- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #43.741
merhaba kızlar biz gekdik,biz de dün kızçemn odasına sticker aldık kelebeklerden oluşan bir de kelebekli abajur aldık koçtaştan,kelebekli abajur ve kelebekli sticekerler inanılmaz bütünleşti,harika olduar,sonra maşrafasını,kovasını,banyo malzemelerini ayrı tutmak için saklama kabını,çerçevesini,iki tane büyüklü küçüklü çok hoş kutu aldık,bakım ürünleri ve ıvırını zıvırını koymak için,bi perdemiz kaldı,ufak tefek şeyler kaldı,hasta bezi vs,onun dışında herşey tamam bi de en büyük eksik sıpamızın gelmesi sağlıkla Allahın izni ile inşallah
Selam bacilar nasilsinsiz? Hamilelik nasil gidiyor? Umarim hersey yolundadir inanin bana artik geceleri kus uykusu yapiyorum cok uyaniyorum rahat edemiyorum ve her uyandigimda bütün hamislere Anne adaylarina dua ediyorumBen yarin hastaneye yatacam sali günüde sezeryan la bebiklerimi alacaklar Allah nasip ederse, hem cok heyecanliyim ayni zamanda da ameliyatdan korkuyorum Rabbim hepimizin yavrularini korusun onlari saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin benim icin dua edin canlarim benim dualarimda sizinle, artik eve gelince yazarim size hepinizi öpüyorum.... Allah´a emanet olun....
aa bi de ikilzer anladım cnm,ne kadar güsel ya ikisi de birbirinin aynı olucak yan,cinsiyeletleri ne peki
ve Allah kurtarsın inşallah
gule gule kullansin bebisin cicislerini
bayanssulusmile
amin cnm sağolasın
evet sali gününden itibaren hayatim cok hareketlenecek :) ikiside erkek
ayyy ne kadar güsel,çok heyecanlısındır sanırım,birini bi göğsüne iğerini diğer göğsüne dayar emzirirsin artık,kız valla ikiz de başka bişi ha,biri ağlarken diğeri de ağlamaz inşallahkaydirigubbakcemile3,inşallah herşey yolunda gider şurda iki sonra bebekler kucişinde olcak inşallah
evet sali gününden itibaren hayatim cok hareketlenecek :) ikiside erkek
Asinaz senin de epey ilerlemiş haftan ama benim için dönüm nokktası 35+0 oldu.Bu haftadan sonra ağrım sızım başladı , hareketlerimde çok zorlanmaya başladım...
YAZGI CIM gecmiş olsun canım yalancı sancılar bende baslamadı henüz sadece arada kasılma ve sertleşme oluyo cok yorulmamaya bak bu ay ben kendimi bile hiç böyle ummazdım ama en ufacık ayakta kalsam yoruluyorum bacaklarım agrıyo kilolular kendin,i kaldramaz yorulur bana bişi olmaz der
dim ama bu ay gördüm görecegimi cok yorulma..
EBRU CUM sende keske dru arayıp sorsaydın cxanım nası bi muyeneymöiş ya kanaman oldu korkuorum bu catı muayenesinden ama sancın yok galiba belkide muyenedendr..anam bizim ilk sen daha iyi bilirsin..
POLENS masallah bebikine
Selam bacilar nasilsinsiz? Hamilelik nasil gidiyor? Umarim hersey yolundadir inanin bana artik geceleri kus uykusu yapiyorum cok uyaniyorum rahat edemiyorum ve her uyandigimda bütün hamislere Anne adaylarina dua ediyorumBen yarin hastaneye yatacam sali günüde sezeryan la bebiklerimi alacaklar Allah nasip ederse, hem cok heyecanliyim ayni zamanda da ameliyatdan korkuyorum Rabbim hepimizin yavrularini korusun onlari saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin benim icin dua edin canlarim benim dualarimda sizinle, artik eve gelince yazarim size hepinizi öpüyorum.... Allah´a emanet olun....
