- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #43.761
Ben de bir şey sorayım. Park yatak alan anneler, yorgan, nevresim, uyku seti vs. ne yaptınız, nasıl aldınız? Yorgan falan kullanılır mı?
maşşallah bebeğine cnm da senin hangi pazartesi alıcaktı geliyor mu yani bebek,ne zaman olcak şimdiiiiiiiiiiiiiiiii
İyi akşamlar kızlar..
geçmişe fazla bakmadım bir yaramazlık yok inşallah...
Selkie bence sen doğuracan canım bu aralar haydi hayırlısı sağlıkla olsun inşallah...
ben bu sabah az kalsın fenalaşıyordum. lavaboda balıklarımın motorunu temziliyordum. birden gözlerim kararır gibi oldu, terledim kendimi oturma odasına zor attım (neyse ki banyonun karşısında)...
sabhaları böyle oluyor bana halsizliik çarpıntı falan ama uzun zamandır böyle fenalaşmamıştım. bir de bugün iki kere vajinam çok ağrıdı... bilmiyorum bana neler oluyor...
15 şubatta çanım....o zamana kadar sançım tutmazsa tabi...
çanım sağol ...
sende kendine dikkat et o kalp çarpıntısı falan sabahları bendede oluyor..tansiyonum normal ama kalp atışlarım fazla...
senin sanki tansiyonun düşmüş....
geçmiş olsun canım muhtemelen tansiyondandır.ARADA tansiyonunu ölçürt oturduğun yerden ve yataktan birden kalkma yavaş hareket et.İyi akşamlar kızlar..
geçmişe fazla bakmadım bir yaramazlık yok inşallah...
Selkie bence sen doğuracan canım bu aralar haydi hayırlısı sağlıkla olsun inşallah...
ben bu sabah az kalsın fenalaşıyordum. lavaboda balıklarımın motorunu temziliyordum. birden gözlerim kararır gibi oldu, terledim kendimi oturma odasına zor attım (neyse ki banyonun karşısında)...
sabhaları böyle oluyor bana halsizliik çarpıntı falan ama uzun zamandır böyle fenalaşmamıştım. bir de bugün iki kere vajinam çok ağrıdı... bilmiyorum bana neler oluyor...
geçmiş olsun canım muhtemelen tansiyondandır.ARADA tansiyonunu ölçürt oturduğun yerden ve yataktan birden kalkma yavaş hareket et.
haklısın canım aniden hareket edip yorulduğumda oluyor. tansiyonumu sürekli ölçüyorum evde.normalde 12/8, 13/8 falan çıkar bugün bir ara 11/6 çıktı.
Kusseb kendin için bez ne oluyor?
üçler markette prima yeni bebek bezi 98li 19 tl mişşşşşş
hasta bezleri oluyor canım hem marketlerde hemde eczanelerde bulabilirsin bide orkit gece.Ya normalde almıycaktım iki yakınım doğum yaptı ikiside sezeryan hastane bez vermedi yatak koruyucusuyla durdular sonradan verdilermi bilmiyorum ben ne olur neolmez ynımda bulundurucam.
kızlar slm herkese , sıkıntı yaşıyanların tez zamanda sağlıklarına kavuşmalarını diliyorum
istanbudayım dün dr gittim medipole bahar hanıma randevu aldım , bebeğimin kg 2.147 gr çıktı (karsta 2 dr gittiğimdede 2.148 gr) çıkmıştı, belki aradaki makinadandır dedi farklılık için, belkide bebek gelişmiyor olabilir dediağlamaya başladım ben çok duygusalım sormayın (((( nts girdim kızım hiç hareket etmedi dr çok nazlı dedi bebeğime:) kalp atışları normal dedi bir sürü test istedi sabah 9 gidip onları yaptıracağım. bişey olmaz demi bebeğime
kızlar slm herkese , sıkıntı yaşıyanların tez zamanda sağlıklarına kavuşmalarını diliyorum
istanbudayım dün dr gittim medipole bahar hanıma randevu aldım , bebeğimin kg 2.147 gr çıktı (karsta 2 dr gittiğimdede 2.148 gr) çıkmıştı, belki aradaki makinadandır dedi farklılık için, belkide bebek gelişmiyor olabilir dediağlamaya başladım ben çok duygusalım sormayın (((( nts girdim kızım hiç hareket etmedi dr çok nazlı dedi bebeğime:) kalp atışları normal dedi bir sürü test istedi sabah 9 gidip onları yaptıracağım. bişey olmaz demi bebeğime
ben de migrostan bu fiyata aldım...
ayy ben ne çatlağım.. çamaşır yıkamışsın ya onu da yıkamışsın gibi algıladım. acaba bez falan mı yapılıyor diye direk atladım :roflol: ben internette doğum sonrası pedi gördüm onlardan almak istiyorum. bizim hastanede önce hasta bezi bağlıyorlarmış. sonrasında ondan kullanırım. eve gelince de orkid'e geçerim diye düşünüyorum..
ay alemsin canım ya.YA evet doğum sonrası pedi bende duydum eczanelerde oluyomuş bi bakıcam.Şimdide internette gezinirken sütyenli emzirme atleti buldum alsammı almasammı kararsızım internette gördüğün gibi oluyomu bilmiyorum bi çarşı pazar geziyim bulamazsam son çare alırım internetten artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?