2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım şı izin gününüz bir an önce gelirde dinlenirsiniz inşallah
bazen ben kendi evimde sandalyede otururken mahvoluyorum ve direkt aklıma siz çalışan arakadaşlar geliyor Allah yardımcınız olsun

amin insallah bi an once izin gunumun gelmesini istiyorum artikin

yok canim ya bende olmuyor.

nerdeki goncan ?
ben ses cikarmiyorum mac izlemesine haftada 5 i gecmedigi surece
kaydirigubbakcemile3 oda oyle stres atio
benimde yarin ise giderken yolda baslar kesin psikolojik olarakdan yannezemuszemus

kocam görevde canım ya...
o da iyiymiş.. kaydirigubbakcemile3

canım tansiyonunu ölçüyormusun bunu ihmal etme... beyaz ışık çakması önemli. elin ayağın falan şişiyor mu? aşırı kilo aldın mı bugünlerde?

ayy canım Allah korusun
bir anlık birşey sanırım çünkü tansiyonum normal oluyor benimde

ölçüyorum canım normal görünüyo aşırı kilo almadım 9 oldu sanırım öyle fazla şişlikde yok elimde ayağımda beyaz ışık neden önemli??

ölçüyorum canım normal görünüyo aşırı kilo almadım 9 oldu sanırım öyle fazla şişlikde yok elimde ayağımda beyaz ışık neden önemli??

preeklampsi belirtisi ya canım. sen gidince doktoruna bir anlat. idrar tahlili yaptır bakalım nasıl çıkacak...

ayy bugün tartıldım doğru unuttum (daha doğrusu unutmak istiyorummafoldumben)
63 ile hamile kaldım 73.5 olmuşum sempatiksalakcinni 10.5 kilo aldım daha 40 gün var hayırlısı diyorum

preeklampsi belirtisi ya canım. sen gidince doktoruna bir anlat. idrar tahlili yaptır bakalım nasıl çıkacak...

geçen hafta yaptırdım idrar testi herşey normal dedi bebeğin harekleride normal bi sorun yok gibi ama bakalım haftaya pazartesi kontrolüm bi anlatırım yinede inşallah bi sorun yoktur bu yüksek tansiyonla alakalı diye biliyorum ama benim tansiyonum hep normal görünüyo

merhaba bayanlar
ben 2010 ocak annesıyım
bır oglum oldu rabbım bagıslarsa
allah hepınızı bır avazda kurtarsın
kolya dogumlar nasıp etsın
ben normal dogum yaptım
hayırlısıyla gelsın meleklerınız

ben 52 kg ile hamile kaldım şimdi 64 olmuşum,ama görünürde göbekten başka bişi yok ellerim ayaklarım şişti ama tosun gibi gözükmüyorum sadece karnım var
ama sadece karnıma gitmesi belimi sırtımı mahvetti

tosunun bir tanesi de burada...

o zamanca canını sıkmana gerek yok canım ya...
ben de sık sık çarpıntım oluyor..
bu sabha fenalaşır gibi oldum...
ağırlaşıyoruz ondan herhalde...

merhaba bayanlar
ben 2010 ocak annesıyım
bır oglum oldu rabbım bagıslarsa
allah hepınızı bır avazda kurtarsın
kolya dogumlar nasıp etsın
ben normal dogum yaptım
hayırlısıyla gelsın meleklerınız

:Saruboceq: canım çok sağol Rabbim bebeğini esirgesin analı babalı büyüsün inşallahh

tosunun bir tanesi de burada...

o zamanca canını sıkmana gerek yok canım ya...
ben de sık sık çarpıntım oluyor..
bu sabha fenalaşır gibi oldum...
ağırlaşıyoruz ondan herhalde...

yine anlatırım ben doktora bakalım gerek görürse bi test daha yaptırırız ne yapalım
belkide ondandır canım inşallah hepimiz sağsalim kavuşuruz yavrularımıza Allahın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…