- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #43.801
bende heyecan çok yüksek...günlerde geçmek bilmiyor ama..bu gün geçmedi mesela hiç...
sagol canim ama sen ogretmendin dimi.
yarin su sgk yi bi arasammi acep
geçmiş olsun dileklerini ileten tüm herkese teşekkür ederim kızlar çok sağolun iyiki varsınız.
hoşaf gibiyim nedense bugünkafamçokkarıştı
canım geçmiş olsun ben kaçırmışım kusuara bakma .. hayırdır ters bişey yoktur umarım
sgk da dosya actirma yaptiniz mi ?ocd,32 haftalıkken çalışabilir alıyosun,hangi haftada ayrılacaksan bi daha rapor alıyosun o zaman çalışamaz diye.ben 32de çalışabilir raporu aldım,33te yani bu salı da çalışamaz raporu alıcam,öğretmenim 15 tatile denk geldi diye o şekilde ayarladım.şu an senin durumunda bi terslik gözükmüyor.
Evet canım öğretmenim ama özelde çalışıyorum, SSK'ye bağlıyım yani. SSK işçileri ile aynı durumdayım.
geçmiş olsun dileklerini ileten tüm herkese teşekkür ederim kızlar çok sağolun iyiki varsınız.
hoşaf gibiyim nedense bugünkafamçokkarıştı
canım geçmiş olsun ben kaçırmışım kusuara bakma .. hayırdır ters bişey yoktur umarım
bende kacirmiisim halbuki tum gun takip etmistim.gecmis olsun canim
Biz açtırmadık işte canım, bizim adımıza muhasebecimiz açtırmış.
bizim muhasebecide 37.haftada beyanname de belirtecegiz diyor.offfff anlamadim bi sey yaw.bi yandan is bi yandan agri bi yandan heyecan bi yandanda boyle prosedurlerle ugrasmak cok sikici oluyor.klava:
Canım muhasebeci halleder o işleri sanırım. Sen bunun için de sıkma canını. Benim de vajinama bıçak girip çıkıyor sanki bu aralar, çığlığı basıyorum o anda. Böyle böyle gelecek galiba.
Bu arada her gün hıçkırırdı bebeğim, üç dört gündür hiç hıçkırmıyor. Dönmüş olabilir mi? :)))
Canım muhasebeci halleder o işleri sanırım. Sen bunun için de sıkma canını. Benim de vajinama bıçak girip çıkıyor sanki bu aralar, çığlığı basıyorum o anda. Böyle böyle gelecek galiba.
Bu arada her gün hıçkırırdı bebeğim, üç dört gündür hiç hıçkırmıyor. Dönmüş olabilir mi? :)))
Geçenlerde böyle bir şey konuşulmuştu da o nedenle sordum.
Benim bebeğim geçen hafta tersti. Hangi pozisyonda olduğunu da anlayamıyorum ben. Benim eşim de ters doğmuş, benimki de tam babası kılıklı...
İyi geceler buradaki herkese, yarın tekrar işe başlıyorum.. :) Erken yatmalı.
huh huuuu ben geldim kimse yok mu yaff!!!
ben Tudors'u izliyorum nette..
seninde mi kocan mac yorumu izliyor.kaydirigubbakcemile3
Allah razi olsun benimkinden sirketteki cocuklarla mac konusuyorum pipili ayseler gibi sempatiksalakcinni
huh huuuu ben geldim kimse yok mu yaff!!!
ben Tudors'u izliyorum nette..
nerdeki goncan ?yok anacım ben yasakladım evde maç izlemeyi iyi oldu alsanaalsanasmile
benim koca evde yok :gitme: bak hatırladım yine :gitme:
ben burdayım ama her an kaçarım belki çünkü belim sırtım kopuyor
nerdeki goncan ?
ben ses cikarmiyorum mac izlemesine haftada 5 i gecmedigi surece
kaydirigubbakcemile3 oda oyle stres atio
benimde yarin ise giderken yolda baslar kesin psikolojik olarakdan yannezemuszemus
tekrar iyi geceler kızlarr
birşey sormak istiyorum benim bu ara sık sık başım dönüyor oturduğum yerde bile ama tansiyonum normal yaklaşık 40 45 sn sürüyor ayaktayken biyerlerden tutunmasam düşecek gibi oluyorum gözümün önünde beyaz beyaz ışıklar oluyor sizde de oluyormu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?