2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar kızlar..
geçmişe fazla bakmadım bir yaramazlık yok inşallah...
Selkie bence sen doğuracan canım bu aralar haydi hayırlısı sağlıkla olsun inşallah...
ben bu sabah az kalsın fenalaşıyordum. lavaboda balıklarımın motorunu temziliyordum. birden gözlerim kararır gibi oldu, terledim kendimi oturma odasına zor attım (neyse ki banyonun karşısında)...
sabhaları böyle oluyor bana halsizliik çarpıntı falan ama uzun zamandır böyle fenalaşmamıştım. bir de bugün iki kere vajinam çok ağrıdı... bilmiyorum bana neler oluyor...

Ben de bir şey sorayım. Park yatak alan anneler, yorgan, nevresim, uyku seti vs. ne yaptınız, nasıl aldınız? Yorgan falan kullanılır mı?

benim duyduğum park yatağa uygun uyku setleri varmış ama bebek ilk günler hiçç yorgan kullanmıyormuş. ben mobilya karyolaya normal korumalı cibinlikli uyku seti aldım tam takım. ayrıca bir de ufak beşiğimiz olacak yanımızda yatırmak için ona da annem pamuk yatak yapacak. yorgan değil battaniye kullanmayı düşünüyorum..

maşşallah bebeğine cnm da senin hangi pazartesi alıcaktı geliyor mu yani bebek,ne zaman olcak şimdiiiiiiiiiiiiiiiii

15 şubatta çanım....o zamana kadar sançım tutmazsa tabi...

çanım sağol ...
sende kendine dikkat et o kalp çarpıntısı falan sabahları bendede oluyor..tansiyonum normal ama kalp atışlarım fazla...
senin sanki tansiyonun düşmüş....

bilmiyorum canım ilk hamile kaldığım günlerde de olmuştu. böyle hızlı hareket edip yorulduğumda aynı şeyler oluyor midem bulanıyor. hatta sokok ortasında afedersin kustum bir keresinde... uzun zamandır olmamıştı. o zaman kansızdım çok bebek hızlı büyüdüğü için oluyordu. ama şimdi kan ilacı kullanıyorum. en son kan değerlerim de normal çıkmıştı. inşallah kötü bir şey değildir. benim de tansiyon normal nabız yüksek çıkıyor...

geçmiş olsun canım muhtemelen tansiyondandır.ARADA tansiyonunu ölçürt oturduğun yerden ve yataktan birden kalkma yavaş hareket et.

yazgı canım geçniş olsun sanada bundan sonra artık sancılar olacak ağırlaşıcaz inşallah yalancı sancılardır mart bebekleri aceleci olmaya başladı bi durmuyolar durdukları yerde valla.
ASıNAZ hayırlı olsun aldıkların bebiş güle güle kullansın.Bizde cuma yaptık bebek alışverişini dün hava güzeldi bende ona güvenip uyku setini battaniyelerini kundaklarını yastıklarını alt açmasını geceden yıkadım sabahta bir yağmur bir fırtına.ıçerde kurutmaya çalışıyorum.Kendimin pijama bez çoçuk için bez iç çamaşırı falan kaldı bide temizlik yapılcak evde of of çok iş var.

geçmiş olsun canım muhtemelen tansiyondandır.ARADA tansiyonunu ölçürt oturduğun yerden ve yataktan birden kalkma yavaş hareket et.

haklısın canım aniden hareket edip yorulduğumda oluyor. tansiyonumu sürekli ölçüyorum evde.normalde 12/8, 13/8 falan çıkar bugün bir ara 11/6 çıktı.

Kusseb kendin için bez ne oluyor?

haklısın canım aniden hareket edip yorulduğumda oluyor. tansiyonumu sürekli ölçüyorum evde.normalde 12/8, 13/8 falan çıkar bugün bir ara 11/6 çıktı.

