yapıyor.

evet canım,çok haklısın.uzun süren bi sancı mı yoksa öyle vurup geçen cinsten mi

canım masallah oglusuna

bende bundan korkuyorum yaw.haftaya cumartesı sorcam dra

maşallah bebeğine canım.benim de bazen çamaşırımda su gibi(kıvamı da renksizliği de )bişeyler oluyo.doktorum zaman zaman olabilir dedi,çok yorulduğunda,çok ayakta kaldığında.suyumu sorduğumda bi sorun yok demişti,sen de de yoktur inşallah canım

allahım hergün bi olay kocama facebookta grup açmışlar tribünlere geri dönsün diye deli olucam yaaa bu çrşı grubunun başka işi yok sanırım..

Dün gece bebişler çok hareketliymiş sanırım. Ben dün çok fazla yürüdüm, gezdik kardeşimle. Akşam ben erkenden uyumuşum gece üç gibi uyandım kardeşimle eşim oturuyor. Neyse yatağımıza geçtik yatmamla ağrıların başlaması bir oldu. Benimki sancı değil sanırım, aşağı doğru bastırıp çekiyor sanki ama beni bıçakla kesiyorlar sanki. 7 8 kere böyle oldu, uyumuşuz o ara. Sabah da sarı sümüksü bir akıntı oldu çok az. Ben yorulduğum için olduğunu düşündüm. Sanırım artık azar azar hareket edeceğiz.

Dün okuldaydım bir de sabahtan akşama kadar. Yarın yine başlıyorum okula. Ara ara gidip birkaç öğrencimle özel çalışma yapacağım, derse girmeyeceğim. Bu arada maaşımın yarısını almaya devam edeceğim izinliyken. Bu da benim çoook rahatlatacak. Seviyorum patronumu ben... :)

Ebrucum, nasılsın? Sancı falan yok sanırım.

Yazgı, geçmiş olsun, dikkat et canım sen de kendine.

Bugün kardeşimle bütün nevresim, çarşafları yıkıyoruz. Onları ütüler yerleştiririz ancak. Bebeğin ilk giyeceği kıyafetlerini de ayırdım. Önce onları yıkayıp ütüleyip çantamı hazırlayacağım ben de artık. Gerçi daha 34 gün var ama hazır olsun.

Dün yatağımız, küvetimiz, çarşafımız vs. de geldi. Ufak tefek eksikler dışında pek bir şeyimiz kalmadı şükür. Kıyafetler bana çok az geliyor ama. Yetmezse alacağız artık doğumdan sonra. :)

Bizden de böyle kızlar.

ya bencede 3-4 gün daha kalırım gibi geliyor....sancım yok benim öyle....

evet canım ,,geçen seferde yaptı bu seferde yaptı ,,,ama benim gece ara ara sancım oluyor....bundan önceki çatıda bişey yoktu,bu sefer baktık 1 cm açılmış,,rahimde yumuşamaya başlamış...

sağol canım ya!

Seikacığım geçmiş olsun canım.. Umarım herşey yolunda gider.. Nazar değmesin maşallah bebişine güzel haberlerle gelirsin inşallah hafta başı....

canım sağol..inşallah......

canım maşallah bebişine..bak henüz kağıdın rengi değişmemiş,isen rahat ol tamammı canım...
inşallah hissedttiğin gibi olur canım,,sağol!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…