2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gule gule kullansin bebisin cicislerini
bayanssulusmile

hayirlisi ile bebislerini kucagina alip gelirsin insallah.cok heyecanli bi durum

Asinaz senin de epey ilerlemiş haftan ama benim için dönüm nokktası 35+0 oldu.Bu haftadan sonra ağrım sızım başladı , hareketlerimde çok zorlanmaya başladım...

Asinaz senin de epey ilerlemiş haftan ama benim için dönüm nokktası 35+0 oldu.Bu haftadan sonra ağrım sızım başladı , hareketlerimde çok zorlanmaya başladım...

tatlım biz yarın 33 ü bitirip 34 ten gün almaya başlıyoruz inşallah,benim şimdi böle hareketlerim kıstlanıp yoruluyorsam,ağrılarım başlamış ise seni ve senin gibi ilerlemiş arkadaşları düşünemiyroum,Allah hepimizin yardımcısı olsun bi avazda kolayca kurtarsın inşallah hepimizi de meleklerimizi de sağsalim kucaklarımıza alaalım inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım ben dr mi aradım,,muayeneden kaynaklı olabilir dedi,biz bekleyelim sancıyı dedi....ben ilkimde sancı falan çekmedimki,çatı muayenesindede nişanım gelmişti oğlanda...o zaman dr demişti nişanın geldi 2 cm de açılman var diye erayda...

canım inşallah sağlıçakla kurtulursun alırsın bebişlerini kuçağına...dualarımız seninle...

canım ben arzum aldım çok güzel yumurtada pişiriyor..birde sebze pişiriyor buharda...biberonları ben sterilizator ile steril ettim.ama tencerenin içine su koyup 10 dakika kaynatabilirsinde,aynı işi görür..

ebrucum tatlım şimdi öğrendim geçmiş olsun tatlım,çatı muayensi sırasında mı oldu yoksa sonra mı

canım sağol,çatı mayenesinden sonra eve gelince farkettim ama gece gelmedi bir daha..sonra sabah böyle koyu kıvamlı kahverengi bir akıntı geldi...o nişan olabilir diye düşündüm...

tatlım inşallah zamanında sağlıkla gelir prensin cnm

papatya 61 hayırlısıyla kavuşursun bebeklerine inşallah,Allah yardımcın olsun
asinazcım aldıklarınızı güle güle kullanın tatlım

bu arada ikedan bebek odası için perde alan,araştıran,bilgisi olan var mı,haftasonu giteyi planlıyoruz çok uçuk fiyatlar varsa,diktirme ile aynı ise yani,ya da model yoksa gitmiyek boşuna

tatlım inşallah zamanında sağlıkla gelir prensin cnm

zaten pazartesi suni sancıyla almayı düşünüyordu dr...4000 gr bulaçak çünkü o zamana kadar..bendede sol leğen kemiğim kaymış...o nedenle 4000 gr fazlası seni çok zorlar bebeğide zorlar dedi,alaçaktı bebeği,zaten açılmayada başlamıştı rahim..bu hafta sancı bekleyelim demişti,nişansa bile problem değil...ama ilkimde gibi sancı gelmeden olursa diye düşünüyorum açılma...

maşşallah bebeğine cnm da senin hangi pazartesi alıcaktı geliyor mu yani bebek,ne zaman olcak şimdiiiiiiiiiiiiiiiii

hayırlı olsun isteyerek mi iki erkek yaptınız yoksa tasadüfenmi?

kaynatıcaz biz.. sterilizatörü falan gereksiz görüyorum almayacağım.

Ben de bir şey sorayım. Park yatak alan anneler, yorgan, nevresim, uyku seti vs. ne yaptınız, nasıl aldınız? Yorgan falan kullanılır mı?

tatlım ben yatağını park yatak ile sipariş ettim,uyku setini annem almış ama uyku seti benimkisi büyüyen beşiklere göre var ya korumalı ondan,uyku setinde yorganı yastığı herşeyi var
ama ilk zamanlarda yorgan kullanılmıyor,benim kasımda arkadaşım doğum yaptı,şu an tam olarak bir kış geçiriyor bebek,ama hiç yorgan kullanmadığını söylüyor,battaniye yetiyor diyor,

Bana da beşiğin yanında park yatak uyku seti vermişlerdi ama hem pek beğenmedim hem de yorganı kalın. İkea'da ince yorgan ve nevresim takımları var alsam mı almasam mı karar veremedim. O zaman bir battaniye takımı alayım ben. Sağ olasın...

Ben de bir şey sorayım. Park yatak alan anneler, yorgan, nevresim, uyku seti vs. ne yaptınız, nasıl aldınız? Yorgan falan kullanılır mı?

annem yorganı we yastığını yataştan aldı, we newresim takımız war 2 takım yatak olarakta park yatak yatağı alacağız daha almadık weya annem pamuk yatak yapmayı düşünüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…