2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım şimdilik sancım falan..bekliyorum ama 3-4 günü bulur herhalde

bende bu hafta hazırlicam inşallah çantamıboshayallersmile yarını çok merak ediorum açılmam arttımı sancılar ne durumda bakalım hayırlısı olsun

YAZGI CIM gecmiş olsun canım yalancı sancılar bende baslamadı henüz sadece arada kasılma ve sertleşme oluyo cok yorulmamaya bak bu ay ben kendimi bile hiç böyle ummazdım ama en ufacık ayakta kalsam yoruluyorum bacaklarım agrıyo kilolular kendin,i kaldramaz yorulur bana bişi olmaz der
dim ama bu ay gördüm görecegimi cok yorulma..
EBRU CUM sende keske dru arayıp sorsaydın cxanım nası bi muyeneymöiş ya kanaman oldu korkuorum bu catı muayenesinden ama sancın yok galiba belkide muyenedendr..anam bizim ilk sen daha iyi bilirsin..
POLENS masallah bebikine

Yaz ve edebiyatçı benim de 35. haftadan sonra ağrılarım başladı sık sık wc ye gitme ihtiyacı hissetmeye başladım, artık yerimden kalkarken de zorlanıyorum...

merhaba kızlar biz gekdik,biz de dün kızçemn odasına sticker aldık kelebeklerden oluşan bir de kelebekli abajur aldık koçtaştan,kelebekli abajur ve kelebekli sticekerler inanılmaz bütünleşti,harika olduar,sonra maşrafasını,kovasını,banyo malzemelerini ayrı tutmak için saklama kabını,çerçevesini,iki tane büyüklü küçüklü çok hoş kutu aldık,bakım ürünleri ve ıvırını zıvırını koymak için,bi perdemiz kaldı,ufak tefek şeyler kaldı,hasta bezi vs,onun dışında herşey tamam bi de en büyük eksik sıpamızın gelmesi sağlıkla Allahın izni ile inşallah

Selam bacilar nasilsinsiz? Hamilelik nasil gidiyor? Umarim hersey yolundadir inanin bana artik geceleri kus uykusu yapiyorum cok uyaniyorum rahat edemiyorum ve her uyandigimda bütün hamislere Anne adaylarina dua ediyorum Ben yarin hastaneye yatacam sali günüde sezeryan la bebiklerimi alacaklar Allah nasip ederse, hem cok heyecanliyim ayni zamanda da ameliyatdan korkuyorum Rabbim hepimizin yavrularini korusun onlari saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin benim icin dua edin canlarim benim dualarimda sizinle, artik eve gelince yazarim size hepinizi öpüyorum.... Allah´a emanet olun....

bu arada geçmişi okumadım üç günlük birikmiş,okucam ama şu an vaktim yok önemli bişi varsa özetleyen olursa çok sevinirim,bi de ebrucum sana ne olduş onu anlamadım,bi de yazgıya

Arkadaşım Allah yardımcın olsun. Kaç haftalık hamilesin? Ben seni tanımıyorum sanırım. Neden sezeryan?

Asinaz, Ebru dün çatı muayenesi olmuş ondan sonra gece ve sabah kanlı akıntısı olmuş. Sancı gelene kadar bekleyecek.

Yazgı'nın da gece yalancı sancıları olmuş. Onun dışında geçmişe ben de pek hakim değilim.

Güle güle kullanın aldıklarınızı

Asinaz ağrılar sızılar kasılmalar başladı artık, Selkinin de çatı muayesinden sonra hafif kan geldi bu kanın nişan mı olduğunu yoksa çatı muayenesinden mi kaynaklandığını anlamaya çalışıyoruz...

tatlım öncelikle herşeyin yolunda gidip sağsalim bebeğinizi kucağınıza almanızı diliyorum,ikinci olarak ne kadarlık oldun erken değil mi daha

Amin sagol canim, yarin 36. haftamiz doluyor bizim sezeryan cünkü benim bebeklerim tek yumurta ikizi ve normal dogum riskli olurmus bebeklerden biri icin dedi doktorlar o yüzden canim

Kızlar sterilizatör aldınız mı?Ben şimdi onu araştırıyorum.Çok para vermek istemiyorum ama kullanışlı bir şey olsun istiyorum.Birde hastane çantasına koyduğunuz biberonlarla emzikleri nasıl steril ettiniz?

teşekkür ederim cnm,evet ben size göre daha küçüğüm kızçemle,ama biz de de ufak ufak başlıyor artık,dün mesela eşimle dolaşırken bir an da aşağıda müthiş bir baskı hissettim ve hemen yürüyüşe son verdik,abartmıyorum yürüyemedim resmen

Amin sagol canim, yarin 36. haftamiz doluyor bizim sezeryan cünkü benim bebeklerim tek yumurta ikizi ve normal dogum riskli olurmus bebeklerden biri icin dedi doktorlar o yüzden canim

aa bi de ikilzer anladım cnm,ne kadar güsel ya ikisi de birbirinin aynı olucak yan,cinsiyeletleri ne peki
ve Allah kurtarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…