Kusseb kendin için bez ne oluyor?

hasta bezleri oluyor canım hem marketlerde hemde eczanelerde bulabilirsin bide orkit gece.Ya normalde almıycaktım iki yakınım doğum yaptı ikiside sezeryan hastane bez vermedi yatak koruyucusuyla durdular sonradan verdilermi bilmiyorum ben ne olur neolmez ynımda bulundurucam.

kızlar slm herkese , sıkıntı yaşıyanların tez zamanda sağlıklarına kavuşmalarını diliyorum
istanbudayım dün dr gittim medipole bahar hanıma randevu aldım , bebeğimin kg 2.147 gr çıktı (karsta 2 dr gittiğimdede 2.148 gr) çıkmıştı, belki aradaki makinadandır dedi farklılık için, belkide bebek gelişmiyor olabilir dedi ağlamaya başladım ben çok duygusalım sormayın(((( nts girdim kızım hiç hareket etmedi dr çok nazlı dedi bebeğime:) kalp atışları normal dedi bir sürü test istedi sabah 9 gidip onları yaptıracağım. bişey olmaz demi bebeğime

üçler markette prima yeni bebek bezi 98li 19 tl mişşşşşş

ben de migrostan bu fiyata aldım...

ayy ben ne çatlağım.. çamaşır yıkamışsın ya onu da yıkamışsın gibi algıladım. acaba bez falan mı yapılıyor diye direk atladım :roflol: ben internette doğum sonrası pedi gördüm onlardan almak istiyorum. bizim hastanede önce hasta bezi bağlıyorlarmış. sonrasında ondan kullanırım. eve gelince de orkid'e geçerim diye düşünüyorum..

Allah korusun canım hiç aklına getirme öyle şeyler. maaşallah bebeğine. ultrasondan ultrasona kalite farkı oluyor. mesela ben hep 4 boyutluya girdim. bir kere üç boyutluya girdim o kadar fark ediyor ki bebeğin görüntüsü. doktor da öyle dedi. öbür ultrason çok kaliteli diye. sıkma sen hiç canını.

ay canım ya bişey olmaz Allah ın izniyle,gelişmiyodur ne demek ya,zaten birebir tutmuyo ki bu kilo tahminleri.+ - 400 gr hata payıyla ölçüyo makinalar,belki her makinada daha da farklı olabilir,ondan kaynaklanıyodur.sinir oluyorum böyle doktorlara,insanın asabını bozmaktan başka bişey yapmıyolar.benim abimin oğluna son girdiği ultrasonda 3.700 civarı bişey demişlerdi 3.230 doğdu,düşün artık

canım üzülme ya doktordon doktora fark var işte makinelerden kaynaklanıyor bence.Korkma bence bişeysi yoktur benim bebeğim gündüz pek hareket etmez mesela ama akşam kudurur.Artık hep hareket edicek diye bişey yok sen sıkma tatlı canını bebeğinide üzme.

çok teşekkür ederim kızlar sağolun burada olmasa kudururum sanırım sıkıntıdan:)
şu testlerim sonuçlansın baklaım ne diyecek olmadı dr degiştireceğim

inşallah canım hemen canını sıkma makinada olabilir.hem iki ölçümün arasında kaç gün var?

ay alemsin canım ya.YA evet doğum sonrası pedi bende duydum eczanelerde oluyomuş bi bakıcam.Şimdide internette gezinirken sütyenli emzirme atleti buldum alsammı almasammı kararsızım internette gördüğün gibi oluyomu bilmiyorum bi çarşı pazar geziyim bulamazsam son çare alırım internetten artık.

AZEM HEVAL
iyide bu dr senden test isteyene kadar ultrasonda bebegin plesantasına, kordonuna bakmadımı.hem dedigi gibi gelişmeme olsa bunlar plesantada kordonda hemen kendini gösteriyor sen takma bence testleri yaptır ama bekleme yarın başka bir dr da baktır. hadi kilo almamışsa haftasıdamı ilerlememiş femur damı uzamamış..ben tutmadım bu dr u. bana yavan geldi. sen sıkma canını

ben de bebefoxun emzirme atletini aldım,süper bişey,çok memnun kaldım,aynı şeyden bahsediyoruz sanırım.hatta hasret tavsiye etmişti bana da yanlış hatırlamıyosam,saolsun.ben de internetten emin olamamıştım ama bizzat mağazadan aldım,çok da kullanışlı geldi bana,çok rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…