2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya özel hastaneler böyle işte işi hemen paraya wurur bnce hiç bişey yok yarın başka bi dr.a gitmeyi dene. kaç haftadasın bu arada?

markası aynı değil ama aynı ürün iki hafta sonra doktor kontrolümdede kendi çeyizimi düzcem artık yada bir hafta sonra kardeşim gelcek onla gezerim eksiklerimi tamamlarım inşallah havalarda çok bozuk ya temizliği nasıl yapcaz bilmem.

bence de... bebeğin plasentadan kordona olan kan akımınada mı bakmamış. bebeğin gelimemesi için bu kan akımının durmuş olması lazım. doktor bana bu akım normal olduğu zaman hiç korkma dedi. renkli ultrasonda akımların hepsi görünüyor. bence senin doktorun ultrasonu biraz dandik.benim bebek de gündüz oynamaz fazla gece ve sabahları kuduruyor. ne testleri istedi? kan, idrar falan mı?

geçmiş olsun dileklerini ileten tüm herkese teşekkür ederim kızlar çok sağolun iyiki varsınız.
hoşaf gibiyim nedense bugünkafamçokkarıştı

canım aklına kötü kötü şeyler getirme bu dediğin gibi aletlere göre farklılık gösteriyor.üzme kendini sağlıklıdır bebeğin.inşaallah sen ve hepimiz sağsalim kavuşuruz yavrularımıza:Saruboceq:.

Ben de bir şey sorayım. Park yatak alan anneler, yorgan, nevresim, uyku seti vs. ne yaptınız, nasıl aldınız? Yorgan falan kullanılır mı?

ben de 4 battanıye 2 yorgan uyku setı vs var.park yatak aldım hepsıde rahatlıkla kullanılacakmıs gıbı gorunuyor su an.bilmiyorumkismile

yok be guzelım ben bır haftada 4 doktor gordum hepsıde kg farklı soyledı makınadandır.ama bence sen baska bı doktora daha baktır.

canım bence bebek ağırlaştığı için oluyor......

canım böyle kötü düşünme bence cihazdandır...makinadan makinaya fark ediyr..ben bir keresinde aynı gün 3 ayrı makinaya girdim..hepsinde 100 gr fark etti...

tatlım sen de sağol önemli değil de,benim de o arkadaşım ikeadan senin dediğin gibi ince yorganını aldı yastığını nevresim takımını vs hepsini ordan aldı
yorgana gerek yok diyor ilk etapta ama yine de sen bilirsin,bize de uyku setini mobilyayıo alınca hediye verdiler ama inan beş para etmez,annem sağolsun antalyadan adam gibi bişi almış

sağol cnm enim,siznde aldıkalrınız hayırlı uğurlu olsun sağlık ile kullanmak nasip olsuın inşallah cnm

ne aldın leyn yineee

süpper bi abajur,ona uyan sticker,maşrafası, kovası...odası için hem aksesuar hem de ıvır zıvırı bakım ürünlerini koymak için hoş hasır kutular,kızçemin odası güzelleşti,bir en fazla iki haftaiçinde tamamlayıp cicişlerini ütüleyip,odayı bir kez daha silip fotolarını çekip koyucam topğie kendimi de çekicem göbüşümü yane

calisan kizlar benim aklim cok karisti bi yardimci olabilir misiniz ?
ben doktorun muayenehanesine gidiyordum.32.haftamda doktorun kendi hastanesine gidip 37.haftaya kadar calisabilir raporu aldim.hastanenin sgk ile anlasmasi var.
raporun faksini bizim muhasebeye gonderdim devaminda aradim.muhasebedeki yetkili kisi bana 37.hafta is goremez raporunu aldiginda faksla bizde burdan beyan edelim sgk ya , su anda senin sgk da dosya actirmana gerek yok dedi.icim rahat etmedi raporu aldigim hastaneyi aradim.onlarda aynini dedi.
fakat az once diger kizlarin yazdiklarina baktim hepsi farkli soyluyor.yakin zamanda izne ayrilan kizlar oldugunu bilerek soruyorum dogru yol izlemismiyim ?
bilgilerinizi paylasabilir misiniz ?

he birde ben doktoruda hastaneyide degistirdim artik delta ya hakan bey e gidiyorum.
37.hafta isgoremez raporunu delta dan alsam problem oluyor mu ?

Benim bu işlerimi eşim halletti ona sordum, muhasebedekiler açtırmış dosyayı. Raporum da açık tarihli, doğumdan hemen sonra kapattır, ilk 8 haftanın parasını al demişler muhasebeden. Sonra yeni bir raporla yeni bir 8 hafta geçecekmiş.

iyi akşamlar güzeller nasılsınız bu haftayı tamamen kaçırdım inşallah herkes iyidir
bebeklerini görenlerin gözü aydın
herkesin sağlığı yerindedir inşallah bebişleri görecek olanlarda güzel haberlerle gelirler inşallahh
bizde misafirlerimizi gönderdik kaldık kocişle başbaşa

sagol canim ama sen ogretmendin dimi.
yarin su sgk yi bi arasammi acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…