Kızlar sterilizatör aldınız mı?Ben şimdi onu araştırıyorum.Çok para vermek istemiyorum ama kullanışlı bir şey olsun istiyorum.Birde hastane çantasına koyduğunuz biberonlarla emzikleri nasıl steril ettiniz?
ebrucum tatlım şimdi öğrendim geçmiş olsun tatlım,çatı muayensi sırasında mı oldu yoksa sonra mı
tatlım inşallah zamanında sağlıkla gelir prensin cnmcanım ben dr mi aradım,,muayeneden kaynaklı olabilir dedi,biz bekleyelim sancıyı dedi....ben ilkimde sancı falan çekmedimki,çatı muayenesindede nişanım gelmişti oğlanda...o zaman dr demişti nişanın geldi 2 cm de açılman var diye erayda...
canım inşallah sağlıçakla kurtulursun alırsın bebişlerini kuçağına...dualarımız seninle...
canım ben arzum aldım çok güzel yumurtada pişiriyor..birde sebze pişiriyor buharda...biberonları ben sterilizator ile steril ettim.ama tencerenin içine su koyup 10 dakika kaynatabilirsinde,aynı işi görür..
canım sağol,çatı mayenesinden sonra eve gelince farkettim ama gece gelmedi bir daha..sonra sabah böyle koyu kıvamlı kahverengi bir akıntı geldi...o nişan olabilir diye düşündüm...
papatya 61 hayırlısıyla kavuşursun bebeklerine inşallah,Allah yardımcın olsun
asinazcım aldıklarınızı güle güle kullanın tatlım
tatlım inşallah zamanında sağlıkla gelir prensin cnm
zaten pazartesi suni sancıyla almayı düşünüyordu dr...4000 gr bulaçak çünkü o zamana kadar..bendede sol leğen kemiğim kaymış...o nedenle 4000 gr fazlası seni çok zorlar bebeğide zorlar dedi,alaçaktı bebeği,zaten açılmayada başlamıştı rahim..bu hafta sancı bekleyelim demişti,nişansa bile problem değil...ama ilkimde gibi sancı gelmeden olursa diye düşünüyorum açılma...
bu arada ikedan bebek odası için perde alan,araştıran,bilgisi olan var mı,haftasonu giteyi planlıyoruz çok uçuk fiyatlar varsa,diktirme ile aynı ise yani,ya da model yoksa gitmiyek boşuna
hayırlı olsun isteyerek mi iki erkek yaptınız yoksa tasadüfenmi?Selam bacilar nasilsinsiz? Hamilelik nasil gidiyor? Umarim hersey yolundadir inanin bana artik geceleri kus uykusu yapiyorum cok uyaniyorum rahat edemiyorum ve her uyandigimda bütün hamislere Anne adaylarina dua ediyorumBen yarin hastaneye yatacam sali günüde sezeryan la bebiklerimi alacaklar Allah nasip ederse, hem cok heyecanliyim ayni zamanda da ameliyatdan korkuyorum Rabbim hepimizin yavrularini korusun onlari saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin benim icin dua edin canlarim benim dualarimda sizinle, artik eve gelince yazarim size hepinizi öpüyorum.... Allah´a emanet olun....
Kızlar sterilizatör aldınız mı?Ben şimdi onu araştırıyorum.Çok para vermek istemiyorum ama kullanışlı bir şey olsun istiyorum.Birde hastane çantasına koyduğunuz biberonlarla emzikleri nasıl steril ettiniz?
Ben de bir şey sorayım. Park yatak alan anneler, yorgan, nevresim, uyku seti vs. ne yaptınız, nasıl aldınız? Yorgan falan kullanılır mı?
tatlım ben yatağını park yatak ile sipariş ettim,uyku setini annem almış ama uyku seti benimkisi büyüyen beşiklere göre var ya korumalı ondan,uyku setinde yorganı yastığı herşeyi var
ama ilk zamanlarda yorgan kullanılmıyor,benim kasımda arkadaşım doğum yaptı,şu an tam olarak bir kış geçiriyor bebek,ama hiç yorgan kullanmadığını söylüyor,battaniye yetiyor diyor,
Ben de bir şey sorayım. Park yatak alan anneler, yorgan, nevresim, uyku seti vs. ne yaptınız, nasıl aldınız? Yorgan falan kullanılır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?