- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #43.781
markası aynı değil ama aynı ürün iki hafta sonra doktor kontrolümdede kendi çeyizimi düzcem artık yada bir hafta sonra kardeşim gelcek onla gezerim eksiklerimi tamamlarım inşallah havalarda çok bozuk ya temizliği nasıl yapcaz bilmem.ben de bebefoxun emzirme atletini aldım,süper bişey,çok memnun kaldım,aynı şeyden bahsediyoruz sanırım.hatta hasret tavsiye etmişti bana da yanlış hatırlamıyosam,saolsun.ben de internetten emin olamamıştım ama bizzat mağazadan aldım,çok da kullanışlı geldi bana,çok rahat
AZEM HEVAL
iyide bu dr senden test isteyene kadar ultrasonda bebegin plesantasına, kordonuna bakmadımı.hem dedigi gibi gelişmeme olsa bunlar plesantada kordonda hemen kendini gösteriyor sen takma bence testleri yaptır ama bekleme yarın başka bir dr da baktır. hadi kilo almamışsa haftasıdamı ilerlememiş femur damı uzamamış..ben tutmadım bu dr u. bana yavan geldi. sen sıkma canını
kızlar slm herkese , sıkıntı yaşıyanların tez zamanda sağlıklarına kavuşmalarını diliyorum
istanbudayım dün dr gittim medipole bahar hanıma randevu aldım , bebeğimin kg 2.147 gr çıktı (karsta 2 dr gittiğimdede 2.148 gr) çıkmıştı, belki aradaki makinadandır dedi farklılık için, belkide bebek gelişmiyor olabilir dediağlamaya başladım ben çok duygusalım sormayın (((( nts girdim kızım hiç hareket etmedi dr çok nazlı dedi bebeğime:) kalp atışları normal dedi bir sürü test istedi sabah 9 gidip onları yaptıracağım. bişey olmaz demi bebeğime
Ben de bir şey sorayım. Park yatak alan anneler, yorgan, nevresim, uyku seti vs. ne yaptınız, nasıl aldınız? Yorgan falan kullanılır mı?
kızlar slm herkese , sıkıntı yaşıyanların tez zamanda sağlıklarına kavuşmalarını diliyorum
istanbudayım dün dr gittim medipole bahar hanıma randevu aldım , bebeğimin kg 2.147 gr çıktı (karsta 2 dr gittiğimdede 2.148 gr) çıkmıştı, belki aradaki makinadandır dedi farklılık için, belkide bebek gelişmiyor olabilir dediağlamaya başladım ben çok duygusalım sormayın (((( nts girdim kızım hiç hareket etmedi dr çok nazlı dedi bebeğime:) kalp atışları normal dedi bir sürü test istedi sabah 9 gidip onları yaptıracağım. bişey olmaz demi bebeğime
bilmiyorum canım ilk hamile kaldığım günlerde de olmuştu. böyle hızlı hareket edip yorulduğumda aynı şeyler oluyor midem bulanıyor. hatta sokok ortasında afedersin kustum bir keresinde... uzun zamandır olmamıştı. o zaman kansızdım çok bebek hızlı büyüdüğü için oluyordu. ama şimdi kan ilacı kullanıyorum. en son kan değerlerim de normal çıkmıştı. inşallah kötü bir şey değildir. benim de tansiyon normal nabız yüksek çıkıyor...
Bana da beşiğin yanında park yatak uyku seti vermişlerdi ama hem pek beğenmedim hem de yorganı kalın. İkea'da ince yorgan ve nevresim takımları var alsam mı almasam mı karar veremedim. O zaman bir battaniye takımı alayım ben. Sağ olasın...
yazgı canım geçniş olsun sanada bundan sonra artık sancılar olacak ağırlaşıcaz inşallah yalancı sancılardır mart bebekleri aceleci olmaya başladı bi durmuyolar durdukları yerde valla.
ASİNAZ hayırlı olsun aldıkların bebiş güle güle kullansın.Bizde cuma yaptık bebek alışverişini dün hava güzeldi bende ona güvenip uyku setini battaniyelerini kundaklarını yastıklarını alt açmasını geceden yıkadım sabahta bir yağmur bir fırtına.İçerde kurutmaya çalışıyorum.Kendimin pijama bez çoçuk için bez iç çamaşırı falan kaldı bide temizlik yapılcak evde of of çok iş var.
çok teşekkür ederim kızlar sağolun burada olmasa kudururum sanırım sıkıntıdan:)
şu testlerim sonuçlansın baklaım ne diyecek olmadı dr degiştireceğim
asinaz kızının cicişleri hayırlı olsun güle güle kullansın inşaallah canımcım.
ne aldın leyn yineee
selkie 15 şubat ha hadi hayırlısı ben valla çok heyecanlanıyorum böle şeyleri duyunca
Benim bu işlerimi eşim halletti ona sordum, muhasebedekiler açtırmış dosyayı. Raporum da açık tarihli, doğumdan hemen sonra kapattır, ilk 8 haftanın parasını al demişler muhasebeden. Sonra yeni bir raporla yeni bir 8 hafta geçecekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?